Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281668 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi COB

Zaten yaralari sarma yolunda birşeyler yapmaya çalişiyoruz ama bunun üstüne o acilari hatirlatacak hareketler yapmak üzüyor insani. Kosova'da çok rahat yaşayan onbinlerce sirp var, Bende arabayla girdim çiktim en ufak bir sorun yaşamadim Sirbistan da.

Irkçilik kokar hareketlerden uzak durmak lazim. Bunu bir Türk te yapsa karşi çikarim Arnavut ta yapsa. O yüzden Tosiç gitmeli diyorum, irkçi futbolcu istemiyorum.

Çevrimdışı atakan eraslan

Zaten yaralari sarma yolunda birşeyler yapmaya çalişiyoruz ama bunun üstüne o acilari hatirlatacak hareketler yapmak üzüyor insani. Kosova'da çok rahat yaşayan onbinlerce sirp var, Bende arabayla girdim çiktim en ufak bir sorun yaşamadim Sirbistan da.

Irkçilik kokar hareketlerden uzak durmak lazim. Bunu bir Türk te yapsa karşi çikarim Arnavut ta yapsa. O yüzden Tosiç gitmeli diyorum, irkçi futbolcu istemiyorum.

eğer tosic özür dilemeseydi ben de gitsin derdim kesinlikle. ilk sırbistan arnavutluk maçı çok olaylı geçmişti hatırlıyorum geçen sene, onun rovanşı bu maç gaza gelmiş bi hareket yapmış o atmosferde, bazen bizim insanımız da yapıyor bir an gaza gelip açma sapan sonrasını düşünmeden bazı hareketleri. özür dileyip yine de affedilmeyenler oluyor kırılan insanlar tarafından.onu da anlıyorum, ama benim kızdığım basının tavrına, haberi yaptın tamam, ama artniyet arıyorum ister istemez konu Beşiktaş olunca hemen çullanıyorlar çünkü. biz yoksa kendi içimizde yönetimimiz telnik heyetimiz bilir ne yapacağını, pascalı da böyle çullandılar yediler. Beşiktaşa birşey yaptırmak için dayatmasına kızıyorum basının.  bunlar genç insanlar gaza gelirler sonra özür diler düzeltirse bir şans verilir bence. ikinciye yine yaparsa artık gaza gelmekle açıklanamaz ,kontratını fesheder gönderirsin.

Çevrimiçi COB

Medya Markoviç e de yüklendi "Kosova Sirbistandir"  dediğinde, fb taraftarida tepki gösterdi.  Yani bence bu ille de bizlik birşey değil.

Ilk Sirbistan maçında Arnavutluk istiklal marşi isliklandi, "Arnavutlara ölüm " tezahurati maç kesilene kadar devam etti
. Arnavutluk takimi (ki en az 7-8 Kosovali oynuyor orada) hiçbir taşkinlik yapmadi maç içinde, sonra drone uçtu,  provokasyon yapti birileri ve polisten dayak yiyen gene arnavut futbolcular oldu.

Allahtan maçi hükmen kazandik. 

Arnavutluk ta oynanan maçta da Arnavut taraftarlar en ufak bir taşkinlik kötü tezahurat yapmadan Sirplara ve dünyaya medeniyet dersi verdi, sen tüm bu pozitif şeylere rağmen 3 parmak kaldirmayacaksin.
Kaldirirsan art niyetli Kaldirirsin. Bu irkçiliktir ve bu hareket herzaman Tosiçi takip edecek Türkiyede... Markoviç zaten gidecek,  Tosiç te gitsin...

Çevrimdışı mellfred

hocanın yerinde olsam kaptanlığı gomeze verir, lider bu adamdır derim. bu adam şampiyon olmak için doğmuş ve maalesef bu alışkanlık diğerlerinin hiçbirinde yok.
töre, querasma, hatta sosa  1-0 dan sonra dünyanın sonu gelmiş gibi takılıyor. hala akıllanmadılar. bu adamlara kızıp bağıracak biri lazım takım içinde

Çevrimdışı brkntcnr

hocanın yerinde olsam kaptanlığı gomeze verir, lider bu adamdır derim. bu adam şampiyon olmak için doğmuş ve maalesef bu alışkanlık diğerlerinin hiçbirinde yok.
töre, querasma, hatta sosa  1-0 dan sonra dünyanın sonu gelmiş gibi takılıyor. hala akıllanmadılar. bu adamlara kızıp bağıracak biri lazım takım içinde
Bende atibaya verirdim. Zaten sahada herşeyi yönlendiriyor. Tek dezavantajı sahada pek agresif değil topunu oynuyor.Pas verdiği adama kime pas vermesi gerektiğini bile eliyle gösteriyor.  Atiba candır ya :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

ismail dedik, kac kere sakatlandi artik is cikmaz dedik. senol gunes bu adami bile duzeltti baya baya be. adam defansif muhtesem isler yapti. iki tane de pozisyona girdi. takip ettigim bir tane cok kotu ortasi vardi, onun disinda baya iyi oynadi.
töre ile gozmez'in bindirmesindeki yanlış tercihi vardı özellikle. bence ismail'in neden  bir kaybeden olduğunun en güzel örneğiydi.
umarım gene milyon eurolarla, yalandan "fenerbahçe ismaili istiyor haberleriyle" takımda kalmaz

Çevrimdışı Kadir G.

Geldiği gibi kimseye kaptanlık verilmez ama Tolga yerine oyun içinde daha aktif olan birine verilebilir.

Çevrimdışı mellfred

Bende atibaya verirdim. Zaten sahada herşeyi yönlendiriyor. Tek dezavantajı sahada pek agresif değil topunu oynuyor.Pas verdiği adama kime pas vermesi gerektiğini bile eliyle gösteriyor.  Atiba candır ya :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle.
gomezin ekstrası winner karakteri. stutgart ve münih deneyimi

Çevrimdışı Tolgahan Gur

ben olsam oguzhan veririm birtek o çocuk itirazda 3 kart gördü kaptan olsa belki hakem birini vermedi
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı mellfred

Geldiği gibi kimseye kaptanlık verilmez ama Tolga yerine oyun içinde daha aktif olan birine verilebilir.
verilir. hatta arttırayım, ihtiyaç varsa kaptan bile transfer edilir

Çevrimdışı Ersoy

Gomez gayet tecrübeli ama bir yerde de geldiği gibi kaptanlık verilmez.2. yarıda verilebilir.Bana kalırsa hemen şimdi verilsin. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

verilir. hatta arttırayım, ihtiyaç varsa kaptan bile transfer edilir

O kadar basit olduğunu düşünmüyorum. Gelenekçi olabilirim lakin sahada Tolga varsa kaptanlık zaten onda oluyor o yoksa Necip vs varsa onda durmalı bana göre. Takımda geçmişi olmalı. Tabi hoca alır Atiba'ya verirse itiraz etmem hatta en çok yakışan isim olur. Sahada Töre'yi Quaresma'yı hata yaptıklarında azarlıyor iyi de yapıyor kaptanlığı olsa ses dahi çıkaramaz kolay kolay karşısındaki güzel olurdu.

Çevrimdışı Kadir G.

Falcao

3 temmuz dan bugune kadar chelsea den 2.1m pound kazandi (haftalik 145k pound baz alinarak ) ..1 gol atti ..

Bu adam bizde oynayacak diye düşünüyorum. Oynarsa ne katkı verir çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Sadece Istanbul da ölen sirp taraftari hatirlatayim yeter.

Ben Kosovaliyim. 3 yil oncesine kadar Kosova'da yasiyordum,  savaşi bizzat yasadim ve gördüm.  9 yaşindaydim ozamanlar.  Mahallemize yapilan baskinlar,  oldurulmek üzere ismimizin yazildiğini cok net hatirliyorum. Köylerde pişen yemeğin içine bebeklerin kollarinin ve ayaklarinin kesilip attiğini biliyorum, gün bu gün halen travma halinde olan tecavüze ugramiş Arnavut kadinlari biliyorum. En kötüsü de babasinin önünde kahkaha atilarak öldürulen çocuklari da biliyorum.  Öldürulen Arnavut hristiyanlari da biliyorum.Ve daha neler neler.

Ben bunlari söylerken de Bosnada yapilan insanlik dişi soykirimi hiç konuşmuyorum bile.

Bu katliam ve acilari yaşatirken kullanilan 3 parmak işaretini ben kabul etmiyorum.

Sen ister dini eksende gör yada görme, bizim orada yaşadiğimiz şaka değildi, ve bu bize müslümaniz diye yapildi Israilin Flistinlilere yaptiği gibi, ve hani sende müslümansin ya anlarsin belki...

Aciya sayginiz olsun biraz. Gerçekten anlam vermiyorum bazen...
Bak kardeşim @COB  sırpları sevmem yada birilerinin yaptığı kişiyi bağlar ulusu bağlamaz felsefesinede
karşıyım hitlerin yaptıklarından nasıl bütün alman halkı sorumluysa bunların yaptığındanda elbette sırp halkı sorumlu
bunun tartışılacak bir durumu yok. ama onları ırkçılıkla suçlarken şu anda sende ırkçılık yapıyorsun ve benim için ırkçılığın her türü
kötüdür. Burda bu konulara girmek yanlış bu gün sırplar nasıl yapılanlardan sorumluysa geçmiştede onlara yapılanlardan biz
sorumluyuz Türkler o topraklarda doğmadı ve anavatanı değil biz orayı işgal ettik. Ne sanıyorsun çiçekmi ikram ettik onlara bu gün neyi savunuyoruz yaptık ama dillerine dinlerine dokunmadık hadi canım büyük iş yapmışız madem kendini türk olarak görüyorsun bir kere sor orda ne işin var. Bizim
anayurdumuz değil nasıl gittik oraları nasıl sahiplendik bu gün onlar türklerden müslümanlardan nefret ediyorsa bu
nefret tohumlarını kim ekti. Madem adil bir şekilde uğradığın haksızlığa tepki göstereceksin o zaman düşmanın olan kişiyede adil bir şekilde bakıp
yargılaman lazım yoksa bu yaptığını yapmak ırkçılıktır. Eleştirdiğin yerden yere vurduğun kişilerden bir farkın olmaz.
birde bu yetmiyor burdaki insanlarıda ırkçı olmaya zorluyorsun şu anda senin yaptığın bu katliam için bütün sırpları suçlamak.
artık bu konuyu kapat burası bunları tartışma yeri değil hoşgörülü olup müdahale etmedik ama tadını kaçırmaya başladın
oyuncu yaptığının yanlış anlaşıldığını söyledi gerçek yapma nedenini anlattı ve yanlış anlamadan özür diledi Bu benim için
yeterli benim için yeterli senin için değilse bu seni bağlar ama kinini burda kusamazsın yapması yanlıştı eminim bundan sonra bu
hassasiyeti gösterir. Unutma türk halkı cephede savaştığı düşmanının yarasını saracak kadar hoşgörülü bir millettir.
çanakkalede ülkemizi işgale gelmiş askerlerin mezarının başında dua eden bir milletiz. o nedenle bırak bu ırkçı söylemleri
yakışmaz bize yanlış olanı belirttin bizde saygı duyduk orda kalmalı

Çevrimdışı TØLGA

ingiliz medyasını takip eden var mı?

ospina beşiktaş haberleri yazılıyormuş 2 gündür birisi öyle söylüyorda :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 20:43:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ingiliz medyasını takip eden var mı?

ospina beşiktaş haberleri yazılıyormuş 2 gündür birisi öyle söylüyorda :biggrinking:

Ospirik de olur Mandandadada olur :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre %10 oynamıyor diye bi yorum gördüm.

Fenerbahçe maçında %10 oynadıysa %100'ünü tahmin edemiyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 20:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
Aslında kağıt üzerinde bakınca çok ofansif oynuyorlar ama çok diri ve mücadeleci gözüküyorlar, ilk dakikalar hariç neredeyse Rize ye pozisyon vermediler. Özellikle 2. yarı Rize nin neredeyse ciddi bir atağı yok. Atiba orta sahada adam kovalayan isim, diğerlerini top kaparken pek göremezsin özellikle Oğuzhan ın 8 no oynamasına rağmen bjk nin orta alanda zaafiyet yaşamıyor oluşu çok ilginç ama bu kadar bireysel oyuncuya karşılık takım oyunundan taviz vermiyorlar o dahada ilginç. Paslaşmalar, rakibe oyunun her bölgesinde baskı ve top kazanma, hızlı atağa kalkma vs.. bunları keşke bizde yapabilsek.

Tolgay ın yokluğunda orta sahaları yol geçen hanına döner dediğim takım Töre, q7, Sosa, Oğuzhan dörtlüsüyle pozisyon vermeden maçı tamamlıyor. Nasıl oluyor bu ? Biz Mbia-Okay ikilisinin önünde Erkan-Ekici-Marin olur mu diye düşünüyoruz.

Alıntı
Atiba denen varlık her şeyin temeli. İnsanüstü bir yapı adam.
:kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2015, 20:51:40 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 20:50:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan elimizde Tolgay olsa;

Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Töre 4'lüsü bu sistemde neler yapardı hayal bile edemiyorum.

Sosa-Tolgay-Oğuzhan süper rotasyon olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Şuan elimizde Tolgay olsa;

Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Töre 4'lüsü bu sistemde neler yapardı hayal bile edemiyorum.

Sosa-Tolgay-Oğuzhan süper rotasyon olurdu.
Dün stadda Tolgay'ın adidas reklam filmini gösterdiler skorboardda, gözlerim doldu istemsiz..

Çevrimdışı Anıl

RHODOLFO.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 20:55:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol bek için Eren Albayrak'ı izlememiz gerek. Adamda kumaş var ama eşiği atlayabilecek mi görelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 20:56:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Tartışmasız Atiba..
Atiba kızamaz ya, Rhodolfo baksa yeter zaten :D