Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275491 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Töre sevilmiyor genel olarak.Oynatıp tepki çekmek istemez
En potansiyelli ve formda Türk oyuncu, seve seve oynatacak.

Çevrimdışı Erdemm

Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay ve Cenk Tosun bunlar uzun seneler milli takıma hizmet edecek katkı verecek oyunculardır.

İyi ki de Beşiktaş'ın oyuncusu durumundalar.. Hepsi de ayrı birer değer ve marka olmayı hak eden oyuncular..

Beşiktaşlılar hiç olmazsa sahip çıksın oyuncularına...

Çevrimdışı brkntcnr

Fatih Terim' i pek sevmem ama şu konuda hakkını vermeliyim. Fatih Terim Gökhan Töre' yi kesinlikle oynatacak bence. Fatih Terim yıllarca bu tip topçularla çalıştı yani bir tane kırmızı kart gördü diye milli takımdan kesmez aksine üstüne gider. Emre' yi Volkan' ı senelerce ayıla bayıla mı izledik. Hayır nefret ediyorduk ama adam yine de oynattı. Üstelik Töre' yi silecek olsa silah çekme olayında silerdi. Silah olayında bile Hakan la Ömer gelmeyiz demesine rağmen Töre' yi çağırdı. Bir tane kırmızı kartla kesinlikle silmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Adam Türk futbolunun başı.
İstediğini oynatır maalesef.Töre ligin en formda,Avrupada piyasası olan kanat oyuncusu olmasına rağmen yedek başlıyor.Şampiyonada da çok farklı olmaz.Fatih Terim yetenekten çok sonuç almaya bakıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anıl maçın sonunu seyredemedim ama maç bitiminde fatih terim bizim Cenk ve Ersan'dan soyunma odasından Töre'yi getirmelerini istemiş. Sahaya dönen Töre 3 lü çektirmiş hatta. Gazeteler bunu yazarken tartışmak yersiz sanırım .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu şampiyonada grubuna Fransa düştü veya Belçika düştü siz bu çakma 4-6-0 ın işleyeceğini düşünüyor musunuz? Eğer aynı anlayışla şu takımlardan biriyle maç yaparsak tutmadığını çok kötü şekilde öğreniriz.

Gerçi bu sistemsizliği oynatmasının en büyük sebebi Burakın olmayışı. Cenki oynatmak yerine kimseyi oynatmayarak çözüm bulduğunu düşünüyor. Turnuvada Burak oynayacağından aynı Hollanda ilk maçındaki sisteme döneceğini düşünüyorum.

Gökhan Töre yedek kalabilecek bir oyuncu değil. Daha doğrusu yedek kalabilir ama o takım Türk milli takımı olmaz Almanya'yı seçseydi olabilirdi.

En gülüncü ise volkan şen denen vasatın onun yerine oynaması. Fakat bunların hepsi bir bir patlayacak göreceğiz. 1 maç oynatmaz. 2. maç yedek soyundurur sonra daha da vermeyecek formayı.

Sevmediğim Quaresma dahil her oyuncuyu kendi aramızdayken eleştiriyorum ama dışarıda renklilere karşı da savunuyorum.

Futbolcunuzun arkasında durunuz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu Beşiktaş'ın bayrampaşa ile olan hazırlık maçını saat 17:00'da Bjk Tv vericek diyorlardı başka birşey var orda vermiyor mu kanal ?

Çevrimdışı Ensar

Anıl maçın sonunu seyredemedim ama maç bitiminde fatih terim bizim Cenk ve Ersan'dan soyunma odasından Töre'yi getirmelerini istemiş. Sahaya dönen Töre 3 lü çektirmiş hatta. Gazeteler bunu yazarken tartışmak yersiz sanırım .
F.t söyledim diyor ama benim gördüğüm ft röportaj verirken takım ortasaha da toplanmıştı , cenk olcay oğuzhan içeri koştular , gökhani alıp getirdiler , ersan ve doktor sarper çetinkaya da yanındaydılar.

Daha sonra gökhan da zaten moralsizligini attı ve takımla beraber eğlendi kutladı galibiyeti
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

F.Terim şampiyonada G.Töre'yi oynatmak zorunda kalacak.

Volkan'la falan olmayacağını görecek ama biraz geç olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu bayrampaşa ile olan macımız hangi kanalda bilen yok mu yada tv veriyor mu ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu bayrampaşa ile olan macımız hangi kanalda bilen yok mu yada tv veriyor mu ?

Bjk Tv veriyor başka yerde yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Motta iyi ve istekli , ligde oynamalı şans bulmalı , kerim su maçta bile etkili olamıyor , hüsrana uğratıyor , transfer olduğu gün havalara uçmuştum çok yetenekli bi genç aldık diye

Çevrimdışı Doğuhan

spiker gole aut dedi

santra olunca golmüş pektemek sevinmeyince anlamadım dedi

böyle bişey görmedim :D

Çevrimdışı doganay

Pektemek'te gol atti ya hadi bakalim ..  :D

Çevrimdışı doganay

hazirlik maci ve zayif takim ile oynuyor olmamiza ragmen takim ciddi oynuyor, buda guzel birsey.
Bu arada bayrampasa nin kadrosuda yedek mi acaba ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mehmet Ekici ile Erkan Zengin yumruklaştı diye basında çıkan bir haber paylaşmıştım 10 gün kadar önce ve çök çök diyenler çıkmadı hala demiştim  :)
Bu gün çıkan haberlere göre Mehmet Ekici Trabzonspor'dan gidici galiba . Bize bu yoklukta yarar mı @Çağrı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Mehmet Ekici ile Erkan Zengin yumruklaştı diye basında çıkan bir haber paylaşmıştım 10 gün kadar önce ve çök çök diyenler çıkmadı hala demiştim  :)
Bu gün çıkan haberlere göre Mehmet Ekici Trabzonspor'dan gidici galiba . Bize bu yoklukta yarar mı @Çağrı

Çökmeyelim abi kalsın.

Çevrimdışı Ensar

Eslem gol atmış , nasıl oynuyor izleyen birileri değerlendirebilir mi ?

Çevrimdışı Kalyoncu

hocamız çok değerli gerçekten

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Eslem gol atmış , nasıl oynuyor izleyen birileri değerlendirebilir mi ?

golu goremedim sonradan acmistim.
iyi oynuyor orta sahada necip' in alcagi sureyi alabilir A takimda.
Kupa maclarinda degerlendir hoca, tecrube yaptikca girer A takima.

Çevrimdışı doganay

65.dakikada mac bitti iyi mi  :D

Çevrimdışı Ensar

golu goremedim sonradan acmistim.
iyi oynuyor orta sahada necip' in alcagi sureyi alabilir A takimda.
Kupa maclarinda degerlendir hoca, tecrube yaptikca girer A takima.
Teşekkürler , eğer hak ederse ve yeterliyse şenol hoca mutlaka şans verecektir zaten

Çevrimdışı LuceGel

F.Terim şampiyonada G.Töre'yi oynatmak zorunda kalacak.

Volkan'la falan olmayacağını görecek ama biraz geç olacak.
Ligin en fordmda kanat oyuncusu yedekten girmiş hırsıyla kırmızı görmüş Terim oynatır oynatmaz önemli değil biz futbolcumuza sahip çıkalımda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Ekim 2015, 18:45:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol hoca tomas kalas'ı çok istiyormuş devre arası alınabilirmiş.Bademde bu haberi doğrulamıştı siz ne düşünüyorsunuz ? Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş'ta balanta'yı yalanlamış kalas'ı yalanlamıştı yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Tomas Kalas sene sonuna kadar Boro'da kiralık. Devre arasında alınma ihtimali yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli