@Necmi abi basın toplantısında bizzat başkana soruldu başkan da Quaresma da Dzsudzsak da ilgilendiğimiz oyuncular birini alacağız dedi.
Şenol Güneş'e soruldu o da aynı şekilde ilgileniyoruz arkadaşlar çalışıyorlar dedi. İşin özü senin iddaa ettiğin noktada budur.
Eğer buradan sonrasına yanlış yönlendirme ve eleştiri yapılamaz dersen evet haklısın. Buradan fazlası haberler ve habercilerin ilettikleri.
O zaman ben de diyorum ki transfer konusunda ortasaha, stoper ve kaleci almamak tamamiyle yönetimin suçudur. Anlaştıkları 3 oyuncuyu almamak da aynı şekilde. Hele ki Mandanda'yı almamak.
Lucescu'yu Çebi'nin veto etmesi de yalandır. Çünkü onu da yönetim dillendirmedi. Bu ve bunun gibi o kadar çok konu Çebi'den Fikret Orman'a döner ki sayamayız.
O yüzden ben böyle bakmıyorum. Komplo teorisi üretmiyorum. Ama çıkıp da Quaresma'nın Dzsudzsak'a tercihini yumuşatmak ve kamuda kabul görmesini sağlamak için pahalı, kulübü vermiyor, çok maaş istiyor şu bu diye haberleri servis edeceğini anlayacak kadar da takip ediyoruz.
O zaman hükümetin stadın yapımına engel olması da yalan olur çünkü bunun da tam tersini Orman söylüyor ama olaylara bakan engel olunduğunu çok net görebiliyor.
İş resmi açıklamalara kalırsa bu ülkede her şey tertemiz her şey hukuka uygun Norveç standartında bir ülke oluruz temizlik ve netlik olarak.
amma demogaji yapmışsın

stada engel olunduğunu anlamak için birilerinin söylemesine gerek yokki yaşadık görüyoruz.
transfer politikası yanlıştır dedim söylersende kabul ederim ama kaleci hoca istemediyse anlarım
Tolga da iyi götürdü benim esas merak ettiğim yarın sakatlanırsa ne olacak nasıl bir çözüm bulacaklar
çünkü açıklayabilecekleri bir durum yok işler iyi gittiği sürece sorun yok ama kötü ilk durumda taraftar yiyecektir onları
ama lucesku konusundada istediklerini hiç söylemedilerki söylenen her şey ondada duyum.
elbette transfer konusunda iyi yada kötü bütün sonuçların sorumlusu yönetimdir zaten aksini söylemek mantıksız olur.
bunda hem fikirim zaten eleştiriyide bu yönde yapmak lazım şimdi bu oyuncuyu istemişik biz öyle duyduk diye eleştiri olmaz
bizim kaleciye ihtiyacımız varken neden almadınız diye eleştiri olur hadi almadınız eldekini neden rakibe satıp bizi zayıflatıp rakibi güçlendirdiniz
diye eleştiri yaparsın hemde en sert şekilde çünkü bunun bir açıklaması yok ve insanı bir çok konuda sorgulatan bir transfer hamlesi
kalkıp sezeri danyi almak neyse cenki de vermek aynı şey bunun açıklaması yok bunu renkli olan yapmaz yada en fazla bu kadarını yapar
bunları iş bilmezlikle falanda açıklayamıyorum benim anlatmak istediğim eleştirini yap ama dedikodudan eleştiri çıkmaz ancak çıksa çıksa
senin kişisel yorumun çıkar.