Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281396 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic, Çaykur Rizespor maçının öncesinde şok bir harekete imza attı.

Siyah-Beyazlılar'ın transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Sırp futbolcu Dusko Tosic, bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesinde tezahüratta bulunan taraftarlara şok bir harekette bulundu.

Siyah-Beyazlılar takım halinde sahaya çıkarak ısınma çalışmasında bulunduğu sırada Beşiktaşlı taraftarlar, futbolcuları tezahüratlarla tribüne davet etti.
Bütün futbolcular tribüne doğru yönelirken tam bu sırada bir Beşiktaş taraftarı Arnavutluk bayrağı açtı.

Bunu gören Dusko Tosic trbünlere gitmekten vazgeçti ve antrenmana devam etti.

Haber1903
Takımdan da gitsin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Tosic in Türkiye de ilk sezonu değil ki. Neden şimdi böyle hareketler yapıyor anlaşılır değil. Allahtan ismail bugün fena değildi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

O bayrağı açmak da gereksiz ayrıca.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

bugün kweuke karşısında ersanı çok beğendim. :claps: 1e1de tutması zor bi oyuncu.

Çevrimdışı talha

Açıkcası Tosic'in yaptığından çok bayrağı açanları sorgulamak lazım. Çok saçma ve gereksiz. Açıklaması ve nedeni kesinlikle olmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

17.000 kişilik Başakşehir Stadı'na 6000 küsür taraftar gelmiş olsa da Olimpiyat'tan kat ve kat iyidir.

En azından taraftarın sahaya etkisini görebiliyoruz.

Bu yüzden bana mini İnönü gibi geliyor burası :)

Aynı sayıda taraftar Olimpiyat'ta olsaydı takımın motivasyonu baya düşerdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Takımdan da gitsin.

Tepkiden çekinip gitmemiş olabilir. Gittiğinde bizim taraftarın içindeki o kişiler olay çıkarılabilirdi bu kötü olurdu. Ha hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum ama ortada net kötü bir karakter veya davranış yokken de kendi oyuncumuza tepki vermek olmaz. Bunları konuşmak lüzumsuz.

Maçla ilgili aklımda kalan bir şey var o da fener, eskişehir ve rize maçlarında rakiplerin 3 topu direkten döndü ve bu maçları sadece tek farkla kazandık.  :alala:  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

Yine maça iyi başlayamadık ama çok güzel bir ikinci devre çıkarttık.
Ben bu sezon hiçbir maçın 2. yarısında kötü oynadığımıza şahit olmadım.
Bunu devam ettiriyoruz.Eğer maç başındaki kopukluğu da gidermeyi başarabilirsek maçları çok erken koparabiliriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada Atınç hala sakat sanırım, uzun süredir oynamıyor ama Leipzig 3.sıraya yükseldi. Dualarımız seninle Leipzig   :deal:  :kop:

Çevrimdışı Ensar

Çok süslü futbol terimleriyle konuşmam , futbolu da çok iyi bildiğimi iddia etmem , naçizane kendi değerlendirmemi yazayım.

Tolga : nazar değmesin bu sene çok iyi oynuyor, resmen utandırdı , hani bi yerde karşılaşsam elini öper özür dilerim o derece. Özellikle havada uzayıp cataldan çıkardığı kafa vuruşu maçın en önemli hareketlerinden biriydi.
Beck : taş gibi oynuyor git gide hücumda da kendini göstermeye başladı , golden hemen önce kısa alanda yaptığı pres rakibin topu uzaklaştırmasını zorlaştırdı ve gol oldu
Rhodolfo : bugün kweuke karşısında çok zorlandı özellikle maçın başında , daha sonra toparladı
Ersan : kweuke ile tabiri caizse hayvan gibi boğuştu , çok iyi oynadı , bi pozisyonda topu indirdi ve ayagına dolaştırdı az daha kaptırıyordu , daha top havadayken sakın indirme diye bağırdım :D
Ismail : çok iyi oynadı , hem önde hem arkada görevini layıkıyla yaptı , tosicle kıyaslanması söz konusu dahi olamaz.
Atiba : birşey demeye gerek yok , şiir gibi.
Oğuzhan : iyiydi , takımı öne doğru sürükleyen yegane oyuncu , daha önde oynamalı , tolgay-atiba-oğuzhan.
Sosa : yetersiz , Besiktaşın on numarası bu olmamalı.
Olcay : çok kötü oynadı
Gökhan : çok kötü oynadı , büyük futbolcu olmak istiyorsa böyle oynama şansı senede iki üç kere olur , girdiği pozisyonları gol ile bitirmesi gerekiyor , hergün şut çalışsın oğuzhan ile beraber , ikisinin de eksiği şut ve gol.
Gomez : iyiydi , bulduğu fırsatları iyi değerlendirdi ancak gol olmadı , fizik olarak toparladı , iki üç kere geri gelip top kaptı arkadaşlarına yardımcı oldu.
Quaresma : bugün çok iyi oynadı , böyle oynasın sırtımızda taşıyalım , gereksiz hareketler yapmadı , nasıl diğer futbolcular da ufak tefek şeyleri görmezden geliyorsak quaresmada da oyun içinde olan hataları hoş görmek lazım o da insan :)
Necip : çok iyi oynadı helal olsun , bir çok kez top kesti ve atak başlattı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Takım olarak maça kötü başladık , ilk 10 dakika çok pozisyon verdik ama daha sonrasında da nerdeyse hiç pozisyon vermedik. Bence çok olgun bir futbol oynadık. Tek taraflı düşünmemek gerek bir de su açıdan bakın , rize çok sert çok presli oynadı , bi çok pozisyonda döndürmediler indirdiler , hakem de rezalet bir yönetim göstererek rizenin ekmeğine yağ bal sürdü. Rakip takımın futbolunu da hesaba katarsak çok iyi oynadık , özellikle golü bulduktan sonra çok olgun dengeli bir oyun oynadık ve ilk defa maçı bitirdik oyunumuzla. Girdiğimiz pozisyonları gol yapabilirsek bu ligin bayerni oluruz !

Çevrimdışı Ensar

İnanamıyorum şaka gibi , mustafa denizli ve hakan ünsal hakemi öve öve bitiremiyor

Çevrimdışı Kemal

Tolga nin elini öpüp Özür diliyorsan gerçekten futbolu başka izliyorsun.

Tolga bugün ilk 15 dk resmen gol yemek için ugrasti , adama ofsayt caliyorlar öylesine vuruyor bu içindeki azmi yitirmiş onu bile engellemiyor gol oluyor , aynısını 2. Devre Ersan kayarak topu taca atarak gösterdi.

Kale vuruşlari yine kendi yarı sahamiza rakibe.

Rhodolfo bir pozisyonda top bizdeyken geri pas yapmayarak taca attı 2. Devre , biliyor cunku geri pasta ne olacağını .

1 tane aldığı top var ondada adam yavaş vurdu bu show için uçtu aldı fln. Bizim acil kaleciye ihtiyacimiz var. Bugün adamların gelme ve sonuç istatistiklerine bakın.

Çevrimdışı Ensar

Tolga nin elini öpüp Özür diliyorsan gerçekten futbolu başka izliyorsun.

Tolga bugün ilk 15 dk resmen gol yemek için ugrasti , adama ofsayt caliyorlar öylesine vuruyor bu içindeki azmi yitirmiş onu bile engellemiyor gol oluyor , aynısını 2. Devre Ersan kayarak topu taca atarak gösterdi.

Kale vuruşlari yine kendi yarı sahamiza rakibe.

Rhodolfo bir pozisyonda top bizdeyken geri pas yapmayarak taca attı 2. Devre , biliyor cunku geri pasta ne olacağını .

1 tane aldığı top var ondada adam yavaş vurdu bu show için uçtu aldı fln. Bizim acil kaleciye ihtiyacimiz var. Bugün adamların gelme ve sonuç istatistiklerine bakın.
İyi de abi ben tolga yeterli demedim ki , ben geçen sene ki performansı ile karşılaştırıyorum , sen çok takılmışsın , hala alışmadın mi topların ortasahayı geçmemesine , kale atışlarının taca gitmesine felan :D tolga geçen seneye göre çok iyi oynuyor allah var.

Çevrimdışı Kemal

İyi de abi ben tolga yeterli demedim ki , ben geçen sene ki performansı ile karşılaştırıyorum , sen çok takılmışsın , hala alışmadın mi topların ortasahayı geçmemesine , kale atışlarının taca gitmesine felan :D tolga geçen seneye göre çok iyi oynuyor allah var.

Kardesim adama bugün 6 top falan gelmiştir , 1 direk 2 gol

İstatistiğe bak

Beşiktaş ilerde top çevirdi 15 dk sonra tolgaya bişey dusmediki , yani düşecek maçlarda çıkacaktır . O zaman ah vah edecez. :)

Çevrimdışı Ensar

Kardesim adama bugün 6 top falan gelmiştir , 1 direk 2 gol

İstatistiğe bak

Beşiktaş ilerde top çevirdi 15 dk sonra tolgaya bişey dusmediki , yani düşecek maçlarda çıkacaktır . O zaman ah vah edecez. :)
Sen show için diyorsun da geçen sene  belini dogrultamayan tolga o topa atlayabilir miydi onu düşünmüyorsun hiç :D

Çevrimdışı Kemal

Sen show için diyorsun da geçen sene  belini dogrultamayan tolga o topa atlayabilir miydi onu düşünmüyorsun hiç :D

Birşeyin olmadığı yerde birşeye Abdurrahman Çelebi derler diye bir söz vardı , doğru geçen seneye göre iyi geçen sene eksi 5 di bu sene 2 falan  on üzerinden :)

Çevrimdışı doganay

Takımdan da gitsin.

Neden gitsin kendi oyuncumuzu itibarsizlastirmakta ustumuze yok. Arnavutluk bayragi hem niye acilmasina izin veriyorsun. Adamlarin kendi arasindaki mevzuyu birak kendileri halletsin.

Çevrimdışı doganay

Açıkcası Tosic'in yaptığından çok bayrağı açanları sorgulamak lazım. Çok saçma ve gereksiz. Açıklaması ve nedeni kesinlikle olmaz.
Gereksiz olmasini birak, ırkcilik muhabetine ceza bile yapistirabilir uefa maci fakan olsa..

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Umarım galibiyet Töre ve İsmail'in çok kötü performanslarının üstünü örtmez.Tosic 11'e gelmeli Töre gerekirse 1-2 maç toparlasın kafasını böyle gitmiyor çünkü hem ona hem takıma zarar.
Quaresma en az 2 maçı garantiledi gibi Avrupa ve hafta sonundaki maça 11 çıkar.
Aşağıdan Kerim hiç zorlamıyor,can sıkıyor açıkçası.Büyük takımda bir oyuncuya bu kadar şans verilmemeli seneye kiralasınlar böyle gidecekse.
Oğuzhan kaleyi daha çok denemeli bugün birkaç son tercihi dışında kusursuzdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım galibiyet Töre ve İsmail'in çok kötü performanslarının üstünü örtmez.Tosic 11'e gelmeli Töre gerekirse 1-2 maç toparlasın kafasını böyle gitmiyor çünkü hem ona hem takıma zarar.
Quaresma en az 2 maçı garantiledi gibi Avrupa ve hafta sonundaki maça 11 çıkar.
Aşağıdan Kerim hiç zorlamıyor,can sıkıyor açıkçası.Büyük takımda bir oyuncuya bu kadar şans verilmemeli seneye kiralasınlar böyle gidecekse.
Oğuzhan kaleyi daha çok denemeli bugün birkaç son tercihi dışında kusursuzdu.

tosic niye 11'e geçiyor :) Gol mü yemek istiyoruz kendi kalemize :)

Gökhan konusu özellikle çok hassas.Böyle birden parlayıp düşen çok oyuncu oldu.Kim ne derse desin geçen senenin ortalarında bu adam %70-80'le oynarken ağzımız açık izliyorduk.Şimdi %10'luk oynamıyor.En çok oynaması gereken sezon bu halbuki.
Bu çocuğa psikiyatrist tutsunlar gerçekten tamamen mental sıkıntıları var

Çevrimdışı FARUK

Gökhan konusu özellikle çok hassas.Böyle birden parlayıp düşen çok oyuncu oldu.Kim ne derse desin geçen senenin ortalarında bu adam %70-80'le oynarken ağzımız açık izliyorduk.Şimdi %10'luk oynamıyor.En çok oynaması gereken sezon bu halbuki.
Bu çocuğa psikiyatrist tutsunlar gerçekten tamamen mental sıkıntıları var
sezounluk ve ya genel performans bakilmali boyle bakilirsa takimdan gonderilmeyecek oyuncu yok gecen sene atibaninda cok sallandigi mac oldu
ayrica bu kisi gokhan tore 2 kez dusunmek lazim

sezounluk ve ya genel performans bakilmali boyle bakilirsa takimdan gonderilmeyecek oyuncu yok gecen sene atibaninda cok sallandigi mac oldu
ayrica bu kisi gokhan tore 2 kez dusunmek lazim
Baktığım 1 maç değil.
Geçen sene şubattan beri yok bu çocuk.En son bir Bursaspor maçında izledik gerçek potansiyelini.Oraya kadar çok iyiydi sonra bozdu,hala devam ediyor.

Çevrimdışı FARUK

bugun mu izlemeye basladin lig maclarimizi yapma allah askina 5 asist var s.l. macinda golu var
benim gozlemim milli mac aralari bozuyor gokhani
son macta kirmizi gordu vede selcuk gol atmasa gunah kecisi ilan edilecekti mental sikinti yaşaması normal bence toparlayacaktir