Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

scout ekibinin başına gökhan keskin geçmiş diyolar günto ve şeytan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Hayret Begendim diyebiliyorsun :bandit:
Niye diyemiyim ? Düne kadar hangi maçta iyi oynadı da beğendim demedim ?

Çevrimiçi COB

Bugun Tosic'i kovdurtan yarin Milosevic'e yuklenir, etnik fasizm boyle birsey iste, gucunun yettigi yerde zarar vermege kalkar..

Bu zihniyetin Besiktas klubu icinde kabul edilir bir yani yok daha da kotusu Besiktas'i karistirmaya yonelik, medyaya malzeme sunmaktan baska yaptigi bir hizmet de yok..Bugun acin gazeteleri her kosede macta 1 dk dahi gorev almamis olan Tosic'in haberi var.. Amac Besiktas'a destek mi yoksa bu klubun ismini kullanip Arnavut davasini gutmek mi?

Şaka yapiyorsun yada saçma konuşuyorsun.  Bizim takimdan biri sözde kürdistan bayraği açsa yada öyle bir hareket yapsa çoktan linç etmiştin/iz. Ozaman buda mi irkçilik olacaktı?

Sizinki can bizimki patlican herhalde,  bizim acilara saygi da yok. Irkcilik yapan Tosiç ti, kimse sirp diye takima alinmasin demedi.  Böyle deseydim ozaman irkçi olurdum. Tosiç ve Markoviç nerede oynadiklarinin farkinda değiller...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün solda ismail oynadı! Tosiçi konuşan arkadaşlara hatırlatırım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Necip dün girdikten sonra çok iyiydi şenol hocanın açıklamalarındanda anlaşılıyoki olcaydan cok memnun.sanırım birde gecen haftalar soyunma odasında q17 ile hoca arasında tatsızlık olmuş sinan engin dedi çok açmadı ama hoca burnunu sürttü felan dedi ne kadar dogrudur bilemiyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Tosiç o hareketi hiç yapmayacaktin.  Türkiyede yüzbinlerce Arnavut var, gittiğin her yerde de tepki göreceksin. Inşallah kisa sürede kovulursun bu takimdan...
Tosiç bu ırkçı Sırpların işaretini mi yapmışdı?
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 14:10:08 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

dün akşam necibi çok beğendim. oyuna girdikten sonra takıma öne çıkma konusunda daha bir güven geldi. top kaptı, kaptığı topları doğru kullandı. pres yaparken hamle hataları hala yapıyor ama en azından kartlık hatalar yapmıyor. böyle devam ederse, bu yılın en önemli hamle oyuncusu olmaya aday. üzerimize gelebilecek takımlara karşı ilk 11 de çıkartabilir şenol güneş. böylece oğuzhandan da daha fazla verim alırız. Sosa.. bu futboluyla gözden çıkartılacak ilk oyuncu olmaya aday..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün ve herzaman hep beğendiğim adam atiba'dır :D

Çevrimdışı brkntcnr

Şaka yapiyorsun yada saçma konuşuyorsun.  Bizim takimdan biri sözde kürdistan bayraği açsa yada öyle bir hareket yapsa çoktan linç etmiştin/iz. Ozaman buda mi irkçilik olacaktı?

Sizinki can bizimki patlican herhalde,  bizim acilara saygi da yok. Irkcilik yapan Tosiç ti, kimse sirp diye takima alinmasin demedi.  Böyle deseydim ozaman irkçi olurdum. Tosiç ve Markoviç nerede oynadiklarinin farkinda değiller...
Şimdi olayı genelleyerek mi söylüyoruz yoksa dünkü bayrak açma olayı mı? Tosic o hareketi yaptı ne amaçla yaptığını Allah bilir fakat özrünü de diledi. Bunun üstüne adamın çağırıp sonra arnavutluk bayrağı açmak saçmalıktır. Rakip takım oyuncusu olsa tahrik etmek için açılır da kendi oyuncuna böyle tepki vermek yanlış. Dünkü hareket bazında bakarsak olayı başlatan bizim taraftarlar o yüzden hatalı olanlar da onlar. Ancak genelde Tosic o hareketi yaparak hata yaptı ve özrünü de diledi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Atibanın oyununda bir değişiklik yokki geçen senede
hep takımın en iyilerinden biriydi bu sene orta boş olduğu için çok daha dikkat ediyor insanlar
yoksa geçen seneden farklı bir şey koyduğu yok ortaya
Abi bence bu sene Atiba geçen seneden daha farklı. Bu sene daha serbest yanında veli veya tolgay yok. Dikine pas yapabiliyor savunmada rakip presini yıkmak için top saklıyor gerektiğinde rakip kaleciye prese kadar gidiyor. Alan olarak daha özgür. Buda gerçekten çok etkiliyor oyununu.

Çevrimdışı Serdkar

Dün solda ismail oynadı! Tosiçi konuşan arkadaşlara hatırlatırım.

https://twitter.com/bjk_analiz/status/655829733393977344

Iso son senesi...mecburiyetden biraz kibirdama var... Iso Cözumu ?? Bence kesinlikle hayir... Tosic seneye Backup kalir..Ondan sonra free gidici

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 14:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denizbank sponsorluk için kale arkasına ne ödeyecek acaba duyan var mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

Kesin birsey kimse demedi...
Söylentilere göre Onlar olan Borc karsligi yapilmis bir Sözlesme...Tabii  Resmi olarak Borsaya bildirmeden önce hepsi sirf söylenti

Çevrimdışı Deniz

Ödeme olacağını sanmıyorum çok fazla kredi borcumuz var ,faizi silinir kalanı da borca sayılır gibi..Tabi bu bizim kredi limitimizi tekrar arttıracak.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Denizbank trübün sponsorluğu hayırlı olsun güzel isim oldu.Gidipte kapalıyı milangaz  yapmazlar umarım  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü maçta Tolgay'ı çok aradık takım olarak. Özellikle ikinci yarıda Quaresma'nın kaçtığı alanlara kafasını kaldırıp top atacak birileri olsaydı skor en baştan çok farklı olabilirdi. Gökhan Töre ve Oğuzhan çoğu zaman kafasını kaldırmıyor orta sahada top aldıklarında bu yüzden çok etkisiz kalabiliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi COB

Tosiç bu ırkçı Sırpların işaretini mi yapmışdı?

Evet, sonra kivirdi yok oyle böyle diye, orta Arnavutluk ta o işareti yaparsan irkcilik olur.

Çevrimiçi COB

Şimdi olayı genelleyerek mi söylüyoruz yoksa dünkü bayrak açma olayı mı? Tosic o hareketi yaptı ne amaçla yaptığını Allah bilir fakat özrünü de diledi. Bunun üstüne adamın çağırıp sonra arnavutluk bayrağı açmak saçmalıktır. Rakip takım oyuncusu olsa tahrik etmek için açılır da kendi oyuncuna böyle tepki vermek yanlış. Dünkü hareket bazında bakarsak olayı başlatan bizim taraftarlar o yüzden hatalı olanlar da onlar. Ancak genelde Tosic o hareketi yaparak hata yaptı ve özrünü de diledi.

Bence hakettiği tepkiyi aldi, küfür edilse daha mi iyi olacaktı?  Çok barişçil bir tepki olmuş, Tosiç demekki yalandan özür diledi,  doğru olsaydi bayrağa rağmen giderdi (malum irkçi değil ya).  Demekki Arnavutluk bayraği görünce hoşgörü değil milliyetçi oluyormuş. Zaten teorik olarak hala oyuncumuz,  devre arasi yada sezon sonu şutlansin.  Bu kulüpte oynayanlar hassas konularda dikkat edecek.

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben bu konunun abartıldığını düşünüyorum , o işareti seneler önce Hidayet Türkoğlu Sacremento da oynarken Divac ve Stojakovic ile birlikte kaç defa yaptı , üçlük attıkça. Bizim oyuncumuz olunca mesele etti basın bunu bence. Sırpların Arnavutluk konusunda Arnavutların da Sırplar konusunda bir hassasiyeti var Kosova meselesinden dolayı , kim haklı kim haksız o konu bizi ilgilendirmez , olaylara Arnavutlar Müslüman o yüzden biz onlardan yana olmalıyız gibi default bir yaklaşım da Beşiktaş taraftarına yakışmaz bence. Sırpların Arnavutlarla olan meselesinin din ile bir ilgisi yok çünkü , Türklere en ufak bir düşmanlık sezmedim ben Belgrada gittiğimde , ama en ufak. Biz de Müslümanız sonuçta

Çevrimiçi COB

Ben bu konunun abartıldığını düşünüyorum , o işareti seneler önce Hidayet Türkoğlu Sacremento da oynarken Divac ve Stojakovic ile birlikte kaç defa yaptı , üçlük attıkça. Bizim oyuncumuz olunca mesele etti basın bunu bence. Sırpların Arnavutluk konusunda Arnavutların da Sırplar konusunda bir hassasiyeti var Kosova meselesinden dolayı , kim haklı kim haksız o konu bizi ilgilendirmez , olaylara Arnavutlar Müslüman o yüzden biz onlardan yana olmalıyız gibi default bir yaklaşım da Beşiktaş taraftarına yakışmaz bence. Sırpların Arnavutlarla olan meselesinin din ile bir ilgisi yok çünkü , Türklere en ufak bir düşmanlık sezmedim ben Belgrada gittiğimde , ama en ufak. Biz de Müslümanız sonuçta

Işin enteresan tarafi Balkanlarda Boşnak ve Arnavutlar "Türk, Türk kalintisi" denilerek asilip kesildi ve sen bir türk olarak bunu yaziyorsun.  Sadece yaziklar olsun diyebilirim.

"Arnavutlar müslüman diye desteklemek Beşiktaş taraftarina yakişmaz" arkasina "Biz de müslümaniz"...

Sırpların Türklerle oynandiği her maçta sorun çikiyor nedense, sana iyileri denk gelmiş,  ben de çok muhteşem sirplar tanidim,  ama irkçilara da denk geldim.  Ubi Shiptari "Arnavutlara ölüm" diyenleri de çok gördüm.

Ayrica Hido savaştan kaçan birisi idi, 3 işaretini 3lük attiği her zaman yapiyordu, Divac ve Stojakovic ile alakasi yok.

Işin enteresan tarafi Balkanlarda Boşnak ve Arnavutlar "Türk, Türk kalintisi" denilerek asilip kesildi ve sen bir türk olarak bunu yaziyorsun.  Sadece yaziklar olsun diyebilirim.

"Arnavutlar müslüman diye desteklemek Beşiktaş taraftarina yakişmaz" arkasina "Biz de müslümaniz"...

Sırpların Türklerle oynandiği her maçta sorun çikiyor nedense, sana iyileri denk gelmiş,  ben de çok muhteşem sirplar tanidim,  ama irkçilara da denk geldim.  Ubi Shiptari "Arnavutlara ölüm" diyenleri de çok gördüm.

Ayrica Hido savaştan kaçan birisi idi, 3 işaretini 3lük attiği her zaman yapiyordu, Divac ve Stojakovic ile alakasi yok.

Hidayet o hareketi net bir şekilde bu konu ile ilgili olarak yaptı , o zamanlar ne düşündü yaptı bilemem. Ancak bizzat Divac ile uçakta bu konuyu konuşan bir arkadaşım ki kendisi çok iyi sırpça bilir , Hidayet'in bunu bu şekilde yaptığını o zaman söylemiş kendisine. Neyse , o kısmı benim için mühim değil , sana da bana yazıklar olsun deme hakkın yok , benim fikrim bu şekilde , bu tip konulara işin iç yüzünü az çok bilirsem yorum yaparım , ve benim bildiğim bu kavganın Kosova yüzünden olduğudur. Arnavutların hepsi Müslüman da değildir ayrıca , sırbistanda her sene en az üç dört maç basket , birkaç da futbol maçı oynar bizim takımlarımız , ne zaman kim dayak yemiş kavga çıkmış öyle kayda değer. Haa sırplarda ırkçı yok mu var sürüyle vardır , bizde de var ? Din ekseninde bir kavganın tarafı olmam ben , elimden geldiğince de böyle bir duruş göstereceğim bu hayatta.

Çevrimiçi COB

Hidayet o hareketi net bir şekilde bu konu ile ilgili olarak yaptı , o zamanlar ne düşündü yaptı bilemem. Ancak bizzat Divac ile uçakta bu konuyu konuşan bir arkadaşım ki kendisi çok iyi sırpça bilir , Hidayet'in bunu bu şekilde yaptığını o zaman söylemiş kendisine. Neyse , o kısmı benim için mühim değil , sana da bana yazıklar olsun deme hakkın yok , benim fikrim bu şekilde , bu tip konulara işin iç yüzünü az çok bilirsem yorum yaparım , ve benim bildiğim bu kavganın Kosova yüzünden olduğudur. Arnavutların hepsi Müslüman da değildir ayrıca , sırbistanda her sene en az üç dört maç basket , birkaç da futbol maçı oynar bizim takımlarımız , ne zaman kim dayak yemiş kavga çıkmış öyle kayda değer. Haa sırplarda ırkçı yok mu var sürüyle vardır , bizde de var ? Din ekseninde bir kavganın tarafı olmam ben , elimden geldiğince de böyle bir duruş göstereceğim bu hayatta.

Sadece Istanbul da ölen sirp taraftari hatirlatayim yeter.

Ben Kosovaliyim. 3 yil oncesine kadar Kosova'da yasiyordum,  savaşi bizzat yasadim ve gördüm.  9 yaşindaydim ozamanlar.  Mahallemize yapilan baskinlar,  oldurulmek üzere ismimizin yazildiğini cok net hatirliyorum. Köylerde pişen yemeğin içine bebeklerin kollarinin ve ayaklarinin kesilip attiğini biliyorum, gün bu gün halen travma halinde olan tecavüze ugramiş Arnavut kadinlari biliyorum. En kötüsü de babasinin önünde kahkaha atilarak öldürulen çocuklari da biliyorum.  Öldürulen Arnavut hristiyanlari da biliyorum.Ve daha neler neler.

Ben bunlari söylerken de Bosnada yapilan insanlik dişi soykirimi hiç konuşmuyorum bile.

Bu katliam ve acilari yaşatirken kullanilan 3 parmak işaretini ben kabul etmiyorum.

Sen ister dini eksende gör yada görme, bizim orada yaşadiğimiz şaka değildi, ve bu bize müslümaniz diye yapildi Israilin Flistinlilere yaptiği gibi, ve hani sende müslümansin ya anlarsin belki...

Aciya sayginiz olsun biraz. Gerçekten anlam vermiyorum bazen...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Arnavutluk ile Sırbistan şu an komşu ; gelecekte de böyle olacak . Bu ülkelerin halkları şu an olmasa bile orta-uzun vadede orta bir noktada buluşarak dost olmasa bile en azından kavga etmeme durumunda. Bunu düşünerek en azından gelecek nesiller için kin,nefret tohumlarını atacak söylemlerden, hareketlerden uzak durmak gerekir.
Tosic iyi niyetli olmayan bir hareket yaptı . Bunu hareketi yaptığı yere bakarak rahatça diyebiliriz.Yalnız kendisine gerekli mesaj verildi. Samimiyetine inansak da inanmasak da özürünü diledi . Bu saatten sonra bu konuyu kaşımak ne kimseye fayda verir ne de geçmişten gelen sorunların çözülmesine , acıların dinmesine katkıda bulunur . Bundan sonra söylemler, hareketler daha pozitif olmalı daha iyi bir gelecek için ve aynı acıların yaşanmaması garantiye alınmalı.

Çevrimdışı ozan062

ben biliyorum fakat her dediğim spekulasyona sebebiyet  verdiği için soylemiyorum :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Sadece Istanbul da ölen sirp taraftari hatirlatayim yeter.

Ben Kosovaliyim. 3 yil oncesine kadar Kosova'da yasiyordum,  savaşi bizzat yasadim ve gördüm.  9 yaşindaydim ozamanlar.  Mahallemize yapilan baskinlar,  oldurulmek üzere ismimizin yazildiğini cok net hatirliyorum. Köylerde pişen yemeğin içine bebeklerin kollarinin ve ayaklarinin kesilip attiğini biliyorum, gün bu gün halen travma halinde olan tecavüze ugramiş Arnavut kadinlari biliyorum. En kötüsü de babasinin önünde kahkaha atilarak öldürulen çocuklari da biliyorum.  Öldürulen Arnavut hristiyanlari da biliyorum.Ve daha neler neler.

Ben bunlari söylerken de Bosnada yapilan insanlik dişi soykirimi hiç konuşmuyorum bile.

Bu katliam ve acilari yaşatirken kullanilan 3 parmak işaretini ben kabul etmiyorum.

Sen ister dini eksende gör yada görme, bizim orada yaşadiğimiz şaka değildi, ve bu bize müslümaniz diye yapildi Israilin Flistinlilere yaptiği gibi, ve hani sende müslümansin ya anlarsin belki...

Aciya sayginiz olsun biraz. Gerçekten anlam vermiyorum bazen...

Beşiktaşlı kardeşim acıya saygım olmaz mı?? Ben bunu söylerken karadziç ii etti, öteki Miloseviç ii ettimi diorum , hepsi faşist (Hakaret Yasak)₅. Benim kastım bazen ülkelerin böyle saçma sapan yöneticileri oluyor maalesef , ve bunlar halklarını öyle bir hale getiriyor ki kan gövdeyi götürüyor , milliyetçilik gazıyla din gazıyla insanları birbirine kırdırıyor. Benim tamamen anlatmak istediğim bu acıların bir şekilde geride bırakılması gerektiği hususunda. Sırbistan resmi olarak özür diledi , başbakanı bosnaya anma törenlerine gitti. Hemen unutulmaz tabi olanlar onlarca yıl sürer gider. Ama insanların bir arada yaşamak zorunda olduğu o coğrafyada bir yerden de başlamak lazım. Prekazi de Arnavut , kendisiyle tanıştık da belgradda , oturduk muhabbet de ettik. Gayet rahat bir şekilde yaşayıp gidiyor orada. Tosic o hareketi yaptı , sonra da özür diledi. Artık bunu uzatmanın alemi ne , napalım asalımmı adamı? Basın çok üstüne gitti Hidayete de gitselerdi o zaman demem , basının Beşiktaş konusundaki artniyetine olan inancımdan.