Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256943 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma ilk geldiği zaman en azından topla daha çabuktu ve rakibi daha kolay geçebiliyordu.

Artık o çabukluğundan ve kıvraklığından eser kalmamış.

Eskisi gibi olsa en azından son yarım saatte girip oyunun şeklini değiştirebilir derdim ama görüntü o ki bunu dahi yapabilecek durumda gözükmüyor.

yaşının verdiği olgunlukla oynasa ona'da razıyız :) Olcay'dan daha becerekli ve hızlı aslında quaresma bunu kullanamıyor.İnşallah toparlar diyelim nediyelim.

Çevrimdışı Tolga

32 yaşında adamın zaten bu çabukluğu ve esnekliği beklemekte haksızlık olur. Ama tabi Porto'da Bayern'i devirmiş ondan aldık biz. :kop:
Zaten benim fazla bir beklentim yoktu.

Kenardan oyuna dahil olursa yorulan savunmalara karşı diri haliyle belki iş yapabilir diyordum ama fiziksel durumu bu kadarını bile yapamayacağını gösteriyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Trabzon maçında biraz da şansının yardımıyla attığı gol dışında ne yaptı ben de çok merak ediyorum.

Golü, asisti geçtim kilit pası bile yok. Öbür tarafta kıyasladığımız Nani tek başına taşıyor Feneri.

zaten ordan girecem konuya
adama düzgün sans verirsen oyun içindeki roluynu serbest hale dönüştürürsen bu adamda sana naniden farkını yapmaz.. ama haddinden fazla rol yüklüyorsun sonrada pas gelmeyince o gelmeyince zırlamaya baslıyor

yahu onu bosverin son maçta atiba ortasahadan alıyor topu gidiyor kaleye sut cekiyor kenardan sevgiliniz gökhan atibaya bağırıyor kızıyor sonrada atiba ona geri cevap veriyor ekranlarada yansıyor bu ve ilkte olmuyor adamda sorunlu gomzein rakibe dirsek atıyor gokhanın küfürler dirsekler atıyor yani karakter olarakda sıkıntılı hani ordan  yaklasırsanız konuya:)

yani takımda hala oturmamış seyler var. senin gomezin geçen gün 2 gol atmasa  podolski ve naninin yanına yaklasamıyordu istatistik olarak ama önceden burayı tanımıs yalamıs yutmus q7 daha cabuk etki eder niyetim bu cabuk harcıyorsunuz

çağrı d,iyor işte iyi bir yedek olur zaten bende düzenli 11 oyuncusu olur demiyorumki fakat yorumlar ve medya adamı siliyor yahu böyle işmi olur para veriyoruz bu adama artı bonservis vermişiz ona göre konusalım 
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 15:41:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 15:53:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
zaten ordan girecem konuya
adama düzgün sans verirsen oyun içindeki roluynu serbest hale dönüştürürsen bu adamda sana naniden farkını yapmaz.. ama haddinden fazla rol yüklüyorsun sonrada pas gelmeyince o gelmeyince zırlamaya baslıyor

yahu onu bosverin son maçta atiba ortasahadan alıyor topu gidiyor kaleye sut cekiyor kenardan sevgiliniz gökhan atibaya bağırıyor kızıyor sonrada atiba ona geri cevap veriyor ekranlarada yansıyor bu ve ilkte olmuyor adamda sorunlu gomzein rakibe dirsek atıyor gokhanın küfürler dirsekler atıyor yani karakter olarakda sıkıntılı hani ordan  yaklasırsanız konuya:)

yani takımda hala oturmamış seyler var. senin gomezin geçen gün 2 gol atmasa  podolski ve naninin yanına yaklasamıyordu istatistik olarak ama önceden burayı tanımıs yalamıs yutmus q7 daha cabuk etki eder niyetim bu cabuk harcıyorsunuz

çağrı d,iyor işte iyi bir yedek olur zaten bende düzenli 11 oyuncusu olur demiyorumki fakat yorumlar ve medya adamı siliyor yahu böyle işmi olur para veriyoruz bu adama artı bonservis vermişiz ona göre konusalım 

Yahu Ozan yapma gözünü seveyim iyice melankolik olmuşsun :) Kara sevda ile Fikret Orman'ı savunanları eleştirirsin aynısını yapıyorsun şimdi :)

Tabiki de bağrışmalar olacak Iniesta Messi'ye bağırıyor hala 10 yıldır beraber oynuyorlar.

Serbest rol diyorsun 10 numaradan serbest rol mü olur. Adama bildiğin bütün ortasahayı verdi Güneş al istediğin gibi oyna geri de dönme yeterki skor yap diye. Ona rağmen varlık gösteremedi adam.

Ondan önce İskenderbey maçında da kanat oynadı orada da varlık gösteremedi üstüne bomboş kale yerine auta attı topu.

Daha ne yapalım ajan olarak karşı takıma mı verelim kolay gol atsın diye :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Uefa'nın 11 milyon takipçili Europe League sayfasına bakın. Sanırsın Beşiktaş resmi kulüp sayfası :)

Bu tarz futbolculara sahip olmanın en büyük faydası otoreklam ve marka değerinin yükselmesi...

Çevrimdışı Türkay

Quaresma bu sene bizden çok Trabzonun isine yaradı  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Zaten benim fazla bir beklentim yoktu.

Kenardan oyuna dahil olursa yorulan savunmalara karşı diri haliyle belki iş yapabilir diyordum ama fiziksel durumu bu kadarını bile yapamayacağını gösteriyor :)

Yahu bu adam sonradan oyuna girip etkili olabilecek bir isim olsaydı Porto tutardı Portekiz ligi bizimkinden heybetli bir yanı yok. Adamlar bildiğin itelediler. Bedava aldıkları adamdan para kazandılar.

32 yaşındaki birine bonseris ödüyruz dediğimde herkes çok ucuza aldık diye savunuyordu. Gelmeden öncede bedavaydı güya. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 16:52:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık bunların hepsi bitti. Quaresma oyuncumuz ve yararlanmanın yolu hamle oyuncusu yapmak.

Lakin herkes tekrar tekrar görmeli nasıl yönlendirme yapıldığını.

Önce Dzsudzsak çok pahalaı çok maaş istiyor dendi.

Ardından Quaresma bedava geliyor dendi.

Ardından bedava değil ama Dzsudzsak'tan ucuz dendi.

Sonunda bonservis ve maaş olarak Dzsudzsak'tan pahalı çıktı.

Benim başından beri yediremediğim tek şey göz göre göre insanların aptal yerine konması başka bir şey değil. Yoksa Dzsudzsak almazsın başkasını alırsın, alacaksın da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Artık bunların hepsi bitti. Quaresma oyuncumuz ve yararlanmanın yolu hamle oyuncusu yapmak.

Lakin herkes tekrar tekrar görmeli nasıl yönlendirme yapıldığını.

Önce Dzsudzsak çok pahalaı çok maaş istiyor dendi.

Ardından Quaresma bedava geliyor dendi.

Ardından bedava değil ama Dzsudzsak'tan ucuz dendi.

Sonunda bonservis ve maaş olarak Dzsudzsak'tan pahalı çıktı.

Benim başından beri yediremediğim tek şey göz göre göre insanların aptal yerine konması başka bir şey değil. Yoksa Dzsudzsak almazsın başkasını alırsın, alacaksın da.
Onları diyenler duyumcular.

Baskanın ağzından cıkan tek şey:
"İkisinden biri olacak,ben Quaresma'yı istiyorum" oldu.
Quaresma hem kaliteli hem daha iyi oyuncu.Ama şu aralar çok formsuz Avrupa Lig'inde ve lig maçlarının ikinci yarılarında şans bulup bir şeyler göstermesi gerekiyor.Geldiği Beşiktaş'ın değiştiğini görmeli.1-2 hafta yedek kalınca görecek zaten bunu.

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Açıklamayı da yazaydın. :D

"Gökhan Töre 3000. Golümüzü Attığı Formasını BJK Müzesine Hediye Etti
Başarılı futbolcumuz Gökhan Töre, siyah-beyazlılarımızın lig tarihindeki 3000. golünü attığı formayı imzalayarak müzemize hediye etti. Gökhan Töre, 3000. golümüzü Spor Toto Süper Ligin 5. haftasındaki Gençlerbirliği maçında 66. dakikada kaydetti. "

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Yahu Ozan yapma gözünü seveyim iyice melankolik olmuşsun :) Kara sevda ile Fikret Orman'ı savunanları eleştirirsin aynısını yapıyorsun şimdi :)

Tabiki de bağrışmalar olacak Iniesta Messi'ye bağırıyor hala 10 yıldır beraber oynuyorlar.

Serbest rol diyorsun 10 numaradan serbest rol mü olur. Adama bildiğin bütün ortasahayı verdi Güneş al istediğin gibi oyna geri de dönme yeterki skor yap diye. Ona rağmen varlık gösteremedi adam.

Ondan önce İskenderbey maçında da kanat oynadı orada da varlık gösteremedi üstüne bomboş kale yerine auta attı topu.

Daha ne yapalım ajan olarak karşı takıma mı verelim kolay gol atsın diye :D

stoke macını hatırlıyorum ben tek başına takımı sırtladı.. yani demek istediğim varlık gösteremeyen 10 oyuncu arasında tek yıldızı parlayan adamdır.. simdi kastettiğim sey su bazı oyuncular sahada ne yapıcakları sınırlıdır bellidir iki adamı yollarsın ona önlemi alırsın ama bu tip adamlar sahada rahatlıkla gezinebiliyor ve bunu yönetmeside sayın hocaya kalıyor

ve dediğin gibi harcamayalım zaman tanıyalım sonucta para verdik aldık ve yönetim tamda benim istediğim gibi elini tasın altına koydu :evillol: :evillol: :bandit: anlayan anlamıştır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Açıklamayı da yazaydın. :D

"Gökhan Töre 3000. Golümüzü Attığı Formasını BJK Müzesine Hediye Etti
Başarılı futbolcumuz Gökhan Töre, siyah-beyazlılarımızın lig tarihindeki 3000. golünü attığı formayı imzalayarak müzemize hediye etti. Gökhan Töre, 3000. golümüzü Spor Toto Süper Ligin 5. haftasındaki Gençlerbirliği maçında 66. dakikada kaydetti. "

Düzeltme için teşekkürler :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 20:58:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Onları diyenler duyumcular.

Baskanın ağzından cıkan tek şey:
"İkisinden biri olacak,ben Quaresma'yı istiyorum" oldu.
Quaresma hem kaliteli hem daha iyi oyuncu.Ama şu aralar çok formsuz Avrupa Lig'inde ve lig maçlarının ikinci yarılarında şans bulup bir şeyler göstermesi gerekiyor.Geldiği Beşiktaş'ın değiştiğini görmeli.1-2 hafta yedek kalınca görecek zaten bunu.

Görür :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 21:01:31
  • Beşiktaş / Bodrum
stoke macını hatırlıyorum ben tek başına takımı sırtladı.. yani demek istediğim varlık gösteremeyen 10 oyuncu arasında tek yıldızı parlayan adamdır.. simdi kastettiğim sey su bazı oyuncular sahada ne yapıcakları sınırlıdır bellidir iki adamı yollarsın ona önlemi alırsın ama bu tip adamlar sahada rahatlıkla gezinebiliyor ve bunu yönetmeside sayın hocaya kalıyor

ve dediğin gibi harcamayalım zaman tanıyalım sonucta para verdik aldık ve yönetim tamda benim istediğim gibi elini tasın altına koydu :evillol: :evillol: :bandit: anlayan anlamıştır

Stoke mu? 5 sene öncesi nerdeyse yani.

Yahu hangi zamanda yaşıyorsunuz siz adam 32 yaşında :) Kaldı ki tek kişi bir maçı alıyorsa zaten o takımda sıkıntı vardır.

O zaman da şimdi de görmeniz gereken bu. O takım yanlıştı. Takımın yapısı da yanlıştı. Zaten 10 tane bitik adam olduğu için sadece o parladı.

Boşuna beklemeyin hüsrana uğrarsınız artık bu tarz şeyler olmayacak çünkü takımda yük eşit dağılıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Görür :)
Görmek zorunda.
En kötü geçen sene Porto'da olduğu gibi hep hamle oyuncusu olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 21:17:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Görmek zorunda.
En kötü geçen sene Porto'da olduğu gibi hep hamle oyuncusu olur.

Porto'da hamle oyuncusu değil, direk 11 oyuncusuydu geçen sene. Kondisyonun son demiydi ve ona rağmen koca sezonu 2 gol ile bitirdi penaltılar dışında.

Çok iyi bir sol kanat almamız gerekiyordu bizim. Olcay'ı yedek bırakmalıydı hem de tartışmasız bırakmalıydı gelecek olan. Sol bek de aynı şekilde.

Biz onun yerine yedek bir sol bek ve yedek bir sol kanat aldık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 21:41:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 20 derbiden sadece 2'sini kazanıp ligde 19 atıp 38 gol yemişiz.

İmajımız gerçekten yerle bir durumda. Bu durumda ciddiye alınmayı zaten bekleyemeyiz.

Bu takım üst üste 2 kez şampiyon olmadan ve en en az 7-8 yıl devamlı ilk ikide olmadan bu imajı toparlayamaz.

Şampiyon kim olursa olsun yarışan takım mutlaka biz olmak zorundayız. Zaten her sene yarışırsak en kötü 3 yılda 1 biz oluruz.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 21:43:26 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

İmajımız gerçekten yerle bir durumda. Bu durumda ciddiye alınmayı zaten bekleyemeyiz.

Bu takım üst üste 2 kez şampiyon olmadan ve en en az 7-8 yıl devamlı ilk ikide olmadan bu imajı toparlayamaz.

Şampiyon kim olursa olsun yarışan takım mutlaka biz olmak zorundayız. Zaten her sene yarışırsak en kötü 3 yılda 1 biz oluruz.
stad bittikten sonra değişeceğine inanıyorum ben bu tablonun Allah'ın izniyle, eğer değişmezse vay halimize
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Maç başlığına da yazdım son 32 Fb derbisinin yarısını kaybetmişiz bu tablo çok kötü.

İç sahada oynadığımız son 16 Fb derbisinin de yarısını kaybetmişiz bu arada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

rezillik bizim adımıza bu maçlar derbi olmaktan çıkıyor iyice

Çevrimdışı Efe

bugün şu istatistik dikkatimi çekti bazı arkadaşlar 2 sezondur derbi  kazanamıyoruz falan diyorda biz son 42 derbide sadece 8 galibiyet almışız son 10 senede tam bir komedi yaşanıyor aslında derbilerde bu ne ya bugün baktım şok oldum son 20 maç sadec 2 galibiyet 2 şaka gibi bide stadtan diyenler var önce stad vardı aaldığımız galibiyet  42 maç 8 galibiyet biz maalesef maça çıkmadan maçları kaybetmişiz şu istatistikle şunu gören futbolcuya ne anlatacaksın ki adam maça çıkarken mağlup başlıyor taraftarda zaten yenilmeyi kabullenmiş kesin yeniliriz demeye başlamış bunu bu hallere hep birlikte getirdik maalesef takım yönetim taraftar birlikte çıkmamız lazım ama tribümler bomboş 25-30 bin anca olacak o tribünü gören futbolcu o maça nasıl konsantre olacak ben boşa oynuyorum diyecek yazık valla düştüğümüz hallere bak  :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2015, 23:52:03 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

bugün şu istatistik dikkatimi çekti bazı arkadaşlar 2 sezondur derbi  kazanamıyoruz falan diyorda biz son 42 derbide sadece 8 galibiyet almışız son 10 senede tam bir komedi yaşanıyor aslında derbilerde bu ne ya bugün baktım şok oldum son 20 maç sadec 2 galibiyet 2 şaka gibi bide stadtan diyenler var önce stad vardı aaldığımız galibiyet  42 maç 8 galibiyet biz maalesef maça çıkmadan maçları kaybetmişiz şu istatistikle şunu gören futbolcuya ne anlatacaksın ki adam maça çıkarken mağlup başlıyor taraftarda zaten yenilmeyi kabullenmiş kesin yeniliriz demeye başlamış bunu bu hallere hep birlikte getirdik maalesef takım yönetim taraftar birlikte çıkmamız lazım ama tribümler bomboş 25-30 bin anca olacak o tribünü gören futbolcu o maça nasıl konsantre olacak ben boşa oynuyorum diyecek yazık valla düştüğümüz hallere bak  :bandit:
işte gerçekler ortada o yüzden haddimizi bilerek oynamak zorundayız beraberlik kötü sonuç değil maçtaki şartlara göre

Çevrimiçi Necmi

hiçbirşekilde katılmıyorum

boyle bir mantık olamaz, eldeki kadronda orta acacak kabiliyette oyuncu yok,, 1.5 maaş alıyor  top ezmede olcay ve gokhandan farkı yok bence onların dahada fazlası var.... (gokhan için nispeten diyelim )
artı forma sattırıryor sana ve avruapda manset olacak kabiliyette bir insan,, senin olcayından zaman zamanda gökhanından çok daha ilgi çekecek birisi medyada
yani bazende futbolundan cok yan etkilerine bakacaksınız
bence onun oynadığı maçlarda hatası diğer ikiliye oranla daha azdır.. çnk bu adamın faydasıda var.  sizin altyapınızda fikret orman sevgisi ve yalan medya doldurusu olduğu için
ki necmi abi der hep gözünlemi gördün diye bende ona diyorum bu adamın yediği kırmızılar haricinde saha dısında neyini gördünüzde bu denli adamı dışlıyorsunuz...

zaten disiplinsiz zaten maç satıyor bunlarda hemfikiriz ama bunu artık biraz daha dizginledi bize artık maç alacak adam lazım yeterince veren var.... bir iki vermiş verecek , normal bu seviyedeki oyucu için.. senin kalecin senede 5 möaç veriyor dahada derinleştirmeyim konuyu..
nerde bu sattığı formalar biz stadda göremiyoruz quaresma forması stad dışından size öylemi geliyor
dtadı geçtim o kadar dolanıyoruz istanbulda hiçte görmüyoruz bu formaları laf olsun beri gelsin forma satıyormuş
ne diyeyim yani buna he he mi diyeyim banane medyada çekeceği ilgiden o zaman gider sinema oyuncusu transfer ederim
saha dışında ne yaptığından banane beni ilgilendiren sahada ne yaptığı bir şey yapmıyor sen beni bu güne kadar saha dışı nedeniyle
her hangi bir oyuncuya konuştuğumu gördünmü özel hayatını nasıl yaşamak istiyorsa yaşar banane kız vermeyeceğim sonuçta
beni sahadaki performansı ilgilendirir varmı bu yok konu kapanmıştır. Benim için Pektemeği eleştirirsiniz koyun ondan fazla katkısı
olur quaresmanın katkısını geçtim zararı büyük adam oyundan çıktıktan sonra Beşiktaş patlıyor neden çünkü freni boşalıyor @ozan062