Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274165 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Ben olay zamanında tüm tapeleri okudum. Malesef masum değiller. Davada adı geçen hiç kimse masum değil.
Serdal Adalının şahsına ait 1 tane bile tapesi yok nasıl okuyorsun.Fenerliler 10 larca şike yapmalarına tapelerde görüntülerde bariz olmasına rağmen şike yapılmadığına dair algı oluşturdular.Fenerin yanında kenar süsü olarak alınan takımımızın taraftarları Adalıya küfrediyor.Adamın 1 tane suç unsuru oluşturacak tapesi dahi yok adamı her platformda yalnız bıraktık ve hala suçlu olduğuna inanan taraftarlarımız var gerçekten yazık.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Serdal Adalının şahsına ait 1 tane bile tapesi yok nasıl okuyorsun.Fenerliler 10 larca şike yapmalarına tapelerde görüntülerde bariz olmasına rağmen şike yapılmadığına dair algı oluşturdular.Fenerin yanında kenar süsü olarak alınan takımımızın taraftarları Adalıya küfrediyor.Adamın 1 tane suç unsuru oluşturacak tapesi dahi yok adamı her platformda yalnız bıraktık ve hala suçlu olduğuna inanan taraftarlarımız var gerçekten yazık.
Beşiktaşın hangi geleneğinde finalde karsılasacagımız takımın oyuncusuna teklif yapmak var?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Beşiktaşın hangi geleneğinde finalde karsılasacagımız takımın oyuncusuna teklif yapmak var?

1-Oyuncuya teklif olduğuna dair herhangi bir delil varmı(tapelerde oyuncu menejeriyle oyuncu arasında görüşme var sadece)2.Transfer dönemine gelmişsin her takım sözleşmeli futbolcuysa klubler bazında görüşmeler yapar ki Belediye klüp bazında görüşme yapıldığını devam eden mahkemede ifade etse ceza vermek isteselerde veremeyeceklerdi,onlar davanın iptali devresinde gidip klup bazında teklif geldiğini itiraf ettiler.Burdaki olayda menejerin oyuncuyu kışkırtması var ki oyuncu bu duruma kanmamış aslanlar gibi gol asistle bitirmiş oyunu.Adalının bu işin içinde olduğuna dair 1 tane bile tape yok,Tayfur sadece rakip takımın muhtemel 11 ini sormuş.Bunlara göre şike yaptık suçluyuz diyen arkadaşlarımız varsa böyle düşünmeye devam etsinler.
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 10:38:01 LuceGel ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Oyuncunun menajeriyle her ikiside görüşmüşmü görüşmüş teklif yapmışlarmı yapmışlar sen gercekten aklandıklarını düşünüyomusun Türkiyede adalet böyle işte.bana kalsa Beşiktaşla yan yana getirmeyi başardığı bu ayıptan sonra ihraç edilmeli adam başkanlığa adaylıgını koyuyor.benim birde anlamadığım bir husus var bu adam Beşiktaşa büyük tesislermi kazandırdı büyük yatırımlarmı yaptı ne yaptı bu kadar medet umuyosunuz

Çevrimdışı LuceGel

Oyuncunun menajeriyle her ikiside görüşmüşmü görüşmüş teklif yapmışlarmı yapmışlar sen gercekten aklandıklarını düşünüyomusun Türkiyede adalet böyle işte.bana kalsa Beşiktaşla yan yana getirmeyi başardığı bu ayıptan sonra ihraç edilmeli adam başkanlığa adaylıgını koyuyor.benim birde anlamadığım bir husus var bu adam Beşiktaşa büyük tesislermi kazandırdı büyük yatırımlarmı yaptı ne yaptı bu kadar medet umuyosunuz

Oyuncunun menejeriyle ne görüşmüşler ortada herhangi bir tape varmı menejer-Adalı,menejer-tayfur arasında teklif varmı neymiş teklif belki menejer herşeyi uyduruyor neticede oyuncu maçta ne yapmış suçlu zaten değildilerki aklansınlar.Ben bu adamdan bir şey beklemiyorum sadece haksız yere hapis yattılar üzüldüm.Şike yaptığımızı düşünüyorsan o şekilde düşünmeye devam edebilirsin.

Çevrimdışı Kalyoncu

Oyuncunun menejeriyle ne görüşmüşler ortada herhangi bir tape varmı menejer-Adalı,menejer-tayfur arasında teklif varmı neymiş teklif belki menejer herşeyi uyduruyor neticede oyuncu maçta ne yapmış suçlu zaten değildilerki aklansınlar.Ben bu adamdan bir şey beklemiyorum sadece haksız yere hapis yattılar üzüldüm.Şike yaptığımızı düşünüyorsan o şekilde düşünmeye devam edebilirsin.
Belkide menajer doğruları söylüyo adalet adam gibi olsaydı görebilirdik ama olmadı.

Çevrimdışı mehmetthedum

Yaptılarsa bile, yaptıkları esnada bunun cezası hapis değildi. Sonradan çıkan bir yasa ile , yasadan önce edinilen deliller ve yapılan işler cezalandırılmaya çalışıldı.

Amma velakin, bu sportif etiğe aykırı işlerin cezası  sportif olarak ve dernek tarafından da ve de vicdanlarda verilmeli. Yani bu olaylara karışan herkesin, kulüpçülükle, tff ile, spor ile , dernek ile irtibatları kesilmeli.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LuceGel

Belkide menajer doğruları söylüyo adalet adam gibi olsaydı görebilirdik ama olmadı.

Adalet bizi yeterince cezalandıramadı haklısın belki dava tekrar açılır müebbet filan yerler rahatlarız camia olarak. :ok:

Çevrimdışı talha

Serdar Adalı nın temiz olması olmaması önemli değil Serdar Adalı zamanı battık biz Adalı zamanı uefa dan ceza yedik bakın şike olayı değil evrak olayından Adalı zamanı menajerler 10 m para verdik artık bir p kadar oyunculara bonus

O yüzden ceza falan önemli değil Serdar Adalı bana bunları aklayabilecek ise gelsin gerisi tıkırtı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Adalet bizi yeterince cezalandıramadı haklısın belki dava tekrar açılır müebbet filan yerler rahatlarız camia olarak. :ok:
Sen bu kararlardan tatmin olduysan bu adalete güvenin tamsa sorun yok ben temiz adaletle omuzlarda cıkmalarını isterdim beklerdim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sen bu kararlardan tatmin olduysan bu adalete güvenin tamsa sorun yok ben temiz adaletle omuzlarda cıkmalarını isterdim beklerdim

Almanya'da Bayern , en güçlü rakibinden Lewandowski'yi altı ay önceden transfer ediyor üstelik hem liglerinde hem de ŞL de kora kor mücadele ediyorlar bunu etik bulan Avrupa , bizdeki saçma sapan bir kural yüzünden aynı olaydan ceza alan takımımızı Uefa dan men ediyor. Sen bunu hala burada tartışıyorsan ne diyelim bilemem.
Üstelik bu oyuncu maçta, kupa finalinde  bize gol atmış , can siperane oynamış ve hala adalet mi diyorsun.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Almanya'da Bayern , en güçlü rakibinden Lewandowski'yi altı ay önceden transfer ediyor üstelik hem liglerinde hem de ŞL de kora kor mücadele ediyorlar bunu etik bulan Avrupa , bizdeki saçma sapan bir kural yüzünden aynı olaydan ceza alan takımımızı Uefa dan men ediyor. Sen bunu hala burada tartışıyorsan ne diyelim bilemem.
Üstelik bu oyuncu maçta, kupa finalinde  bize gol atmış , can siperane oynamış ve hala adalet mi diyorsun.
İyi de aynı şey değil ki bunu biz de yaptık buna bosman kuralları deniliyor adamı altı ay önce alabiliyorsun duyuruyorsun tamamdır

Söz konusu olay transferde usulsüzlük e girer

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok Net ! :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte sorunda tam bu gizli yapmıyo açık açık yapıyo anlamamakta ısrarcısınız  kimseye at beygir vermiyo ilgileniyoz diyo alıyo  bide sizin şu bizim ülkemizi görmeden elit liglerden örnekler vermeniz beni bitiriyo son olarak pamuklara sarın birşey olmasın Beşiktaşın parasını sokağa saçan adama

Teklif var denen oyuncu ( Ibrahim Akin )
O macta 1 Gol 1 asistle oynayip macin yildizi olmus ve siz hala Adali ve tayfur Masum degil diyorsaniz gercekten cok yazik....
Ustelik Suleyman Seba gibi bir insan sike icin : Ben yaparim ama Tayfur yapmaz demesine ragmen hala inanmaniz cok şaşırtıcı gercekten....

Çevrimdışı LuceGel

Benim anlatamadığım yada senin anlamadığın zaten adalet düzgün olsaydı bu adamlar o dosyalara hiç girmezdi veya ilk duruşmada beraat ederlerdi.Bizim yaptığımız söylenen şeylerin 3-5 mislini her yıl bizim ligde veya avrupada yüzlerce takım yapıyor zaten. :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İşte sorunda tam bu gizli yapmıyo açık açık yapıyo anlamamakta ısrarcısınız  kimseye at beygir vermiyo ilgileniyoz diyo alıyo  bide sizin şu bizim ülkemizi görmeden elit liglerden örnekler vermeniz beni bitiriyo son olarak pamuklara sarın birşey olmasın Beşiktaşın parasını sokağa saçan adama

Eğer o olayların nasıl geliştiğini hatırlarsan İbrahim Akın ile transfer görüşmesi yapıldığında İBB daha finale dahi çıkmamıştı. Burada ben Serdal Adalı'yı falan asla savunmuyorum. Ayrıca uslubunda Beşiktaşlılık duruşuna yakışmıyor.

Bir gönüldaşımız o kupa maçı görüntülerini derlemiş, seyredip şike yaptı denilirse bir şey diyemem .

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Soyle içinde kalmasın
O adam hapis yatti bu kulup icin hemde bosyere oyuzden bence hicbirsey soyleme sus !!! @Anıl

serdal adalıyı normal sartlarda ben desteklerdim fakat stad projesi ve eto olayları sebebiyle kendisinden inanılmaz sogutmustur
o sebeble yonetici adayı olmalı yeni baskan adayı olmamalı bosa kürek çeker
fakat iyi beşiktaşlıdır nasılsa gözünun içine bakan birisi onun hakkında kotu bir söz sarf etmedi sizler içinde bu senettir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Serdar Adalı nın temiz olması olmaması önemli değil Serdar Adalı zamanı battık biz Adalı zamanı uefa dan ceza yedik bakın şike olayı değil evrak olayından Adalı zamanı menajerler 10 m para verdik artık bir p kadar oyunculara bonus

O yüzden ceza falan önemli değil Serdar Adalı bana bunları aklayabilecek ise gelsin gerisi tıkırtı

öyle deme cogunuzun sevgili baskanı ilk secimde levent erdoganı kadrosuna kattı
yani o sebeble adalı denen adama ne kadar terssenz onu kadrosuna alan kişiyede o derece mesafeli olmalısınız sonucta oda takımı batıranlardan yanlıs beyanı veren avukatlardan....
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 12:49:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar aslında hiç dahil olmak istemediğim bir tartışmaya dahil oluyorum. Serdal Adalının Beşiktaş için hapis yattığı vb konuşmalar burda geçmekte.  Şu fikre kesinlikle katılırım ülkede bunca çarpıklık varken bir insanın şike nedeniyle hapis yatması çok acı vericidir. Ancak bu ülkede dernekler kanunu diye bi kanun mevcuttur. Sayın Serdal Adalı'da Yıldırım Demirören döneminde bu derneğin bir yöneticisi olarak görev yapmaktaydı. Bu dernekte yapılan evrakta sahtecilik nedeniyle kulübümüz 1 yıl Avrupa kupalarına katılamadı. Bu derneği yöneten şahışların evrakta sahtecilik yanında dernekler kanuna muhalefetten ceza mahkemelerinde yargılanmaları gerekirdi. Bi insan açacağı davaların gelirini Beşiktaş'a bırakacam diye reklam yapmamalı. Öncelikle bu dönemde kulübe verdiği zararlar için özür dilemeli ondan sonra gerekirse kendini ihbar etmeli ve bu dönemin hesabını vermelidir. Yoksa kimse burda kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayacak değil. Ama şu anki mevcut düzen nedeniyle federasyon başkanına hiçbir şey yapılamamaktadır. Dolayısıyla o dönemde yöneticilik yapanlarda bu durumdan sorumlu olmayacaklardır. Ama forumdaki bütün arkadaşlardan rica ediyorum Beşiktaş için hapis yattı demogojilerine girmeyelim.

Arkadaşlar aslında hiç dahil olmak istemediğim bir tartışmaya dahil oluyorum. Serdal Adalının Beşiktaş için hapis yattığı vb konuşmalar burda geçmekte.  Şu fikre kesinlikle katılırım ülkede bunca çarpıklık varken bir insanın şike nedeniyle hapis yatması çok acı vericidir. Ancak bu ülkede dernekler kanunu diye bi kanun mevcuttur. Sayın Serdal Adalı'da Yıldırım Demirören döneminde bu derneğin bir yöneticisi olarak görev yapmaktaydı. Bu dernekte yapılan evrakta sahtecilik nedeniyle kulübümüz 1 yıl Avrupa kupalarına katılamadı. Bu derneği yöneten şahışların evrakta sahtecilik yanında dernekler kanuna muhalefetten ceza mahkemelerinde yargılanmaları gerekirdi. Bi insan açacağı davaların gelirini Beşiktaş'a bırakacam diye reklam yapmamalı. Öncelikle bu dönemde kulübe verdiği zararlar için özür dilemeli ondan sonra gerekirse kendini ihbar etmeli ve bu dönemin hesabını vermelidir. Yoksa kimse burda kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayacak değil. Ama şu anki mevcut düzen nedeniyle federasyon başkanına hiçbir şey yapılamamaktadır. Dolayısıyla o dönemde yöneticilik yapanlarda bu durumdan sorumlu olmayacaklardır. Ama forumdaki bütün arkadaşlardan rica ediyorum Beşiktaş için hapis yattı demogojilerine girmeyelim.
Demagoji falan degil gercekler..

Çevrimdışı Tolga

O final maçında İbrahim Akın penaltıyı gole çevirdi ve diğer görüştüğümüz söylenen İskender'in de attığı gol ofsayt verilmişti.

Eğer maçtan önce oyuncularla görüştükleri için şike yaptıkları söyleniyorsa Gs kaç kere bunu yaptı.

Hafta sonu Gs-Manisa maçı olur, Yiğit Gökoğlan'ın aklını çelerler o hafta transfer ederler.

Hafta sonu Gs-Antalya maçı olur, Necati ile görüşürler o hafta maçta oynamaz ve maçtan sonra Gs'ye transfer olur.

1-2 tane daha var böyle de şuan aklıma gelmiyor.

Aralarında hiçbir fark yok yani.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

O final maçında İbrahim Akın penaltıyı gole çevirdi ve diğer görüştüğümüz söylenen İskender'in de attığı gol ofsayt verilmişti.

Eğer maçtan önce oyuncularla görüştükleri için şike yaptıkları söyleniyorsa Gs kaç kere bunu yaptı.

Hafta sonu Gs-Manisa maçı olur, Yiğit Gökoğlan'ın aklını çelerler o hafta transfer ederler.

Hafta sonu Gs-Antalya maçı olur, Necati ile görüşürler o hafta maçta oynamaz ve maçtan sonra Gs'ye transfer olur.

1-2 tane daha var böyle de şuan aklıma gelmiyor.

Aralarında hiçbir fark yok yani.
Benim yazimi sen mi sildin @Tolga
Ayni seyi söylüyorum Sike diye bisey yok olmadida birileri bir kulubu ele gecirmeye calisti ama Basaramadi bu olayda bizide kenar susu olarak kullandilar , Fb tek degil algisi olusturdular
Basarili olamayinca da Sike yok doye beraat verdi butun olay bu...

Çevrimdışı Tolga

Venim yazimi sen mi sildin @Tolga
Ayni seyi söylüyorum Sikedi diye bisey yok olmadida birileri bir kulubu ele gecirmeye calisti ama Basaramadi bu olayda bizide kenar susu olarak kullandilar , Fb tek degil algisi olusturdular
Basarili olamayinca da Sike yok doye beraat verdi butun olay bu...
Ben sildim çünkü siyasete girmişsin biliyorsun dini ve siyasi mesajlara izin vermiyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Demagoji falan degil gercekler..

Yunus Emre kardeşim bu tamamen demogojidir. Sen kabul etmek istemeyebilirsin senin fikrine saygı duyarım. Silinen yazında da açıkça belirtmişsin olaya kumpas demişsin. Beşiktaş için hapis yatmış olması bunun neresinde? Adil yargılanma hakkı elinden alınmış diyebilirsin ama burda olayın tarafı Beşiktaş değildir. Hiçbir zamanda olmamıştır. Beşiktaş tüzel kişiliği hiçbir şekilde bu olayın içinde değildir. O yüzden serdal Adalı'nın dava açacağı ya da hesap soracağı kurumlar Beşiktaş olmayacaktır. Önce uefa ya katılamamış olmamız nedeniyle uğranılan zarar karşılanır o zaman benim gözümde aklanacaktır.