Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301425 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben dün Mario gomezin yanındaki sarı oğlanı istiyorum sosa kalsın sosayı niye göndermek istiyoruz niye yeni bir macera arıyoruz elimizde denenmiş başarılı olmuşu var sol bek sıkıntıyken stoper sıkıntıyken açıklar istediğimiz gibi değilken niye sosayı tartışıyoruz ilginçsiniz gerçekten velhasıl kelam bastian schweinsteiger aradığımız adamdır orta saha için tecrübesi yeter tabi terör olaylarından sonra buraya getirmek neredeyse imkansız

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Seneye ŞL oynayacağız. Sosa, elinde ŞL seviyesinde olan 3-4 oyuncundan biri. Astronomik bir teklif gelmediği müddetçe tahtaya adı ilk yazılacak oyunculardan biri olur.

Çevrimdışı ozan062

Sosa kalibresinde ve maliyetinde 30 maç istikrarlı oynayabilecek bir oyuncu bulursanız, haber verin!  :kop:

bulunur dünyada sürüce topcu var zaten daha iyisini alıpta bizde fayda verip vermiceğinin bir garantiside yok... sosa para ediyorsa bu yasta dusunmenin anlamı ve önemi yok

bi sergen değil bea:) 4 tane frekick atmıs adamı ne yaptınız :P  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone destegi ile Falcao veya Dzeko haberleri dönüyor...

Pek inandırıcı degil gibi ama bu ikisinden biri olursa Gomez gidecek demektir :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre konusu biraz sıkıntılı arkişler.

Seneye ŞL'ye kalır isek aslında verim alabilirz gibime geliyor. Eğer motive ise STSL'nin en iyi oyuncusu, değilse zarar. Ortası yok.
Tore Ameliyat olmus abi , Yuksek ihtimalle sezonu kapadi...

Ha belki hafif bir ameliyattir 2 haftaya döner orasini bilemem :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Vodafone destegi ile Falcao veya Dzeko haberleri dönüyor...

Pek inandırıcı degil gibi ama bu ikisinden biri olursa Gomez gidecek demektir :bawling:
Daha dün ceo su böyle bir şeyin olmayacağını söyledi.
Lütfen kanmayin böyle şeylere

Çevrimdışı Özay

Kadroyu genişletmek, gençleştirmek ve kar elde etmek için satılacak oyuncular töre ve sosa'dır.

Biraz agresif bir transfer dönemi geçirmeliyiz. Suya sabuna dokunan transferler yapabilmeliyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye ŞL oynayacağız. Sosa, elinde ŞL seviyesinde olan 3-4 oyuncundan biri. Astronomik bir teklif gelmediği müddetçe tahtaya adı ilk yazılacak oyunculardan biri olur.

sosa büyük takımlara karşı sahada yok ki :)

Arsenal,tottenham nerde bunlara karşı yokları oynuyor :)

Çevrimdışı atalay

sosa büyük takımlara karşı sahada yok ki :)

Arsenal,tottenham nerde bunlara karşı yokları oynuyor :)

Arsenal ile oynanan 2 maçta da sakattı ve oynayamadı. :) White Hart Lane'deki Spurs maçında sahanın açık ara en iyisiydi.   

Çevrimdışı Kalyoncu

Arsenal ile oynanan 2 maçta da sakattı ve oynayamadı. :) White Hart Lane'deki Spurs maçında sahanın açık ara en iyisiydi.   
Aynen olcayla birlikte sahanın en iyisiydi diyebiliriz arsenal maçında gelmemişte olabilir ben öyle hatırlıyorum

Çevrimdışı Kemal

Gökhan töre ameliyatı ve sonrası Ertuğrul Karanlık tarafından takip ediliyormuş, resimleri var . Ne alaka Ertuğrul Karanlık ?

Çevrimdışı atalay

Aynen olcayla birlikte sahanın en iyisiydi diyebiliriz arsenal maçında gelmemişte olabilir ben öyle hatırlıyorum

Şimdi baktım. Doğru hatırlıyorsun. Gelir gelmez sakatlanmıştı, onla karıştırdım. 

Çevrimdışı Blackmd1

Ertuğrul Karanlık mı yanındaki

Çevrimdışı Kalyoncu

Ertuğrul Karanlık mı yanındaki
Evet oda fotoğraf yenimi

Çevrimdışı 38life

Sosa bence bu takımın vazgeçilmezi. Gomez gitsin Sosa kalsın o derece. Sosa'nın sadece görünen kısmı değil. Görünmeyen kısmı da var. Bi okadar da yerin altında var yani. Çok fazla ön plana çıkmadığı maçlarında kahramanı bence Sosa. Zaten sattığında değerini bulmayacak bir futbolcu. Piyasası çok yüksek değil.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 16:45:13 38life ]

Çevrimiçi murat baltacı

Sosa candır ama sezonun ilk yarısı oynamaz ikinci yarısı coşar bu tür oyuncular teknik direktör içinde zor aslında takım planlamasını sağlıklı yapamıyosun şimdi sosa ve ozi varken o bölgeye oyuncu alamazsın alırsan sıkıntı yaşarsın.

özellikle avrupa maçlarında atiba-ozi-sosa olmaz zaten. Bana kalırsa o bölgeye dokunmadan ben arfa yı kanata alıp derbilerde avrupa maçlarında asıl katkıyı ondan beklemek lazım.
Orta sahayada rode,schweinsteiger kalitesinde birini aldıkmı ileriyi tamamlamış oluruz. Kanatlarda arfa,aras,q7 ve gole dönük podolski,nakulma tarzı bi oyuncu daha alınabilir. kerimi kiraya verip olcayı satmamız lazım avrupada başarı istiyosak olcayla falan uğraşamayız.

Asıl takviyeleri defansa yapmak lazım oyunu önde oynamamızı sağlayacak defansı yönetecek hızlı oyun kurubilen çok iyi bi stoper ve solbek şart. bide becke yedek olacak gerektiğinde onuda kesecek bi potansiyel sağ bek bulunmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Eğer çimler hazır hale gelirse 4-7 Nisan gibi basına kapalı bi hazırlık maçı yapılsa aslında çok iyi olur. Bayrampaşa ile mesela. En azından bazı futbolcularımız alışmış olur.

Kadro:

Tolga

Beck     Alexis    Marcelo    Tosic

Serdar     Necip

Cenk        Tolgay       Sosa

Mustafa     

Edit: Cenk de milli takımda pardon. Oraya da alttan birini koyarız :)
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 16:46:12 38life ]

Çevrimdışı tangaz

zaten en son White Heart Lane'de bir büyük maçta göründü. sonra araki bulasın. garip olan küçük maçlarda tekme üstüne tekme yiyor kalkıp dewam ediyor ama büyük maçlardaki sertlikde anında düşüyor oyundan...  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma Quaresma oley oley oley :)

Çevrimdışı tuncaboylu

bulunur dünyada sürüce topcu var zaten daha iyisini alıpta bizde fayda verip vermiceğinin bir garantiside yok... sosa para ediyorsa bu yasta dusunmenin anlamı ve önemi yok

bi sergen değil bea:) 4 tane frekick atmıs adamı ne yaptınız :P  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Sergen'in neredeyse tüm Beşiktaş kariyerini biliyorum. Beşiktaş için attığı frikik golü sayı ya 6'dır ya 7.

Çevrimdışı mylife1903

zaten en son White Heart Lane'de bir büyük maçta göründü. sonra araki bulasın. garip olan küçük maçlarda tekme üstüne tekme yiyor kalkıp dewam ediyor ama büyük maçlardaki sertlikde anında düşüyor oyundan...  :alala:

Sosa iyidir guzeldir ama buyuk maclari almasi lazim.
Sosayi bugun koy real madride, koy barcelonaya oynar. Iyi futbolcu. Ben bir turlu eksik yonunu anlayamadim. Adamin teknigi, fizigi yerinde, duran toplari iyi cok akilli bir oyuncu. Cok az futbolcuda olan fuleli bir stili var, bizim metin tekini hatirlatiyor ama 10 kat daha teknik. Bence biraz sorumluluk almasi lazim. Sut az kullaniyor. Mesela senede 6-7 mac osmanlispor maci gibi oynasa 30 yas sonrasi a klas takima transfer olur.

Hagi mesela bir dunya kupasi oynamisti, dillere destan hemen ispanya ligine ucmustu kupa sonrasi.

Biraz fazla alisdik oyuncu satilmasina, oyuncu satilir ama cikip gokhan tore, sosa, q7, oguzhan, gomezi satarsak olmaz. Tore ve oguzhan en satilabilecek oyuncular olarak gozukuyor ama degerlerini gormesi lazim.

Simdi ben gokhan torenin 10 milyon euroya satilmasi taraftari degilim. Istedigimiz parayi alamiyorsak kalsin, oguzhan icinde ayni dusuncedeyim.

Simdi yurtdisindan baktigim icin daha objektif oldugumu dusunuyorum, karsi cikabilirsiniz tabii ama ben soyle dusunuyorum sosa'nin istedigimiz ozellikte olan versiyonu 30milyon civardir ve turkiyeye gelmez.
Quaresmanin mesela daha cok sut atani, daha fazla golu dusuneni real madridte oynuyor, foyati malum.
Oguzhanin biraz guclusu ve daha iyi basanlari barcelona 11inde oynuyor.

Bazen elimizde olanlara sukretmek zorundayiz.

Gokhan tore ise hala tam potansiyelinde degil bence daha iyi olabilir, ustelik burada gelisebilir ve astronomik bir fiyata satabiliriz bence takimin en degerli oyuncusu.

Toparlamak gerekirse, genc arkadaslar goruyorum devamli bir memnuniyetsizlik devamli futbolcu oneriyorlar. Is geregi devamli arti-eksi karsilastirmalari yapar, her olaydan bir pozitif katki cikartmaya calisirim, halk dilinden sinekten yag cikartmaktir isim.

Lutfen biraz (simdi ne desem iki ucu kakali) yerimizi bilelim. Turkiyeye oyle manyak, super futbolcular gelmez.gelen futbolcularin da bazi arizalari olur.
Simdi mario gomez geldi. En iyi zamanlarindan birini yasiyor adam ama kendisi kariyer dususu yasamasaydi bu yasinda gelmezdi, yukselise gecince son transferini yapacaktir. Belki seneye gider.
Anelka geldi, en potansiyelli en spektekular oyunculardan biriydi ama kariyeri dususteydi ve sakatlik sonrasi toparlanma donemini burada gecirdi ve gitti.
Roberto carlos geldi, guzel bir emeklilik donemi yasadi reklamlarda oynadi
Hagi geldi. Avrupadan aforoz ediliyordu buraya geldi altin zamanini yasadi ve yasatti.
Pascal nouma geldi. Belkide gelmis gecmis en iyi oyunculardan biriydi ama kafadan kontakti. Fransa milli takiminin teknik direktorune bizim fanatik gazetesinin muhabiri sormustu galiba 4 yedigimiz mac oncesi "pascal nouma inanilmaz bir oyuncu neden milli takima alinmiyor" diye. Sanki fransizlar bilmiyor pascalin iyi futbolcu oldugunu, adam pascal harika bir oyuncu ama bu kafa yapisiyla milli takima alma riskine giremem, gibi bir cevap vermisti
Les ferdinand geldi. Gelmis gecmis en iyi forvet oyuncusudur benim icin. Havadan, yerden, frikikten, sag ayak, sol ayak, yakindan, uzaktan her yerden gol yapabilen olumcul bir gol makinesiydi. Cok genc geldi, pisti ve gitti
Yukarida bazi ornekler vermeye calistim ayri ayri problemler ayri ayri oyuncular.

Bence de oyuncular satilsin, degerini bulan satilsin ama bir plan program dahilinde yapilsin bunlar, transfer riskli istir.

Quaresmaya fazla giydiriliyor anlamiyorum, quaresmanin bizim imajimiz icin degerini neden anlamiyorsunuz. Bugun dubaiden, rusyaya, ispanyaya, portekize, japonyaya kadar bir cok futbol sefer besiktas maclarini takip ediyor quaresma icin. Rusyada devamli sorarlar quaresma nasil, ne oynuyor, diye. Daha once ilhan mansizi soruyorlardi, hatta rusya ve ispanyada sergeni soranlar vardi.

Formanizin arkasinda tore, sosa, oguzhan, gomez yazdirin ve gezin yurtdisinda ama ben quaresma yazdirip gezmenizi tavsiye ederim.

Yok sut atmiyormus, yok cok top tutuyormus, yok sari kart goruyormus sacma elestiriler. Quaresmadan maksimum verim almak senol gunesin birincil vazifesidir. Quaresmanin yedigi tekmeyi fb takiminin toplami yemedi yahu, bu da yonetimin birincil gorevidir. Gs hagiyi koruyordu yahu melodan daha pis bir oyuncuydu(futbolculuguna tek kelime etmem, ettirmem ama pis ve cirkef bir oyuncuydu. Gsliler cok tekme yiyor ondan sinirleniyor, yildiz oyuncu korunsun, diye korurdu)

Ben teknik direktor olsam quaresmayi tercih etmem, daha sert daha az top tutan oyunculari severim ben. Quaresmaci degilim ama bu adam geldiyse ve dogru kullanilirsa rakibi patlatir, dogru kullanamazsaniz ve koruyamazsaniz elinizde patlar.

Kaprisli bir isyankar cocuktur quaresma. Yonetilmesi gerekir.

Lucescunun elinde olsaydi quaresma, oy oy oy

Biraz degerlerimize sahip cikalim ve pozitif taraflarini gorelim. Benim takintim ismail mesela pozitif tarafini goremiyorum. Genc takimdan biri oynasin destek cikayim.

Cok karman corman oldu. Neyse

Çevrimdışı mylife1903

Sergen'in neredeyse tüm Beşiktaş kariyerini biliyorum. Beşiktaş için attığı frikik golü sayı ya 6'dır ya 7.

Sergenden benim aklimda kalan galiba bir altay maciydi kalenin 1m onunden cift vurus kazanmistik, tavana asmisti. Bir de rizeye attigi verkaclarla geldigi bir gol vardi, aynisindan bir tane daha atmisti galiba gencler maciydi. Denizliye attigi frikik golu superdi, istanbulspora attigi bir kavisli gol var, topukla onune almisti.

Ama sergeni en iyi anlatan gol adanaspora attigi goldur, yerde yatarken, butun adanaspor defansi ustundeyken kalkan bir ayak ve gol.

Sergen yuzuncu yilda gsye golu atmasaydi biz gene sampiyon oluyorduk ama sergen bu kadar efsane olamazdi. O golu tumer atsaydi gene sergen kadar efsane olamazdi tumer.

Bilmiyorum sergeni cok severim ama sifo mehmet>sergen

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 18:20:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
False Nine oynayan oyuncu yüksek skorer profilinde olmak zorunda değil. Fakat kanatların yada orta sahaların skor katkısı vermesi lazım. False Nine'nin görevleri; trequartista işlevi görmek, sırtı dönük oynayabilmek, arkadaşlarına alan ve koridor yaratmak ve savunmacıları üzerine çekip oyuna genişlik katmak.

False Nine ile oynuyorsanız topun sürekli sizde kalması ve daha bilumum şey lazım. Oyuncu tercihinden ziyade oyunun kendisini oynamak zor.

False Nine'ı yüksek skor üretmek için tercih ediyorlar ama skorer olması şart değil kavramına katılmıyorum.

En az 70 golü görecekse şampiyonluğa oynayan takım bahsettiğimiz oyunda kanatların en az 20'şer tane bırakması gerek. Böyle kanat bulmak da hiç kolay değil.

O yüzden Liverpool'un Suarez varken oynadığı gibi oynayınca oyun amacına ulaşıyor. Bence Trequarista kendisi de kanatlar kadar bırakmalı skor çünkü zaten ortasahadan fazla katkı alamıyorsun skor anlamında.

Ve tabi ki en önemlisi beklerin hücumsal etkinliği.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 18:21:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa kalibresinde ve maliyetinde 30 maç istikrarlı oynayabilecek bir oyuncu bulursanız, haber verin!  :kop:

Hakim  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 18:23:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa'nın kalitesine tek bir konuda laf ederim ben skor yükünü çekmemesi. O da buna yeteneği olmasına rağmen yapmadığı için.

Şut ve vizyonu senede en az 10 gol belki 15'i hayal ettiriyor ancak düşük kalıyor. Ama benim için ana problem ligin yarısında sahada gezmesi.

İlk 17 maçlık performansı kabul edilecek gibi değil. O zamana kadar topu atsan ne olacak seneye? Oğuzhan da aynı şekilde hala istikrarlı değil ama aşama kaydediyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli