Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275759 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 18:46:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mehmet Ekici ile Erkan Zengin yumruklaştı diye basında çıkan bir haber paylaşmıştım 10 gün kadar önce ve çök çök diyenler çıkmadı hala demiştim  :)
Bu gün çıkan haberlere göre Mehmet Ekici Trabzonspor'dan gidici galiba . Bize bu yoklukta yarar mı @Çağrı

Yok abi dümdüz adam ben Almanya'dayken de beğenmiyordum yumruklaşmaya devam etsinler mümkünse :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Anıl maçın sonunu seyredemedim ama maç bitiminde fatih terim bizim Cenk ve Ersan'dan soyunma odasından Töre'yi getirmelerini istemiş. Sahaya dönen Töre 3 lü çektirmiş hatta. Gazeteler bunu yazarken tartışmak yersiz sanırım .
Maç sonunda gayet neşeliydi Töre Hasan abi. Kırmızısı için özür de diledi zaten. Silah olayından sonra bile muhteşem dönen Töre'yi etkilemez bu olay. Yazında Fransa'da izleriz :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 19:27:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Şu pası baya bir unutamayacağım  :kop: :kop:

https://twitter.com/Gozdelinho_/status/654318836376801280
Deme öyle abi daha genç o. Gerrard olacak ilerde harcamayın.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı enesbjk

Konu dışıysa özür dilerim .
Burda da boyle yazıyor.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2015, 21:22:36 enesbjk ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burda da boyle yazıyor.

Âlhaaaaa.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Burda da boyle yazıyor.

Benim dikkatimi "İsmail Kartal'a İnanıyorlar" çekti :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ferhat Türk

"GÜNEŞ"

:)

Kloop gelse bu kadar sevinmezdim yemin ediyorum çok seviyorum hocayı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı legendmaster

Şu pası baya bir unutamayacağım  :kop: :kop:

https://twitter.com/Gozdelinho_/status/654318836376801280
direkt howardın ömere pası geldi aklıma canlı izlemiştim tv den birebir aynı farklı sporlar olsa da

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 06:21:33 legendmaster ]

Çevrimdışı TØLGA

veletler şıp demiş rhodolfonun suratından düşmüş abi ya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Haahhahaaha
Aynen ya 2 side resmen Kopyasi :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Bu nasıl Rhodolfo arkadaş dalga mi geçiyorsunuz bildiğin kenan sofuoğlu lan bu :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Bu nasıl Rhodolfo arkadaş dalga mi geçiyorsunuz bildiğin kenan sofuoğlu lan bu :D :D
:lol: :lol:

Çevrimdışı Kartal1903

o degılde m.ekıcı trabzondan ayrılacakmış,erkanla kavga etmış..İyı futbolcu almak kacırmamak lazım  :ok:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Doğuhan

şu töre konusunda kesin bilgi sahibi biri var mı bir gün euro 2016 ya katılamıyor diğer gün katılıyor işin içinden çıkamadım

Tolgay ın da milli takıma alınamaması bana skandal geliyo kaç tane oyuncu devşiriliyor böyle durum olmuyo yada genç bi gurbetçiyi a milli olunca ancak biz aldık diyebiliyoruz yoksa tutardık gurbetçileri fifaya türkiyeyi bildir yeter derdik

bu ikisini kesin bilen biri olup açıklarsa sevinirim bu sezon kazanacağımız şampiyonlukta töre,ozzie,tosun paşa,kerim,tolgay,tolga,ersan hepsi önemli pay sahibi olacak milli takımda avrupada oynamaları onları 2 seviye birden atlatır gelecek sezon için değerlerine değer katar ayrı bi seviyeye geliriz

Çevrimdışı Tolga

UEFA, daha önce 5 Kasım Perşembe günü saat 22.05’te oynanacağını duyurduğu Beşiktaş-Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi H grubu dördüncü maçının başlama saatini TSİ 19.00 olarak değiştirdi.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 13:23:04 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

UEFA, daha önce 5 Kasım Perşembe günü saat 22.05’te oynanacağını duyurduğu Beşiktaş-Lokomotiv Moskova UEFA Avrupa Ligi H grubu dördüncü maçının başlama saatini TSİ 19.00 olarak değiştirdi.
Çok iyi oldu

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şu töre konusunda kesin bilgi sahibi biri var mı bir gün euro 2016 ya katılamıyor diğer gün katılıyor işin içinden çıkamadım

Tolgay ın da milli takıma alınamaması bana skandal geliyo kaç tane oyuncu devşiriliyor böyle durum olmuyo yada genç bi gurbetçiyi a milli olunca ancak biz aldık diyebiliyoruz yoksa tutardık gurbetçileri fifaya türkiyeyi bildir yeter derdik

bu ikisini kesin bilen biri olup açıklarsa sevinirim bu sezon kazanacağımız şampiyonlukta töre,ozzie,tosun paşa,kerim,tolgay,tolga,ersan hepsi önemli pay sahibi olacak milli takımda avrupada oynamaları onları 2 seviye birden atlatır gelecek sezon için değerlerine değer katar ayrı bi seviyeye geliriz

Basındaki genel haberlere göre Töre cezasını finallerde çekecek yani 3 maç ceza alır ve Milli Takımımız gruplardan çıkamazsa maç oynamadan finalleri kapatabilir.
Tolgay konusuna gelince; Tolgay U 19 - 21 vs seviyelerinde hem Alman hemde Türk milli takımlarında oynadığı ve son olarak Almanya'yı seçtiği için bizde oynayamayacak diye biliyorum. Ama Fifa bu , bakarsınız bizde oynaması için izin çıkar. Biliyorsunuz Fifa kurallarını oyuncunun oynaması yönünde esnetebiliyor , umarım böyle olur da Milli Takımımızda görürüz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

moskova deplasmanina gelen var mi biletlerin ne kadari satildi bilen var mi?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hakemler:

17 Ekim Cumartesi:

16.00 Bursaspor-Antalyaspor: Cüneyt Çakır
19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Çağatay Şahan
19.00 Torku Konyaspor-Gaziantepspor: Murat Özcan

18 Ekim Pazar:

13.30 Kasımpaşa-Medicana Sivasspor: Bülent Birincioğlu
17.00 Kayserispor-Fenerbahçe: Mete Kalkavan
19.00 Akhisar Belediyespor-Eskişehirspor: Fırat Aydınus
20.00 Beşiktaş-Çaykur Rizespor: Alper Ulusoy

19 Ekim Pazartesi:

20.00 Osmanlıspor-Medipol Başakşehir: Suat Arslanboğa
20.00 Mersin İdmanyurdu-Trabzonspor: Bülent Yıldırım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 14:21:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligde resmen güvenilecek hakem kalmadı. Hakemlerde de yabancı serbest kalsın madem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli