Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269774 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buralar baya sessiz Tolga yüzünden baya kişinin kellesi gitmiş anlaşılan  :evillol:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

mantıklı cnk yabancı oyuncu transferlerinde hayli pasif durumda sayın hoca
Frey gitsin başkalarına çamur atsın hiçbir yan topu alamayan her topu sektiren adamı kim ne yapsın,şenol hocanın takımları bulduklarını atamadı hep demişsin ne yapsın forvetler sercan volkan şen fernandao olcay töre % 60 la oynayan gomez olunca öyle oluyor maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa.aslan

ospina mı olur başkası mı iyi bir kaleci şart. Aksi halde  şampiyonluk imkansız. Bu gidişle takımında motivasyonu bitecek. İtanj maçı aldı resmen Rize'nin kalecisi . Böyle kaç maçı var gs nin musleranın tek başına aldığı. Biz ise almayı bırak vermeseler şükür  edeceğiz. Kaç para ise basıp  alsınlar yazık diğer oyunculara. Kaleci stoper sağ  bek şart bence Beck te yetersiz yediğimiz golleri izleyince hava toplarını izlediğini görüyorum.  Yerde karşılamada iyi ama işte havadan gelen topları izliyor. Diğer bölgeler taş gibi ismail köybaşı iyi maşallah var hiç beklemiyordum.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 21:35:09 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kutay

Buralar baya sessiz Tolga yüzünden baya kişinin kellesi gitmiş anlaşılan  :evillol:
pazartesi 22.00 civarı tekrar şenlenecek buralar Allah'ın izniyle
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eren derdiyok bugunde 2 Gol atti yine

Cokda Guzel ve Şık goller cok Temiz vuruşlar yapmis..

Ne kadar sozlesmesi kaldi Kasimpasa ile ? Daha cok varsa

Pektemek + Pedroyu versek verirlermi :bandit:

@Çağrı @Tolga @atalay
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 00:07:32 MURAT ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Cokda Guzel ve şık goller cok Temiz vuruşlar yapmis..

@Çağrı @Tolga @atalay

Takasa yanaşmazlar.

Bonservis için de yüksek bir bedel isterler :)
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 00:08:16 MURAT ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Devre arası kaleci almak zordur
8.5 M nedir arkadaş çok fazla doğruysa adama hiç güvenme birde bu fiyatı çek bu ospina işini anlayamadım  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Ç

Bir daha ki sene mutlaka  Badou ve Kweuke'yi almak lazım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Ospina 8,5 etmez ayrıca Arsenal'inde bu paraları istediğini sanmıyorum

Çevrimdışı Batuhan1903

Cokda Guzel ve sik goller cok Temiz vuruşlar yapmis..

@Çağrı @Tolga @atalay
Pektemek Pedro Milosevic Tosic Motta Tolga bunlardan istediklerini alsınlar yalnız pektemeki kesin alıcaklar Pektemek + bunların hepsini yada hangilerini istiyorlarsa alsınlar. :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 22:08:41 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı Tolga

Şuan Ospina için Arsenal'in 8.5 m euro gibi bir ücret isteyeceğini hiç sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospina 8,5 etmez ayrıca Arsenal'inde bu paraları istediğini sanmıyorum

Arsene Wenger çok inatçı biridir.Bu adamla pazarlıkta yapılmaz.8.5 istediyse Gomezdeki gibi kandıramayız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arsene Wenger çok inatçı biridir.Bu adamla pazarlıkta yapılmaz.8.5 istediyse Gomezdeki gibi kandıramayız.

Teknik direktörle mi pazarlık yapıyoruz sence? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Teknik direktörle mi pazarlık yapıyoruz sence? :)
Brendan Rodgersı bile ikna edemedik adam lucası satmayacağım dedi satmadılar. Wenger'in Arsenalde otoritesi çok fazla.Arsene Wenger'den izin çıkmadan hayatta alamayız Ospina'yı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu yönetim neden Trabzon'un üzerine gitmiyor.Alabileceğimiz taş gibi oyuncular var.Mbia,Ekici gibi bunları takasla almayı denesek ya Pektemeği dünya üzerinde o maaşla alabilecek tek kulup varsa oda Trabzondur. Pektemeği Tolga'yı Milosevici Franco'yu Mottayı Tosic i bunlara verip bu 2 oyuncuyu yada hiç olmadı birini almaya çalısak ya. :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 22:48:42 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı ozan062

Frey gitsin başkalarına çamur atsın hiçbir yan topu alamayan her topu sektiren adamı kim ne yapsın,şenol hocanın takımları bulduklarını atamadı hep demişsin ne yapsın forvetler sercan volkan şen fernandao olcay töre % 60 la oynayan gomez olunca öyle oluyor maalesef.

tabiki ama bayerni yenen mgladbach takımları gerektiğinde kendisinden katbekat büyük takımları devirebiliyor yani bu olabiliyorsa ben oyuncuların kabiliyetsizlikleri konusunda bir yere kadar kabul edebilirim yani hocanın loser tarafları varken birseyleri anlayaibliyoruz nitekim oyuncu değişiklikleri ezber oldu en son mac gibi gibi

ama konumuz bu değil tabiki endeksleneceğimiz kişi simdilik tolgadır onda herkes mutabık zaten
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tabiki ama bayerni yenen mgladbach takımları gerektiğinde kendisinden katbekat büyük takımları devirebiliyor yani bu olabiliyorsa ben oyuncuların kabiliyetsizlikleri konusunda bir yere kadar kabul edebilirim yani hocanın loser tarafları varken birseyleri anlayaibliyoruz nitekim oyuncu değişiklikleri ezber oldu en son mac gibi gibi

ama konumuz bu değil tabiki endeksleneceğimiz kişi simdilik tolgadır onda herkes mutabık zaten

ya varya abi bizim taraftar profilimiz bu kadar az bi yamuk gitmeye bakar okadar alışmışız ki ezilmeye ..

oyuncu değişiklikleri ezber oldu demişssin napsın yani  kulubede toplasan 2 tane oyuna etki edebilecek adam var onlar giriyor .

diger takımlar farklı bişey mi yapıyor . 2 tane maç kaybedince hep aynı şeyler ..  yok savunma yapmayı bilmiyor 

yok oyunu tutamıyor ( ligde öne geçtiği hiç bi maçta kaybetmemiş BJK )

yok o atacak  yok bu şunu yapacak..

geçin bunlar lütfen şenol hoca bugüne kadar çok iyi takımı idare etti oyun olarak ligin üzerindeyiz  puan olarakta yukardayız ama bjk taraftarını okurken kendimizi bi an 4 . 5 . zannediyorum..

gs ye kaybedersek şenol hoca üzerinde tolga ile başlayan baskı artacak taraftarda yavaş yavaş konuşma işine bak vs vs. daha sonra mağlubiyetler beraberlikler.. sezon bitti gitti. her sezon aynı şey ..

ayrıca bu Frey olayıda sipariş haber değilse bende bişey bilmiyorum..

birazdan herşeyi çok bilen herkes bu yorumun altında bana sallar modern futbol terimleri ile.

Çevrimdışı can1903

Pazartesi Günay başlar başlamazsa Şenol hoca hata yapar..

Yenilen golde tribünde kavga çıkar. Tolgaya destek çıkanlar - Tolgaya soy sop sövenler olarak ikiye ayrılır tribün.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Pazartesi kalede Günay başlayacak.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cokda Guzel ve sik goller cok Temiz vuruşlar yapmis..

@Çağrı @Tolga @atalay

Kasımpaşa yönetimi yeri geldiğinde her ne kadar bayağı açıklamalar yapıyorsa da profesyonel yönetiliyorlar. Her açıklamalarında kulübün bakkal dükkanı olmadığını, oyuncu transferinde paranın 2. planda olduğunu söyleyip duruyorlar. İşin içine Beşiktaş girince de mutlaka ama mutlaka zorluk çıkarırlar.

Eren klas bir oyuncu geçen senenin çok büyük bir kısmını ciddi bir sakatlıkla geçirdi dönüşü de muhteşem olmuştu. Bu seneye çok iyi başladı zaten iyi bir golcü. Gomez ayarında olmasa da Cenk kadar efektif bir oyuncu zaten herkes bu sene görmüştür. Ama transfer olayında en azından bize normal şartlarda ve normal paralara vermezler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı OrhanAker

Tolgayi bundan sonra oynatmak yürek ister zaten
Yiyecekse Günay yesin tolganin eksi suratini görmemiş oluruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Resmi siteden yapılan açıklama fiyasko. Ben diyordum ki bunlar anca kaleci alır stoper falan gelmez. İmkanı yok alamazlar diye

Şimdi arttırıyorum son açıklamalar gösteriyor ki bunlar kaleci de almayacaklar. 2. Devre tolgayla bu takım şampiyon olsun 2 kişiye forma benden.isteyen alsın resim falan.

Maçtan sonra önce 1-2 tetikçi çıktı ya işte duyum geldi de doğrulatıcam dedi 30 dk geçti ospinayla 1.5 senelik kiralık anlaşıldı dedi. Alayı palavra

Geçen sinirimi açıklamalarla gene tavan yaptırdılar helal olsun. Sonra ben maç içinde tolgayı ıslıklarım tepki gösteririm diyince olur mu öyle şey diyor herkes. E yönetim tepki görmezse kafayı kuma gömmeye devam edecek belli ki. 2 gündür mükemmel açıklamalar geliyor