Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275322 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

İyi de bizim uefa cezamız bile şike yüzünden değil usulsüz transfer den dolayı yani uefa da bile yazmıyor isteyen bakabilir bu algı gs nin algısı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi de bizim uefa cezamız bile şike yüzünden değil usulsüz transfer den dolayı yani uefa da bile yazmıyor isteyen bakabilir bu algı gs nin algısı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buda dogru :ok:
Fb direkt sike ve sikeye tesebuusten ceza alirken biz usulsuz transfer girisiminden Ceza aldik , yani her halukarda Sike ile uzaktan yakından alakamiz yok bu taa ozmandan kanitlanmisti :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Söylenecek pek birşey yok. Beşiktaş gibi bir kulübün şike kelimesiyle aynı cümlede geçmesi dahi kabul edilemez lakin ortada Beşiktaş ile ilgili şike yapan kimse yok. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun şike yapmadığı belli ve basit. Hiçbir yerde böyle bir ceza uygulanması yok. Baştan aşağı berbat bir süreç.

Ben şahsen bir daha kulüp içinde bulunmalarını istemiyorum ama mahkeme sürecinde sahip çıkılmadığı için üzgünüm. Üstümüze bu algı yerleştirilmeye çalışıldı bizimse "kurbanların" arkasında durmamız gerekti.

Söylenecek pek birşey yok. Beşiktaş gibi bir kulübün şike kelimesiyle aynı cümlede geçmesi dahi kabul edilemez lakin ortada Beşiktaş ile ilgili şike yapan kimse yok. Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun şike yapmadığı belli ve basit. Hiçbir yerde böyle bir ceza uygulanması yok. Baştan aşağı berbat bir süreç.

Ben şahsen bir daha kulüp içinde bulunmalarını istemiyorum ama mahkeme sürecinde sahip çıkılmadığı için üzgünüm. Üstümüze bu algı yerleştirilmeye çalışıldı bizimse "kurbanların" arkasında durmamız gerekti.
Bugun Bu konudaki en akli basinda ve en dogru yorum tebrik ederim seni :claps: :claps:
Bende aslinda bunlari soyledim ama parca parca olldu sen kisa ve net soylemissin..

Çevrimdışı can1903

Aziz Yıldırım, ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi!

HALA ŞİKE YOK MU DİYORSUNUZ?

Finale 3 gün kala hiç bi takımın futbolcusuna transfer teklifi edemezsin!

Koskoca BEŞİKTAŞ'ımın adını kirlettiler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Klup olmasi gerektigi gibi davrandi..Boyle agir bir itham varken yapilmasi gereken yargi surecinin isleyisine mudahil olmadan klubu en az zararla yonetmekti. Aziz feneri esir aldigi icin bu durum fenerde yasanmamis olabilir ama en dogru hareketi yapan Besiktas klubudur. Devletin yetkili kurumlari bu davayi actiktan sonra klup olarak sureci izlemekten baska yapabilecek birsey yoktu.

Fakat simdi geldigimiz noktada Besiktas'in bu davadaki aklanisi yeterli degil, kesinlikle UEFA'ya tazminat davasi acmamiz lazim. Besiktas'i yargilamadan infaz ettiler. Bir senelik Uefa geliri + klubun borsada kaybettigi deger ve kaybedilen marka degerini Uefa'dan talep etmeliyiz. Islerine geldigi vakit bize her turlu cezayi misliyle kesen Uefa yetkilileri yaptiklari haksizligin bedelini odemeliler. Hele ki soz konusu baska ulkelerin klupleri oldugu vakit hareket etmeyen ancak Turk kluplerine ve ozellikle de bu durumda bize ve fbye karsi cifte standart uygulayan bu curuk orgutten hak talep etmemiz bence sart.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Anıl

Aziz Yıldırım, ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi!

HALA ŞİKE YOK MU DİYORSUNUZ?

Finale 3 gün kala hiç bi takımın futbolcusuna transfer teklifi edemezsin!

Koskoca BEŞİKTAŞ'ımın adını kirlettiler.

Olay bu kadar net.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Geçen sene biterken neden hiç ses çıkarmadık bilmiyorum ama son 5 maç resmen doğrandık.

O dönem herkesin gözünü Bilic düşmanlığı bürümüştü de ondan. Burada çok yırtındım Beşiktaş'ın teknik direktörden, futbolcudan önce lobiye ihtiyacı var diye ama başarısızlığı bir kişinin üzerine yıkmayı tercih ettik.

Bilic hatasızdır demiyorum, belki yeterince konsantre değildi ama o son 5 haftada düzgün hakem yönetimleri olsa en kötü ihtimalle ikinci olurduk. Antep'e Konya'ya Akhisar'a gösterilmeyen kırmızı kartlar, sayılmayan goller, verilmeyen penaltılar... Öyle normal, tartışmalı pozisyonlar bile değil, skandal şeyler yaşandı ama hiç dile getirmedik nedense. Antep'te çizgiyi bir metre geçen topu göremedi yan hakem mesela, Fenerbahçe'ye olsa öyle bir kamuoyu oluştururlardı ki ne hakem, ne federasyon kalmazdı yarışın kızıştığı haftalarda.

Ben Şenol Güneş'ten son derece memnunum ve iyi ki gelmiş diyorum ama geçen sene sonunda da yazdım, bizim sorunumuz teknik direktör değildi. Umarım Bilic'le aynı kaderi yaşamaz Güneş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Töre'nin kırmızısı size kimi hatırlattı?:)

Çevrimdışı ozan062

törenin kırmızısını simdi gördüm

böyle bir beyinsizlik yok
maç içinde yine çizgideydi zaten bu adam bi tuhaf hiçbir zaman ısınamadım ısınmamda imkansız çnk böyle işbilmezler bana 90tane asist yapsa nolur benim sevgimi kazanamaz... zaten kupada aldırmadı simdiye kadar
bize birseyler vermeye baslasın belki o vakit severim bakıcaz artık :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

törenin kırmızısını simdi gördüm

böyle bir beyinsizlik yok
maç içinde yine çizgideydi zaten bu adam bi tuhaf hiçbir zaman ısınamadım ısınmamda imkansız çnk böyle işbilmezler bana 90tane asist yapsa nolur benim sevgimi kazanamaz... zaten kupada aldırmadı simdiye kadar
bize birseyler vermeye baslasın belki o vakit severim bakıcaz artık :icool:

Kusura bakmada o kadar boş bir mesaj ki tamamen çifte standart. Quaresmanın neyini sevdin diye sorarlar adama 5. yapmasını mı 4. yapmasını mı?

Çevrimiçi murat

fenerbahçe şike yapmıştır.hem tff kişileri uefa kulübü suçlu bulmuştur.net olan kısım budur.işin mahkeme boyutu hükümet   

cemaat sürecinde sulandırılmış,bulandırılmış ve şu anki şeklini almıştır.bizim ceza almamıza neden olan yetkisiz bir menajerin

oyuncyla yaptığı birebir görüşmelerde geçen konuşmalardır.menajerin konuştuğu şeyler gerçek mi yoksa menfaat sağlamak için

kendi uydurduğu şeyler mi bilinmemesine rağmen sıfır tolerans (fransız takımlarına uygulanmayan) gereği verilen bir ceza.

serdar adalı konusuna gelirsek ne serdar adalı ne tayfur havutçu bu kulübü yönetecek vizyonda değiller.bu yüzden adlarını hiç

zikretmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Çevrimiçi murat

törenin yaptığı bir futbol talihsizliği.kaptırdığı top gol olmasın diye sarı kartı göze alarak hamle yaptı ama yanlış yere denk getirdi.şimdi bizi töre üzerinden vurmak için hazırda bekleyenler iş başında.erman saydırıp duruyor.

Çevrimdışı mellfred

Töre hakkının yendiği düşüncesiyle cahilce bir davranışta bulundu. Gençtir olur. Ama kulüpte bizi taşıyan en önemli oyuncularımızdan. Töreye yüklenmek terim denen adamın, medyanın, renklilerin işine gelir. Her zamankinden fazla desteklemeliyiz.çocuğumuz sayılır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre hakkının yendiği düşüncesiyle cahilce bir davranışta bulundu. Gençtir olur. Ama kulüpte bizi taşıyan en önemli oyuncularımızdan. Töreye yüklenmek terim denen adamın, medyanın, renklilerin işine gelir. Her zamankinden fazla desteklemeliyiz.çocuğumuz sayılır
aynen katılıyorum

Çevrimiçi Necmi

Klup olmasi gerektigi gibi davrandi..Boyle agir bir itham varken yapilmasi gereken yargi surecinin isleyisine mudahil olmadan klubu en az zararla yonetmekti. Aziz feneri esir aldigi icin bu durum fenerde yasanmamis olabilir ama en dogru hareketi yapan Besiktas klubudur. Devletin yetkili kurumlari bu davayi actiktan sonra klup olarak sureci izlemekten baska yapabilecek birsey yoktu.

Fakat simdi geldigimiz noktada Besiktas'in bu davadaki aklanisi yeterli degil, kesinlikle UEFA'ya tazminat davasi acmamiz lazim. Besiktas'i yargilamadan infaz ettiler. Bir senelik Uefa geliri + klubun borsada kaybettigi deger ve kaybedilen marka degerini Uefa'dan talep etmeliyiz. Islerine geldigi vakit bize her turlu cezayi misliyle kesen Uefa yetkilileri yaptiklari haksizligin bedelini odemeliler. Hele ki soz konusu baska ulkelerin klupleri oldugu vakit hareket etmeyen ancak Turk kluplerine ve ozellikle de bu durumda bize ve fbye karsi cifte standart uygulayan bu curuk orgutten hak talep etmemiz bence sart.

Nasıl hak talep edeceksin usulsüz transferden ceza aldın bu suçu işledinmi işledin
daha neyin itirazını yapacaksın sözleşmesi devam eden bir oyuncuyla nede menejeriyle
kulübünden izin almadan görüşemezsin. zaten kulübü onay vermezse alamazsın neden doğru prosedürleri
uygulamıyorsun. Burda düştüğümüz durumdan evet Serdar Adalı suçludur Tayfur Havutçu
suçludur. Olaya sadece şike diye bakmayın. Bu işden ceza aldıkmı almamızın sebebi olan
kişilerin bu kulüpte işi yoktur. Senin Finalde rakibin olan bir takımın oyuncusuna hemde
kural dışı teklif götürmen kelimenin tek anlamıyla Belayı davet etmektir. Biz uefanın verdiği
cezayı malesef hakettik bunun ötesi berisi yok. haketmedik diyene söyleyeceğim tek şey
senin hocanın final maçı öncesinde rakip takımın oyuncusunu aramasının mantığını nereye
koyacaksınız. Aslında bunun futbol kurallarında tek açıklaması var. Bunu bile bile yapmanın
izahı yok o nedenle bu kulübün kapısından bile içeri girmemeleri lazım.

Çevrimdışı Anıl

Kusura bakmada o kadar boş bir mesaj ki tamamen çifte standart. Quaresmanın neyini sevdin diye sorarlar adama 5. yapmasını mı 4. yapmasını mı?
Ateeş :steamed:

Çevrimdışı Deniz

Trivela'sinidir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yine Suçlu Quaresma oldu dimi?
Ulan hareketi yapan karti goren Tore suclanan Quaresma boyle bisey yok ya
Bu arada ben Toreye kizmiyorum Cani sagolsun olur boyle seyler bilerek yapmadi sonuçta
Hakki yeniyor oda bunun farkinda..

Çevrimiçi 38life

Yine Suçlu Quaresma oldu dimi?
Ulan hareketi yapan karti goren Tore suclanan Quaresma boyle bisey yok ya
Bu arada ben Toreye kizmiyorum Cani sagolsun olur boyle seyler bilerek yapmadi sonuçta
Hakki yeniyor oda bunun farkinda..

Quaresma'nın oynamadığı ve Beşiktaş'ın yenildiği maçlarda bile Quaresma suçlanacak, sen dur daha neler görücez :) hazırlıklı ol böyle şeylere...

Çevrimdışı TØLGA

biraz geç oldu ama başıma bişey gelmiyecek ise bu akşam ben serdar azizi çok beğendim bursa da hiç beğenmiyordum orası ayrı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

aynı tastan yemek yiyolar olur o kadar  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

biraz geç oldu ama başıma bişey gelmiyecek ise bu akşam ben serdar azizi çok beğendim bursa da hiç beğenmiyordum orası ayrı  :biggrinking:
Valla ne yalan soyleyeyim normalde bende begenmiyorum ama dun aksam Muthis oynadi gercekten
3 tane cok net pozisyonu kesti

Quaresma'nın oynamadığı ve Beşiktaş'ın yenildiği maçlarda bile Quaresma suçlanacak, sen dur daha neler görücez :) hazırlıklı ol böyle şeylere...
Simdiden soyleyeyim ben bir kac tanesini
Al iste almadiniz duzustzsaki hep bu yuzden
Q17 kadroya bile giremiyor eger dzutzsak olsaydi boyle olmazdi
Quaresma takimin huzurunu bozuyor :D :D

Çevrimdışı cursedofdragon

valla burda çifte standartı siz yapıyorsunuz.Quaresma yapınca edilmedik hakaret kalmıyor takımını yalnız bıraktı gereksiz bir oyuncu hep böyle bu adam.Töre yapınca sinirlendi bir anlık yanlış müdale vs sıvamaya çalışıyorsunuz.Hemde böylesine önemli bir milli takım maçında takımını 10 kişi bıraktı.Hırsız her zaman hırsızdır sakız çalanda hırsızdır para çalanda hırsızdır.5 kere'si 4 keresi olmaz bunun.