Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 14:00:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Töre her türlü toparlar her sene böyle düşüşleri oluyor. Quaresma böyle gidecektir önce o yükü bırakacağız.

Oğuzhan bu senenin en büyük kazancı olacak seneye winner oyuncu olacaktır bu gelişim devam ederse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih_

3. Golu yedogimiz anda Olcay Cenk degisikligini dusunebilirdik, acikdada cok faydali oluyor Cenk

Çevrimdışı can1903

Hoca Milosevic - Tosun yapmıyacaktı.

Olcay-Tosun yapacaktı bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Kazandığımız penaltıda topun ele teması gözükmüyor. Lakin o topun ele temas etmeme ihtimali yok. Vücudundan sekip eline değmiş gibi.

Bir savunmacının yapmaması gerekeni yaptı Donk. Ayakta kalacaksın. Bizim için iyi oldu tabii.  :D
kazandığımız penaltı haksız demiştim ilk başta ama eve gelip pozisyonu tekrar izleyince
penaltı olduğunu gördüm Donk orda topu kesebilmek için kendini topun önüne atıyor faulle falan düşmüyor
ve sen topu kesmek için hamle yapıyorsan top eline değdiğinde penaltıdır. topun ele teması var top yerde giderken
elin üzerinden atlıyor bu sıradada hafif havalanıyor. ismailin haraketi penaltı değildi ama Töreye yapılan kesin penaltı
Quaresmaya gelince fizik olarak yetersiz ve bu haliyle oynadığı sürece yetersizliğini faulle çözüyor
Quaresma oynadığı her maçta takıma el freni oluyor çıktığı anda takım boşalıyor kaldıki dün çok kötü
bir töre vardı sahada ama genede hücum gücü quaresma çıkınca iki kat arttı kesinlikle oynatılmamalı
devre arası yüklemede belki kendini toparlar şu haliyle her gün biraz daha gözden düşecek
zaten düşüyorda toparlanması için süre tanınmalı şu anda kendini kanıtlama derdinde ama bu form
düzeyiyle imkansız tam tersi batıyor oynatmak onada zarar takımada zarar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 14:03:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş olduğu sürece bizim transfer stratejimiz hep Hollanda olmalı.

Orada 20 yaş bandındaki 3-5 milyon arası bonservisi olan potansiyelli yabancıları alıp burada büyüteceğiz eldekileri satmaya karar vermeden 1 sene önce.

Ziyech ile başlayabiliriz buna. Oğuzhan 2 sene içinde yolcu olur çünkü. Sat 15'e al 5'e kar marjı son derece iyi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hoca Milosevic - Tosun yapmıyacaktı.

Olcay-Tosun yapacaktı bence.
Neden ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Quaresma sahada istediğini yapamadığı zaman rakipte biraz sert oynuyorsa sinirleniyor ve saçma sapan işler yapmaya başlıyor.

Bu yüzden de hiçbir zaman kafadan ilk 11'e yazılacak bir oyuncu olamayacak benim gözümde.

Bir futbolcu herşeyden evvel sahada sakin kalacak, zaten sakin kalabilirse istediklerini daha iyi yapabilir.

Quaresma, son 15-20 dakikalık bölümde oyuna sokulması gereken bir oyuncu, en azından oyuna girdiğinde rakip hırpalanmış olacağı için daha fazla katkı verebilir tabi bunları iyimser bir bakış açısıyla söylüyorum.

Yoksa Quaresma bu haliyle başka türlü katkı veremez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba'yı defansa atmamak lazımdı dün hata yaptık.

Çevrimdışı Yakup

@MURAT abiye ve @ONUR KOLCU ya dediğim gibi cenk tosun değil de son değişiklik kerim frei olmalıydı bence biz daha çok gomeze top getirecek oyuncu alırsak oyuna gomez bir şekilde o topu içeri sokar.  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ensar

3-5-2'ye geçtik gibi oldu takım çıkamadı.
Neden çıkamadık 3-5-2 olunca , dünden beri birçok kişi bu lafı söylüyor ama kimse neden olduğunu açıklamıyor sadece konuşuyor , mantıklı bi açıklaması varsa bilmek istiyorum , bence şaşırtıcı ve doğru bir değişiklikti hiç beklemiyordum hocadan böyle bir hamle.

Çevrimdışı Savaş

Oguzhan'ı bu sene sonu tutamayız takımda. İtalya veya Ingiltere'den bir takıma güzel bir fiyata gidecektir.

Seneye takımda muhtemelen Sosa, Oguzhan ve Gökhan olmayacak. Bana öyle geliyor.

Quaresma ile de yollar ayrılır. Seneye yine iki kanat oyuncusu bir oyun kurucu arayacağız. Çok mu fantezi kurdum bilmiyorum ama bana öyle geliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Dün savunma stratejilerinde, genel oyun kurgusunda ve savunmada bireysel performanslarda sıkıntı yaşadık.

Fakat geriye düştüğümüz ya son 15 yada 16 lig maçında galip gelemedik. Sakin kalamıyoruz. Panik hali teknik heyetten oyuncusuna kadar herkeste var. Bununla baş etmek lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Şenol Güneş olduğu sürece bizim transfer stratejimiz hep Hollanda olmalı.

Orada 20 yaş bandındaki 3-5 milyon arası bonservisi olan potansiyelli yabancıları alıp burada büyüteceğiz eldekileri satmaya karar vermeden 1 sene önce.

Ziyech ile başlayabiliriz buna. Oğuzhan 2 sene içinde yolcu olur çünkü. Sat 15'e al 5'e kar marjı son derece iyi olur.

bu stratejiye göre viktor fischer i de listeye ekleyebilir miyiz

Olcay ı iki sene sonra bayern e filan gönderirsek  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Fatih_

Dun Atiba Ozi, Necipte Atiba rolunde oynamaya calisti Ozide Sosa rolunde ve hic biri uymadi.

Çevrimdışı cursedofdragon

rhodolfo ersanı tamamlamıyormuş ersan rhodolfo'yu tamamlıyormuş onuda görmüş olduk dün :)

Çevrimdışı can1903

Neden çıkamadık 3-5-2 olunca , dünden beri birçok kişi bu lafı söylüyor ama kimse neden olduğunu açıklamıyor sadece konuşuyor , mantıklı bi açıklaması varsa bilmek istiyorum , bence şaşırtıcı ve doğru bir değişiklikti hiç beklemiyordum hocadan böyle bir hamle.
E sen açıkla neden çıkamadığımızı yav.

Takım kilitlendi panike girdi, yüklenirsek arka boş kalır hesabı 2 dk top yaptık penaltı oldu zaten.

Çevrimdışı atalay

Atiba ilk 9 haftada 35 pas hatası dün 10 pas hatası. Maçı anlatan bir done.

Rhodolfo 9 haftada 10 top kapma, 33 uzaklaştırma, 6 şut engelleme, 20 pas arası rakamlar gayet iyi.

Savunmada sağ-sol dengesi, tandemin uyumu çok önemli. Dün Ersan'ın görevini Rhodolfo, Rhodolfo'nun görevini Milo üstlendi.

Bu üçlü: Atiba, Ersan, Rhodolfo kritik. Rhodolfo - Ersan Rize maçında geride ki 60 metreyi savundular. Antalya maçında yakın oynayıp sürekli top kazandılar.

[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 14:28:23 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

E sen açıkla neden çıkamadığımızı yav.

Takım kilitlendi panike girdi, yüklenirsek arka boş kalır hesabı 2 dk top yaptık penaltı oldu zaten.
Ben neyi açıklayayım bence değişiklik ile ilgili bir sıkıntı yoktu ki :) bahsettiğiniz şeylerin milo ve cenkle ne alakası var , milo mu kuruyordu oyunu , adam yanında ki arkadaşına zor pas atıyor , milo çıktı da takım ne kaybetti ? milo harika oynuyordu geriden topu çok iyi çıkartıyordu da ben mi farkında değilim ? Yani milo yerine olcay çıkmalıydı demenin bana mantıklı gelen bir tarafı yok güzel kardeşim

Çevrimdışı Necmi

Atiba ilk 9 haftada 35 pas hatası dün 10 pas hatası. Maçı anlatan bir done.

Rhodolfo 9 haftada 10 top kapma, 33 uzaklaştırma, 6 şut engelleme, 20 pas arası rakamlar gayet iyi.

Savunmada sağ-sol dengesi, tandemin uyumu çok önemli. Dün Ersan'ın görevini Rhodolfo, Rhodolfo'nun görevini Milo üstlendi.

Bu üçlü Atiba, Ersan, Rhodolfo kritik. Rhodolfo - Ersan Rize maçında geride ki 60 metreyi savundular. Antalya maçında yakın oynayıp sürekli top kazandılar.

dün çok tuhaf bir oyun vardı biz 3 puan kaybetmedik 1 puan kazandık
tamam kötüydük ama birde gerçek var kötü halimizle bile maçı bırakmayan
şampiyon bir takım gördüm mücadele vardı ama defans tandemi bozuk
orta saha tandemi bozuk takım sanki ilk kez birlikte oynuyor gibiydi paslar
yerini bulmuyor milo çıkışlarda takımı çok yavaşlattı topu geveledi birde üstüne
quaresma eklenince kayıp bir ilk yarı oldu ikinci yarı sosa bu takımın çok önemli bir
parçası olduğunu gösterdionun sayesinde topu öne taşıyabildik Ozide çok kötüydü
boş verelim on hafta geçti bir kötü maç oynama hakları olsun artık

Çevrimdışı can1903

Ben neyi açıklayayım bence değişiklik ile ilgili bir sıkıntı yoktu ki :) bahsettiğiniz şeylerin milo ve cenkle ne alakası var , milo mu kuruyordu oyunu , adam yanında ki arkadaşına zor pas atıyor , milo çıktı da takım ne kaybetti ? milo harika oynuyordu geriden topu çok iyi çıkartıyordu da ben mi farkında değilim ? Yani milo yerine olcay çıkmalıydı demenin bana mantıklı gelen bir tarafı yok güzel kardeşim
Tamam  :s20:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 14:35:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Aubameyang'ın boyu 1.87'miş. İnanamadım görünce.

O boy ile o hız inanılmaz. Örneği yoktur Futbolda sanmıyorum.  Bolt 1,95 bildiğim kadarıyla.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Tamam kızma ya senin dediğin olsun canın sağolsun :)
Aklıma İsmail'in saçmaladığı pozisyonlar geliyor duramuyorum :((((((

Çevrimdışı atalay

dün çok tuhaf bir oyun vardı biz 3 puan kaybetmedik 1 puan kazandık
tamam kötüydük ama birde gerçek var kötü halimizle bile maçı bırakmayan
şampiyon bir takım gördüm mücadele vardı ama defans tandemi bozuk
orta saha tandemi bozuk takım sanki ilk kez birlikte oynuyor gibiydi paslar
yerini bulmuyor milo çıkışlarda takımı çok yavaşlattı topu geveledi birde üstüne
quaresma eklenince kayıp bir ilk yarı oldu ikinci yarı sosa bu takımın çok önemli bir
parçası olduğunu gösterdionun sayesinde topu öne taşıyabildik Ozide çok kötüydü
boş verelim on hafta geçti bir kötü maç oynama hakları olsun artık

Oyun iştahı ve istekleri umut verici. Dün savunmada problemler yaşadık lakin 3 gol yiyecek bir durum yoktu, ekstrem işler oldu.

Sıkıntı; bu durumlarda yaşadığımız panik hali. Öyle ki en iyi yaptığımız şeyi yapamadık: organize pozisyon üretemedik.

Ozzie çok top kaybı yaptı belki fakat ben beğendim. Ozzie bu takımın hücum gücü. Geçen sene Töre bu rolü taşıyordu. Bu sene Oğuzhan kilit oyuncu. Bir de high pressing yapan alan oyunu iyi ve kalabalık oynayan takımlara karşı sıkıntı yaşıyoruz bunu çözmek lazım.

Yoksa bence de 1 puan kazandık.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 14:49:24 atalay ]