Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi zaten Tolga bu gollerden sonra savunulamaz halde en iyi niyetli insanın yapabileceği en iyi şey tamam vurmayın öldü demek olur, ölüsüne dirisine olmasın diye  :D

Günay daha uygun bence de savunma arkasına çok top atılıyor sarkık oynar hiç olmazsa zaten 3 maç sadece çok baskı yemezsek kazasız atlatır.

ya ölmediyse riske girilmez :alala:
beni bilirsin Beşiktaş oyuncusuyla ilgili laf söylemem söyletmem
ama Tolgayı tamamen sildim benim için 23 oyuncudan her hangi birine kaleci kazağını
giydirsinler Tolgadan çok daha layıkıyla yapar. adam trabzondaki vasatına bile
ulaşamadı Beşiktaş kalesinde ötesi yok demekki gönüllü giymiyor formayı @Çağrı
kaleci hata yapar hatadan maçda kaybederiz olur hiç problem değil ama bu hata falan değil
bir kaleci rakip üstüne gelirken nasıl geri geri gider ileri bir adım atsan adam sağa veya sola sapmaya çalışacak ve iki
taraftada Beşiktaş defansı geliyor geri kaçıp adama alan açmasa o gol olmaz olursada elinden geleni yaptı deriz
sinirim yatışmıyor  :bandit: yok o günden beri futbol başlığına girmiyorum kesin no post alırım :bandit:
ceza yiyenlerede vicdanım sızlayarak bakıyorum :D

Çevrimdışı atalay

Sporting maçındaki 4 kenar oyuncusunun kazandığı ikili mücadele sayısı: 30. İsmail: 9, Olcay & Quaresma: 8, Beck: 5

Sürekli vurguladığım doğru Baskı merkezlerine rakamsal destekler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama Tolgayı tamamen sildim benim için 23 oyuncudan her hangi birine kaleci kazağını
kaleci hata yapar hatadan maçda kaybederiz olur hiç problem değil ama bu hata falan değil
bir kaleci rakip üstüne gelirken nasıl geri geri gider ileri bir adım atsan adam sağa veya sola sapmaya çalışacak ve iki
taraftada Beşiktaş defansı geliyor geri kaçıp adama alan açmasa o gol olmaz olursada elinden geleni yaptı deriz
sinirim yatışmıyor  :bandit: yok o günden beri futbol başlığına girmiyorum kesin no post alırım :bandit:
Kendi kendine Cezami vercen abi :evillol: :evillol: @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Veli 1.5 aya dönüyor mu  :evillol: :evillol:
veli döndüde işin psikolojisini nasıl çözecekler bilemiyorum zaten ben ön libero şart diyorum tercihim stoperden önce gelir
bir atibayla olmaz bu iş adam yarım devrede bir senelik katkı verdi bundan sonra oynamasa kimse bir şey diyemez. aldığının karşılığını
çoktan verdi sıkcana tolga adam diyoruz ya işte adam olan aslında Atiba transfer döneminde tarumar ettik adam astımlı genede
sahadaki en üst seviye performans onda yeteneklerinin çok üstünde oynamaya başladı biliyor ona ihtiyaç var ve en maksimumunu veriyor
adamlık budur.

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Tosic, sol stoperde de olmuyor. Rholdofo, orayı kapatmaya çalışıyor. Atiba, stoperlerin arasına girmek zorunda kalıyor. Çizgi savunmada sürekli geride kalıyor. Yüksek top ve agresyonda yetersiz.

Unutmuyorum. Anadolu takımından gelmeseydi, karşı çıkmazdık. Böyle diyorlardı. 

Çevrimdışı Necmi

Sporting maçındaki 4 kenar oyuncusunun kazandığı ikili mücadele sayısı: 30. İsmail: 9, Olcay & Quaresma: 8, Beck: 5

Sürekli vurguladığım doğru Baskı merkezlerine rakamsal destekler.
Ben ismaili çok beğendim aslında gol bile onun emeği
en büyük hata olcayın çıkmasıydı orta saha direnci birden düştü
çıkması gereken isim sosaydı turu aralamışken en iyi şavaşçılarından birini
saha dışına almak söylenecek bir şey yok buna

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet bencede Sosa cikmaliydi ama Olcay cikti yinede dogru tercihti
Neciple onde basip Skoru korumak istedi Hoca ama Tolgayi hesaba katmadi :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Olcay değişikli yanlıştı. Önde basarak oyunu ele almıştık zaten. Sosa'da gole kadar çok verim verdi. İsmail'in pik yaptığı bir maçtı lakin savunmada defoları halen sürüyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

@atalay şu "beli kalın stoper" kavramının bi tanımını yapabilir misin? Kim bu kategoriye giriyor? Ersan, Rhodolfo bu kategoride mi? Beli ince stoper kim? Semih Kaya mesela? Bizim transfer gündemimizdeki stoperler hangi kategoriye giriyor?
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 15:25:38 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Savaş

Iste demek istedigim tamda bu

Gordunuzmu nasil çıkıyor toplara hemde muthis zamanlamayla..

Hep dedigim gibi bizim oyun ve defans sistemimize en uygun LIBERO kaleci diye..

Su izlediginiz videoda Kalede Tolga olsa en az 4 Gol izlerdik , Cunku cizgide bekleyip Topu aglardan cikarirdi

@Çağrı @Yunus Abi @Necmi abi @Tolga @atalay
Yarısını cikaramazdi Tolga bunların.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

O maç tolganın üst üste yediği 2 saçma golde bitti @Necmi abi.
Kamera oyuncuları yakın çektiğinde gözlerinden okunuyordu sinirleri.
2 yıldır üst üste bu adam sahadaki 10 kişinin emeklerini araya veriyor.Bunlar da insan.
Sen 10 şut atıyorsun 1i giriyor kalene 2 şut attırıyorsun 2 si de giriyor ,kimsede oynama isteği kalmaz.
Kalende tolga olduğu sürece edirneden öteye gidemezsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

İşin kötüsü taraftar olarak derbiye konsantre olamadık.

Futbolcular umarım bizim gibi değildir. Bir an evvel şu Tolga olayından siyrilmamiz gerekiyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga Alexis Sanchez'den o golü yediğinde tamamen bitmişti gözümde.

Her neyse Ospina gelirse hiç yapmadığım bir şeyi yapıp isimli forma alabilirim o kadar hasret kaldık kaleciye.

Çevrimdışı Batuhan1903

http://www.transfermarkt.com.tr/leandro-damiao/profil/spieler/139449
Bu oyuncu için harekete geçmeliyiz bonservisi elinde.Damiao Cenk'ten bile daha fazla katkı verir.Pektemeği kiralayıp bu adamı almamız gerekiyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Her neyse Ospina gelirse hiç yapmadığım bir şeyi yapıp isimli forma alabilirim o kadar hasret kaldık kaleciye.

O maç daha ne hatalar yapmıştı.. Allah'a emanet 1-0 bitti maç. Bu takım Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidemedi merak edenler için maç özeti:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/arsenalbesiktas-10-uzun-ozet

Çevrimdışı Anıl

O maç daha ne hatalar yapmıştı.. Allah'a emanet 1-0 bitti maç. Bu takım Şampiyonlar Ligi'ne nasıl gidemedi merak edenler için maç özeti:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/arsenalbesiktas-10-uzun-ozet
Verilmeyen penaltı ve Demba'nın son dakikalarda vuramadığı kafayı da unutmayalım :iblush:

Çevrimdışı Mehmet57

Atalay da yazmisti; Osmanlisporlu Ndiaye gercekten cok iyi. Yeni bir Bakambu/Niasse olacak.

Çevrimdışı Deniz

O golü hiç hatırlatma.Elinin altından top kaçıran kaleci..
CL den elendiğimiz gol de tolga nın ikramı.
Adam bizi turnuvadan elemek için yaratılmış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Sorma @Necmi  abi çok zaiyat verdik Tolga foruma da kıydı af mı çıkarsak ne yapsak  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yönetim ospinayı alsın gelsin 4 senelik en büyük transferini yapmış olur.
Demba Ba ve Gomez yanında sıradan kalır.
Takım şu an kalecisiz gibi 5 top geliyorsa 4 ü giriyor.Bu yarayı kapatırlarsa 2. devre bu takım çok az puan kaybeder.
İlk devre ne kadar az kaybedersek o kadar iyi.

Çevrimdışı Çağrı

veli döndüde işin psikolojisini nasıl çözecekler bilemiyorum zaten ben ön libero şart diyorum tercihim stoperden önce gelir
bir atibayla olmaz bu iş adam yarım devrede bir senelik katkı verdi bundan sonra oynamasa kimse bir şey diyemez. aldığının karşılığını
çoktan verdi sıkcana tolga adam diyoruz ya işte adam olan aslında Atiba transfer döneminde tarumar ettik adam astımlı genede
sahadaki en üst seviye performans onda yeteneklerinin çok üstünde oynamaya başladı biliyor ona ihtiyaç var ve en maksimumunu veriyor
adamlık budur.

Zaten bunları anlattık o zaman da @Necmi abi bu işin dönüşü 3 çarpı 1.5 ayda bile olmaz diye.

Tamam başkan ve yöneticiler tabi ki bir algı oluşturacaklar ama işin sonu iyi bitmezse bu yapılan hatayı da örtmeye yetmiyor. Tolgay'da da aynı algı oluşacaktır Şubat'ta dönüyor ne gerek var diye o da dönemeyecek Şubat'ta.

Mutlaka en azından kiralık bir oyuncu bakmalılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı o2bucak

Eski Futbolcu Semih Yuvakuran'ın 3'üzlerin'den Kaleci olan  Utku'yu Atletico Madrid, bir alman klübü ve 3 büyükler izliyormuş. Atılan son 9 penaltı'dan 8'ini kurtarmış Şu an 3. lig takımlarından Beylerbeyinde oynuyor. Yedek kaleci olarak en azından alsak.  Milan bile zaman zaman 16 Yaşındaki GIANLUIGI DONNARUMMA 'yı kaleye koyuyor.

Utku Yuvakuran
http://www.transfermarkt.biz.tr/utku-yuvakuran/leistungsdaten/spieler/342995

Ayrıca Yılsonu sözleşmesi biten GERÓNIMO RULLI  iyi olur mu yorum nedir.
http://www.transfermarkt.com.tr/geronimo-rulli/profil/spieler/229604

@Çağrı @Necmi

Çevrimdışı AmaralGürses

Eses-antep maçını izleyen var mı? Ya bu Orkan baya baya top oynuyor, alıyor, veriyor, ara pası atıyor, çalım atıyor. İlk başta ben de bizim Kenan Özer vardı ona benzetmiştim sonu da onun gibi olur diye düşündüm ama bu çocuk bizim gibi gençleri parlatan bir kulüpte iyi yerlere gelebilir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Eski Futbolcu Semih Yuvakuran'ın 3'üzlerin'den Kaleci olan  Utku'yu Atletico Madrid, bir alman klübü ve 3 büyükler izliyormuş. Atılan son 9 penaltı'dan 8'ini kurtarmış Şu an 3. lig takımlarından Beylerbeyinde oynuyor. Yedek kaleci olarak en azından alsak.  Milan bile zaman zaman 16 Yaşındaki GIANLUIGI DONNARUMMA 'yı kaleye koyuyor.

Utku Yuvakuran
http://www.transfermarkt.biz.tr/utku-yuvakuran/leistungsdaten/spieler/342995

Ayrıca Yılsonu sözleşmesi biten GERÓNIMO RULLI  iyi olur mu yorum nedir.
http://www.transfermarkt.com.tr/geronimo-rulli/profil/spieler/229604

@Çağrı @Necmi

A takıma kaleci lazım U19 a değil. Ne yuvakuranı. Babası gibiyse hiç gelmesin.