Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün 3. golü yedikten sonra klavyeye yumruk atmıştım izi kalmış :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

Uzun bile vuramıyor mu İsmail? Gayet iyi izledim sen o güzel kafanı yorma.

Son 10 dakikadasın herkes ilerde baktılar gelmiyor uzun atacak, bunu bile beceremedi.

Kaldı ki rakip orta sahası baskıya devam ediyor. Uzun toptan başka seçeneğin yok. Ama yapamadı işte.
pas oyunu oynamaya çalıştığımızın farkındasın değil mi? hocanın talimatı neyse oyuncu onu yapar. ona bakarsan  milosevic de uzun vurabilirdi. ama vurmayıp ismaile verdi. neden??????? burada ismaili zor durumda bırakan pas almaya gelmeyen orta sahalardır ve ismail orada kendisine küfür eden dangalaklara rağmen yine de doğru olanı yapmaya çalıştı. sorun ismailde değildi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

pas oyunu oynamaya çalıştığımızın farkındasın değil mi? hocanın talimatı neyse oyuncu onu yapar. ona bakarsan  milosevic de uzun vurabilirdi. ama vurmayıp ismaile verdi. neden??????? burada ismaili zor durumda bırakan pas almaya gelmeyen orta sahalardır ve ismail orada kendisine küfür eden dangalaklara rağmen yine de doğru olanı yapmaya çalıştı. sorun ismailde değildi.

Sosa 2. goldeki pasında iyiki hocanın talimatlarına uymamış  :D  ( şaka , şaka )
Ben kendi adıma İsmail'e kızamam , yani aslında dün kızdım ve ağzımdan " yapma be İsmail'im yapma be koçum " gibi sözler döküldü. Ama milosevic in o dakikalarda neredeyse ayağına gelen her topu ismaile vermemesi de gerekiyordu. Zaten herkes şokta , vur gitsin ileri dönen topları kovalayalım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Sosa 2. goldeki pasında iyiki hocanın talimatlarına uymamış  :D  ( şaka , şaka )
Ben kendi adıma İsmail'e kızamam , yani aslında dün kızdım ve ağzımdan " yapma be İsmail'im yapma be koçum " gibi sözler döküldü. Ama milosevic in o dakikalarda neredeyse ayağına gelen her topu ismaile vermemesi de gerekiyordu. Zaten herkes şokta , vur gitsin ileri dönen topları kovalayalım.
dün stadda 2.yarı adam tam önümüzde oynadı. En az 4-5 defa milosevic önüüde rakip zarke topu İsmailin önüne attı. Oyun kurmak İsmailin görevi olabilir mi? adam daha topu kontrol etmeden baskı yedi. Kimse gelmiyor ki en yakınındaki oyuncu 30 metre mesafede. Ondan kaynaklanan bir durum değil kesinlikle. Bundan önceki maçlarda zaten pas yüzdesi gayet iyiydi. Topu rastgele ileri vursa bu defa da onun için eleştirilecekti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 20:06:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
West Ham yine kırmızı kart ve mağlup  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

West Ham yine kırmızı kart ve mağlup  :D
Lig tv neden vermedi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı alimm

gomez i ne kadar da güzel özetlemiş...:

Louis Van Gaal: " Bayern Münih'te çalışırken
Gomez her maç ortalama 9 kez topla buluşur
ama mutlaka gol atardı."
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Konoplyanka'ya gerçekten üzüldüm. Sevilla'ya yakışmıyor ama bizde gerçekten çok iş yaparmış. Ozi, Töre, Olcay, Atiba, Gomez , Veli , Tolgay , Cenk ve Konoplyanka..... Çooook iş yaparmış çok. Belki Kasımpaşa'dan yine 3 yerdik ama eminim 6 - 7 rahat atardık , hemde strese girmeden
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

Duygusallık güzel  :bawling:
Ama Metro da Çıkış Tabelası görünce bizde sakat çok  :ebebe:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tarafsız gözle izleyen 100 adamdan 99'u Beşiktaş şampiyon olsun hak ediyor diyordur eminim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tarafsız gözle izleyen 100 adamdan 99'u Beşiktaş şampiyon olsun hak ediyor diyordur eminim.

Hakemler,sir yıldırım demirören hariç. :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hakemler,sir yıldırım demirören hariç. :)

Şampiyonlar ligine katılalım da parasını kurtarsın diye bekliyodur o

Çevrimdışı ZORBEY

Konoplyanka'ya gerçekten üzüldüm. Sevilla'ya yakışmıyor ama bizde gerçekten çok iş yaparmış. Ozi, Töre, Olcay, Atiba, Gomez , Veli , Tolgay , Cenk ve Konoplyanka..... Çooook iş yaparmış çok. Belki Kasımpaşa'dan yine 3 yerdik ama eminim 6 - 7 rahat atardık , hemde strese girmeden

şuanda ilk 11 de oynuyabiliyormu devamlı? yoksa yedekmi kalıyor takip etmedim hiç?
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şuanda ilk 11 de oynuyabiliyormu devamlı? yoksa yedekmi kalıyor takip etmedim hiç?
Benim takip ettiklerimde oynadı hep. Sevilla'da herkes havalarda o yüzden takım kaybedince Konop ta kaybediyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Şampiyonlar ligine katılalım da parasını kurtarsın diye bekliyodur o
O para onun için denizde kum,parasını erken almaya pek niyetli değil zaten.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı onder23

Forumda bazı arkadaşlar handanovici istiyordu kaleye
Bugun inter roma maçında izledim efsane oynadı bugün çok beğendim
Kalede güven veriyor, ayağı iyi gözüm kaldı resmen  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Forumda bazı arkadaşlar handanovici istiyordu kaleye
Bugun inter roma maçında izledim efsane oynadı bugün çok beğendim
Kalede güven veriyor, ayağı iyi gözüm kaldı resmen  :bandit: :bandit:

Bu maçtan sonra artık alamayız bence  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 03:31:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı

https://twitter.com/YARISAHA/status/660563688093454336

Hayal.

Ama hani Rıdvan'ın çıkardığı atan - tutan olayı var ya.

Atan Gomez tutan Handanovic. Tarihimizde böylesi olmadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli