tabiki ama bayerni yenen mgladbach takımları gerektiğinde kendisinden katbekat büyük takımları devirebiliyor yani bu olabiliyorsa ben oyuncuların kabiliyetsizlikleri konusunda bir yere kadar kabul edebilirim yani hocanın loser tarafları varken birseyleri anlayaibliyoruz nitekim oyuncu değişiklikleri ezber oldu en son mac gibi gibi
ama konumuz bu değil tabiki endeksleneceğimiz kişi simdilik tolgadır onda herkes mutabık zaten
ya varya abi bizim taraftar profilimiz bu kadar az bi yamuk gitmeye bakar okadar alışmışız ki ezilmeye ..
oyuncu değişiklikleri ezber oldu demişssin napsın yani kulubede toplasan 2 tane oyuna etki edebilecek adam var onlar giriyor .
diger takımlar farklı bişey mi yapıyor . 2 tane maç kaybedince hep aynı şeyler .. yok savunma yapmayı bilmiyor
yok oyunu tutamıyor ( ligde öne geçtiği hiç bi maçta kaybetmemiş BJK )
yok o atacak yok bu şunu yapacak..
geçin bunlar lütfen şenol hoca bugüne kadar çok iyi takımı idare etti oyun olarak ligin üzerindeyiz puan olarakta yukardayız ama bjk taraftarını okurken kendimizi bi an 4 . 5 . zannediyorum..
gs ye kaybedersek şenol hoca üzerinde tolga ile başlayan baskı artacak taraftarda yavaş yavaş konuşma işine bak vs vs. daha sonra mağlubiyetler beraberlikler.. sezon bitti gitti. her sezon aynı şey ..
ayrıca bu Frey olayıda sipariş haber değilse bende bişey bilmiyorum..
birazdan herşeyi çok bilen herkes bu yorumun altında bana sallar modern futbol terimleri ile.