Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Takımdaki öne çıkan oyunculara şöyle bir bakın. Hepsi genç ve panik. Ya da lider değil.

Töre panik değil ancak lider de değil. Oğuzhan panik ve lider değil. Sosa panik değil, lider olmaya çalışıyor ama o da değil. Atiba aynı. Rhodolfo ve Beck'in soğukkanlılığı çok önemli.

Cenk bu takımın yarın çıkarsa liderlik yapmaya yönelik yegane oyuncusu olacak kendini sahada kaybetmezse.
Cenk geleceğimiz olacak çok değerli bir oyuncu liderlik vasfımı evet haklısın var ama daha değil şu an liderlik yapamaz
şu anda ona bu misyonu yüklemek yanlış olur daha kendini kanıtlama evresinde aslında en büyük lideri sene başı kaybettik
Tolgay bu kimlikte bir oyuncu kendine güveni var sorumluluk alabiliyor sahada ayaklarının üzerine sağlam basıyor ama cenk daha kırılgan
daha henüz kendine güveni yokki başkasına güven versin bu oynadıkça maç kazandırdıkça olacak daha zamanı var

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 02:43:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
hayır @Çağrı yanlış yoldan gitme dzsudzsak ile ilgili yönetim bazında hiç bir bilgi çıkmadı ne basına nede alttan duyum olarak
bak transfer politikasını eleştir bende eleştiririm sonuna kadar onda varım ama yanlış yönlendirmede yokum ne fiyatı pahalı dediler
nede ilgileniyoruz dediler ben bundan yüzde yüz eminim hatta bizzat sordurduk biliyorsun sırası değil dediler almak isterlerse almanın kolay olduğunu söylediler
sen yanlış yönlendirme yapıyorsun burda alamadılar demek yanlış almak istemediler doğru kelimedir onun dışındaki her şey yanlış yönlendirme
olur sen burda işi yalan söyledilere getiriyorsun hiç bir şey söylemeyen nasıl yalan söyler yada ordan burdan duyduğunla birini nasıl yalancılıkla
itham edebilirsin sen gomezi aldığın yerde dzsudzsak yerine quaresmayı tercih etmen sonuna kadar yanlıştır bunu de kabul edeyim ama pahalı geldi alamadık dediler
yok kulübü vermek istemedi dediler gibi laflar münferitdir bunu onlar demedi sağda solda söylendi onlara maledip laf çakmak haksızlıktır.
ha kendileri demezde çeşitli yönlendirme yaparlar bunu yapma hakkınada sahipler istedikleri gibi kamu oyu yaratırlar ama gs gibi çıkıp tv ye
gomezi alamayız şu kadar bonservis istiyorlar şu kadara maal oluyor derlerse o zaman haklı olursun birde sende iyi biliyorsun bir oyuncunun bedelini
daha çok onu isteyen takımın seviyesi belirler başkasına bire verecekleri oyuncu sana dört olur barselona ister on olur bu işler böyledir. bunu en iyi sen biliyorsun
o nedenle işte bak bursa kaça aldı teoriside yanlış bir teori

@Necmi abi basın toplantısında bizzat başkana soruldu başkan da Quaresma da Dzsudzsak da ilgilendiğimiz oyuncular birini alacağız dedi.

Şenol Güneş'e soruldu o da aynı şekilde ilgileniyoruz arkadaşlar çalışıyorlar dedi. İşin özü senin iddaa ettiğin noktada budur.

Eğer buradan sonrasına yanlış yönlendirme ve eleştiri yapılamaz dersen evet haklısın. Buradan fazlası haberler ve habercilerin ilettikleri.

O zaman ben de diyorum ki transfer konusunda ortasaha, stoper ve kaleci almamak tamamiyle yönetimin suçudur. Anlaştıkları 3 oyuncuyu almamak da aynı şekilde. Hele ki Mandanda'yı almamak.

Lucescu'yu Çebi'nin veto etmesi de yalandır. Çünkü onu da yönetim dillendirmedi. Bu ve bunun gibi o kadar çok konu Çebi'den Fikret Orman'a döner ki sayamayız.

O yüzden ben böyle bakmıyorum. Komplo teorisi üretmiyorum. Ama çıkıp da Quaresma'nın Dzsudzsak'a tercihini yumuşatmak ve kamuda kabul görmesini sağlamak için pahalı, kulübü vermiyor, çok maaş istiyor şu bu diye haberleri servis edeceğini anlayacak kadar da takip ediyoruz.

O zaman hükümetin stadın yapımına engel olması da yalan olur çünkü bunun da tam tersini Orman söylüyor ama olaylara bakan engel olunduğunu çok net görebiliyor.

İş resmi açıklamalara kalırsa bu ülkede her şey tertemiz her şey hukuka uygun Norveç standartında bir ülke oluruz temizlik ve netlik olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

stoke macını hatırlıyorum ben tek başına takımı sırtladı.. yani demek istediğim varlık gösteremeyen 10 oyuncu arasında tek yıldızı parlayan adamdır.. simdi kastettiğim sey su bazı oyuncular sahada ne yapıcakları sınırlıdır bellidir iki adamı yollarsın ona önlemi alırsın ama bu tip adamlar sahada rahatlıkla gezinebiliyor ve bunu yönetmeside sayın hocaya kalıyor

ve dediğin gibi harcamayalım zaman tanıyalım sonucta para verdik aldık ve yönetim tamda benim istediğim gibi elini tasın altına koydu :evillol: :evillol: :bandit: anlayan anlamıştır
Böyle bir maç yok. İngilteredeki maçı 2-1 kaybettik golü Hilbert attı. Asisti Quaresma yaptı. 

Burdaki maçı 3-1 kazandık o maçta da takımı Fernandes sırtladı. Quaresma oynamadı bile.

Kaybettiğimiz maçta attığımız golün asistini o yaptı diye takımı sırtladı demiyosun inşallah..

Çevrimdışı Efe

Böyle bir maç yok. İngilteredeki maçı 2-1 kaybettik golü Hilbert attı. Asisti Quaresma yaptı. 

Burdaki maçı 3-1 kazandık o maçta da takımı Fernandes sırtladı. Quaresma oynamadı bile.

Kaybettiğimiz maçta attığımız golün asistini o yaptı diye takımı sırtladı demiyosun inşallah..
anıl yenermiyiz fb yi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

anıl yenermiyiz fb yi :icool:
İnşallah @Efe abi. Çağrı beyde galibiyet h.o yazmadığına göre şansımız epey yüksek :D Maça geliyorum bol bol konuşuruz Pazar günü :)

Çevrimdışı ZORBEY

beyler burdan maca gelecek arkadaşlar varsa bir yerde toplanalım. stad önü yada başka yer
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi basın toplantısında bizzat başkana soruldu başkan da Quaresma da Dzsudzsak da ilgilendiğimiz oyuncular birini alacağız dedi.

Şenol Güneş'e soruldu o da aynı şekilde ilgileniyoruz arkadaşlar çalışıyorlar dedi. İşin özü senin iddaa ettiğin noktada budur.

Eğer buradan sonrasına yanlış yönlendirme ve eleştiri yapılamaz dersen evet haklısın. Buradan fazlası haberler ve habercilerin ilettikleri.

O zaman ben de diyorum ki transfer konusunda ortasaha, stoper ve kaleci almamak tamamiyle yönetimin suçudur. Anlaştıkları 3 oyuncuyu almamak da aynı şekilde. Hele ki Mandanda'yı almamak.

Lucescu'yu Çebi'nin veto etmesi de yalandır. Çünkü onu da yönetim dillendirmedi. Bu ve bunun gibi o kadar çok konu Çebi'den Fikret Orman'a döner ki sayamayız.

O yüzden ben böyle bakmıyorum. Komplo teorisi üretmiyorum. Ama çıkıp da Quaresma'nın Dzsudzsak'a tercihini yumuşatmak ve kamuda kabul görmesini sağlamak için pahalı, kulübü vermiyor, çok maaş istiyor şu bu diye haberleri servis edeceğini anlayacak kadar da takip ediyoruz.

O zaman hükümetin stadın yapımına engel olması da yalan olur çünkü bunun da tam tersini Orman söylüyor ama olaylara bakan engel olunduğunu çok net görebiliyor.

İş resmi açıklamalara kalırsa bu ülkede her şey tertemiz her şey hukuka uygun Norveç standartında bir ülke oluruz temizlik ve netlik olarak.
amma demogaji yapmışsın :nerd:
stada engel olunduğunu anlamak için birilerinin söylemesine gerek yokki yaşadık görüyoruz.
transfer politikası yanlıştır dedim söylersende kabul ederim ama kaleci hoca istemediyse anlarım
Tolga da iyi götürdü benim esas merak ettiğim yarın sakatlanırsa ne olacak nasıl bir çözüm bulacaklar
çünkü açıklayabilecekleri bir durum yok işler iyi gittiği sürece sorun yok ama kötü ilk durumda taraftar yiyecektir onları
ama lucesku konusundada istediklerini hiç söylemedilerki söylenen her şey ondada duyum.
elbette transfer konusunda iyi yada kötü bütün sonuçların sorumlusu yönetimdir zaten aksini söylemek mantıksız olur.
bunda hem fikirim zaten eleştiriyide bu yönde yapmak lazım şimdi bu oyuncuyu istemişik biz öyle duyduk diye eleştiri olmaz
bizim kaleciye ihtiyacımız varken neden almadınız diye eleştiri olur hadi almadınız eldekini neden rakibe satıp bizi zayıflatıp rakibi güçlendirdiniz
diye eleştiri yaparsın hemde en sert şekilde çünkü bunun bir açıklaması yok ve insanı bir çok konuda sorgulatan bir transfer hamlesi
kalkıp sezeri danyi almak neyse cenki de vermek aynı şey bunun açıklaması yok bunu renkli olan yapmaz yada en fazla bu kadarını yapar
bunları iş bilmezlikle falanda açıklayamıyorum benim anlatmak istediğim eleştirini yap ama dedikodudan eleştiri çıkmaz ancak çıksa çıksa
senin kişisel yorumun çıkar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 03:12:00
  • Beşiktaş / Bodrum
amma demogaji yapmışsın :nerd:
stada engel olunduğunu anlamak için birilerinin söylemesine gerek yokki yaşadık görüyoruz.
transfer politikası yanlıştır dedim söylersende kabul ederim ama kaleci hoca istemediyse anlarım
Tolga da iyi götürdü benim esas merak ettiğim yarın sakatlanırsa ne olacak nasıl bir çözüm bulacaklar
çünkü açıklayabilecekleri bir durum yok işler iyi gittiği sürece sorun yok ama kötü ilk durumda taraftar yiyecektir onları
ama lucesku konusundada istediklerini hiç söylemedilerki söylenen her şey ondada duyum.
elbette transfer konusunda iyi yada kötü bütün sonuçların sorumlusu yönetimdir zaten aksini söylemek mantıksız olur.
bunda hem fikirim zaten eleştiriyide bu yönde yapmak lazım şimdi bu oyuncuyu istemişik biz öyle duyduk diye eleştiri olmaz
bizim kaleciye ihtiyacımız varken neden almadınız diye eleştiri olur hadi almadınız eldekini neden rakibe satıp bizi zayıflatıp rakibi güçlendirdiniz
diye eleştiri yaparsın hemde en sert şekilde çünkü bunun bir açıklaması yok ve insanı bir çok konuda sorgulatan bir transfer hamlesi
kalkıp sezeri danyi almak neyse cenki de vermek aynı şey bunun açıklaması yok bunu renkli olan yapmaz yada en fazla bu kadarını yapar
bunları iş bilmezlikle falanda açıklayamıyorum benim anlatmak istediğim eleştirini yap ama dedikodudan eleştiri çıkmaz ancak çıksa çıksa
senin kişisel yorumun çıkar.

Demagoji değil yaptığım :D Bir yerden verirsem bir yöntemle, aynı yerden de alırım.

Söylenti üzerinden eleştiri, resmi olarak gerçek olmayan üzerinden empati.

Ben anlatmak istediğini anladım @Necmi abi ama umarım sana da kendimi anlatabilmişimdir.

Sen dersen ki empati kurarak yönetimi sert eleştirmemek yine de söylenti üzerine onları eleştirme hakkı vermez onda da haklısın bu benim kanaatim olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

bak işte eziksin burda söylediğin bile bunun birebir kanıtı ne yani feneri yenmek için bayernmi olmak gerekiyor
fener kimki adamları sen hangi seviyede görüyorsun bu takım daha zayıfken geçen sene avrupada fırtına gibi esti bizim yendiğimiz hangi takımı
bu fener çıkarda yenebilir diyebilirsin bu senin dediklerine fenerliler bile inanmıyor bu gün şu uefa gurubundan kesin çıkar diyebilen kimse
varmı bana göre çıkamayacaklar. gerçeklermiş sen kendi düşünceni gerçek olarak atlandırma önce o senin düşüncen gerçeklerle yakından uzaktan
ilgisi yok Beşiktaş gerçek gücüyle sahaya çıktığında avrupada başa baş oynamayacağı takım yok maçın sonu ne olur bilemem ama asla teslim olmayacağını biliyorum
fener ama çok kolay teslim oluyor işte benim gördüğüm gerçeklerde bunlar karşımızda toplama bir takım var ve bunu dağıtmak hiçte zor değil
ama her zaman olduğu gibi önce inanmak gerekiyor. Umarım oyuncular senin kafanda değildir. Evet bizim sistemimiz var ve Arsenale de liverpoolada
antepede aynı sistemle çıkıp oynuyoruz bunu ancak sistemi olan takımlar yapar olmayanda rakip biraz zorlu olduğunda dağılır. Sen bizim iki senedir dağıldığımız bir
maç gördünmü tamam yenildik her takım yenilir ama bizim maçı bıraktığımız tek maç görmedim ben
:D Buradan bu mu anlaşılıyor feneri yenmek için bayern olmak mı gerekiyor.. benim yazdığım cümle ortada Tüm takımın maaşının sadece van persie ve naninin maaş toplamından az olduğu molde takımı yendi feneri demek ki bayern olmaya gerek yokmuş molde gibi bir takım da yenebiliyormuş.. bana göre bu eziklik değil idraki bir sorun 2. olarak benim feneri büyüttüğüm falan yok.Aslında benim yazdığımın fenerle ilgisi yok Kapasitemizi bilerek oynamak zorundayız, kendimizi bunun üstünde görürsek hüsran yaşamaya devam ederiz rakip fb olmuş başkası olmuş farketmez. Biz bu kadroyla bayern seviyesinde oynarız diyemeyiz, çıkabileceğimiz seviyeyi doğru tespit edip buna uygun strateji belirleyerek maçı kazanmalıyız.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 06:07:59 legendmaster ]

Çevrimdışı Deniz

Kimse asagilik kompleksine falan gitmesin.daha dune kadar bunlarla şampiyonluk sayimiz esitti.2003 yilindan beri yanlis yönetilme sonucu onlar 4. Yildizin kapisina dayandi biz yerimizde saydik.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Takımdaki öne çıkan oyunculara şöyle bir bakın. Hepsi genç ve panik. Ya da lider değil.

Töre panik değil ancak lider de değil. Oğuzhan panik ve lider değil. Sosa panik değil, lider olmaya çalışıyor ama o da değil. Atiba aynı. Rhodolfo ve Beck'in soğukkanlılığı çok önemli.

Cenk bu takımın yarın çıkarsa liderlik yapmaya yönelik yegane oyuncusu olacak kendini sahada kaybetmezse.
Yarın cenk ile başlamalıyız diye düşünüyorum. Çünkü cenk çıkarsa bu maçı "Hayatının maçı" olarak görecektir. Savunmaya bile gelir topu alıp takımın öne gidip gol atması için

Çevrimdışı Kadir G.

Solda kim oynayacak merak ettiğim nokta o. Bir yanım motta oynasın diyor bir diğer yanım yaptığı onca saçmalığı hatırlıyor.

Tosicten kötü olamaz diyorum yaptırdığı penaltılar gözümün önüne geliyor.

Çevrimdışı 38life

Liverpool maçını sizce nasıl kazandık? O maç öncesi taraftarın ruh halini hatırlıyor musunuz? Herkes ama herkes Liverpool'u eleyecegimize inanıyordu. Taraftarın bu ruh hali futbolculara da yansıdı. Sonuç ortada. Inanmak başarmanın yarısıdır lafı haybeden bir laf değildir. Çok sahici bir laftır.. takımda ozguven olsun fener pozisyon bulamaz ya. Kontra dışında pozisyon bulamaz. Yeter ki takım inansın. Ve bizim sinerjimiz takıma yansıyor bunu u unutmamak lazım.

Ben yarın akşamı iple çekiyorum ama maçı seyretmek için değil. Galibiyeti kutlamak için...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Bu maç bizim maçımız olacak.biz gerekli tecrübeye artık sahibiz rakibinde birbiriyle henüz bi uyumu yok.handikaplarımız hala devam ediyor ama artık bu handikapları bertaraf edebilecek olgunluğa ulaştık diye düşünüyorum.yarın az pozisyon veren bir takım göreceğimiz düşünüyorum.q17 yedek oğuzhan sahada tam takım çıkarız.ilk yarı gomez etkili olamazsa devre arasında cenk hemen girmeli.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

:D Buradan bu mu anlaşılıyor feneri yenmek için bayern olmak mı gerekiyor.. benim yazdığım cümle ortada Tüm takımın maaşının sadece van persie ve naninin maaş toplamından az olduğu molde takımı yendi feneri demek ki bayern olmaya gerek yokmuş molde gibi bir takım da yenebiliyormuş.. bana göre bu eziklik değil idraki bir sorun 2. olarak benim feneri büyüttüğüm falan yok.Aslında benim yazdığımın fenerle ilgisi yok Kapasitemizi bilerek oynamak zorundayız, kendimizi bunun üstünde görürsek hüsran yaşamaya devam ederiz rakip fb olmuş başkası olmuş farketmez. Biz bu kadroyla bayern seviyesinde oynarız diyemeyiz, çıkabileceğimiz seviyeyi doğru tespit edip buna uygun strateji belirleyerek maçı kazanmalıyız.
ama senin konuşman haddimizi bilelim anlamındaydı benim kabul etmediğim bu
biz çıkarız sahaya rakipler haddini bilerek oynar ama bizi yenerler ama berabere kalırlar
trabzon çıktı karşımıza haddini bilerek oynadı birazda şansının ve quaresmanın yardımıyla yendi.
her takım her takımı yener ama bu sahada o günün şartlarıyla belli olur maçtan iki gün önce
kapasitemizi bilelim ona göre oynayalım gibi laflara gerek yok işin aslında kapasitemizi bilende yok
şimdi arsenalle iki maç yaptık birinde berabere kaldık diğerinde yenildik üçüncü bir maç yapsak yenemeyiz
diyebilirmisin yada barselona bayern gibi takımlarla oynayıp kazanamayız diyebilirmisin bu tamamen takımın
o anki psikolojisiyle ilgili yani gücüyle değil gücümüz olduğunu çok üst düzey maçlarda gösterdik bizde eksik
olan inanç buda aşağıdan yukarı doğru gelişir önce sen takımına güveneceksin inanacaksın ve onlara sahada
kazanma gücü vereceksin sen inandıktan sonra bu takım her takımı yener yeterki takımın arkasında dur bu takım
taraftarla oynuyor @legendmaster

Çevrimiçi Necmi

Liverpool maçını sizce nasıl kazandık? O maç öncesi taraftarın ruh halini hatırlıyor musunuz? Herkes ama herkes Liverpool'u eleyecegimize inanıyordu. Taraftarın bu ruh hali futbolculara da yansıdı. Sonuç ortada. Inanmak başarmanın yarısıdır lafı haybeden bir laf değildir. Çok sahici bir laftır.. takımda ozguven olsun fener pozisyon bulamaz ya. Kontra dışında pozisyon bulamaz. Yeter ki takım inansın. Ve bizim sinerjimiz takıma yansıyor bunu u unutmamak lazım.

Ben yarın akşamı iple çekiyorum ama maçı seyretmek için değil. Galibiyeti kutlamak için...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle haklısın oyuncular buraları okumuyormu senin burda konuşman havaya gitmiyorki
burdan oyuncuya ya moral verirsin yada bitirirsin liverpool maçında tüm camia inandı oyuncularıda inandırdı
sonuç son saniyeye kadar elemek için sahaya çıkmış bir takım gördük yoksa bu gün sen dizini döversen yarında sahada oyuncular
dizini döver Metin ali feyyazlı kadro bu günkünden güçlü değildi rakiplerde bu günkünden zayıf değildi onların yıldızları vardı gene
ama dünyada tek bir Beşiktaşlı bile beraberliği seçenek olarak görmüyordu biz o takımı inanarak yarattık.
şimdi gençler istiyorki takım galip gelsin ertesi gün formamızı giyelim gururla dolaşalım ama Beşiktaşlı olmak bu değilki ben malubiyettede
o formayı giyer ve gururla dolaşırım

Çevrimdışı Ensar

kesinlikle haklısın oyuncular buraları okumuyormu senin burda konuşman havaya gitmiyorki
burdan oyuncuya ya moral verirsin yada bitirirsin liverpool maçında tüm camia inandı oyuncularıda inandırdı
sonuç son saniyeye kadar elemek için sahaya çıkmış bir takım gördük yoksa bu gün sen dizini döversen yarında sahada oyuncular
dizini döver Metin ali feyyazlı kadro bu günkünden güçlü değildi rakiplerde bu günkünden zayıf değildi onların yıldızları vardı gene
ama dünyada tek bir Beşiktaşlı bile beraberliği seçenek olarak görmüyordu biz o takımı inanarak yarattık.
şimdi gençler istiyorki takım galip gelsin ertesi gün formamızı giyelim gururla dolaşalım ama Beşiktaşlı olmak bu değilki ben malubiyettede
o formayı giyer ve gururla dolaşırım
Abi dün bir büyüğüm misafirliğe geldi , tabi biz o yılları çok bilmiyoruz yaşımızdan dolayı , diyor o zaman fener yine dünyaca ünlü oyuncuları getirirdi ama biz arkadaşlarla iddiaya girerdik 4 mu atarız 5 mi diye , fener şampiyon bile olsa o sene biz 3 4 atar yenerdik feneri diyor , ki o kadar üstünlük kurmusuz ki son 10 yıldır kaybedilen maçlardan sonra ancak galibiyet sayilarimiz esitlendi

Nedir bu eziklik , beraberlik diyenleri felan hiç anlamıyorum , ezeceğiz abiler , çıkacağız çata cat oynayacağız , yenilirsek bile o formayı gururla giyeceğiz , yenildiğimiz zaman ayrı bir gururla giyer çıkarım sokağa ben , kötü günde de onurla gururla sahip çıktığımızı göstermek için.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 13:41:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz Fener'i hep yeneriz hep de yendik farklı bir şey olmayacak.

Samet ile yendik. Bilic ile 2 kez iç sahada yenemememizin sebebi geri çekilmiş olmamız.

Geri çekilmesek yine çocuğumuz olurdu. Kimse korkmasın rakipte hiçbir şey yok. Beşiktaş'ın geniş kadrosu Fener'den kötüdür ama ilk 11'i iyidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz Fener'i hep yeneriz hep de yendik farklı bir şey olmayacak.

Samet ile yendik. Bilic ile 2 kez iç sahada yenemememizin sebebi geri çekilmiş olmamız.

Geri çekilmesek yine çocuğumuz olurdu. Kimse korkmasın rakipte hiçbir şey yok. Beşiktaş'ın geniş kadrosu Fener'den kötüdür ama ilk 11'i iyidir.

Ligin ilk yarısı herşeyi bu ilk 11 yapacak zaten :)

Onun dışında kenardaki oyuncularımızdan hayır gelmez bize.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 13:49:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligin ilk yarısı herşeyi bu ilk 11 yapacak zaten :)

Onun dışında kenardaki oyuncularımızdan hayır gelmez bize.

Kenardaki oyunculardan hayır gelmesi için saha içindekilerin yerine 11 oyuncusu almak gerekir ki 11'dekiler yedek düşsün.

Kaliteyi yükseltmenin en kolay yolu budur. Tosic - Quaresma alınca, kaleci almayıp Cenk'i gönderince bir şey değişmiyor maalesef  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 13:50:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada boşuna çekinmeyin Fenerbahçe eskiden çok korkardı Beşiktaş'tan şimdiyse çok değil ama yine korkuyor.

Açın bakın forumlarına son 10 yıl bu kadar üstün olmalarına rağmen hala çekinirler yeni jenerasyonları da.

Bunlar yine Galatasaray'a yenilir gelir bizi yener iki eli kanda da olsa tarzı yorumları çok görürsünüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Tolga - Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Atiba - Oğuzhan - Gökhan Töre - Sosa - Olcay - Cenk Tosun. 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 13:55:19 brkntcnr ]

Çevrimdışı ozan062

Şu Stad yapılsın. Gelir durumumuz iyileşsin. Bi kaç sene sonra paraya acımadan transfer yapmamız lazım. Tabi parayı çar çur edip sönmüş yıldızları takıma toplamaktan bahsetmiyorum. Orta seviye nokta atışı transferler değil de üst seviye nokta atışı transferler yapmalıyız.

böyle birsey olamaz işte özellikle ilk 3 yıl...
o sebeble şu stad olsada gelir düzelse demiyelim çnk ömrümüz borçları ödemekle geçicek anca oyuncu satısından gelen paralarla yatırımları arttırırız..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı 38life

Tolga - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Atiba - Oğuzhan - Gökhan Töre - Sosa - Olcay - Cenk Tosun. 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim kırmızı kart gördü ?

Çevrimdışı 38life

böyle birsey olamaz işte özellikle ilk 3 yıl...
o sebeble şu stad olsada gelir düzelse demiyelim çnk ömrümüz borçları ödemekle geçicek anca oyuncu satısından gelen paralarla yatırımları arttırırız..
Ben de zaten "bir kaç yıl sonra" dedim..