Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268030 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Doria ve Mandanda paketine hayır demeyecektik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yorgunluk olur belki ama  performans açısından çok düşüş olacagını düşünmüyorum .. bu yaşıma kadar derbilerde skor tahmini çok nadir yapmışımdır ama bu maç 2- 0 geçiyor hayırlısı diyelim .

:pray:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

var olan böyle bi pakete hayır dediyseler eğer yazıklar olsun kardeşim ne diyeyim .

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu Doria yi Fransanda hic begenmiyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Bu Doria yi Fransanda hic begenmiyorlar

Marsilya'da hiç oynamadı ki.. Bielsa kendi transferi değil diye oynatmadı.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Marsilya'da hiç oynamadı ki.. Bielsa kendi transferi değil diye oynatmadı.
Evet ama Granada da performansi kotu diye haberler cikiyor maç kaybettirdi diye
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim kanatta performans veren tek adamımız Quaresma hakkını vermek gerek .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünden beri kendimi kaybettiğimiz savaştan sonra savaş meydanına oturup cuğara yakmış eli yüzü kapkara bir asker gibi hissediyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/HaberKartali/status/675446161122070528

Bu hesap kiminse gayet iyi yönetiliyor. Profesyonelce.

Şöyle bir paylaşımı resmi hesap yapsa ayakta alkışlıcam ama nerde.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 02:10:29 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı can1903

Bu hesap kiminse gayet iyi yönetiliyor. Profesyonelce.

Şöyle bir paylaşımı resmi hesap yapsa ayakta alkışlıcam ama nerde.
Twitter'dan arkadaslar yönetiyor.

Kızılaya filanda yardım ediolar simdi Bilet olaylarında

Mükemmel valla  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Portekiz basini bile rakip kaleci sayesinde kazandik diyor
Herseyin ozeti bu...

Portekiz OJOGO gazetesi : Quaresma , Zenginin İHANETİNİ Haketmedi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Böyle bir şey dedi mi? Nerede dedi? Dediyse yanlış yapmış çünkü yapacağını da sanmıyorum.
Evet demis cokda iyi yapmis

Tolganin takimda istennedigini artik butun futbolcularimiz bu sekilde belli etmeli

GUNAY GÜVENÇ RESMI FACEBOOK HESABI @Çağrı

ysariusta

• Ziyaretçi

Günay Güvenç henüz kaleyi hak eddecek bir performans göstermedi. Geçen sezon önündeki 2 kaleci sakatken kaleye geçti. Performansını arttırarak değil. Hak ediyordur etmiyordur bilmiyoruz bu sene. Geçen sezon utandırmadı ama öyle vazgeçilmez bir performans görmedik. Bende Tolga artık kalede olsun istemiyorum. Ancak sonraki ilk tercih değildir Günay. Mecburiyettir. İyi performans gösterirse amenna. Bu maçta o geçsin istiyorum. Ancak bunu Günay söylemeyecek. Susacak, bekleyecek ve forma ona verildiğinde elinden geleni yapacak. Böyle şeyler biraz haddini aşmaktır. Tolga takımdan tepki görmüştür. "İstenmiyor" diyemeyiz ama. Bir takım, takımdaşını öyle kolay kolay dışlamaz. Dışlamaması gerekir. Hemen hepiniz İlhan Mansız'ın denizli maçının ilk yarısında Fevzi'nin hatalı gol yemesinden sonra soyunma odasında kaleci kazağını formasının içine giydiğini ve attığı golden sonra formasının altından göstermesini hatırlarsınız. Fevzi Tolga'dan daha kötü durumdaydı. Satmadı İlhan. Şimdi bu öyküde İlhan'ı ilahlaştırmayı seviyoruz ama işin özü takımdaşlıktır. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı laoban

Günay Güvenç henüz kaleyi hak eddecek bir performans göstermedi. Geçen sezon önündeki 2 kaleci sakatken kaleye geçti. Performansını arttırarak değil. Hak ediyordur etmiyordur bilmiyoruz bu sene. Geçen sezon utandırmadı ama öyle vazgeçilmez bir performans görmedik. Bende Tolga artık kalede olsun istemiyorum. Ancak sonraki ilk tercih değildir Günay. Mecburiyettir. İyi performans gösterirse amenna. Bu maçta o geçsin istiyorum. Ancak bunu Günay söylemeyecek. Susacak, bekleyecek ve forma ona verildiğinde elinden geleni yapacak. Böyle şeyler biraz haddini aşmaktır. Tolga takımdan tepki görmüştür. "İstenmiyor" diyemeyiz ama. Bir takım, takımdaşını öyle kolay kolay dışlamaz. Dışlamaması gerekir. Hemen hepiniz İlhan Mansız'ın denizli maçının ilk yarısında Fevzi'nin hatalı gol yemesinden sonra soyunma odasında kaleci kazağını formasının içine giydiğini ve attığı golden sonra formasının altından göstermesini hatırlarsınız. Fevzi Tolga'dan daha kötü durumdaydı. Satmadı İlhan. Şimdi bu öyküde İlhan'ı ilahlaştırmayı seviyoruz ama işin özü takımdaşlıktır. @Yunus Emre Dökmeci

tolganin takimdaki yarattigi kotu hava herkezi olumsuz etkiliyor. butun takimin oyundan dusmesinin ana sebebide bu. iki senedir burnumuzdan getirdi, ve bence artik giymemeli o formayi. cunki bu saatten sonra 90 dakikada 89 kurtaris yapsa ve bir tane hatadan gol yese yine herkez uzerine cullanacak. devre arasi karsilikli anlasarak gonderilmeli(onu alacak klup varsa tabi)
fevzi konusuna gelince ilhanin yaptigi taktire sayan bu suphe goturmez. ancak degismeyen bir gecrek varsa oda fevzinin bize maal oldugu kacan sampiyonluklar. bu konuda duygusal davranmaya gerek yok. devre arasina 3 mac kaldi gunay tolgadan ne kadar kotu olabilirki? tolga son iki senede kac mac kazandirmis bu takima? gunay bir toyluk yapip bu aciklamayi yapmis olabilir, ama ayni gunayin oz guven gostermis olmasida bir o kadar guzel birsey.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ufak bir ek rahmetli Kazım Kanat ın Türk futboluna hediyesidir oyunculara soyadları ile hitab etmek. Bizim kültürümüz aldığımız terbiye bunu gerektirir. Yoksa ne farkımız kalır o renklilerden. Sorarım size. ;)

+1903

Çevrimdışı uğur07

Bir kaleci kaleye kadar ulasan toplari buyuk oranda kurtaramiyorsa, defansin acikarini kapatamiyorsa, oyunu sogutmak icin verilen geri paslari duzgun kullanamiyorsa, her atttigi degaj rakibe atak oluyorsa, kaptan olarak takimi yönlendiremiyorsa 90 dk boyunca kale onunde bekleyip yilda 1,400,00 euro maas ve mac basi 10,000 euro almasi nasil bir takim yonetimidir, simdi eski mesajlarimi getiremiyorum, cunku eski konular kilitlenmis, alinti yapilamiyor, ama bunu ben gorebiliyorsam, yonetenler nasil goremiyor ben bunu anlamiyorum, biz cok onem veriyoruz herhalde, onlar icin o kadar onemli degil bu isler sanirim,

Çevrimdışı canU

abi takım satmamalı haklısın da. Günay tolgadan kötü bir performans sergileyemez mümkün değil. Maksimum aynı performansı sergiler kaleye gelen her top gol olur daha ötesi maalesef yok ki.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada sabah tv de gördüm Şenol Hoca Günay'ı Sambade'ye sormuş Sambade de derbiye hazır oynayabilir demiş.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada sabah tv de gördüm Şenol Hoca Günay'ı Sambade'ye sormuş Sambade de derbiye hazır oynayabilir demiş.

:super: :super:

Fotomacta baska bir haber yapmis

Tolga Bu mactan sonra ne yaparsam yapayim beni istemezler en iyisi ayrilmak istersen derbide beni oynatma hocam demis

Hocada Morali duzelmedigi icin Gunaya hazir ol demis..

Çevrimdışı LuceGel

Botafogonun yedek kalecisi ocakta free Renan Dos Santosla ilgileniyoruz yönetim son olaylar sonrası böyle bir şey yapmaz sanırım  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Katılmıyorum
Hatali Gol yemiyor en azindan

Ben oynadigi maclardaki performansini begenmistim

Bi kere Tolgada hoc olmayan ama Gunayda olan bir ozellik var , Libero ozellligi var Gunayin
Pozisyon takibi cok iyi tehlikeyi sizip aninda kaleyi terkediyor ve tehlikeyi önlüyor

Gecen sene Akhisar macinda bu sekilde %100 luk 2 Golu cikardi cunku 2 sindede tam zamaninda Kaleden cikti
Tolga olsaydi 2 side Goldü cunku herzamanki gibi kale çizgisinde bekleyip topu aglardan çıkaracaktı :akuma: @Yunus abi

Çevrimdışı 38life

Lizbon maçında 1-0 öndeyken rakibin auta çıkan topunu auta çıkmasına izin vermeyip tutan ve bir kontraatak durumu olmamasına rağmen topu hızla oyuna sokan Tolga Zengin aklıma geliyor. Çıldırır gibi oluyorum, farkinda olmadan dişlerimi sıkıyorum, kalbim daralıyor...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi