Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281293 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beyler Rehavete girmeyelim.. son 3 maçımız:
GS
OSmanlı
Konya

3 maçta sıfır çekme ihtimali bile var (GS nin motive oynayacağını varsayarsak)

önümüzde Barça örneği var... 3 hafta önce 9 puan öndeydi.. şimdi puan puana...

medyanın gazına gelmeyelim.. 3 final maçımız var.. Akhisar -kayseri - GS... tam motivasyonla 9 puanı almalıyız

Aynen öyle. Birebir katılıyorum.

Çevrimdışı AhmetY

Hiç endişelenmeye gerek yok. Fener-Mersin maçında resmen geçen seneki şampiyonluğa inancımızın yitirildiği haftalarda futbolcularımızın yüzünde olan o ruhsuz ifadeyi fenerlilerde gördüm. Fener dağılmış arkadaşlar bu bariz ortada. Medya ne kadar algı yapmaya çalışsa da ümit falan kalmadı, arada 1 puan fark dahi olsa bu korkulacak bir rakip değil. Çünkü bu bir takım oyunu ve sahada hiçbir şekilde takım olamayan bir fener var başındaki teknik direktörden taraftarına kadar herkesin üzerinde ölü toprağı var ve bunun da nedeni bizim gümbür gümbür geliyo olmamız. Bu yüzden hiç endişelenmeyelim.
Akhisar maçında Olcay-Quaresma kanatlarda olacaktır ve  Olcay sık sık sağ kanattan sağ beke kademe olacaktır yani ileri uçta bizi Sosa-Quaresma-Gomez sırtlayacak Olcay'ın bu maçta defansif yönünden faydalanacağız ki bence ofansif yönü zaten neredeyse hiç olmayan bir oyuncu. İsmailin açığını da elinden geldiğince Marcelo- Atiba kademelerinin kapatacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Siz böyle negatif mesajlar yazarsanız, medya daha çok üstümüze gelir.

Galatasaray'ı görüyoruz işte, adamların yürümeye mecali yok. En kolay maçımız o olacak.

Yeni stadımızda 33. haftada Osmanlıspor'u muhtemel bir şampiyonluk maçında perişan ederiz.

En sıkıntılı maç Sivas maçıydı, onu geçerek yolu yarıladık. Akhisar da geleneksel olarak ters geliyor, onu da geçersek bu iş bitti diyebiliriz.

Baskı altında oynamak rehavet içine oynamaktan iyidir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene aldığı ücret maç başılarla beraber 2 milyon 750 bin tl, primler hariç. Primsiz alacağı ücret 1,2 milyon euro olacaktır maç başı ve primlerle beraber 1,5 milyon euro olacaktır bu da eder 15 milyon tl. hadi o kadar olmasın 12 milyon Tl olsun. Bu parayı hakettiğini düşünüyorsan söyleyecek sözüm yok.

Ad hominem yaparak haklı çıkmaya çalışmayalım.

Bu söylediğin rakamların hepsi kendi düşüncen, hiç biri açıklanmadı.

Elimizdeki tek gerçek:
İsmail'in bu sene bizden aldığı ücret net 620 bin euro.

Yeni sözleşmede ne kadar önerildi, ne kadara çıkılacak bilmiyoruz.

Atiba 1 milyon euro'ya oynuyordu, yine 1 milyon euro'ya anlaşıldı. İsmail'e %50 zam yapılacağıyla ilgili bir done yok elimizde.

Çevrimdışı ilhan mansız

demirören hata yaptı getirdi ok. ormanda hata yapıp uzatıyor sözleşmeyi bu kadar net. 4 yılda 5-6 milyon euro kazanmak için can atacak bonservisi olmayan 10 tane sol bek sayarım avrupadan ve hepsi de ismailden faydalı olur. zaman die die 7 sene geçti. savunmuş olmak için savunuyorsunuz bir cümle söylediniz karşısına bir görüş çıktı die savunmaya dewam ediyorsunuz bek değildi sol kanattı diyorsunuz. iyi de bizim beke ihtiyacımız var madem bek değil neden bek olmayan adamı oynatmaya dewam edelim ki??? bakın siz burada sadece 1-2 hatası oldu dediniz. size burada 50 kişi bir çırpıda çift haneli fahiş hata sayar. olabilir herkes hatalı yorum yapabilir. bir hata yaptınız ve hatanızı kabullenmek yerine ısrarla savunmaya dewam ediyorsunuz  :alala:
kesinlikle bata yapmadım hata yapsam özür dilerim yazdığınızın tam aksine meseleyi açıklamak için gayret gösterdim aynı fikirde tabi ki olmayabiliriz bunu anlarım hiç sorun değil ama meseleyi sanki çarpıtır şekilde yazmanızı anlamak mümkün değil, sizinle kadar eleştiri hakkınız varsa ben de o kadar savunma Hakkı'na sahibim ve yazdıklarım gayet açıklayıcı sonuna kadar da sözümün arkasındayım. Zaman kimin HAKLI OLDUĞUNU gösterecek, ben nasıl düşündüğümü siz sorduğunuz için izah ettim siz se yazdıklarımı yorumlamak değil sadece düşündüklerinizi tekrar etmekle meşgulsünüz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ad hominem yaparak haklı çıkmaya çalışmayalım.

Bu söylediğin rakamların hepsi kendi düşüncen, hiç biri açıklanmadı.

Elimizdeki tek gerçek:
İsmail'in bizde aldığı ücret net 620 bin euro.

Yeni sözleşmede ne kadar önerildi, ne kadara çıkılacak bilmiyoruz.

Atiba 1 milyon euro'ya oynuyordu, yine 1 milyon euro'ya anlaşıldı. İsmail'e %50 zam yapılacağıyla ilgili bir done yok elimizde.
Yahu ne ad hominemi? Hadi diyelim hiç bir şart değişmeden bu sene aldığı rakamla sözleşme yenilensin 3 senelik alacağı ücret primlerle maç başılarla 10 milyon Tl yapıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle bata yapmadım hata yapsam özür dilerim yazdığınızın tam aksine meseleyi açıklamak için gayret gösterdim aynı fikirde tabi ki olmayabiliriz bunu anlarım hiç sorun değil ama meseleyi sanki çarpıtır şekilde yazmanızı anlamak mümkün değil, sizinle kadar eleştiri hakkınız varsa ben de o kadar savunma Hakkı'na sahibim ve yazdıklarım gayet açıklayıcı sonuna kadar da sözümün arkasındayım. Zaman kimin HAKLI OLDUĞUNU gösterecek, ben nasıl düşündüğümü siz sorduğunuz için izah ettim siz se yazdıklarımı yorumlamak değil sadece düşündüklerinizi tekrar etmekle meşgulsünüz.

esas siz ne yazdığınız farkında değilsiniz. bek değil kanat dediniz bende kısaca soruyorum bizim bek sorunumuz varken neden bek olayan kanat olan ismaille bek oynasın die sözleşme uzatıyoruz? bunun izahati yok... zaman kimin haklı olduğunu gösterecek konusuna gelince aynı zaman 7 senedir benim haklı olduğum konusunda lisans yaptı yüksek lisans yaptı bu son kontratta haklılığımın doktorası olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca yönetimin gidip 3 sene anlaşma yapacağını mı sanıyorsunuz İsmail'le? Tolgayla bu 3 sene olabilir yaşından dolayı ama İsmail'le 4 seneden az olmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Oooooo lynch baslamis ismail uzerinden.

Ismailin savunulacak tarafi yok futbolcu olarak cunku futbolcu degil, adamIn sahada durusu bile futbolcuya benzemiyor ptt memuruna benziyor, orta yapmaya calisirken, calisirken diyorum cunku orta falan yaptigi yok boyle kalkan baligi gibi saga sola yalpalanmasi yok mu, beni benden aliyor.

Ben ki kapali on siradan ibrahim uzulmezi taciz etmis, uzaktan kumandali araba gibi yonlendirmis bass sese sahip bir besiktasliyim iyiki maclara gelemiyorum, ismail verilmis sadakan varmis.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lassana Diarra bu yaz serbest bir gorusmek lazim. Mandanda+Lass paketi marsilyadan super olur ustune birde Nkoulou mis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ne ad hominemi? Hadi diyelim hiç bir şart değişmeden bu sene aldığı rakamla sözleşme yenilensin 3 senelik alacağı ücret primlerle maç başılarla 10 milyon Tl yapıyor.

Hala ad hominem yapıyorsun hocam: Maç başıları ve primleri neden katıyorsun? İsmail'in mevcut sözleşmesinde 3 senede 10 milyon tl alması için her sene 35 maç oynaması ve her sene şampiyon olmamız lazım.

Primi tüm futbolcular alıyor, ayrıca bu adama oynatacak kadar ihtiyacın varsa da maç başıları vermende bir sıkıntı yok. 3 sene boyunca her sene 35 maç oynattığın bir futbolcuya primlerle birlikte 10 milyon tl vermen normal, bedava mı oynatacaksınız?

Medyada İsmail'in sözleşmesiyle ilgili verilen sözleşme tutarlarının hiç birinin inandırıcılığı yok. Resmi rakamlar gelen kadar yapılan her iddia da gereksiz bir tartışma ortamı yaratıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ismailin gercek ederi asgari ucret, akbil, yemek ve sigortadir. Meneceri meymenetsiz 1.5 milyon falan diyor kafayi yemek uzereyim. Eski parayla 1.5 vereyim ben baris icinde cozulsun bu is.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hala ad hominem yapıyorsun hocam: Maç başıları ve primleri neden katıyorsun? İsmail'in mevcut sözleşmesinde 3 senede 10 milyon tl alması için her sene 35 maç oynaması ve her sene şampiyon olmamız lazım.

Primi tüm futbolcular alıyor, ayrıca bu adama oynatacak kadar ihtiyacın varsa da maç başıları vermende bir sıkıntı yok. 3 sene boyunca her sene 35 maç oynattığın bir futbolcuya primlerle birlikte 10 milyon tl vermen normal, bedava mı oynatacaksınız?

Medyada İsmail'in sözleşmesiyle ilgili verilen sözleşme tutarlarının hiç birinin inandırıcılığı yok. Resmi rakamlar gelen kadar yapılan her iddia da gereksiz bir tartışma ortamı yaratıyor.
Resmi rakam gelmeyecek hangi resmi rakamdan bahsediyorsun? Artık FB gibi Borsaya bildirmemekte serbestiz sözleşme ücretlerini, o yüzden öğrenemeyeceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ismailin gercek ederi asgari ucret, akbil, yemek ve sigortadir. Meneceri meymenetsiz 1.5 milyon falan diyor kafayi yemek uzereyim. Eski parayla 1.5 vereyim ben baris icinde cozulsun bu is.

O menajer (Batur Altıparmak) 2 sene önce Caner için de 2.5 milyon euro istiyordu Aziz'den, 1.8'e anlaştı. Kısaca ciddiye alınacak bir adam değil.

Aziz o kadar düşürttüyse, bizimki 500 bine düşürür.

Çevrimdışı ilhan mansız

esas siz ne yazdığınız farkında değilsiniz. bek değil kanat dediniz bende kısaca soruyorum bizim bek sorunumuz varken neden bek olayan kanat olan ismaille bek oynasın die sözleşme uzatıyoruz? bunun izahati yok... zaman kimin haklı olduğunu gösterecek konusuna gelince aynı zaman 7 senedir benim haklı olduğum konusunda lisans yaptı yüksek lisans yaptı bu son kontratta haklılığımın doktorası olacak...
doktora şu anda Şenol hoca Tarafından İsmail'e yaptırılıyor, gelsin daha iyisi formayı alsın eyvallah babamın oğlu değil, yukarıda yeterince anlattım önümüzdeki yıl daha net görülecek üç yıl hiç maç yapmamış birini bu şekilde arkaya rüzgarı Alıp eleştirmek kolaydır zor olan savunmak ve bu yıl ki performansıyla savunulmayı kesinlikle hak etti, parası tutarı beni ilgilendirmez, yönetim düşünsün.

Çevrimdışı tuncaboylu

Resmi rakam gelmeyecek hangi resmi rakamdan bahsediyorsun? Artık FB gibi Borsaya bildirmemekte serbestiz sözleşme ücretlerini, o yüzden öğrenemeyeceğiz.

Fenerbahçe'nin borsaya bildirmediği her futbolcunun maaşı en geç 1 hafta sonra ortaya çıktı. Hatta Diego'nun açıktan aldığı 5 milyon euro'luk imza parası bile gizli kalmadı.

Şu sosyal medya ortamında hiç bir şey gizli kalmaz bu ülkede.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şampiyon olacaksın ve şu an ki kadronda ilk 11 deki as oyuncunla sözleşme yenileyeceksin ve hiç ücretini arttırmayacaksın? Sen buna inanacak kadar safsan neyi tartışıyorum ki ben seninle. Bu takımda sırf ücretler adaletsiz diye 3-4 tane adamın ücretleri %50 arttırıldı halen resmi rakam filan diyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Oooooo lynch baslamis ismail uzerinden.

Ismailin savunulacak tarafi yok futbolcu olarak cunku futbolcu degil, adamIn sahada durusu bile futbolcuya benzemiyor ptt memuruna benziyor, orta yapmaya calisirken, calisirken diyorum cunku orta falan yaptigi yok boyle kalkan baligi gibi saga sola yalpalanmasi yok mu, beni benden aliyor.

Ben ki kapali on siradan ibrahim uzulmezi taciz etmis, uzaktan kumandali araba gibi yonlendirmis bass sese sahip bir besiktasliyim iyiki maclara gelemiyorum, ismail verilmis sadakan varmis.

Kendi oyuncunuzu eleştirirken bu kadar rahat olmayın , artık eleştiri değil hakaret ediyorsun. Bırak İsmaile bu oyuncuyu alan , oynatan herkese hakaret . 
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe'nin borsaya bildirmediği her futbolcunun maaşı en geç 1 hafta sonra ortaya çıktı. Hatta Diego'nun açıktan aldığı 5 milyon euro'luk imza parası bile gizli kalmadı.

Şu sosyal medya ortamında hiç bir şey gizli kalmaz bu ülkede.
Arkadaşım siz burada devamlı yönetimden bunun resmi açıklamasını duydunuz mu neden herşeye inanıyorsunuz diye devamlı aynı şeyleri yazan tiplersiniz yarın öbür gün sosyal medyaya basına düşse bu rakamlar renkli basının uygdurması yönetim söylemeden bunan inanmayın diye kıvırırsınız halen neyin savunmasını yapıyorsunuz ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyon olacaksın ve şu an ki kadronda ilk 11 deki as oyuncunla sözleşme yenileyeceksin ve hiç ücretini arttırmayacaksın? Sen buna inanacak kadar safsan neyi tartışıyorum ki ben seninle. Bu takımda sırf ücretler adaletsiz diye 3-4 tane adamın ücretleri %50 arttırıldı halen resmi rakam filan diyorsunuz.

Tekrar söylüyorum, bunlar kendi düşüncendir. Ben de diyorum ki, bu yaz Atiba'nın sözleşmesi artırılmadıysa, kimsenin maaşı artmaz. Artsa bile, %20'den fazla hayatta artmaz.

Senin söylediğin ne kadar doğruysa, benim söylediğim o kadar doğru.

Sen farklı olarak kendi öngörün kesinmiş gibi, fikir yürütmeye devam ediyorsun.

Çevrimdışı 38life

İsmail Köybaşına alternatif Türk yedek sol bek adayları:

Emre Taşdemir (Bursasporda şuan sakat 1 aya iyileşiyor, Aziz Behich'in arkasında durmaktansa Beşiktaşta yedek kalsın. 20 yaşında.)
Özgür Çek (Alanyaspor ile Süper Lige çıkma uğraşında. Gelsin Beşiktaşta yedek dursun. 25 yaşında.) (Sözleşmesi sezon sonu bitiyor) (25)
Atila Turan (Lig 1'de Reims ile küme düşmek üzere.) (24)
Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği altyapısından çıktı hala Gençlerbirliğinde. Beşiktaş ile ŞL maçlarına çıkmak için can atar) (23)
Tolgahan Çiçek (Hollanda 1.liginden De Graafschap ile küme düşüyor. En az İsmail kadar oynar) (20)

Emre Taşdemir dışındakilerin hepsini bedavaya ya da sembolik rakamlara getirebiliriz Beşiktaşa.

Şimdi İsmail bunların hepsinden daha iyi derler. Bu isimlerin hepsi İsmailden daha iyi oynar. İsmail mental olarak bitmiş bir futbolcu. Adamın futbol ile alakası kalmamış. İsmailin yaptığı hataları bu çocuklar yapmaz.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2016, 15:54:33 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Ismail tartismalari nerelere geldi
Ad hominem nedir, bir anlatin hele bana, ben bilmiyorum ustu ortlu kufur falan olmasin anama.
Bu ecnebileri hic sevmem zaten anlamiyorum ne dediklerini belki anama kufur ediyor.

Bilim denen bisi var cok guZel bunda matamatak diye busi daa var.
onun icinde oranti hesabi ve havuz problemleri var.
neyse havuZ problemlerini aziz yildirima birakalim

Dersimiz dogru oranti
Mario gomezin bonservisi 1000 euro olursa ismail ne kadar kazanmali.

Mario       1000
Ismail.        X

Çevrimdışı tangaz

doktora şu anda Şenol hoca Tarafından İsmail'e yaptırılıyor, gelsin daha iyisi formayı alsın eyvallah babamın oğlu değil, yukarıda yeterince anlattım önümüzdeki yıl daha net görülecek üç yıl hiç maç yapmamış birini bu şekilde arkaya rüzgarı Alıp eleştirmek kolaydır zor olan savunmak ve bu yıl ki performansıyla savunulmayı kesinlikle hak etti, parası tutarı beni ilgilendirmez, yönetim düşünsün.

bu sezonki performansı: yenilen gollerin yarıdan fazlasının baş aktörü olmak. golle sonuçlanmayan rakip atakların ona keza. savunulacak bir şeyi yok. siz dediğim gibi hatalı bir cümle kurdunuz ve körü körüne savunuyorsunuz elle tutulur tek bir argüman ortaya koyamıyorsunuz üstüne üstlük adamın 100 civarı fahiş hatası varken siz sadece 1-2 hata deyip bunu savunmaya dewam ediyorsunuz!!! ismailin doktora yapması için önce bir sürü okula gitmesi gerek arkadaşın BEK performansı henüz kreş düzeyinde hangi doktoradan bahsediyorsunuz?

ismail foruma üye olsa inanın kendini böyle savunamazdı. 1-2 hatam oldu diyemezdi eli gitmezdi 1-2 yazmaya. 5-6 yazardı sonra az mı yazdım acaba die düşünür düzeltirdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar söylüyorum, bunlar kendi düşüncendir. Ben de diyorum ki, bu yaz Atiba'nın sözleşmesi artırılmadıysa, kimsenin maaşı artmaz. Artsa bile, %20'den fazla hayatta artmaz.

Senin söylediğin ne kadar doğruysa, benim söylediğim o kadar doğru.

Sen farklı olarak kendi öngörün kesinmiş gibi, fikir yürütmeye devam ediyorsun.
Ben şu an takımda olmasının bile yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum sen onu geçtim aldığı ücretin fazlasını bile hak ettiğini söylüyorsun dolaylı olarak.
Korku akıl katilidir.