Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Akhisar ilk maçta olduğu gibi yine sıkı savunma yapıp kontra arayacaktır.

Duran top golüyle o kilidi kırmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

şaka bu di mi???
gayet ciddiyim, hocanın da çok memnun OLDUĞUNU düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe için söylemişti diye hatırlıyorum o Romen atasözünü.

Kalan kısma katılıyorum 3 Bükreş şampiyonluğu vardı onun dışında iyi bir taktisyen ama kariyerli ve başarılı bir teknik direktör değildi.

31 mart 2001 galatasaray beşiktaş maçı sonrası bizim için söylemişti. Erteleme isteklerini kabul etmemiştik.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar konu çok uzadı maça odaklanalım tekrardan.

Akhisar deplasmanına gideceğiz ve Akhisar biraz silkelenmiş gibiydi Bursa maçında Bursa çok kötü olsa da.

zaten bize gelince rakipler ne hikmetse hep toparlanırlar misal bursa ilk yarıdaki maçta bizden önceki son 6 maçın 5ini kazanır gelir ikinci yarı maçında son 4 maçın üçünü kazanır gelir. ikinci devre dökülen akhisar bir anda form tutar sivas ona keza  kasımpaşa ha keza. sahi n'oldu rıza hocanın avrupa kupası iddiasına  :alala: nerede o motivasyon nerede hamza efendinin motive!!! bursası? dün akşam mersinide gördük sezonun flaş kalecilerinden muammerin yediği 3 golünde açıklaması yok. ümit özatın 17 yaşındaki stoperi oynatması fb fişi çekince çıkarması falan... birde bizim eski hocalara bak bizim maçlarda bildiğin aslan parçası hepsi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

Artık şampiyon olalım gerçekten , bakıyorum son şampiyonluk kutlamalarına arabalar bile eski resmen çehresi değişti herşeyin . Bu tabloda Beşiktaşımızın şampiyonluk kutlamaları olması gerek .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 12:11:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim gördüğüm Sivas maçındaki sakin pasa dayalı sabırlı oyun bizi şampiyon yapar.

Çok pozisyona giremeyiz belki ama ligin başındaki hırçınlıkla umarsızca saldırarak maç kazanamayız bu haftalarda. Böyle sakin 5-6 pozisyon bulup skora gitmeliyiz deplasmanlarda.

İçeride zaten parçalarız o atmosferle kim gelirse inanılmaz bir gürültü var kolay kolay kimse çıkamaz oradan artık.

İçerideki 2 maçımızı kazanacağımızı düşünürsek Akhisar'ı yendiğimiz taktirde, 2 deplasman maçımız ve 5 puan fark kalıyor.1 galibiyet veya 2 beraberlik bile yetecek. Ki Fener hiç puan kaybetmemesi şartıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

gayet ciddiyim, hocanın da çok memnun OLDUĞUNU düşünüyorum.

ben futbol konusunda tüm bildiklerinizi gözden geçirmenizi önericem. yediğimiz gollerin en az yarısı iso hatası menşeili...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi COB

Ismail ve Serdarin sözleşmelerini uzatmak insan haklari deklarasyonuna aykiri.

Önümüzdeki sene Ismail'in ilk 11 için düşünülmesi işçi haklarina aykiri.

Ilk 11'in Persona Non Grata'si...

Çevrimdışı kartal190321

ismail şenol güneşin kafasına silahmı dayamış beni oynatacan mı diyor..ismail kötü topcu  yerini bilmiyor ne yapacagını bilmiyor heyecanlı hiç bir takımda oynayamaz..suçlu ismail değil burda suçlayacaksanız ismail değil yönetimi suçlayacaksınız önce kadroda tuttugu için..sonrada ismaili oynatan şenol güneşi..ismail burda en son suçlanacak kişi...ismail bu  kabiliyeti bu bundan fazlasını istesede veremez..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İstatistikler bu saatten sonra pek bir şey ifade etmiyor ama kendi evinde en az gol atan 3. takım akhisar (13 gol) ve  en az gol yiyen 2. takım (10gol) Sivas maçında ki gibi temkinli ve kendi bilen bir Beşiktaş olarak oynamalıyız kesinlikle.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İsmail Bey  bugün uyku uyutmadı sağ olsun . Analiz yeteneğime güveniyorum . Bu nedenle utanmadan da yorum yapabiliyorum. Sezon başında Fener'in kadrosunun toplama olduğunu, kadro mühendisliğinin doğru yapılmadığını, Pereria'nın insan ilişkilerinin kötü olduğunu ve bu gibi sebeplerden avantajımıza kullanabileceğimizi söylemiştim. Ne bu sezon 3-5 gibi tamamlarız diyip pesimist ne de elimizde Fellaini Eslem var gibi romantik tavır sergiledim. Şu aşırı pesimist ya da romantik tavır yedi bitirdi Beşiktaş'ı. Utanmadan yorum yapmaya devam etmeyi düşünüyorum .
İsmail'in son Sivas maçında da hakkını veriyorum. İsmail ,Sivas maçında defans yapmaya çalıştı. Eksikleri bol . Yapamadı ama en azından denedi.Normal oyununu oynasa onun kanadından 1 değil 2 gol yerdik o gün. 2 gol yemediğimiz için İsmail'i tebrik ediyorum. İsmail unutmasın, ilk 11'de oynarsa son 5 maç boyunca onu daha özel bir gözle izleyeceğiz .Özellikle de defanstaki performansını . Sorumsuzca ileri çıkıp defansı zor durumda bırakırsa bunu da not alacağız. Neden İsmail'e bu kadar taktım? İsmail'de müthiş bir puan kaybettirme potansiyeli var . Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken bu olası kaybedilecek puanların bedeli de bu saatten sonra ağır olur. Sözleşme sözleşme diye tutturan da sezon sonunu bekleyecek. Beşiktaş 6 sene boyunca İsmail'e birşeyler verdiyse ki verdiğine inanıyorum o zaman da İsmail oynayacağı 5 maçın hakkını verecek , menajeri ortalarda fazla görünmeyecek.

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş altyapısına da burdan teşekkür etmek gerek. Müthiş bekler çıkarıyorlar.

Çevrimdışı mülkübey

ismailin pektemekin falan sosaya gomeze atibaya vb minnet borcu var. Onlar sayesinde takımları şampiyon oluyor. Onlar sinirlenirse odalarına ismaille pektemeki gönderelim mazlum misali . Bari sinir stress atarlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

ismailin pektemekin falan sosaya gomeze atibaya vb minnet borcu var. Onlar sayesinde takımları şampiyon oluyor. Onlar sinirlenirse odalarına ismaille pektemeki gönderelim mazlum misali . Bari sinir stress atarlar.

hakikaten bu adamlar sayesinde iso pette gibiler yılda 5 trilyon para kazanıyor şampiyon olamasaydık isoyu sopayla kovalarlardı

EssiLor

• Ziyaretçi

Akhisar'ı geçmemiz şart oğlu şart
Yoksa Fener'i kanatlandırırız buda bizim sonumuz olur artık kritik haftalara giriyoruz telafisi olmayan haftalar bunlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Akhisar bize karsi hep kontra oynadi bu maçda oyle olur siki bir savunma Douglas hava toplarinda Gomez durdurmaya çalisir . Hizli yerden Sosa ve Oguzhanla oynamamiz lazim. Uzun top oynarsak ayni 2-0 maça doner bir kontradan gol atarlar ve maç biter.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cisse557

Basit bir matematik yapmak gerekirse altyapıdan futbolunu eleştirdiğimiz Serdar ve Ismail düzeyinde bile 2 bek çıkarsaydık Tosic ve Serdar'dan 2 milyon euro tasarruf etmiş olurduk

Çevrimdışı MUTE

İsmail ile Tolga olayı kadar keşke şu Robben olayı da gerçek olsa. Ama kaynak Fanatik işte paylaşmaya değmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten bize gelince rakipler ne hikmetse hep toparlanırlar misal bursa ilk yarıdaki maçta bizden önceki son 6 maçın 5ini kazanır gelir ikinci yarı maçında son 4 maçın üçünü kazanır gelir. ikinci devre dökülen akhisar bir anda form tutar sivas ona keza  kasımpaşa ha keza. sahi n'oldu rıza hocanın avrupa kupası iddiasına  :alala: nerede o motivasyon nerede hamza efendinin motive!!! bursası? dün akşam mersinide gördük sezonun flaş kalecilerinden muammerin yediği 3 golünde açıklaması yok. ümit özatın 17 yaşındaki stoperi oynatması fb fişi çekince çıkarması falan... birde bizim eski hocalara bak bizim maçlarda bildiğin aslan parçası hepsi...

Bu arada farklı olarak Kayserispor'un dün kazanması çok önemliydi. Bizimle oynayacakları maça hayat memat gözüyle bakmaları gerekmeyecek artık.

Akhisar form tutsa da, tutmasa da yeneceğiz. İlk maçtaki şansları yanlarında olmayacaktır. 

Çevrimdışı tangaz

Bu arada farklı olarak Kayserispor'un dün kazanması çok önemliydi. Bizimle oynayacakları maça hayat memat gözüyle bakmaları gerekmeyecek artık.

Akhisar form tutsa da, tutmasa da yeneceğiz. İlk maçtaki şansları yanlarında olmayacaktır.

kazanması söylediğin bağlamda evet iyi oldu ama form tutarak ya da formunu yükselterek gelmesi de acaip denk geliyor. mesela fb.nin rakipleri hep en kötü günlerinde ya da dönemlerinde oynadı fb ile bize oynadıklarını oynasalar ya da benzer form dönemlerinde oynasaydılar şimdi matematiksel olarak şampiyonduk.

Çevrimdışı kyiv

Bana göre ligin bitmesine 4 hafta kaldı 1 puan farkla öndeyiz. Kalan 4 maçı da kazan işi bitir. Hele birde bu hafta biz kazanırken Fenerbahçe Trabzona takılsa bu iş biter.

Ancak Akhisarı 2 maçtır yenemiyoruz. Buna göre ekstra konsantrasyon şart.

EssiLor

• Ziyaretçi

Akhisar bize karsi hep kontra oynadi bu maçda oyle olur siki bir savunma Douglas hava toplarinda Gomez durdurmaya çalisir . Hizli yerden Sosa ve Oguzhanla oynamamiz lazim. Uzun top oynarsak ayni 2-0 maça doner bir kontradan gol atarlar ve maç biter.
Hay ağzına sağlık kardeşim
Oğuzhan Ve Sosayia yerden pas trafiği oluşturup o şekilde devirebiliriz Akhisar'ı ancak.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi her sene aynı muhabbeti yapıyorsunuz cidden can sıkıyor artık. Mustafa Pektemek'te aynı, Tosic imzalanırken aynı. Şimdi zamanı değil, bugün yeri değil, bunlar Beşiktaş'ın parası ve geleceği, siz bugünü düşünürken biz geleceği de düşünüyoruz bi de üstüne ergen muhabbeti yiyoruz. Aç son Sivas maçında yediğimiz golü 2-3 kez tekrar izle sonra bu İsmail futbolcu mu değil mi bi tekrar düşün, burada kaç yüz kişi var hepsi İsmail yetersiz diyor yapmayın etmeyin diyor biz ise şampiyonluğa gidiyoruz diye kulak tıkayacağız bu duruma, yönetim çıkar şampiyon olmadan hiç bir futbolcuyla görüşme yapmayacağız der herkes rahatlar, basının eline de koz vermez.
@Serhat Akkaya kardeşim renkli basının karıştırma haraketlerini göremiyormusunuz ismailin sözleşme bitiyor
ama tolga 2017 de sonlanıyor adamlar masa başında Beşiktaşı karıştırmak için taraftarı galyana getirecek haber yapıyorlar
hadi ismaille imzaya oturuyorlar tolga için neden otursunlar şimdiden acele edipte neden basının oyununa geliyorsunuz.
varmı öyle bir resmi açıklama daha durun lig bitene kadar ne haberler servis edilecek insanlar sazan olunca olta atanda
çok olur. Şuraya bak dön geriye oku günlerdir ismailden başka bir şey konuşulmuyor bu takım şampiyonluğa gidiyor yokmu
başka bir konu neden renkli basının gündem yapmasına müsade ediyorsunuz. 5-6 kişinin ismail muhabbetine esir ettiniz günlerce sayfayı
basının Beşiktaşın dikkatini şampiyonluk dışında başka noktalara çekme uğraşı var sizde buna atlıyorsunuz.
Ben ismaili savunmuyorumki maçı seyrederken sizden fazla küfür etmişimdir ama önceliğim ismail değil
Benim derdim şampiyonluk ismaille ne yapıldığı şu an için umrumda bile olmaz şampiyonluk yolunda benim
tepki vermemem bir bedel ödemekse şampiyonluk için bu bedeli öderim. Takım istim üzerindeyken bunu menejeri
fırsat bilir imzayı kapmak için yapar renkli basın fırsat bilir sizin gibi daha önceliğinin ne olduğunu bilmeyenler
olduğu sürece bunları lig bitene kadar daha çok yaparlar bak bekle ismail konusu kapansın hemen peşinden bir
haber daha patlatacaklar bu şampiyonluğumuzu ilan edene kadar veya kopana kadar devam edecek az uyanık
olun şu anda şampiyonluk dışında her konu tali pilandadır. Bak stadyum başlığını bile öldürdük ne bilgi düşüyoruz nede orda sohbet ediyoruz
stadın tantanası bize kasımpaşa maçına mal oldu. Bu saatten sonra Beşiktaşın şampiyonluk dışında gündemi olmamalı.
her şey tıkırında giderken kendimize bela aramayalım. Sonra dizimizi çok döveriz Biz bir camiayız burda ne konuşulursa
takımada o yansır sanki buraları oyuncular takip etmiyor camia şampiyonluğu ikinci plana atarsa bu takıma iyi olarak dönmez.
sen sürekli şampiyonluk üzerine konuşacaksınki takımda istim üzerinde kalsın motivasyonu bozulmasın.
yapabiliyorsan renklileri karıştıracak konuları konuş

Çevrimdışı kyiv

Bu douglao mudur nedir Galatasaray maçlarında kendi kalesine attıkları ve rakibe yaptığı asisteleri unutamıyorum. Aynen katılıyorum yerden seri paslaşmalara hiçbirşey yapamaz ama havadan şişirirsek bütün topları alır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan be Quaresma muhakkak ilk 11 başlamalı alhisar maçında
Töre Ve Quaresma ile yoğun baskı kurup ilk yarıyı galip kapatabiliriz
İkinci yarıda da gidişata göre Olcay oyuna girer Cenk ve Tolgay girer
Ama Töre ve Quaresma mutlaka ilk 11 başlamalı
Yerli oyuncularımızın birbirleriyle arası çok iyi olduğu için Töre ve Ozzy de çok yakın dostlar saha içindede iyi anlaşıyorlar Akhisar'ın fişini çekerler.
Töre Ozzy Sosa Quaresma gibi oyuncular rakibi baskı altına alıp rakibin dikkatini dağıtan oyuncular
Yoğun baskı kuracağız
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 12:52:07 Erdem Ayaz ]