Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257760 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Efe

işte gerçekler ortada o yüzden haddimizi bilerek oynamak zorundayız beraberlik kötü sonuç değil maçtaki şartlara göre
iş hadbilmek değil Beşiktaş kulübü Türkiyenin ilk kulübüdür biri  had bilecekse onlar bilecek sorun şu onlar haddini bilerek oynuyor ve yeniyorlar biz büyük takım gibi oynayamıyoruz büyük maçlar çok çabuk teslim oluyoruz samet aybaba döneminde 2 iç saha maçında da büyük bi kafa kaldırış vardı takım diğer 2 takıma göre daha az kalitede olsa bile Beşiktaş gibi oynadılar fb yi yendiler gs maçı malum 3-3 bitti aynen o şekilde coşkulu oynayıp maçlarda öne geçerek devam etmek gerek inşallah bu sefer yaparız ama tribünlerin boş kalacak olması beni çok endişelendiriyor ve  tüm motivasyonum kaçtı bugünkü satılan bilet sayılarını gördükten sonra yazık günah valla :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

nönü Stadı yıkıldığından bu yana Beşiktaş 28 kez Olimpiyat Stadı'nda oynadı. 14 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı.bence fena bi istatistik değil olimpiyata laf atanlar demekki galip geliyor burda bu takım ama stadı boş bırakırsan beraberlikte olur malübiyette :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

iş hadbilmek değil Beşiktaş kulübü Türkiyenin ilk kulübüdür biri  had bilecekse onlar bilecek sorun şu onlar haddini bilerek oynuyor ve yeniyorlar biz büyük takım gibi oynayamıyoruz büyük maçlar çok çabuk teslim oluyoruz samet aybaba döneminde 2 iç saha maçında da büyük bi kafa kaldırış vardı takım diğer 2 takıma göre daha az kalitede olsa bile Beşiktaş gibi oynadılar fb yi yendiler gs maçı malum 3-3 bitti aynen o şekilde coşkulu oynayıp maçlarda öne geçerek devam etmek gerek inşallah bu sefer yaparız ama tribünlerin boş kalacak olması beni çok endişelendiriyor ve  tüm motivasyonum kaçtı bugünkü satılan bilet sayılarını gördükten sonra yazık günah valla :bandit:
had bilmek tabirini küçümsemek olarak görmemek lazım takımın gücü ortada, yapabilecekleri bellli . bu sınırlar içinde kalarak doğru bir strateji ve düzen içinde akıllı bir taktikle feneri yenersin. Biz büyüğüz parçalarız ezeriz gibi yaklaşımla bugüne kadar ne olduysa yine aynısını yaşarız

Çevrimiçi Necmi

Artık bunların hepsi bitti. Quaresma oyuncumuz ve yararlanmanın yolu hamle oyuncusu yapmak.

Lakin herkes tekrar tekrar görmeli nasıl yönlendirme yapıldığını.

Önce Dzsudzsak çok pahalaı çok maaş istiyor dendi.

Ardından Quaresma bedava geliyor dendi.

Ardından bedava değil ama Dzsudzsak'tan ucuz dendi.

Sonunda bonservis ve maaş olarak Dzsudzsak'tan pahalı çıktı.

Benim başından beri yediremediğim tek şey göz göre göre insanların aptal yerine konması başka bir şey değil. Yoksa Dzsudzsak almazsın başkasını alırsın, alacaksın da.
bunları kim dedi @Çağrı ben yönetimin dzsudzsak ile ilgili tek bir kelime ettiğini duymadım.
ilgilendiğimiz bile söylenmedi. Ne o Duyumcuların lafıylamı haraket ediyorsun

Çevrimdışı Tolga

nönü Stadı yıkıldığından bu yana Beşiktaş 28 kez Olimpiyat Stadı'nda oynadı. 14 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı.bence fena bi istatistik değil olimpiyata laf atanlar demekki galip geliyor burda bu takım ama stadı boş bırakırsan beraberlikte olur malübiyette :bandit:
Geçen sezon ligde 5 maçta 1 galibiyet var ama :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

had bilmek tabirini küçümsemek olarak görmemek lazım takımın gücü ortada, yapabilecekleri bellli . bu sınırlar içinde kalarak doğru bir strateji ve düzen içinde akıllı bir taktikle feneri yenersin. Biz büyüğüz parçalarız ezeriz gibi yaklaşımla bugüne kadar ne olduysa yine aynısını yaşarız
bu gün oldukça fanatik fenerlilerleydim Beraberlik olsun oynanmasın dense hepsi razı buna
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz adamlar takımlarından memnun değiller şansa bala maç kazandıklarını görüyorlar.
yeterki hakem çıkıp oyunun yönünü belirlemesin biz derbilerde yenilmiyoruz hakemlere yeniliyoruz.

Çevrimdışı aa1903

son 10 yılda kaybettiğimiz derbilerin yarısına hakemler damga vurdu, bunu da göz önüne almamız lazım. onun haricinde ben derbilerde kalecilerin çok belirleyici olduğunu düşünüyorum. özellikle fenerbahçe hep iyi kalecilerle oynadığı için derbilerde daha başarılı bana göre.

Çevrimdışı Efe

Geçen sezon ligde 5 maçta 1 galibiyet var ama :D
tamam o malubiyetleri kime karşı aldık 2 tanesi zaten fb gs tolga bu sezonda trabzon yani biz büyük maçlarda sıkıntı çekiyoruz ve bu maçların hemen hemen hepsi boş tribünler önünde oynandı trabzon maçı nazaran iyiydi sen tribünleri dolduracaksın takıma destek olacaksın boş bırakırsanda galibiyet başka bahara kalır :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

bu gün oldukça fanatik fenerlilerleydim Beraberlik olsun oynanmasın dense hepsi razı buna
siz neyin kafasını yaşıyorsunuz adamlar takımlarından memnun değiller şansa bala maç kazandıklarını görüyorlar.
yeterki hakem çıkıp oyunun yönünü belirlemesin biz derbilerde yenilmiyoruz hakemlere yeniliyoruz.
fb şansa bala kazanıyor da bjk çok mu iyi oynuyor. Halen takımda bir düzen yok, hocanın tuhaf ısrarları da endişe verici. bjk da organize yapı göremediğim için maçın bireysel performanslar sonucu şekilleneceğini tahmin ediyorum. Böyle olunca da fenerin daha önde olduğunu düşünüyorum kadro bakımından

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 01:05:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ben katılmıyorum bu düşünceye. Beşiktaş'ın 11'i Fenerbahçe'den güçsüz değildir. Had bilmek gibi bir durum söz konusu bile değil.

Kaybettiğimiz kısım sadece kadro derinliği. İlk 11'ler aynı seviyede iki takımda da. Bunu da zaten oynana futboldan görüyoruz ligde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 01:09:31
  • Beşiktaş / Bodrum
bunları kim dedi @Çağrı ben yönetimin dzsudzsak ile ilgili tek bir kelime ettiğini duymadım.
ilgilendiğimiz bile söylenmedi. Ne o Duyumcuların lafıylamı haraket ediyorsun

Duyumcuların değil @Necmi abi habercilerin lafıyla. Yönetim zaten böyle şeyler söylemez hangi yönetim ne zaman bu kadar net konuştu.

Eğer hiç kaale almayacaksak haberleri ve habercileri o zaman burada tek kelime konuşamayız.

Ki o zaman yönetimi yerden yere vurma hakkı doğar transfer konusunda. Çünkü nerdeyse hiçbir şey açıklamıyorlar, açıklamadılar.

O zaman ben işin maddi kısmını da düşünmem vururum abalıya niye onu almadın niye bunu almadın diye. Çünkü Şenol Güneş de çıkıp benim kadrom yeter demedi, transferlerin reddini istemedi bunlar da sadece haber.

Neyin gerçekten haber neyin servis ettirilen haber olduğunu anlayabilecek kadar tanıyoruz artık yönetimi.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Ben katılmıyorum bu düşünceye. Beşiktaş'ın 11'i Fenerbahçe'den güçsüz değildir. Had bilmek gibi bir durum söz konusu bile değil.

Kaybettiğimiz kısım sadece kadro derinliği. İlk 11'ler aynı seviyede iki takımda da. Bunu da zaten oynana futboldan görüyoruz ligde.
burada had bilmekten kasıt bjk fb kıyaslamasına dayalı değil neysek onu görmekten bahsediyorum kendimizi olduğumuzdan farklı görmeyelim yani kıyaslamaysa yine kendi içimizdeki kıyaslamadır bu

Çevrimdışı 38life

Son 20 derbiden sadece 2'sini kazanıp ligde 19 atıp 38 gol yemişiz.

İmajımız gerçekten yerle bir durumda. Bu durumda ciddiye alınmayı zaten bekleyemeyiz.

Bu takım üst üste 2 kez şampiyon olmadan ve en en az 7-8 yıl devamlı ilk ikide olmadan bu imajı toparlayamaz.

Şampiyon kim olursa olsun yarışan takım mutlaka biz olmak zorundayız. Zaten her sene yarışırsak en kötü 3 yılda 1 biz oluruz.

Şu Stad yapılsın. Gelir durumumuz iyileşsin. Bi kaç sene sonra paraya acımadan transfer yapmamız lazım. Tabi parayı çar çur edip sönmüş yıldızları takıma toplamaktan bahsetmiyorum. Orta seviye nokta atışı transferler değil de üst seviye nokta atışı transferler yapmalıyız.

Çevrimdışı 38life

bugün şu istatistik dikkatimi çekti bazı arkadaşlar 2 sezondur derbi  kazanamıyoruz falan diyorda biz son 42 derbide sadece 8 galibiyet almışız son 10 senede tam bir komedi yaşanıyor aslında derbilerde bu ne ya bugün baktım şok oldum son 20 maç sadec 2 galibiyet 2 şaka gibi bide stadtan diyenler var önce stad vardı aaldığımız galibiyet  42 maç 8 galibiyet biz maalesef maça çıkmadan maçları kaybetmişiz şu istatistikle şunu gören futbolcuya ne anlatacaksın ki adam maça çıkarken mağlup başlıyor taraftarda zaten yenilmeyi kabullenmiş kesin yeniliriz demeye başlamış bunu bu hallere hep birlikte getirdik maalesef takım yönetim taraftar birlikte çıkmamız lazım ama tribümler bomboş 25-30 bin anca olacak o tribünü gören futbolcu o maça nasıl konsantre olacak ben boşa oynuyorum diyecek yazık valla düştüğümüz hallere bak  :bandit:
Imza.

Çevrimiçi Necmi

Duyumcuların değil @Necmi abi habercilerin lafıyla. Yönetim zaten böyle şeyler söylemez hangi yönetim ne zaman bu kadar net konuştu.

Eğer hiç kaale almayacaksak haberleri ve habercileri o zaman burada tek kelime konuşamayız.

Ki o zaman yönetimi yerden yere vurma hakkı doğar transfer konusunda. Çünkü nerdeyse hiçbir şey açıklamıyorlar, açıklamadılar.

O zaman ben işin maddi kısmını da düşünmem vururum abalıya niye onu almadın niye bunu almadın diye. Çünkü Şenol Güneş de çıkıp benim kadrom yeter demedi, transferlerin reddini istemedi bunlar da sadece haber.

Neyin gerçekten haber neyin servis ettirilen haber olduğunu anlayabilecek kadar tanıyoruz artık yönetimi.

iyide ben haberciler ne demiş ilgilenmiyorum dediklerine inansak yüz tane oyuncu almış olmamız lazım o kadar
sorduk içerden bu konuda en ufak bir bilgi gelmedi rudolfho geldi gomez geldi quaresma geldi ama dzsudzsak ile ilgili
en ufak bir bilgi gelmedi oyuncumu açıkladı Beşiktaştan teklif var diye kim açıkladıda habercileri ciddiye alıyorsun @Çağrı
habercilere göre ibrahimoviçte gs ye gitmişti biz kimleri almıştık

Çevrimiçi Necmi

fb şansa bala kazanıyor da bjk çok mu iyi oynuyor. Halen takımda bir düzen yok, hocanın tuhaf ısrarları da endişe verici. bjk da organize yapı göremediğim için maçın bireysel performanslar sonucu şekilleneceğini tahmin ediyorum. Böyle olunca da fenerin daha önde olduğunu düşünüyorum kadro bakımından
ben bütün maçlara gidiyorum organize bir takımda görüyorum hatta ligde bir tek biz sistemi olan bir takımız
sistemi olan takımlarda maçları breysel performansla kazanır sonuçta o golü atacak oyuncuda bitiyor iş
ve ben bundan sonra böyle her ezikçe lafa karşı bir laf söyleyeceğim burda ezikçe kelimelere yer yok
Beşiktaş sahaya kazanmak için çıkar yenilir berabere kalır ama bu maçın sonunda belli olur maçtan önce değil biz şu anda fenerden iki kat daha iyi bir takımız kesinlikle
abartmıyorum açık ara iyiyiz açık arada kaliteli oynuyoruz. Yeterki aynı oyunu sahaya pazar günü de sürelim. Hakem infazına
uğramayalım ama sizin gibi klasik türk bakış açısı olunca her zaman komşuda olan daha iyidir mantığı hüküm sürüyor
adamların oynadıkları tüm maçlarda maçı ezerek aldıkları bir tane maç yok berbat ötesi kötü bir takım adil bir yönetim olsun yenmeyiz ezer geçeriz

Çevrimdışı 38life

Tam tersi yeneriz, parçalarız denmedigi için kaybediyoruz hep. Ozguven eksikliğinden...  Eziklik psikolojisi var. Ve sen beraberlik iyidir diyerek bu psikolojiyi sürdürüyorsun. Bundan kurtulmamız lazım. Benim için pazar günü beraberliğin maglubiyetten farkı yoktur! Bu takım çıkıp bu maçı kazanacak. Okadar! Kendimize gelelim beyler!!! Iç sahada oynuyoruz. Karşımızdaki takım Fenerbahce. Liverpool, Arsenal, Tottenham bu feneri 5lik yapar... Biz ise bu takımları tokatlayip gönderiyoruz. Fener kim ya? Allah aşkına Fener kim? Oyun kurgusu bile olmayan aptal bir takım var karşımızda. Ne oldu bir genclerbirligi deplasmanında kötü şansla 2 puan kaybettik diye nedir bu karamsarlık?

Bu takımın fenere pazar günü güzelce yerleştirerecegine %100 inanıyorum. Aksini düşünmüyorum bile... Gökhan Olcay Atiba Oğuzhan Rhodolfo fenerin bir halt olmadığını kendilerinin daha iyi olduğunu bilsinler yeter. Gereken tek şey bu. Başka Birseye ihtiyacımız yok. Taraftar da gelmezse gelmesin. Ruhsuz dönekler geleceğine hiç gelmesin. Oraya gelen 30 bin kişi için oynasınlar. Biz onlara aşığız, onlar da bu formaya aşık olsunlar Feneri iç sahada yenemeyecegimizi düşünmek için çıldırmış olmak lazım!!!

Japon bayraklarını hazırlayın. Pazar akşamı Fenerin zarını alacaz...

Çevrimdışı legendmaster

ben bütün maçlara gidiyorum organize bir takımda görüyorum hatta ligde bir tek biz sistemi olan bir takımız
sistemi olan takımlarda maçları breysel performansla kazanır sonuçta o golü atacak oyuncuda bitiyor iş
ve ben bundan sonra böyle her ezikçe lafa karşı bir laf söyleyeceğim burda ezikçe kelimelere yer yok
Beşiktaş sahaya kazanmak için çıkar yenilir berabere kalır ama bu maçın sonunda belli olur maçtan önce değil biz şu anda fenerden iki kat daha iyi bir takımız kesinlikle
abartmıyorum açık ara iyiyiz açık arada kaliteli oynuyoruz. Yeterki aynı oyunu sahaya pazar günü de sürelim. Hakem infazına
uğramayalım ama sizin gibi klasik türk bakış açısı olunca her zaman komşuda olan daha iyidir mantığı hüküm sürüyor
adamların oynadıkları tüm maçlarda maçı ezerek aldıkları bir tane maç yok berbat ötesi kötü bir takım adil bir yönetim olsun yenmeyiz ezer geçeriz
bunun eziklikle alakası yok yazdıklarım kimin zihninde bunu çağrıştırıyorsa ezik odur. Biz iyiyiz ezeriz geçeriz gibi yaklaşımlar duygusal olarak eyvallah ama mantık çerçevesinde içi boş geliyor. Tüm takımın maaşının sadece van persie ve naninin maaş toplamından az olduğu molde takımı yendi feneri. biz de organize sistemli bir yapı oluşturmalıyız onlarınki gibi. Ben moldeninki kadar organize bir futbol göremedim şimdiye dek. Takım kadromuzun kapasitesi belli ne diyelim şimdi biz bayern gibi oynayabilirz falan mı. sınırlarımızı bilip en iyi stratejinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum zaten her türlü feneri yeneriz o zaman. iş sadece kişisel performansların sivrildiği noktaya gitmemeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 02:06:20
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide ben haberciler ne demiş ilgilenmiyorum dediklerine inansak yüz tane oyuncu almış olmamız lazım o kadar
sorduk içerden bu konuda en ufak bir bilgi gelmedi rudolfho geldi gomez geldi quaresma geldi ama dzsudzsak ile ilgili
en ufak bir bilgi gelmedi oyuncumu açıkladı Beşiktaştan teklif var diye kim açıkladıda habercileri ciddiye alıyorsun @Çağrı
habercilere göre ibrahimoviçte gs ye gitmişti biz kimleri almıştık

Hayır @Necmi abi ilgi olduğunu başkan da Şenol hoca da söyledi zaten soruya cevap verirken o ayrı konu.

Sadece detay vermediler. Ama bu bakış açısı doğru olsa da eksik. Dediğim gibi eleştirmemek için hoşgörülü davrandığımız birçok konuda açıklama yok tahminden ötürü empati kurarak eleştiriyi sert yapmıyoruz.

Ibrahimovic ile o danalar ilgilendi zaten şaka gibi ama fiyat bile sordular menajerine ama sadece güçsüz imaj vermemek için bakın ölmedik Dünya yıldızı ile ilgilenebiliyoruz demek için.

Yönetim Robben'e de teklig yaptığını söylemedi hiçbir zaman ama 6-7 kez teklif yaptığımızı sen de biliyorsun ben de, basın da yazdı. Bunları ayırmak gerek birbirinden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

bunun eziklikle alakası yok yazdıklarım kimin zihninde bunu çağrıştırıyorsa ezik odur. Biz iyiyiz ezeriz geçeriz gibi yaklaşımlar duygusal olarak eyvallah ama mantık çerçevesinde içi boş geliyor. Tüm takımın maaşının sadece van persie ve naninin maaş toplamından az olduğu molde takımı yendi feneri. biz de organize sistemli bir yapı oluşturmalıyız onlarınki gibi. Ben moldeninki kadar organize bir futbol göremedim şimdiye dek. Takım kadromuzun kapasitesi belli ne diyelim şimdi biz bayern gibi oynayabilirz falan mı. sınırlarımızı bilip en iyi stratejinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyorum zaten her türlü feneri yeneriz o zaman. iş sadece kişisel performansların sivrildiği noktaya gitmemeli.
bak işte eziksin burda söylediğin bile bunun birebir kanıtı ne yani feneri yenmek için bayernmi olmak gerekiyor
fener kimki adamları sen hangi seviyede görüyorsun bu takım daha zayıfken geçen sene avrupada fırtına gibi esti bizim yendiğimiz hangi takımı
bu fener çıkarda yenebilir diyebilirsin bu senin dediklerine fenerliler bile inanmıyor bu gün şu uefa gurubundan kesin çıkar diyebilen kimse
varmı bana göre çıkamayacaklar. gerçeklermiş sen kendi düşünceni gerçek olarak atlandırma önce o senin düşüncen gerçeklerle yakından uzaktan
ilgisi yok Beşiktaş gerçek gücüyle sahaya çıktığında avrupada başa baş oynamayacağı takım yok maçın sonu ne olur bilemem ama asla teslim olmayacağını biliyorum
fener ama çok kolay teslim oluyor işte benim gördüğüm gerçeklerde bunlar karşımızda toplama bir takım var ve bunu dağıtmak hiçte zor değil
ama her zaman olduğu gibi önce inanmak gerekiyor. Umarım oyuncular senin kafanda değildir. Evet bizim sistemimiz var ve Arsenale de liverpoolada
antepede aynı sistemle çıkıp oynuyoruz bunu ancak sistemi olan takımlar yapar olmayanda rakip biraz zorlu olduğunda dağılır. Sen bizim iki senedir dağıldığımız bir
maç gördünmü tamam yenildik her takım yenilir ama bizim maçı bıraktığımız tek maç görmedim ben

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 02:08:58
  • Beşiktaş / Bodrum
burada had bilmekten kasıt bjk fb kıyaslamasına dayalı değil neysek onu görmekten bahsediyorum kendimizi olduğumuzdan farklı görmeyelim yani kıyaslamaysa yine kendi içimizdeki kıyaslamadır bu

Ben seni anladım ancak böyle bir durum da yok diyorum. Şu gün Fener Antalya deplasmanına gidiyor olsa puan kaybı hatta mağlubiyet bekleyebilirsin. Çünkü çok kötü top oynuyor.

E adam bize deplasmaa geliyor. Şuan Fener için en zor deplasmana geliyor çünkü sezona en iyi başlayan takım Beşiktaş Puan tablosunda Fener'in hemen altında.

Sen beraberlik iyi dersen biz o maçı maalesef kaybederiz. Ama dengeli oyun oynayalım haldur huldur saldırmayalım dersen o farklı, taktik anlayış olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 02:14:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Stad yapılsın. Gelir durumumuz iyileşsin. Bi kaç sene sonra paraya acımadan transfer yapmamız lazım. Tabi parayı çar çur edip sönmüş yıldızları takıma toplamaktan bahsetmiyorum. Orta seviye nokta atışı transferler değil de üst seviye nokta atışı transferler yapmalıyız.

Şimdi ben de buna getirecektim.

Biz yeneriz Fener'i. Samet ile o kötü kadro ile yendik yine yeneriz. Ama güven vererek, sahayı dar ederek ve psikolojik olarak 3-5 gün öncesinde çökerterek yapmanın yolu yine kadro yapısından geçiyor.

Hala elde lider oyuncu yok adam akıllı. Karakter koyamıyoruz. Takımımı derbide düşününce aklıma hep devamlı koşan basan ama bir duran toptan gol yiyen bir takım geliyor aklıma.

Hakem kararlarına yeterli tepki veremeyen dağınık kimliksiz. Eksikler var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 02:18:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımdaki öne çıkan oyunculara şöyle bir bakın. Hepsi genç ve panik. Ya da lider değil.

Töre panik değil ancak lider de değil. Oğuzhan panik ve lider değil. Sosa panik değil, lider olmaya çalışıyor ama o da değil. Atiba aynı. Rhodolfo ve Beck'in soğukkanlılığı çok önemli.

Cenk bu takımın yarın çıkarsa liderlik yapmaya yönelik yegane oyuncusu olacak kendini sahada kaybetmezse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Hayır @Necmi abi ilgi olduğunu başkan da Şenol hoca da söyledi zaten soruya cevap verirken o ayrı konu.

Sadece detay vermediler. Ama bu bakış açısı doğru olsa da eksik. Dediğim gibi eleştirmemek için hoşgörülü davrandığımız birçok konuda açıklama yok tahminden ötürü empati kurarak eleştiriyi sert yapmıyoruz.

Ibrahimovic ile o danalar ilgilendi zaten şaka gibi ama fiyat bile sordular menajerine ama sadece güçsüz imaj vermemek için bakın ölmedik Dünya yıldızı ile ilgilenebiliyoruz demek için.

Yönetim Robben'e de teklig yaptığını söylemedi hiçbir zaman ama 6-7 kez teklif yaptığımızı sen de biliyorsun ben de, basın da yazdı. Bunları ayırmak gerek birbirinden.
hayır @Çağrı yanlış yoldan gitme dzsudzsak ile ilgili yönetim bazında hiç bir bilgi çıkmadı ne basına nede alttan duyum olarak
bak transfer politikasını eleştir bende eleştiririm sonuna kadar onda varım ama yanlış yönlendirmede yokum ne fiyatı pahalı dediler
nede ilgileniyoruz dediler ben bundan yüzde yüz eminim hatta bizzat sordurduk biliyorsun sırası değil dediler almak isterlerse almanın kolay olduğunu söylediler
sen yanlış yönlendirme yapıyorsun burda alamadılar demek yanlış almak istemediler doğru kelimedir onun dışındaki her şey yanlış yönlendirme
olur sen burda işi yalan söyledilere getiriyorsun hiç bir şey söylemeyen nasıl yalan söyler yada ordan burdan duyduğunla birini nasıl yalancılıkla
itham edebilirsin sen gomezi aldığın yerde dzsudzsak yerine quaresmayı tercih etmen sonuna kadar yanlıştır bunu de kabul edeyim ama pahalı geldi alamadık dediler
yok kulübü vermek istemedi dediler gibi laflar münferitdir bunu onlar demedi sağda solda söylendi onlara maledip laf çakmak haksızlıktır.
ha kendileri demezde çeşitli yönlendirme yaparlar bunu yapma hakkınada sahipler istedikleri gibi kamu oyu yaratırlar ama gs gibi çıkıp tv ye
gomezi alamayız şu kadar bonservis istiyorlar şu kadara maal oluyor derlerse o zaman haklı olursun birde sende iyi biliyorsun bir oyuncunun bedelini
daha çok onu isteyen takımın seviyesi belirler başkasına bire verecekleri oyuncu sana dört olur barselona ister on olur bu işler böyledir. bunu en iyi sen biliyorsun
o nedenle işte bak bursa kaça aldı teoriside yanlış bir teori

Çevrimdışı ZORBEY

Beşiktaş gerçek gücüyle sahaya çıktığında avrupada başa baş oynamayacağı takım yok maçın sonu ne olur bilemem ama asla teslim olmayacağını biliyorum
fener ama çok kolay teslim oluyor işte benim gördüğüm gerçeklerde bunlar karşımızda toplama bir takım var ve bunu dağıtmak hiçte zor değil
ama her zaman olduğu gibi önce inanmak gerekiyor. Umarım oyuncular senin kafanda değildir. Evet bizim sistemimiz var ve Arsenale de liverpoolada
antepede aynı sistemle çıkıp oynuyoruz bunu ancak sistemi olan takımlar yapar olmayanda rakip biraz zorlu olduğunda dağılır. Sen bizim iki senedir dağıldığımız bir
maç gördünmü tamam yenildik her takım yenilir ama bizim maçı bıraktığımız tek maç görmedim ben

TR sınırları icerisinde Beşiktaşımı Bileğinin Hakkıyla Dişe diş Adaletli bir hakem ile yenebilecek bir Takım Geldi mi ki bukadar umutsuzluğa kapıldınız? Geldiyse bile neden bizim haberimiz yok? haa Şimdiye kadar yenildiğimiz macları hakkımız ile gücümüz yetmedi ve yenildik demesin kimse! Masa başında kaybedilen macların Yeşil Sahadaki Skor Sonuçlari Beşiktaş ın Kötü oynuyor Anlamına gelmez, @Necmi  Abinin Sölediklerine imzamı atarım, ve rahat olsun herkes. Olurda Pazar günü Kaybedersek, ki HİÇ Zannetmiyorum Kaybedersek bile bilinizki, ÜLKEDE ADALETSİZLİK Stad bitene kadar bir Müddet daha Devam edecektir.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..