Sadece Istanbul da ölen sirp taraftari hatirlatayim yeter.
Ben Kosovaliyim. 3 yil oncesine kadar Kosova'da yasiyordum, savaşi bizzat yasadim ve gördüm. 9 yaşindaydim ozamanlar. Mahallemize yapilan baskinlar, oldurulmek üzere ismimizin yazildiğini cok net hatirliyorum. Köylerde pişen yemeğin içine bebeklerin kollarinin ve ayaklarinin kesilip attiğini biliyorum, gün bu gün halen travma halinde olan tecavüze ugramiş Arnavut kadinlari biliyorum. En kötüsü de babasinin önünde kahkaha atilarak öldürulen çocuklari da biliyorum. Öldürulen Arnavut hristiyanlari da biliyorum.Ve daha neler neler.
Ben bunlari söylerken de Bosnada yapilan insanlik dişi soykirimi hiç konuşmuyorum bile.
Bu katliam ve acilari yaşatirken kullanilan 3 parmak işaretini ben kabul etmiyorum.
Sen ister dini eksende gör yada görme, bizim orada yaşadiğimiz şaka değildi, ve bu bize müslümaniz diye yapildi Israilin Flistinlilere yaptiği gibi, ve hani sende müslümansin ya anlarsin belki...
Aciya sayginiz olsun biraz. Gerçekten anlam vermiyorum bazen...
Bak kardeşim
@COB sırpları sevmem yada birilerinin yaptığı kişiyi bağlar ulusu bağlamaz felsefesinede
karşıyım hitlerin yaptıklarından nasıl bütün alman halkı sorumluysa bunların yaptığındanda elbette sırp halkı sorumlu
bunun tartışılacak bir durumu yok. ama onları ırkçılıkla suçlarken şu anda sende ırkçılık yapıyorsun ve benim için ırkçılığın her türü
kötüdür. Burda bu konulara girmek yanlış bu gün sırplar nasıl yapılanlardan sorumluysa geçmiştede onlara yapılanlardan biz
sorumluyuz Türkler o topraklarda doğmadı ve anavatanı değil biz orayı işgal ettik. Ne sanıyorsun çiçekmi ikram ettik onlara bu gün neyi savunuyoruz yaptık ama dillerine dinlerine dokunmadık hadi canım büyük iş yapmışız madem kendini türk olarak görüyorsun bir kere sor orda ne işin var. Bizim
anayurdumuz değil nasıl gittik oraları nasıl sahiplendik bu gün onlar türklerden müslümanlardan nefret ediyorsa bu
nefret tohumlarını kim ekti. Madem adil bir şekilde uğradığın haksızlığa tepki göstereceksin o zaman düşmanın olan kişiyede adil bir şekilde bakıp
yargılaman lazım yoksa bu yaptığını yapmak ırkçılıktır. Eleştirdiğin yerden yere vurduğun kişilerden bir farkın olmaz.
birde bu yetmiyor burdaki insanlarıda ırkçı olmaya zorluyorsun şu anda senin yaptığın bu katliam için bütün sırpları suçlamak.
artık bu konuyu kapat burası bunları tartışma yeri değil hoşgörülü olup müdahale etmedik ama tadını kaçırmaya başladın
oyuncu yaptığının yanlış anlaşıldığını söyledi gerçek yapma nedenini anlattı ve yanlış anlamadan özür diledi Bu benim için
yeterli benim için yeterli senin için değilse bu seni bağlar ama kinini burda kusamazsın yapması yanlıştı eminim bundan sonra bu
hassasiyeti gösterir. Unutma türk halkı cephede savaştığı düşmanının yarasını saracak kadar hoşgörülü bir millettir.
çanakkalede ülkemizi işgale gelmiş askerlerin mezarının başında dua eden bir milletiz. o nedenle bırak bu ırkçı söylemleri
yakışmaz bize yanlış olanı belirttin bizde saygı duyduk orda kalmalı