Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281317 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 sizin çocuklar beck konusunda iyi iş çıkartmıştı acaba başkana mı el atsalar ismaylll ile sözleşme mevzuunda kökten çözüm olur ne dersin  :naughty:
@tangaz ben gonderdim bizim cocuklari sivasa, adamlara 50 sefer anlattim sag bek degil, sol bek sol beki alin iceri dedim, tekrar ettirdim sag beki, degil, sol beki. herifler gitmis madimak otelde icmisler manyaklar sonra gidip cicinhoyu almislar abi. adami benzetmisler adamin dizinin baglari cozulmus. ulan dedim ne mal mafyasiniz duzgun adami alamiyonuz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu douglao mudur nedir Galatasaray maçlarında kendi kalesine attıkları ve rakibe yaptığı asisteleri unutamıyorum. Aynen katılıyorum yerden seri paslaşmalara hiçbirşey yapamaz ama havadan şişirirsek bütün topları alır.

Bizim maçta da kestiği toplarda gol atmışcasına yumruğunu sıkıp sevinme hareketi yapıyordu artist artist.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ben gonderdim bizim cocuklari sivasa, adamlara 50 sefer anlattim sag bek degil, sol bek sol beki alin iceri dedim, tekrar ettirdim sag beki, degil, sol beki. herifler gitmis madimak otelde icmisler manyaklar sonra gidip cicinhoyu almislar abi. adami benzetmisler adamin dizinin baglari cozulmus. ulan dedim ne mal mafyasiniz duzgun adami alamiyonuz

@mylife1903 ee iyi haber işte gidip azizeye çökerler  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Douglao'nun yetişeceğini düşünmüyorum bizim maça. Onur AYİK'in da ayak parmağı kırılmış 3 gün önce oda yetişemez.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 12:57:55 Kapkarakartal ]

Çevrimiçi Necmi

Akhisar maçı şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj çağrının dediği gibi bize
aldığımız taktirde büyük kredi açacak bir viraj, kaybındada çok sıkıntılı bir süreç başlar.
Bunun üzerine kazandığımız bir 3 puan feneride psikolojik olarak bitirecektir. biz aldığımızda fenerin ts
maçı çok zora girer şu anda tek odak noktamız bu olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

simdi som agzimi actirmayin bana ama biz akhisarda puan kaybedersek fbnin u12 takimi bile trabzondan galibiyetle doner. puan kaybettirmezler fbye.

1-0 kazanalim bizim olsun ama puan kaybi yasariz biz bu macta arkadaslar Besiktas bizim takim ya boyle donemeclerde puan kaybetme firsatini tepmeyiz, kanser baslar sonra 3 hafta daha.

Çevrimdışı tangaz

azizenin ilk cümlesi terör paralel yapı falan olmuş sanırım kaçan şampiyonluğu paralele bağlayacak.  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

azizenin ilk cümlesi terör paralel yapı falan olmuş sanırım kaçan şampiyonluğu paralele bağlayacak.  :evillol:

bornozu giymis mi?
havuzdan cikip gelmsitir belki

sonraki konular
muz meyvesinin faydalari
doktorun yazdigi dopingin faydalari
dogru mu samet
gsye 6 attik
besiktasin arkasi bos
tamam mi

Çevrimdışı raichu

basın toplantısını yeni açtım adam yardırıyor "askeri ihtilal sivil ihtilal" neden bahsediyordu geç kaldım  :alala:

Çevrimdışı tangaz

ülkede bir sürü şehit varken şampiyonlukdan konuşmak yersiz falan demeye başlamış . sonra ersun yanalı alkışlıyor millet nasıl şampiyon olduğunu açıklayacam demiş. birazdan başlar ben şuşuşuşuşuşuşu maçları ayarladım demeye  :D tümere falan önüne gelene sallıyor ama hiç bir cümle diğeri ile alakalı değil iyice komedi oldu bu adam  :kop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

simdi som agzimi actirmayin bana ama biz akhisarda puan kaybedersek fbnin u12 takimi bile trabzondan galibiyetle doner. puan kaybettirmezler fbye.

1-0 kazanalim bizim olsun ama puan kaybi yasariz biz bu macta arkadaslar Besiktas bizim takim ya boyle donemeclerde puan kaybetme firsatini tepmeyiz, kanser baslar sonra 3 hafta daha.
Oyuncular özellikle defans oyuncuları pozisyonlarını kaybetmezse , hücumda aksiyonu Sosa ,Gomez,Oğuzhan gibi işini bilen oyuncular alırsa , vasat oyuncular daha çok asli görevlerini yapmaya odaklanırsa puan kaybetmeyiz. Sivas maçında oynanan pas oyunu doğruydu. Şenol Hoca'nın oyuna oyuncu sokarken topu ayağında tutup oyunu soğutacak adam yerine Necip tercihi , 2-0'dan sonra defansa fazla yönelmesi yanlıştı. Hoca muhakkak Sivas maçında bunu görmüştür.

Çevrimdışı raichu

ülkede bir sürü şehit varken şampiyonlukdan konuşmak yersiz falan demeye başlamış . sonra ersun yanalı alkışlıyor millet nasıl şampiyon olduğunu açıklayacam demiş. birazdan başlar ben şuşuşuşuşuşuşu maçları ayarladım demeye  :D tümere falan önüne gelene sallıyor ama hiç bir cümle diğeri ile alakalı değil iyice komedi oldu bu adam  :kop:
şampiyon olalım da gitsin₁ artık  :D

Çevrimdışı tangaz

barcelonadan örnek veriyor onlar puan kaybetti Beşiktaşda kaybedebilir ne olacağı belli olmaz paralelin işi bunlar diyor  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı onder23

ahahah aziz taraftarına giydiriyor  :evillol: :evillol:
Kızdırmasınlar beni 10 yıl daha gitmem diyor  :ishock: :ishock:

geçen hafta renkli forumundan biri yazmıştı
"sezon sonu (...)₄ olmaya hazıvmıyız diye  :D"

Çevrimdışı raichu

gitsin₁ dedim ya "kızdırmayın beni 10 yıl daha kalırım" diyor  :kop:

Çevrimdışı eaglekartal

ahahaha kızdırmayın lan beni 10 yıl daha gitmem diyor aziz :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Ben Ersun Yanal ayrıldığından bu yana onunla konuşmadım. Ben başkan olduğum sürece Ersun Yanal bu kulüpten içeri giremez. Beni kızdırmasınlar, bak 10 sene daha gitmem.

azize yıldırım...

kesin zemin yapıyor aziz istifa diyenlere kızdırmayın demiştim kızdırdınız beni yeminimi bozdum 10 sene daha başkanım diyecek  :kop:

Çevrimdışı kyiv

Ülkemizin çok önemli bir spor adamıdır Aziz Yıldırım. Kendisini küstürmeyelim şu aralar.Önümüzdeki 5 yıla amborgo koymak için Aziz Başkan devam etsin seneye takımı bozup yeniden kursun lego gibi hatta mümkünse Dursun Özbekte devam etsin bozsun kursunlar.

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncular özellikle defans oyuncuları pozisyonlarını kaybetmezse , hücumda aksiyonu Sosa ,Gomez,Oğuzhan gibi işini bilen oyuncular alırsa , vasat oyuncular daha çok asli görevlerini yapmaya odaklanırsa puan kaybetmeyiz. Sivas maçında oynanan pas oyunu doğruydu. Şenol Hoca'nın oyuna oyuncu sokarken topu ayağında tutup oyunu soğutacak adam yerine Necip tercihi , 2-0'dan sonra defansa fazla yönelmesi yanlıştı. Hoca muhakkak Sivas maçında bunu görmüştür.
Evet, ben mac basligina da yazmistim Necip girer girmez oyun ustunlugumuzu kaybettik ve rakibe atak surekliligi verdik. bu noktada en buyuk sulcu necip ve kaleci tolga.
Kaleci tolda kendisine gelen 10 topun 4 unu taca 5 ini rakibe en olumlusunu da onundeki alexise oynadi 1 tane. Necip ayni sekilde harika ataklar yakalamisken aceleyle 4-5 topu cok ama cok kotu kullandi ve bu donen butun toplar bize atak olarak dondu dondu ve sonunda gol olarak dondu kaleye.

Sakin kalmamiz lazim. Aslinda sakin kalmamiz lazim diyoruz ama beceremiyoruz sakin kalmayi o zaman yardiralim sonuna kadar

Çevrimdışı cisse557

Yabancı oyuncuların performansının düşük olmasını teröre bağladı. Galatasaray ve biz de öyle Beşiktaş'ı bilmiyorum dedi. Bilemez çünkü başımızda çatır çatır top oynatan teknik direktör var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene şampiyon olursak Lig'den ve Şampiyonlar liginden toplam 85-100 milyon TL arası gelir elde edeceğiz. Şampiyonlar ligi hasılatı, kazanılacak maçlardan gelecek paralar vs hariç bu ücret. Bu gelir bizim düzlüğe çıkmamız için çok önemli, önümüzdeki senede bunu devam ettirirsek sırtımızdaki kamburdan tamamen kurtulmuş oluruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

salla salla vur duvara hangi 86 puan lan  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

fb de aziz yildirim topindeki insanlar bitmez, gitmesi birsey degistirmeyecektir. Adamlarin yapisi bu, seviyorlar boyle baskani.

Çevrimdışı mylife1903

Yabancı oyuncuların performansının düşük olmasını teröre bağladı. Galatasaray ve biz de öyle Beşiktaş'ı bilmiyorum dedi. Bilemez çünkü başımızda çatır çatır top oynatan teknik direktör var.
gsyi biliyor yani, diyorum heo bu sarisin kiz kardesler hep kavga eder gozukur ama birbirlerine asiktir, die. gs camiasi bizim maca ayri hazirlanacaktir kimse cantada gormesin o maci

Çevrimdışı panic13

Ülkemizin çok önemli bir spor adamıdır Aziz Yıldırım. Kendisini küstürmeyelim şu aralar.Önümüzdeki 5 yıla amborgo koymak için Aziz Başkan devam etsin seneye takımı bozup yeniden kursun lego gibi hatta mümkünse Dursun Özbekte devam etsin bozsun kursunlar.

Bence vitor Pereira 10 numara TDFB değerini bilmiyor, şans verilmeli en az 2 yıl daha kalmalı kulüpte. İstikrar önemli.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari