Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257459 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Kim kırmızı kart gördü ?
Beck i unutmuşum ya :D :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kenardaki oyunculardan hayır gelmesi için saha içindekilerin yerine 11 oyuncusu almak gerekir ki 11'dekiler yedek düşsün.

Kaliteyi yükseltmenin en kolay yolu budur. Tosic - Quaresma alınca, kaleci almayıp Cenk'i gönderince bir şey değişmiyor maalesef  :)

Şöyle bi mekanizma işte ya mantıksal olarak. :D

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 13:59:41 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Kenardaki oyunculardan hayır gelmesi için saha içindekilerin yerine 11 oyuncusu almak gerekir ki 11'dekiler yedek düşsün.

Kaliteyi yükseltmenin en kolay yolu budur. Tosic - Quaresma alınca, kaleci almayıp Cenk'i gönderince bir şey değişmiyor maalesef  :)
Dediğin doğru ama para varsa:)

Çevrimdışı ozan062

Ben de zaten "bir kaç yıl sonra" dedim..

dediysen tamamdır çnk baya yanılan baya beklentiye giren insan türleri var açıkcası onlar adına ben burda çırpınıyorum bosa beklentiyi arttırıp üzücekler kendilerini
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

eski tip haberler yapılmaya başlandı medyada bilmiyorum farkındamısnız

biri der 3bininci golu kimse konusmaması için yemin etti
galibiyet dısında hiçbir söz konusulamaz başlıkları
kazanmak yada kazanmak
şenol güneş direktifleri
oyuncular hazır kıta vs vs

ben eskiden olsa sevinirdim hani oyuncular söyle oluyor böyle oluyor motiva vs fakat artık çağ değişti
ath madridin teknik direktörü simone onun yardımcısı saha kenarında google glass kullanır
bütün yiyeceklere bilimsel yaklaşılır bütün antrenman bilimleri araştırmaya dayalı zamana döner de döner..

ama bizim klüp eskiye gidiyor bilmiyorum farkındamısnız ben bu konuda rahatsızım...

Çevrimdışı 38life

dediysen tamamdır çnk baya yanılan baya beklentiye giren insan türleri var açıkcası onlar adına ben burda çırpınıyorum bosa beklentiyi arttırıp üzücekler kendilerini
Stad bitince helal olsun size diye biri bize para verecek hali yok ya :D belli bir süre geçmesi lazım. Güzel olan şey gelir yükseliş trendi bu süreçte hep yukarı doğru seyredecek...

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bana kuzey bileti lazım bir öğrenci kız kardeşimiz için
gidemeyecek olanlar benimle bağlantı kurarsa sevinirim

Çevrimdışı 38life

arkadaşlar bana kuzey bileti lazım bir öğrenci kız kardeşimiz için
gidemeyecek olanlar benimle bağlantı kurarsa sevinirim
Abi şöyle güzel bir facebook grubu var...

karaborsaya teşvik etmeyelim :)
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 14:15:39 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Abi şöyle güzel bir facebook grubu var...

orda işin karaborsasını yapanlar var bu bize uymaz parayla alacak olan gider kulüpten alır başkası kazanacağına kulüp kazansın
biz sadece ihtiyacı olanlara burdan aracı oluyoruz alamayacak olana gitsin karaborsaya karşıyız

Çevrimdışı 38life

orda işin karaborsasını yapanlar var bu bize uymaz parayla alacak olan gider kulüpten alır başkası kazanacağına kulüp kazansın
biz sadece ihtiyacı olanlara burdan aracı oluyoruz alamayacak olana gitsin karaborsaya karşıyız
Ha ücretsiz olarak diyorsun sen ben yanlış anladım.

Ama sadece karaborsa olarak değil. Adamın kombinesi var mesela ama o maça gelemeyecek diye başkasına aynı fiyata, daha az fiyata satan var. Gerçi derbi maçına bu şekilde satan pek olmaz herhalde. Bileti olan gelir çünkü. Genelde karaborsacilar oluyor derbilerde.

Çevrimdışı ozan062

Stad bitince helal olsun size diye biri bize para verecek hali yok ya :D belli bir süre geçmesi lazım. Güzel olan şey gelir yükseliş trendi bu süreçte hep yukarı doğru seyredecek...

garanti değil böyle savruk politikalar devam ederse bu yonetim yada gelecek yönetimlerde hiçbir işe yaramaz bu paracıklar işte biz taraftar olarak  maçları falan değilde su yonetimlerin düzeni için birseyler yapmamız lazım. çnk geleceğimiz onlara emanet

şimdi bayram dimi birsürü harçlıklar alıyor cocuklar yapsana bi kampanya

yok arkadaş hiçbir zaman uslanmaz bu insanlar çözemiyorum yani hele birde derbi haftasındayız yap bi güzellik

Çevrimdışı 38life

Uefa'nın 11 milyon takipçili Europe League sayfasına bakın. Sanırsın Beşiktaş resmi kulüp sayfası :)

Bu tarz futbolculara sahip olmanın en büyük faydası otoreklam ve marka değerinin yükselmesi...

Çevrimiçi Necmi

eski tip haberler yapılmaya başlandı medyada bilmiyorum farkındamısnız

biri der 3bininci golu kimse konusmaması için yemin etti
galibiyet dısında hiçbir söz konusulamaz başlıkları
kazanmak yada kazanmak
şenol güneş direktifleri
oyuncular hazır kıta vs vs

ben eskiden olsa sevinirdim hani oyuncular söyle oluyor böyle oluyor motiva vs fakat artık çağ değişti
ath madridin teknik direktörü simone onun yardımcısı saha kenarında google glass kullanır
bütün yiyeceklere bilimsel yaklaşılır bütün antrenman bilimleri araştırmaya dayalı zamana döner de döner..

ama bizim klüp eskiye gidiyor bilmiyorum farkındamısnız ben bu konuda rahatsızım...

:nerd:  google glasses kullanmakmı ileri gitmek :D
bilimsel antrenman teknikleri uygulanmadığını nerden biliyorsun
yada yiyeceklere bilimsel yaklaşılmadığını ama genede bütün iş oyuncuda biter
kulübün yapacağı fazla bir şey yok oyuncu artık dışarı çıktığında bilimsel yetiştirilmiş hayvanlardan
üretilen kebapları götürürler.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

kulübün yapacağı fazla bir şey yok oyuncu artık dışarı çıktığında bilimsel yetiştirilmiş hayvanlardan

o örneği büyük takımlar yapıyor diye koyuyorum
simdi oraya dortmundun pas teknikleri için yaptığı antrenman metodunu koyartım aynısı fenerdede var bir milyon euroya misal

ama bizde ne böyle haberler görebiliriz nede böyle yatırımlar hedeflenir

bende bundan bahsediyorum işte sıkıntımız büyük birseyi yapıyorsanız bunu duyurursunuz medyaya heleki böyle bir baskan varken emin ol abi çoktan biz duyarız bunları

yani yapılmıyorki duymuyoruz

bazende çok modern olmak işe yaramıyor olsa gerek:D

Spor Buzz ‏@buzzspor  5 dk.5 dakika önce
Arjen Robben, reklamda isminin izinsiz şekilde kullanıldığı gerekçesiyle Fenerbahçe'ye tazminat davası açacak. (TRT Spor)
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 14:31:48 ozan062 ]

Çevrimiçi Necmi

Ha ücretsiz olarak diyorsun sen ben yanlış anladım.

Ama sadece karaborsa olarak değil. Adamın kombinesi var mesela ama o maça gelemeyecek diye başkasına aynı fiyata, daha az fiyata satan var. Gerçi derbi maçına bu şekilde satan pek olmaz herhalde. Bileti olan gelir çünkü. Genelde karaborsacilar oluyor derbilerde.
yanlış olan bu zaten ucuzda olsa bir bileti kulüp satmıyorsa karaborsadır.
şimdi millet birilerinden bilet topluyor sonra kalkıp o biletleri tutturabildiği fiyata internetten satıyor
şimdi ucuz sattı diye bu karaborsa olmuyormu. Kulüp bilet satarken kalkıpta 5 lira ucuz alacağım diye
kulüpten almamak bence Beşiktaşa ihanettir. Bizim burda yaptığımız bilet parasını verme imkanı olmayan
ve o nedenle Beşiktaşın maçlarını izleyemeyen kardeşlerimizi stadda Beşiktaşla buluşturmak Beşiktaşı canlı
görebilme imkanı verebilmek. Zaten bilet aktardığımız insanları aynı zamanda götürüp getirme misyonunuda üstleniyoruz.
imkanımız el verdiğince yetişmeye çalışıyoruz. ama karaborsa asla burda öyle bir şeye izin vermiyoruz.
burda bilet satıyorum diyenin forumdan direk kaydı silinir ve banlanır. Verecek olan arkadaşlar ihtiyacı olana destek için yapmalı @38life

Çevrimdışı Deniz

Quaresma naniye karşı oynamak için Şenol güneşten özellikle 11de başlamayı rica etmiş.
İnşallah bu gerçekleşmez.yine kayıp bir 45 dk izlemek istemiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 15:28:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
böyle birsey olamaz işte özellikle ilk 3 yıl...
o sebeble şu stad olsada gelir düzelse demiyelim çnk ömrümüz borçları ödemekle geçicek anca oyuncu satısından gelen paralarla yatırımları arttırırız..

2018'e kadar Finansal Fair Play olacak zaten.

Buna iyi yönden bakmamız gerek. Hem alıp satma işinin çok zor olmadığını öğreneceğiz seve seve;

Hem de 3 sene harcamayacağımız için 2018 ve sonrasında ciddi anlamda hamle yapma şansımız olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 15:32:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 15:34:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Dediğin doğru ama para varsa:)

Yoksa almazsın kardeşim ama hiç almazsın :)

Tosic'i alacağına gidersein Chelsea alt yapısından sol bek kiralarsın genç, Quaresma alacağına Barca alt yapısından sol açık kiralarsın.

Zarar da etmezsin aynı görevi görür. Yeter ki açık olup ben bunu yapacağım para yok de popülist iş yapma inan bu kadar kızılmaz o zaman ve daha doğru iş yapılmış olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 15:39:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Bir konuda haklı @Necmi abi kulupte ben en son tezimi yazarken bile diyetisyen çalışmıyordu.

Hoş donanımı yeterli yerli diyetisyen de yok bu konuda ben de dahil. Çok fazla tartışacak şey var bu konuda. Ülke insanların gelişmesine izin vermiyor.

Ben diyetisyen ve fizyoterapistim. Ülkede sporcu üzerine gelişmek için yeterli bilim alanı yok mecbur yurt dışında eğitim alacağım.

Yetmiyor çok iyi bir asistan olmak istiyorsun antrenörlük ile birleştirmek istersin elindekileri adam sana diyorki 16 yıl devamlı kurs alacaksın TFF'den bir yandan da 1000 lira maaş ile kulüplerde antrenörlük yapacaksın şaka gibi. Bir pro lisans 16 yıl! +Saçtığın paralar.

Aynı iş yurt dışında 5 yılda oluyor.

Yani burada Beşiktaş'ı eleştirmek de yanlış oluyor ülke hazır değil böyle bir donanıma henüz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 15:40:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün Quaresma'nın doğumgünü bu arada. Öyle şanslıyım ki aynı gün doğdum Quaresma ile @Yunus Emre Dökmeci olsa çıldırırdı bu tesadüf için  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bugün Quaresma'nın doğumgünü bu arada. Öyle şanslıyım ki aynı gün doğdum Quaresma ile @Yunus Emre Dökmeci olsa çıldırırdı bu tesadüf için  :kop: :kop:
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı enesbjk

Doğum günün kutlu olsun Çağrı abi.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma naniye karşı oynamak için Şenol güneşten özellikle 11de başlamayı rica etmiş.
İnşallah bu gerçekleşmez.yine kayıp bir 45 dk izlemek istemiyorum.

Eger Quaresma'yi oynatir ve Maci kazanamazsak bunun Özrü olmaz.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Yoksa almazsın kardeşim ama hiç almazsın :)

Tosic'i alacağına gidersein Chelsea alt yapısından sol bek kiralarsın genç, Quaresma alacağına Barca alt yapısından sol açık kiralarsın.

Zarar da etmezsin aynı görevi görür. Yeter ki açık olup ben bunu yapacağım para yok de popülist iş yapma inan bu kadar kızılmaz o zaman ve daha doğru iş yapılmış olur.
Bu seferde derbi kazanamıyor olur.Genç takımın ligte nasıl doğrandığını gördük
Tosic bir ara dönem transferi
Seneye 2 solbek gidiyor.
İllaki birini alacaklar oraya Tosic'ten daha iyisini.
Tosic>Motta>İsmail
Seneye en küçük 2 gidiyor.
Sabır.
Hatta işin iyi tarafı sağ taraf için de aynı şey geçerli.