Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298797 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

sol bek oynayabilen stoper alırsak o da olur yani Balanta
kale için ise Mandanda en mantıklı hamle
eğer zaman ve para kalırsa da sol bek ama dediğin gibi bende pek zannetmiyorum
belki opsiyonlu kiralama yolu olabilir diyecem ama bu mevsimde de nerde bulacan öyle adamı... :D
Dündü galiba şakayla karışık, "Balanta'yı alırsak sol bekte oynatırız" demiştim.

Belki de böyle yaparız belli mi olur :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2015, 15:35:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7 maç sonra ilk yarı bitiyor. Fazla bir şey kalmadı.

En iyi ihtimal ile 5-6 puan önde en kötü ihtimal ile kafa kafaya bitireceğiz.

Yönetim stoper ve kale sorununu mutlaka çözmeli. Oyunumuz doğru, oyuncularımız yeter ancak sonradan düşmemek için bunu yapmalıyız.

Beşiktaş ilk 10 haftada potadan düşmediği her sezon zaten 30. haftaya kadar götürdü bu işi yine götürecek.

Final yapmak için risk alıp Mandanda ve Balanta'yı buray getirmeliler. Ersan iyiyken bu sene sol bek oynar Balanta o kapasite var fazlasıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Beni üzen Skor degil oynadigimiz rezil ötesi Oyundu. Kaybedilen Puanlar mesele degil telafi edilir. Ancak mütevazi bir türk Takiminin sadece Futbolun dogrularini yaparak bizi bu durumlara düsürmesi gercekten düsündürücü.

Çevrimdışı ilhan mansız

7 maç sonra ilk yarı bitiyor. Fazla bir şey kalmadı.

En iyi ihtimal ile 5-6 puan önde en kötü ihtimal ile kafa kafaya bitireceğiz.

Yönetim stoper ve kale sorununu mutlaka çözmeli. Oyunumuz doğru, oyuncularımız yeter ancak sonradan düşmemek için bunu yapmalıyız.

Beşiktaş ilk 10 haftada potadan düşmediği her sezon zaten 30. haftaya kadar götürdü bu işi yine götürecek.

Final yapmak için risk alıp Mandanda ve Balanta'yı buray getirmeliler. Ersan iyiyken bu sene sol bek oynar Balanta o kapasite var fazlasıyla.
bence orta saha kesinlikle yetmez, diğerleri idare eder belki ama orta saha yetmez, atiba-sosa-necip-oğuhan dörtlüsünün 3 ünü her maç kullanmak zorundayız. bu kadar maçı kaldırmaları çok zor, Allah korusun bir sakatlık olsa o bile sıkıntı, geçen yıl veli ve tolgay varken yetmemişti, orta sahada 2 eksiğiz hadi veli dönecek bir tane mutlaka almalıyız ve bu çok iyi bir oyuncu olmalı. sayısal olarak bile geçen yıla göre eksik olduğumuz tek yer orta saha.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Sampiyonluk icin 2 Sart

1- kaleci
2- Stoper

Kimse puan farki atariz beklemesin, cunku Attirmazlar, Ayar yaparlar. Yoksa ağalar para kazanamaz, Gs ve Fbleri Hos tutmalari Lazim.

Çevrimdışı src35

ersanın yerine çok üst düzey bi stoper gerekli. hatta tüm bütçeyi buna ayırsınlar gerekiyorsa...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beni üzen Skor degil oynadigimiz rezil ötesi Oyundu. Kaybedilen Puanlar mesele degil telafi edilir. Ancak mütevazi bir türk Takiminin sadece Futbolun dogrularini yaparak bizi bu durumlara düsürmesi gercekten düsündürücü.
Arkadasim sende biraz abartmissin ama. O Turk takimi da cokta mutavazi degil. Maliyetli oyuncular var, Turkiye sartlarinda gayette iyi para harcadilar. Bu yil ligde 4.lugun en buyuk adaylarindan. Ve herkes kabul ediyor futbol sansi gercekten yanlarindaydi. Bir kez one gecebilmis olsak hersey bambaska olurdu. Oyle cokta kotu oynamadik bence. Sadece 3-4 oyuncumuz gununde degildi, yetersiz kaldi. Insallah farki Bursa macinda hissettirip telafi ederiz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Eyyamcı kanal sadece topun ele çarptığı tam belli olmayan açıdan verdi kare kare görüntüyü...

Bir de buradan bakın bakalım

https://twitter.com/BesiktasOrdusu_/status/660233923247607808
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Deniz

Futbol böyle bir oyundur.
34 maçın 34 ünü de kazanarak şampiyon olan takım yok.
Elbette kayıplar olacak ,bugün dünya devleri değer 1 futbolcusu kadar bile etmeyecek takımlara karşı kaybediyorken kasımpaşa gibi ters takıma karşı puan kaybetmek çok da ilginç gelmemeli.

Dün 3 gol attığımız takım ligin en az gol yiyen takımı ,ligde herhangi bir takımdan 2 gol dahi yememişken biz 3 tane attık ama gel gelelim biraz şans biraz da bireysel hatalar sonucu adamlara 3 tane attırınca maç berabere bitti.

Rezil bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum dün orada 3 gol atan ve kötü oynamasına rağmen attığı kadarını kaçıran bir takım vardı.Dün 3 kez geriye düşüp 3 kez beraberliği yakalayan bir takım vardı.Puan kaybedeceksen de tutarak koparak kaybedeceksin önemli olan bu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Kasımpaşa 3 geldi 3 attı.3. golden sonra futbolcular psikolojik olarakta çöktü kasımpaşada oyunu soğuttu.İyi oynadık dün bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Maçın tekrarı elinize düşerse bana da mesaj atın size zahmet.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Çağrı dün akşam maçın 19 dk sı sanırım bir görüntüyle , Q17 hakkında yorum yapacağını söylemiştin. Acaba ben mi atladım  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Sahada adam ısıran Suarez aylarca psikolojik yardım aldı.
Bence sinirlendi mi tekme atan Quaresma da bu tarz bir yardım almalı.
Kulüp bunun için ne bekliyor anlamıyorum adam sinirlerini kontrol edemiyor,2+1 sene kontrat yapmışsın en az 1 buçuk sene daha formanı giyecek hiç düşünmeden bir uzmandan yardım alınmalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dünkü maçta herkes defans ve kalede eksikleri gördü ama bunu görmemizi sağlayan etmen sadece karşı takımın özellikle ilk yarıda ileride pres yapıp , orta sahada fizikli oyuncularıyla oyun üstünlüğü ele geçirmeleri değil aynı zamanda bizim takımda Oğuzhan'a eşlik edebilecek , topu ayağında tutabilecek, atak organizasyonlarında da bulunabilecek bir orta saha eksikliğiydi. Dün özellikle ilk yarı biz topu yeterince ayağımızda tutamadığımız için üstünlüğü Kasımpaşa'ya verdik . Top karşı takımın ayağında oldukça biz daha çok enerji harcadık ve yoğun maç trafiğinin de etkisiyle fizik olarak oyundan da zamanla düştük .İlk yarıda takım çok enerji harcamasaydı maç galibiyetle de bitebilirdi. Topu ayakta tutamayışımız ileride pres yapan , orta sahada fizikli oyunculara sahip ve kondisyonlu , organize Kasımpaşa'nın defans ve kaleciyi daha hazırlıksız yakalamasına neden oldu ve defans , kaleci pozisyonlarındaki defolarımızın daha net görülmesini sağladı .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün Cenk girdikten sonra ileri gidemememizin sorumluları; Tolga, İsmail'den başkası değil.

İsmail'le oyun kurmaya çalışıyoruz, kuramıyor saçmalıyor.

Tolga'nın attığı her top rakibe gidiyor, orta sahayı geçmiyor. Dün de söyledim. E be adam bırak Rhodolfo kullansın, Beck kullansın atamıyosan. :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir de Q17 hakkında yorum yapmaya artık gerek yok . Bu gidişle zaten Quaresma oynadığı oyunla yıl sonu geldiğinde kendisi gitmek isteyecektir . Quaresma'nın gitmesinden de hiç alakası olmadığı halde onu eleştirenler sorumlu tutulacak oynadığı oyun göz ardı edilecek . Quaresma hakkında detaylı olarak en iyisi yıl sonu konuşmak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir de Q17 hakkında yorum yapmaya artık gerek yok . Bu gidişle zaten Quaresma oynadığı oyunla yıl sonu geldiğinde kendisi gitmek isteyecektir . Quaresma'nın gitmesinden de hiç alakası olmadığı halde onu eleştirenler sorumlu tutulacak oynadığı oyun göz ardı edilecek . Quaresma hakkında detaylı olarak en iyisi yıl sonu konuşmak.

Güzel söylüyorsun ve haklısın da ama bazı futbolcular vardır, deli dolu ne yapacakları belli olmayan. İşte benim maç içindeki psikolojim bunu kaldırmıyor artık. Şu hani 3. golümüzden 5 pozisyon önceki Eren in taç pozisyonu öncesini hatırlayın. Beck orada o kadar yerinde müdahale yaptı ki. Malum şahıs orda olsa hani tabiri deyimiyle eren in bacağını eline verip oyun dışında kalmıştı. Ben Beck gibi futbolu , kişiliği sağlam futbolcuları takımda görmek istiyorum ki rahat rahat maç seyredeyim.

Bu arada o pozisyonun tekrarlarına çok baktım. eren doğal olarak topa basmış ve Beck arkasında. Topun üzerine basan eren in hamlesi de  olabilir diye düşündüm , zorlama yorum olursa eğer Beck topa vurduğunda top boşta değil, eren in ayağı topun üzerinde . Yani rakibe çarptırma diye de düşünebiliriz.
Ama işin doğrusu şu boş kaleye gidebilecekken köşeye yönelen eren efendi top taça çıkınca vakit geçirmek için toptan uzaklaştı ve Beck hemen topu alınca sanki her iki taraf durumu kabullenmiş gibi göründü. 50 metre ilerideki yan hakem ben olsam aynı kararı verirdim
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Güzel söylüyorsun ve haklısın da ama bazı futbolcular vardır, deli dolu ne yapacakları belli olmayan. İşte benim maç içindeki psikolojim bunu kaldırmıyor artık. Şu hani 3. golümüzden 5 pozisyon önceki Eren in taç pozisyonu öncesini hatırlayın. Beck orada o kadar yerinde müdahale yaptı ki. Malum şahıs orda olsa hani tabiri deyimiyle eren in bacağını eline verip oyun dışında kalmıştı. Ben Beck gibi futbolu , kişiliği sağlam futbolcuları takımda görmek istiyorum ki rahat rahat maç seyredeyim.

Bu arada o pozisyonun tekrarlarına çok baktım. eren doğal olarak topa basmış ve Beck arkasında. Topun üzerine basan eren in hamlesi de  olabilir diye düşündüm , zorlama yorum olursa eğer Beck topa vurduğunda top boşta değil, eren in ayağı topun üzerinde . Yani rakibe çarptırma diye de düşünebiliriz.
Ama işin doğrusu şu boş kaleye gidebilecekken köşeye yönelen eren efendi top taça çıkınca vakit geçirmek için toptan uzaklaştı ve Beck hemen topu alınca sanki her iki taraf durumu kabullenmiş gibi göründü. 50 metre ilerideki yan hakem ben olsam aynı kararı verirdim
Ben artık Q17'yi düşünmek bile istemiyorum . Her maçta belli ediyor takım ve arkadaşlarından çok kendisini düşündüğünü. Hani o çok eleştirilen Olcay var ya  top Quaresma'nın ayağındayken ve topla kaleye doğru dripling yaparken solda Quaresma'ya eşlik ediyor, koşuyor ki Quaresma'nın ona pas vermek yerine bencillik yapacağını bile bile bunu yapıyor hani Quaresma'yı aklamak için sürekli öne sürülen Olcay . Olcay da dahil takım arkadaşları ne kadar Quaresma'yı kendi içlerine çekmeye çalışsa Quaresma arkadaşlarını hep elinin tersiyle itiyor. Quaresma'nın takım arkadaşlarına değer vermediğini gösteren yüzlerce örnek verebiliriz  kendisi suçlu olmasına rağmen takım arkadaşlarına yaptığı el kol hareketleri , oyundan çıkarken ve kulübede yaptığı tripler , maç içinde arkadaşlarına yaptığı el kol hareketleri , gereksiz yerde kırmızı kart görmeye çalışmalar gibi. Takım arkadaşları , teknik ekip bunlara rağmen  Quaresma'yı kazanmak istiyorsa ama Quaresma da bunları elinin tersiyle itiyorsa artık yapılacak fazla birşey de yok . Sporting Lizbon ve sonrasında birkaç maç daha Quaresma'dan ümitlenmiştim yavaş yavaş takımın bir parçası olduğunu kavradığından ama son maçlar yaptıklarıyla  aslında birşeyin değişmediğini bize ispatladı.
Bir ekleme daha yapayım  denir ya yetenekli futbolcu , şöyle futbolcu diye . Futbol dahil en iyileri diğerlerinden ayıran en belirgin özellikler yeteneklerinden çok zeka , akıl, disiplin gibi özelliklerdir. Real Madridli Ronaldo 17 yaşından sonra nasıl kariyerini geliştirebildi diyenler onun hayatına bir baksınlar. Zeka testine girdiğinde de Ronaldo ve onun gibi elit oyuncuların ortalamanın üzerinde zekaya sahip olduklarını göreceksiniz. Yetenek, atletizm bir futbolcuyu elit seviyeye ulaştırmaz tek başına.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2015, 17:51:31 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben artık Q17'yi düşünmek bile istemiyorum . Her maçta belli ediyor takım ve arkadaşlarından çok kendisini düşündüğünü. Hani o çok eleştirilen Olcay var ya  top Quaresma'nın ayağındayken ve topla kaleye doğru dripling yaparken solda Quaresma'ya eşlik ediyor, koşuyor ki Quaresma'nın ona pas vermek yerine bencillik yapacağını bile bile bunu yapıyor hani Quaresma'yı aklamak için sürekli öne sürülen Olcay . Olcay da dahil takım arkadaşları ne kadar Quaresma'yı kendi içlerine çekmeye çalışsa Quaresma arkadaşlarını hep elinin tersiyle itiyor. Quaresma'nın takım arkadaşlarına değer vermediğini gösteren yüzlerce örnek verebiliriz  kendisi suçlu olmasına rağmen takım arkadaşlarına yaptığı el kol hareketleri , oyundan çıkarken ve kulübede yaptığı tripler , maç içinde arkadaşlarına yaptığı el kol hareketleri , gereksiz yerde kırmızı kart görmeye çalışmalar gibi. Takım arkadaşları , teknik ekip bunlara rağmen  Quaresma'yı kazanmak istiyorsa ama Quaresma da bunları elinin tersiyle itiyorsa artık yapılacak fazla birşey de yok . Sporting Lizbon ve sonrasında birkaç maç daha Quaresma'dan ümitlenmiştim yavaş yavaş takımın bir parçası olduğunu kavradığından ama son maçlar yaptıklarıyla  aslında birşeyin değişmediğini bize ispatladı.

Bak aşağı bir önceki yorumunu kopyalıyorum;

" Bu gidişle zaten Quaresma oynadığı oyunla yıl sonu geldiğinde kendisi gitmek isteyecektir . Quaresma'nın gitmesinden de hiç alakası olmadığı halde onu eleştirenler sorumlu tutulacak oynadığı oyun göz ardı edilecek . Quaresma hakkında detaylı olarak en iyisi yıl sonu konuşmak."

Ben sana haklısın diyorum ama bence yıl sonunu  ya da kendisinin gitmek istemesini beklememek lazım. Yazdığın tespitleri herkes gördü , biliyor. İnan bana mesela önümüzdeki 3 maç iyi oynasa dördüncü maçında huzursuz olacağız çoğumuz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün Cenk girdikten sonra ileri gidemememizin sorumluları; Tolga, İsmail'den başkası değil.

İsmail'le oyun kurmaya çalışıyoruz, kuramıyor saçmalıyor.

Tolga'nın attığı her top rakibe gidiyor, orta sahayı geçmiyor. Dün de söyledim. E be adam bırak Rhodolfo kullansın, Beck kullansın atamıyosan. :akuma:
İsmaille niye oyun kurmaya çalışalım. Orta saha oyuncuları top almaya gelmedi ki geriye. Maçı nasıl izliyor? nasıl yorumluyorsunuz? defansta Milosevic topu ileri rastgele şişirmemek için karşısında rakip olduğunu bile bile defalarca İsmaile pas verdi. İsmailin orada yapabileceği birşey yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bak aşağı bir önceki yorumunu kopyalıyorum;

" Bu gidişle zaten Quaresma oynadığı oyunla yıl sonu geldiğinde kendisi gitmek isteyecektir . Quaresma'nın gitmesinden de hiç alakası olmadığı halde onu eleştirenler sorumlu tutulacak oynadığı oyun göz ardı edilecek . Quaresma hakkında detaylı olarak en iyisi yıl sonu konuşmak."

Ben sana haklısın diyorum ama bence yıl sonunu  ya da kendisinin gitmek istemesini beklememek lazım. Yazdığın tespitleri herkes gördü , biliyor. İnan bana mesela önümüzdeki 3 maç iyi oynasa dördüncü maçında huzursuz olacağız çoğumuz.
Quaresma meselesi bugün gönderelim, takımdan keselim yarın herşey güllük gülistanlık olur denecek kadar basit bir mesele değil. Gönderilme biçimi yanlıştı , geri getirilmesi yanlıştı , birden takımdan kesip göndermek yine yanlış olur . Rotasyona ilave edilip , hamle oyuncusu olarak kullanılmalı . Bu şimdilik en makul çözüm gibi duruyor. Egosu yüksek Quaresma bu durumu muhtemelen kabul etmekte zorlanır ve yıl sonu kendisi gitmek isteyebilir.

Çevrimdışı mellfred

quaresma'nın bıçak gibi kesilip atılması yanlış olur. uzun bir yol var önümüzde, bu adamı rehabilite edip oyunundan faydalanmak lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmaille niye oyun kurmaya çalışalım. Orta saha oyuncuları top almaya gelmedi ki geriye. Maçı nasıl izliyor? nasıl yorumluyorsunuz? defansta Milosevic topu ileri rastgele şişirmemek için karşısında rakip olduğunu bile bile defalarca İsmaile pas verdi. İsmailin orada yapabileceği birşey yok.

Uzun bile vuramıyor mu İsmail? Gayet iyi izledim sen o güzel kafanı yorma.

Son 10 dakikadasın herkes ilerde baktılar gelmiyor uzun atacak, bunu bile beceremedi.

Kaldı ki rakip orta sahası baskıya devam ediyor. Uzun toptan başka seçeneğin yok. Ama yapamadı işte.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Bu taraftarrr arkanızdaaaa, gitsin artık qua....
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..