Kusura bakmada o kadar boş bir mesaj ki tamamen çifte standart. Quaresmanın neyini sevdin diye sorarlar adama 5. yapmasını mı 4. yapmasını mı?
çifte standartın alasını yaparım çnk birisi kupalar kaldırmıs ve zamanın topcusu oynamadıgı buyuk takım kalmamıs
bu takımailk donem kazandırıldığı para 7milyon yani sneijderla aynı para aynı kalite... oynayamamıs olabilir oynatamayanlara sormak lazım
oburunu soylemeye gerek yok zaten zamanla anlıcaksınız çnk milli takımda yine çizgiye inen bir tore var yani
beyinde agır hasarlar var o sebeble o oyuncudan birsey olmaz ben size söyleyim zaten onu ath madrid seviyesinde hiçbir takıma
bana gore satamayız gorucez yasıyoruz burda
bu arada oyuncuya yuklenmiyorum zaten ben geldiği ilk günde aynısını soyluyordum fikrim hala aynı değişmedi
bilen biliyor oguzhanı burda çiğneyip çiğneyip dururdum nefret ederdim
fakat fikirlerim değişti çnk niye maçlar almaya basladı akıllı oynamaya basladı benim favorim oldu
ama töre maç alsada hala aynı saflıkları yapmakta devam ediyor unutulmsaın bir oyuncuya dirsekler küfürler ve bıcaklamalar yasadı vukuati bol ve hala gençmiş bu arkadas yani hakikaten ilginc yorumlarda okumadım değil...