Hayır @Necmi abi ilgi olduğunu başkan da Şenol hoca da söyledi zaten soruya cevap verirken o ayrı konu.
Sadece detay vermediler. Ama bu bakış açısı doğru olsa da eksik. Dediğim gibi eleştirmemek için hoşgörülü davrandığımız birçok konuda açıklama yok tahminden ötürü empati kurarak eleştiriyi sert yapmıyoruz.
Ibrahimovic ile o danalar ilgilendi zaten şaka gibi ama fiyat bile sordular menajerine ama sadece güçsüz imaj vermemek için bakın ölmedik Dünya yıldızı ile ilgilenebiliyoruz demek için.
Yönetim Robben'e de teklig yaptığını söylemedi hiçbir zaman ama 6-7 kez teklif yaptığımızı sen de biliyorsun ben de, basın da yazdı. Bunları ayırmak gerek birbirinden.
hayır
@Çağrı yanlış yoldan gitme dzsudzsak ile ilgili yönetim bazında hiç bir bilgi çıkmadı ne basına nede alttan duyum olarak
bak transfer politikasını eleştir bende eleştiririm sonuna kadar onda varım ama yanlış yönlendirmede yokum ne fiyatı pahalı dediler
nede ilgileniyoruz dediler ben bundan yüzde yüz eminim hatta bizzat sordurduk biliyorsun sırası değil dediler almak isterlerse almanın kolay olduğunu söylediler
sen yanlış yönlendirme yapıyorsun burda alamadılar demek yanlış almak istemediler doğru kelimedir onun dışındaki her şey yanlış yönlendirme
olur sen burda işi yalan söyledilere getiriyorsun hiç bir şey söylemeyen nasıl yalan söyler yada ordan burdan duyduğunla birini nasıl yalancılıkla
itham edebilirsin sen gomezi aldığın yerde dzsudzsak yerine quaresmayı tercih etmen sonuna kadar yanlıştır bunu de kabul edeyim ama pahalı geldi alamadık dediler
yok kulübü vermek istemedi dediler gibi laflar münferitdir bunu onlar demedi sağda solda söylendi onlara maledip laf çakmak haksızlıktır.
ha kendileri demezde çeşitli yönlendirme yaparlar bunu yapma hakkınada sahipler istedikleri gibi kamu oyu yaratırlar ama gs gibi çıkıp tv ye
gomezi alamayız şu kadar bonservis istiyorlar şu kadara maal oluyor derlerse o zaman haklı olursun birde sende iyi biliyorsun bir oyuncunun bedelini
daha çok onu isteyen takımın seviyesi belirler başkasına bire verecekleri oyuncu sana dört olur barselona ister on olur bu işler böyledir. bunu en iyi sen biliyorsun
o nedenle işte bak bursa kaça aldı teoriside yanlış bir teori