Ha ücretsiz olarak diyorsun sen ben yanlış anladım.
Ama sadece karaborsa olarak değil. Adamın kombinesi var mesela ama o maça gelemeyecek diye başkasına aynı fiyata, daha az fiyata satan var. Gerçi derbi maçına bu şekilde satan pek olmaz herhalde. Bileti olan gelir çünkü. Genelde karaborsacilar oluyor derbilerde.
yanlış olan bu zaten ucuzda olsa bir bileti kulüp satmıyorsa karaborsadır.
şimdi millet birilerinden bilet topluyor sonra kalkıp o biletleri tutturabildiği fiyata internetten satıyor
şimdi ucuz sattı diye bu karaborsa olmuyormu. Kulüp bilet satarken kalkıpta 5 lira ucuz alacağım diye
kulüpten almamak bence Beşiktaşa ihanettir. Bizim burda yaptığımız bilet parasını verme imkanı olmayan
ve o nedenle Beşiktaşın maçlarını izleyemeyen kardeşlerimizi stadda Beşiktaşla buluşturmak Beşiktaşı canlı
görebilme imkanı verebilmek. Zaten bilet aktardığımız insanları aynı zamanda götürüp getirme misyonunuda üstleniyoruz.
imkanımız el verdiğince yetişmeye çalışıyoruz. ama karaborsa asla burda öyle bir şeye izin vermiyoruz.
burda bilet satıyorum diyenin forumdan direk kaydı silinir ve banlanır. Verecek olan arkadaşlar ihtiyacı olana destek için yapmalı
@38life