Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269441 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi derbi olmasa olcayın çıkmazdı muhtemelen ,çok iyi maç çıkardı ilk devre çok baskı yaptı ve yoruldu.Ben olsam derbiye rağmen çıkartmazdım orası ayrı.
Ama sosa da güzel bir maç çıkarttı çok iyi oyun kurdu pas düzenini sosa koordine ediyordu.Sosa da çıkartılmazdı.Aslında takımın neredeyse tamamı iyiydi.
Ama dediğin gibi Gomez-Cenk değişikliği çok daha mantıklı olabilirdi.
Benim dediğim bambaşka birşey ,sen futbolcusun 65 dk portekiz ligi liderine neredeyse tek kale top oynuyorsun ama kalene 2 basit top geliyor ve 2si de gol oluyor.
Duygusal oyuncular bundan çok etkileniyor.Olcay da en duygusal oyuncumuz emin ol o da en az diğerleri kadar etkilenecekti.Ne yapılırsa yapılsın Bu kaleciye rağmen bu turun geçilemeyeceğini düşünüyorum.Ben takımın turu geçmesi için yapması gerekeni yaptığından eminim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Jorge Jesus un bütün planlarını alt üst edecek bir oyun anlayışı ile oynadık.10 oyuncunun tamamı yapması gerekenleri yaptı,yerine girenler de.
Ama 1 i bütün emekleri sildi süpürdü.
Portekizde lizbona,jorge jesusa karşı 65 dk bu kadar üstün oynayacağımızı beklemiyordum.Tur bizim hakkımızdı ama olmadı.
Takım ferrari,kaleci ferrariye takılmış LPG tankı malesef.
maçtan sonra iki saat uyuyamadım. hatırladıkça sinir oluyorum. İnşallah devre arası kurtuluruz şundan, o ana kadar bi kovalık daha yapmasa bari. Şampiyonluğa etki ediyor resmen. Akhisarı da o kurtardı tam beraberlik golünü atacağız 2.yi yedi. adını anmak dahi istemiyorum.

Çevrimdışı murat

Asıl sorun olcayın çıkması değil olcayın yapabileceğini yapacak yedeğimizin olmamasında. Asıl sorunumuz sahada 8 Numara oynaYacak oyuncumuzun olmaması.Oyunı soğutacak set oyununa döndürebilecek yani oyunu konyrol edecek tarzda bir oyuncumuz yok. Maça q7 iyi başladı olcay devamını getirdi.sportingin umudunu yitirdiği bir anda tolga adamları coştururken bizim oyuncuları umutsuzluğa itti. Kendi görüşüm yenilen gol hata(acziyet)nedeniyle olmasaydı biz bu turu geçerdik.

Çevrimdışı Deniz

Asıl sorun olcayın çıkması değil olcayın yapabileceğini yapacak yedeğimizin olmamasında. Asıl sorunumuz sahada 8 Numara oynaYacak oyuncumuzun olmaması.Oyunı soğutacak set oyununa döndürebilecek yani oyunu konyrol edecek tarzda bir oyuncumuz yok. Maça q7 iyi başladı olcay devamını getirdi.sportingin umudunu yitirdiği bir anda tolga adamları coştururken bizim oyuncuları umutsuzluğa itti. Kendi görüşüm yenilen gol hata(acziyet)nedeniyle olmasaydı biz bu turu geçerdik.
+1903
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

Lig sonuncusu takımın kalecisi.. Ruud Boffen adam tek başına takımını maçın içinde tutuyor kaç dakikadır, diyeceksin tek maçla değerlendirme ama vallaha şöyle bir maçını hatırlamıyorum tolga'nın arkadaş tek 1 !  :s20:

Çevrimdışı Deniz

maçtan sonra iki saat uyuyamadım. hatırladıkça sinir oluyorum. İnşallah devre arası kurtuluruz şundan, o ana kadar bi kovalık daha yapmasa bari. Şampiyonluğa etki ediyor resmen. Akhisarı da o kurtardı tam beraberlik golünü atacağız 2.yi yedi. adını anmak dahi istemiyorum.
Ben ertesi gün 5 te kalkıp havalimanına gidecektim saat 3 e kadar yatakta döndüm durdum ertesi gün 2 saat uyku ile gezdim.
Sinirim hala geçmedi gerçekten tramva yaşattı bize.
Açıkçası ben görmek dahi istemiyorum ismini duymaya tahamülüm yok.Yedek kalecilerimiz geçsin çok çok yine kaleye gelen 2 şutun ikisi de gol olur.Bundan kötü istatistik tutturacağını sanmıyorum.
Devre arası da 1st class bir kaleci ile anlaşırsak avupadaki kayıpları ligde telafi edebiliriz ,iyi bir kaleci ile şampiyon olacağımızı düşünmüyorum,şampiyon olacağımıza eminim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eski Bursa kalecisi Sebastien Frey : Bursaspor'da ilk yıl neredeyse her maç oynadım,çok mutluydum.Şenol Güneş takıma gelince bana bak ben hiç yabancı kaleciyle çalışmadım.Bu durum burada da değişmeyecek dedi ve beni hiç bir lig maçında oynatmadı benim futbolu bırakmama sebep oldu.

doğru mu bu ?

Çevrimdışı ilhan mansız

zaten turu geçmiştik. tempo düşmeye başlamıştı. adamlar baktılar olmuyor 2. forveti alıp uzun top oynamaya başladılar. tam o sırada kova devreye girdi.

Çevrimdışı murat

Alıntı yapılan: AmaralGürses link=topic=1437.msg422518#msg422518 =1449933518
Lig sonuncusu takımın kalecisi.. Ruud Boffen adam tek başına takımını maçın içinde tutuyor kaç dakikadır, diyeceksin tek maçla değerlendirme ama vallaha şöyle bir maçını hatırlamıyorum tolga'nın arkadaş tek 1 !  :s20:
Herhangi bir
Takıma boffen alınsaydıda td şenol güneş oşduğu için tolga oynardı. Yoksa günayın oynamamasının bir açıklaması olamaz. Kurtardığı maçı geçtim pozisyonu saymak ta zorlanoyorum.(çok olduğu için değil tabiki)

Çevrimdışı murat

Eski Bursa kalecisi Sebastien Frey : Bursaspor'da ilk yıl neredeyse her maç oynadım,çok mutluydum.Şenol Güneş takıma gelince bana bak ben hiç yabancı kaleciyle çalışmadım.Bu durum burada da değişmeyecek dedi ve beni hiç bir lig maçında oynatmadı benim futbolu bırakmama sebep oldu.

doğru mu bu ?
İyi kaleciydi ama buraya geldiğinde bitmişti oda. Son plonjonunu yaptı

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Resmi siteden yapılan açıklama nereden bakarsan bak tam bir fiyasko.

Bir adamın keyfine bütün kadronun emekleri çöp olmuş hala onu korumaya çalışıyorlar bir de taraftara ders vermeye kalkmışlar. Amatörlükten başka bir şey değil.

Çevrimdışı AmaralGürses

Yönetim tolganın oynayacağına dair sinyal vermeye ve altlık yapmaya devam ederse maça gitmeyeceğim. Ben de böyle protestomu yapıyorum. Protesto da hizmettir.

Çevrimdışı Türkay

Josue kadro dışı bırakılmış çöksek yaa :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan her fırsatta "Avrupa Kupası"ndan bahsediyor. Ve buna gerçekten inanıyor.

Başkanım madem bu kadar ümitlisiniz o zaman bize de buna inanmak için sebepler sunun ki biz de inanalım.

Orta saha almamakla, vasıfsız solbeklerle, kalecisiz bırakılmakla öyle Avrupa Kupası'nı geçtim herhangi bir kupayı bile alamayız.

Bize de inanmak için sebepler ver.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Josue kadro dışı bırakılmış çöksek yaa :evillol:
ona ihtiyacımız  yok ki bizim btb ya da libero ihtiyacımız var

Çevrimdışı cursedofdragon

şu gole yazık oldu ya.

Sinirlerim halen bozuluyor Allah seni bildiği gibi yapsın tolga.

http://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=AKh86-2C0gE

Çevrimdışı 38life

Kura çekimini seyrediyorum. Adamlar Türkiyenin kısa tanıtım videosuna Oğuzhan'ın golünü koymuşlar.

Çevrimdışı Ersoy

Kura çekimini seyrediyorum. Adamlar Türkiyenin kısa tanıtım videosuna Oğuzhan'ın golünü koymuşlar.
En klas gol. Aslında ben Selçuk bekliyordum turu son dakikada getirdi ve güzel de goldü.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğukan E.

Ersan ve Gökhan takımla çalışmış güzel haber özellikle Ersan.

Çevrimdışı ozan062

Ne meraklısınız bi futbolcunun en başarılı hareketlerinin olduğu videolara bakıp beğenmeye. Ben Günay kötü kaleci demiyorum. Keşke Tolga yerine o oynasaydı da deneyimini kazansaydı bu sene. Ancak elde kalan hedef lig. Bunun içinde deneyimli bir kaleciye ihtiyaç var. Alman kalecisi enteresan geliyor diye illa bizde de olacak öyle bir kaleci. Var mı var cumhuriyeti işte. Hadi geçen sene defans allahlık alibeylerden ibaretti topu sarkıtan geliyordu ama bu sene öyle değil. O kadar boşluk bırakmıyor. Sen öyle bir anlatıyorsun ki sanki Shuster dönemine döndük. @Yunus Emre Dökmeci

bu sene defans cok daha leş mecburen bu kelimeyi kjulkalnıyorum cnk alan kapatma demişsin maalesef bizde alan kapatmanın tırnagı yok

gelen gol pozisyonuna giriyor bir tane direnç yok ve rakibin topla bulusmasıyla  golpozisyona girmesi 20 saniyesini alıyor:)) zaten sasırmamaklazım hocanın defans sorunları(genel maç grafiğiniden bahsediyorum bu mac ozeli değil)

ve oyuncularının girdiğini atamama problemi bilinir ve çözememiştir çözse kariyeri baska yerlerde olurdu
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 20:40:02 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

ama biz hep karşı karşıya yiyoruz biz uzaktan şut attırmıyoruzki :alala:

gsde macında onuda yiyebiliriz

Çevrimdışı ozan062

2 kişiden duymuştum ben 1.5 yıllık kiralık satın alma opsiyonlu anlaşıldı diye.

Derneğe gittim dün orada da aynısını söylediler herkes beklemede ama bitti gözüyle bakıyorlar.

Dernek Orman'a en yakın derneklerden biri.

herkes söylüyor benim malum yerdede habire diyorlar hatta defansta belli diyorlar

ama nedense maçtan sonra ortaya cıkıyor bu hadise yani inanasım yok

Çevrimdışı ozan062

doğru mu bu ?

mantıklı cnk yabancı oyuncu transferlerinde hayli pasif durumda sayın hoca

Çevrimdışı Batuhan1903

Buralar baya sessiz Tolga yüzünden baya kişinin kellesi gitmiş anlaşılan  :evillol: