hiçbirşekilde katılmıyorum
boyle bir mantık olamaz, eldeki kadronda orta acacak kabiliyette oyuncu yok,, 1.5 maaş alıyor top ezmede olcay ve gokhandan farkı yok bence onların dahada fazlası var.... (gokhan için nispeten diyelim )
artı forma sattırıryor sana ve avruapda manset olacak kabiliyette bir insan,, senin olcayından zaman zamanda gökhanından çok daha ilgi çekecek birisi medyada
yani bazende futbolundan cok yan etkilerine bakacaksınız
bence onun oynadığı maçlarda hatası diğer ikiliye oranla daha azdır.. çnk bu adamın faydasıda var. sizin altyapınızda fikret orman sevgisi ve yalan medya doldurusu olduğu için
ki necmi abi der hep gözünlemi gördün diye bende ona diyorum bu adamın yediği kırmızılar haricinde saha dısında neyini gördünüzde bu denli adamı dışlıyorsunuz...
zaten disiplinsiz zaten maç satıyor bunlarda hemfikiriz ama bunu artık biraz daha dizginledi bize artık maç alacak adam lazım yeterince veren var.... bir iki vermiş verecek , normal bu seviyedeki oyucu için.. senin kalecin senede 5 möaç veriyor dahada derinleştirmeyim konuyu..
nerde bu sattığı formalar biz stadda göremiyoruz quaresma forması stad dışından size öylemi geliyor
dtadı geçtim o kadar dolanıyoruz istanbulda hiçte görmüyoruz bu formaları laf olsun beri gelsin forma satıyormuş
ne diyeyim yani buna he he mi diyeyim banane medyada çekeceği ilgiden o zaman gider sinema oyuncusu transfer ederim
saha dışında ne yaptığından banane beni ilgilendiren sahada ne yaptığı bir şey yapmıyor sen beni bu güne kadar saha dışı nedeniyle
her hangi bir oyuncuya konuştuğumu gördünmü özel hayatını nasıl yaşamak istiyorsa yaşar banane kız vermeyeceğim sonuçta
beni sahadaki performansı ilgilendirir varmı bu yok konu kapanmıştır. Benim için Pektemeği eleştirirsiniz koyun ondan fazla katkısı
olur quaresmanın katkısını geçtim zararı büyük adam oyundan çıktıktan sonra Beşiktaş patlıyor neden çünkü freni boşalıyor
@ozan062