Açıklamalardan satır başları, çaresizlik böyle bir şey
Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal diye bağırıyorlar.
Ersun Yanal zamanında nasıl şampiyon olmuşuz anlatacağım tek tek."
Aziz Yıldırım: "Terörle ilgili devletin alacağı her türlü karara saygılıyız. Paralel yapının da terör kadar tehlikeli olduğunu söylüyorum."
Aziz Yıldırım: "3 hafta önce Barcelona açık ara öndeydi, şimdi puan farkını kapadılar. Biz de bunu yapabiliriz, inanıyoruz."
Aziz Yıldırım: "Ben olduğum müddetçe Ersun Yanal bu külübe gelemez."
Aziz Yıldırım: "Bu tribünler beni kızdırmaya devam ederse 10 sene daha gitmem."
Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı bu takımın başına getirdim. 'Fenerbahçe'den ben ayrıldım' diyor. Ya biz seni gönderdik, beni fazla konuşturma"
Aziz Yıldırım: "Galatasaray'ı asıyorlar kesiyorlar. Ne hakkınız var? Başkan gitsin, o gitsin, bu gelsin. Delegelere hakaret ediyorsunuz."
Aziz Yıldırım: "Rasim Ozan, 'Aziz Yıldırım, Pereira'ya Ümit Özat'ın elini sıkma dedi' diyor. Viskiyi içip böyle gerizekalı yorum yapıyorlar"
Aziz Yıldırım: "Mario Gomez, Fiorentina'da bir şey oynamadı. Kurtulmak için elinden geleni yaptılar. Beşiktaş'a geldi ne kadar güzel oynadı"
Aziz Yıldırım: "Chelsea geçen gün 3-0 yenildi ama İngiltere'de kimse bir şey söylemiyor."
Aziz Yıldırım: "Leicester şampiyon olursa 300 milyon pound elde edecekmiş. Leicester patronu da 'Bu kadar parayı ne yapacağım?' diyormuş."