Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Karşı karşıyalarda da iyi değil ki @Necmi abi çıkışları iyi sadece. Top savunmacıyla onun arasındaysa iyi top forvetin ayaklarındaysa her türlü yer golü yine.

Çok vasat iki kaleciye mahkum ettiler bizi.
yeterliliğini savunmuyorum zaten @Çağrı ikisi arasında mukayese yapıyorum
ve günayın en azından hataları olsada kaleci olduğunu söylüyorum zaten görünen köy klavuz istemez
çeldiği her topu ceza sahasına çeliyor ama işte burda fark yaratıyor en azından nereye giderse gitsin topu çelebiliyor
top yanından koltuk altından gitmiyor yada ne bileyim ayağının dibinden tıngır mıngır giden topa atlayıp koltuk altından kaçırmıyor :D
ayaklarının dibine uçan kalecimi olur kapattığı köşeden yediği gole bir baksana bir kaleci o topu ayağıyla çıkartır.
yeminle kalede ben olsam onun yediğinden fazla yemem çünkü başka pozisyon olmuyorki her olanı yiyor. Bende o kadar yerim
birde olur olmaz toptan kaçmayacağım için bazı topların bana çarpma ihtimalide var :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ama biz hep karşı karşıya yiyoruz biz uzaktan şut attırmıyoruzki :alala:
Tamam iste bizde diyoruz ki Gunay karsi karsiyalarda iyi iste
Cunku uyanik kalesini zamaninda terkedip tehlikeyi önlüyor :bandit: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Günay'ın çok iyi bildiği bir şey var. Yanılmıyorsam 24 yaşında. 150.000 euro alıyor.

Bir kontrat daha aldı aldı burada, alamadığı Bundesliga 2 veya 3'te ya da bir Anadolu takımında hayat boyu o maaş ile oynar.

Ancak burada 2. kaleci sözleşmesi alırsa bu maaş çarpı 3 çarpı 4 yıl olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Tolga yüzünden maçtaki güzellikleride arada kaynattık :bandit:
Quaresmanın asisti mükemmel bir asist resmen gomeze çarptırıp
sokmuş ilk asistide mükemmele yakındı çünkü orda çarptırıp sokmayı denememiş 1 puan kırdım
gomezde kaçırdı :D ama bir konuda haksızlık etmeyelim o kadar net pozisyonda
kaleye o topu yuvarlayamayanlarda en az Tolga kadar elenmemizden sorumlu
hep diyoruz bu kadar gol kaçırmak bir gün başımıza iş açacak diye işte açtı ilk
yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek Tolga bile engelleyemezdi tur atlamamızı :bandit:

Abi hangisini atsan fark etmez rakip uyanacaktır. Mesele uyanınca direnç göstermek. Gomez'de zaten bir düşüş vardı. Normal olmayan tek düşüş onun zaten. Q17 2 asist yaptı birini Gomez yedi bana göre de. Ben değişiklikleri de anlayamadım. Necip neden çizgiyle değişti. Sosa çixgide zaten oynayamazdı. Gücü bitiyordu. Orada Kerim olsa daha dirençli mi olunurdu? Ki bunu Kerim'in dirençsiliğini unutmadan söylüyorum. Belki hoca da ondan korktu.

Çevrimdışı Çağrı

Tamam iste bizde diyoruz ki Gunay karsi karsiyalarda iyi iste
Cunku uyanik kalesini zamaninda terkedip tehlikeyi önlüyor :bandit: @Necmi abi

Karşı karşıyalarda iyi değil. Çıkışlarda iyi ikisi farklı şeyler.

Karşı karşıyalar çıkış ile ilgili durum değil bacaklarınve vücudun pozisyon alışı, açıyı daraltma, plonjon yeteneği gibi durumlar devreye giriyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Sn. Metin Albayrak'ın açıklamasını net bir "algı operasyonu" olarak değerlendiriyorum. Yönetim kamuoyu baskısı olmasa bu devre arası da kaleci transferi yapmaz aslında ve ellerinde olsa Tolga'yla devam etmek isterler diye düşünüyorum. Yoksa hedef Avrupa'da başarı, ligde şampiyonluk olsa geçen sezon seni aynı hedeflerden mahrum bırakan adam yerine koskoca yaz transfer dönemi 1 kaleci alınırdı, hem de 14 yabancı hakkı varken!

Biz bunları yapmadığımız gibi bir de Cenk'i gönderdik üç otuz paraya ezeli rakibimize.

Kısacası yönetim Tolga'yı oynatmak için "altlık" yapıyor taraftara. Ha, bizim taraftar bu sefer de sinip, sineye çekecek mi göreceğiz. Ama şöyle de bir gerçek var ki bu tolga renklilerden birinde olsa taraftar 10 kere yollatmıştı şimdiye kadar..

Çevrimdışı Anıl

Abi hangisini atsan fark etmez rakip uyanacaktır. Mesele uyanınca direnç göstermek. Gomez'de zaten bir düşüş vardı. Normal olmayan tek düşüş onun zaten. Q17 2 asist yaptı birini Gomez yedi bana göre de. Ben değişiklikleri de anlayamadım. Necip neden çizgiyle değişti. Sosa çixgide zaten oynayamazdı. Gücü bitiyordu. Orada Kerim olsa daha dirençli mi olunurdu? Ki bunu Kerim'in dirençsiliğini unutmadan söylüyorum. Belki hoca da ondan korktu.
Necip-Olcay değişikliği bence çok doğru hamleydi. Hem orta sahadaki direnci arttırıp hem de Sosa-Oğuzhan-Gomez-Quaresma ile topun biz de kalmasını ve ileride oynanmasını istedi hoca. Ama daha Necip 1km koşmadan kaleci müsvettesi 2 tane içeri alıp geri düşünce o değişikliğin de yararı olacakken zararı oldu tabii.

Çevrimdışı Kemal

Şimdi linç edilecemde; 

Beşiktaşta Ospina yi getirecek vizyonda yönetim şuanda yok. Gomez fln demesin kimse. Sözümün arkasındayım alın logunuzu transfer dönemi sonunda yüzüme vurursunuz yada ben hatirlatirim .

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi linç edilecemde; 

Beşiktaşta Ospina yi getirecek vizyonda yönetim şuanda yok. Gomez fln demesin kimse. Sözümün arkasındayım alın logunuzu transfer dönemi sonunda yüzüme vurursunuz yada ben hatirlatirim .

2 kişiden duymuştum ben 1.5 yıllık kiralık satın alma opsiyonlu anlaşıldı diye.

Derneğe gittim dün orada da aynısını söylediler herkes beklemede ama bitti gözüyle bakıyorlar.

Dernek Orman'a en yakın derneklerden biri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

yeterliliğini savunmuyorum zaten @Çağrı ikisi arasında mukayese yapıyorum
ve günayın en azından hataları olsada kaleci olduğunu söylüyorum zaten görünen köy klavuz istemez
çeldiği her topu ceza sahasına çeliyor ama işte burda fark yaratıyor en azından nereye giderse gitsin topu çelebiliyor
top yanından koltuk altından gitmiyor yada ne bileyim ayağının dibinden tıngır mıngır giden topa atlayıp koltuk altından kaçırmıyor :D
ayaklarının dibine uçan kalecimi olur kapattığı köşeden yediği gole bir baksana bir kaleci o topu ayağıyla çıkartır.
yeminle kalede ben olsam onun yediğinden fazla yemem çünkü başka pozisyon olmuyorki her olanı yiyor. Bende o kadar yerim
birde olur olmaz toptan kaçmayacağım için bazı topların bana çarpma ihtimalide var :D

@Necmi abi zaten Tolga bu gollerden sonra savunulamaz halde en iyi niyetli insanın yapabileceği en iyi şey tamam vurmayın öldü demek olur, ölüsüne dirisine olmasın diye  :D

Günay daha uygun bence de savunma arkasına çok top atılıyor sarkık oynar hiç olmazsa zaten 3 maç sadece çok baskı yemezsek kazasız atlatır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Derneğe gittim dün orada da aynısını söylediler herkes beklemede ama bitti gözüyle bakıyorlar.

Başka trasnfer olacak mı bilginiz var mı?

Çevrimdışı Anıl

Ospina'nın gelmesi demek 1 taşla 2 kuş demek.

1) Kaleci Tolga olmayacak.
2) Kaptan da Tolga olmayacak.

Çevrimdışı Çağrı

Başka trasnfer olacak mı bilginiz var mı?

Stoper kesin olarak bakılıyor ama başka arayış yok benim aldığım bilgiye göre.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Stoper kesin olarak bakılıyor ama başka arayış yok benim aldığım bilgiye göre.

stoper douglas silva dniproda'ki kaleci ospina.

Çevrimdışı Batuhan1903

stoper douglas silva dniproda'ki kaleci ospina.
Bana kalsa Papy'de Balanta'da Douglastan daha iyi oyuncudur hem bu oyuncular Douglas'tan daha ucuz maliyetli oyuncular.

Çevrimdışı Tolga

Neden bu bilgiyi ben şimdi öğreniyorum @Çağrı hiç yakıştıramadım sana :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ospina'nın gelmesi demek 1 taşla 2 kuş demek.

1) Kaleci Tolga olmayacak.
2) Kaptan da Tolga olmayacak.
1.Kaptan Olcay 2.Atiba 3.Necip..

Neden bu bilgiyi ben şimdi öğreniyorum @Çağrı hiç yakıştıramadım sana :D
Bende 1-2 Kaynakta 1.5 yillik kesin olarak anlasildi diye gördüm Kiralik..

Aslinda 1.ci kaptan direkt Gomezde olabilir , Liderlik vasfi ve agirligi var cunku lafini dinletebilir ama Henuz kaptanlik verilmesinin erken olacagi dusunulebilir..

Çevrimdışı LuceGel

Günay'ın çok iyi bildiği bir şey var. Yanılmıyorsam 24 yaşında. 150.000 euro alıyor.

Bir kontrat daha aldı aldı burada, alamadığı Bundesliga 2 veya 3'te ya da bir Anadolu takımında hayat boyu o maaş ile oynar.

Ancak burada 2. kaleci sözleşmesi alırsa bu maaş çarpı 3 çarpı 4 yıl olur.
Bizden giderse süperlig veya ptt de 1 trilyondan aşağı almaz ama şöyle bir dezantajı var yabancı kuralından sonra aklı olan türk kaleci oynatmaz Akhisar Oğuz Dağlaroğlunu yolladı Partizandan Lukacı aldı defans biraz sağlam olduğunda adamın neler yaptığını gördük,Oğuz 1.2 trilyona oynuyor Lukac o kadarda değildir.Artık klubler balkanlardan güney amerikadan tuttuğunu getirir yani  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

@Necmi abi zaten Tolga bu gollerden sonra savunulamaz halde en iyi niyetli insanın yapabileceği en iyi şey tamam vurmayın öldü demek olur, ölüsüne dirisine olmasın diye  :D

Günay daha uygun bence de savunma arkasına çok top atılıyor sarkık oynar hiç olmazsa zaten 3 maç sadece çok baskı yemezsek kazasız atlatır.
Heleki su Derbi icin cok daha uygun bir kaleci Gunay diye düşünüyorum @Çağrı
Savunma zaten Agir kaldigi icin adam kaciriyor , Her ne kadar kazma olsada Burak Ligin Savunma arkasina en cok kosan ve Kaçan oyuncusu bu acidan bakarsak Gunayin zamaninda cikislari bu macta cok isimize yarar gibi

Çevrimdışı Batuhan1903

Derbide Tolga'nın mı Günay'ınmı oynayacağına ilişkin hiç duyum yok mu? :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

1.5 yıllık kiralık diye transfermi olur ya ne garip istemezük  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Anıl

1.Kaptan Olcay 2.Atiba 3.Necip..
Benim için bu takımın 2 kaptanı Atiba ve Oğuzhan'dır.