Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301340 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:04:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Terim Arda'yla false nine deniyordu aslında Oğuzhan'a uygun oyun

Senede 10 gol göremeyen Arda mı False Nine oynayacak  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:05:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa ve atiba gibi profesyonelleri zir buluruz.. Tore ve q7 gibileri yerine sosa ve atibanin onune sinirsiz sozlesme koyarim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosa profesyonel filan değil. Her sezonun ilk yarısında yok son yarısında patlama yapıyor, istikrar yok.

Hoş zaten sürekli iyi oynayanı olsa Alex oluyor o bölgede oynayan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senede 10 gol göremeyen Arda mı False Nine oynayacak  :kop:

Terim'e sormak lazım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Sosa profesyonel filan değil. Her sezonun ilk yarısında yok son yarısında patlama yapıyor, istikrar yok.

Hoş zaten sürekli iyi oynayanı olsa Alex oluyor o bölgede oynayan.

:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:14:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Zamanında en güzel False Nine Totti ile oynandı, kadro güçlü olsa efsane olacaktı yazık oldu adama. Arda? :D ..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:15:17
  • Beşiktaş / Bodrum
:D

Bu karikatürü cebinde taşıyorsun sanırım her Sosa duyduğunda çıkıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

boşuna sormayın bilmez o  :evillol:
ancak hayt huyt bağırmayı bilir :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Bu karikatürü cebinde taşıyorsun sanırım her Sosa duyduğunda çıkıyor :D

Sosa düşmanlarına ölüm!  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 14:18:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa düşmanlarına ölüm!  :D

Saldırın Sergenoğulları!  :D

Son 10 haftaki haliyle 3 sezon daha oynasın. İlk 10 haftaki haliyse..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vardı vardı da o jeneriklik golleri atana kadar her maç 10 tane tribüne şut atıyordu kesinlikle hoca talimatı var bence geldiğinde de atıyordu şut bir anda kesti.

Tabi Almeida ayısı yerine Gomez'in içeride olduğunu bilmesi faktörü de var @Yunus Emre Dökmeci
Maçın devre arasinda Hocanin yanina gidip Bacaklarında ki tekme izlerini göstermiş , Bu kadar tekme yedim Ama rakipten kimse kart gormedi ben ilk hareketimde kart gördüm demiş , Hoca da alayimmi seni oyundan diye sormuş Q17 de olur cevabını vermiş

Bu sirada diger futbolcularda  Quaresma ya destek vererek Hocam Cok tekme yiyoruz ama hakemler rakiplerimize cok müsamaha gösteriyorlar ama bize cok kolay kart cikiyor , Fb nin rakiplerine de cok kolay kartlar çıkarılarak sindiriliyor diye isyan etmişler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

False Nine oynayan oyuncu yüksek skorer profilinde olmak zorunda değil. Fakat kanatların yada orta sahaların skor katkısı vermesi lazım. False Nine'nin görevleri; trequartista işlevi görmek, sırtı dönük oynayabilmek, arkadaşlarına alan ve koridor yaratmak ve savunmacıları üzerine çekip oyuna genişlik katmak.

False Nine ile oynuyorsanız topun sürekli sizde kalması ve daha bilumum şey lazım. Oyuncu tercihinden ziyade oyunun kendisini oynamak zor.

Çevrimdışı ozan062

Saldırın Sergenoğulları!  :D

Son 10 haftaki haliyle 3 sezon daha oynasın. İlk 10 haftaki haliyse..

bana stabil adam lazım o sebeple sosacıgımıza sene sonu elvada diyebiliriz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mduru

False Nine oynayan oyuncu yüksek skorer profilinde olmak zorunda değil. Fakat kanatların yada orta sahaların skor katkısı vermesi lazım. False Nine'nin görevleri; trequartista işlevi görmek, sırtı dönük oynayabilmek, arkadaşlarına alan ve koridor yaratmak ve savunmacıları üzerine çekip oyuna genişlik katmak.

False Nine ile oynuyorsanız topun sürekli sizde kalması ve daha bilumum şey lazım. Oyuncu tercihinden ziyade oyunun kendisini oynamak zor.
birazda türkçe konuuşsanız bizim anlıyacağımız gibi

Çevrimdışı Tolga

Sosa kaliteli bir oyuncu fakat istikrarlı değil.

Artık bize 34 haftanın 29 ya da 30'unda yüksek katkı verecek bir oyuncu lazım. Tabi Sosa kalırsa da niye kaldı demem orası ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Sosa adamdir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sosa kaliteli bir oyuncu fakat istikrarlı değil.

Artık bize 34 haftanın 29 ya da 30'unda yüksek katkı verecek bir oyuncu lazım. Tabi Sosa kalırsa da niye kaldı demem orası ayrı.

bir de büyük maçlarda derbilerde fiziken rakibe sinmemeli. sosa siniyor mesela...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Sosa kalibresinde ve maliyetinde 30 maç istikrarlı oynayabilecek bir oyuncu bulursanız, haber verin!  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Sosa kalibresinde ve maliyetinde 30 maç istikrarlı oynayabilecek bir oyuncu bulursanız, haber verin!  :kop:
Zaten bulunamazsa kalması mantıklı ama bulunmalı :D

Çevrimdışı tangaz

kimse maliyet konusunda yorum yapmadı ki, maliyet elbette artacaktır. ne kadar ekmek o kadar köfte  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

bir de büyük maçlarda derbilerde fiziken rakibe sinmemeli. sosa siniyor mesela...
Evet bazen derbilerde kayboluyor.

Çevrimdışı atalay

kimse maliyet konusunda yorum yapmadı ki, maliyet elbette artacaktır. ne kadar ekmek o kadar köfte  :bandit:

Ekmek yok. Gelecek sezonda bütçe üç aşağı beş yukarı aynı olacak.

Çevrimdışı tangaz

Ekmek yok. Gelecek sezonda bütçe üç aşağı beş yukarı aynı olacak.

belki bir sponsor transferi olabilir stad hatırına

Çevrimdışı panic13

var mesela pogma! (düşünemedi) :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Töre konusu biraz sıkıntılı arkişler.

Seneye ŞL'ye kalır isek aslında verim alabilirz gibime geliyor. Eğer motive ise STSL'nin en iyi oyuncusu, değilse zarar. Ortası yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu tür şeyleri sezon bittiğinde transfer başlığında konuşsak.

Mevcut kadro bizim oyuncularımız, lig bitmeden gücendirmeyelim. Ele güne laf vermeyelim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.