Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256143 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yedic

ben acikcasi stad bitse bile her mac istisnasiz 42.000 ful cekecegini dusunmuyorum. (passolig protestosundan dolayi) Inonu yikilmadan once de derbiler haric ful cekmiyordu cunku. benim bildigim bir sezonda 20.000 den fazla kombine satilamadi bugune kadar. yanlissam duzeltin. Fikret baskan bedava bilet dagitirsa o ayri tabii  :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

ben acikcasi stad bitse bile her mac istisnasiz 42.000 ful cekecegini dusunmuyorum. (passolig protestosundan dolayi) Inonu yikilmadan once de derbiler haric ful cekmiyordu cunku. benim bildigim bir sezonda 20.000 den fazla kombine satilamadi bugune kadar. yanlissam duzeltin. Fikret baskan bedava bilet dagitirsa o ayri tabii  :icool:

İlk sene her şekilde dolar hatta bilet bulmak baya baya zor olur.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Alıntı
Beşiktaş’ta sezon öncesi geri dönüşü büyük heyecan yaratan isimdi Quaresma... Ancak geride kalan süre içinde beklenen performansın çok uzağında kaldı. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Portekizli, Başakşehir maçının öncesinde yedek takımla çalışınca yeleğini yere atmış, teknik direktör Şenol Güneş’in ‘hoşgörüsü’ krizin büyümesini önlemişti. Tecrübeli oyuncu G.Birliği deplasmanında da sahaya ilk 11’de çıktı. Ancak hayal kırıklığının ötesine geçemeyince devre arasında hocasının, “İkinci yarıya çıkmıyorsun” sözüyle karşı karşıya kaldı.

10 NUMARA SOSA

Takım ikinci yarıya çıkarken, birkaç dakika soyunma odasında kalan, agresif tavırlar sergileyen ve kendi kendine bağırıp çağıran Quaresma’nın bu hareketleri Şenol Güneş’in de kulağına gitti. Portekizli’nin saha içi katkısından memnun olmayan Güneş’in, bu hareketlere de bozulduğu ve F.Bahçe planlarını Quaresma’sız yaptığı öğrenildi!

Haber Kaynağı:Haberturk

Allah iftiracıları helak etsin...

Çevrimdışı 38life

"Ayrıldığım için..."

Sezon başında Beşiktaş'tan Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne transfer olan Demba Ba, ayrılık sürecini anlattı.

Türkiye'de mutlu bir yıl geçirdiğini dile getiren Senegalli futbolcu, Beşiktaş için elinden geleni yaptığını söyledi.
"Ayrıldığım için üzgün değilim" diyen Demba Ba, "Bir yıl kaldım. Ligde şampiyon olamadık. Ancak yapmam gerekeni yaptığıma inanıyorum. Sezon sonunda Çin'den teklif aldık. Bu büyük bir teklifti ve reddedemedik. İki taraf da kazandı. Herkes mutlu oldu. Ben de burada olmaktan mutluyum” dedi.

ŞAMPİYONLUK NEDEN KAÇTI?

Geçen sezon kaçan şampiyonluğu tecrübesizliğe bağlayan Demba Ba, "Diğer takımlara göre çok genç bir ekiptik. Bu çok potansiyeliniz var, kaliteniz var ancak aynı zamanda tecrübe konusunda yetersizliğiniz var demektir. Büyük maçlarda tecrübe her zaman farkı ortaya çıkarır. Tecrübe dışında her şeye sahiptik. Bir başka etken ise stat konusuydu. 34 maçı dışarda oynadık. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçları bile kazanamadık. Tribünde taraftar olsa bile kendinizi dışarıda hissediyorsunuz" şeklinde konuştu.

DEMBA BA'DAN GOMEZ'E TAM NOT!

Demba Ba kendi yerine transfer edilen Mario Gomez'i de değerlendirdi. Gomez'in gol atmaya alışık olduğunu söyleyen golcü oyuncu, “Uzun yıllar bunu yaptı. Sadece kendine güven duyması gerekiyor. İyi performans sergileyeceği konusunda şüphem yok” dedi.

TARAFTARA MESAJ

Demba Ba, Beşiktaş taraftarından da övgüyle bahsetti. Kendi adına yapılan tezahüratları unutamadığını dile getiren Senegalli golcü, "Bu coşku ve tezahüratı Türkiye dışında bulamazsınız. İngiltere'de Almanya'da Çin'de yok. Hayatımın geri kalanında da böyle birşey göreceğimi zannetmiyorum" şeklinde konuştu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 18:42:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milliyet Beşiktaş düşmanlığında tavan yaptı artık.

2009'da 1 sezonluğuna Hoffenhaim'dan kiraladığımız kaleci Ramazan 4 sezon ortada gözükmedi. Bir sezon Bundesliga'ya yei çıkan takımda 5 maç oynadı diye;

Beşiktaş kovdu Bundesliga'da yıldız oldu diye başlık atıyorlar. İğrençlikte sınır tanımıyorlar artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Harika muz ortası yapıyormuş kaç tane yaptıda
gördük ben görmedim bana sanalda yapacağı muz ortalar lazım değil

hiçbirşekilde katılmıyorum

boyle bir mantık olamaz, eldeki kadronda orta acacak kabiliyette oyuncu yok,, 1.5 maaş alıyor  top ezmede olcay ve gokhandan farkı yok bence onların dahada fazlası var.... (gokhan için nispeten diyelim )
artı forma sattırıryor sana ve avruapda manset olacak kabiliyette bir insan,, senin olcayından zaman zamanda gökhanından çok daha ilgi çekecek birisi medyada
yani bazende futbolundan cok yan etkilerine bakacaksınız
bence onun oynadığı maçlarda hatası diğer ikiliye oranla daha azdır.. çnk bu adamın faydasıda var.  sizin altyapınızda fikret orman sevgisi ve yalan medya doldurusu olduğu için
ki necmi abi der hep gözünlemi gördün diye bende ona diyorum bu adamın yediği kırmızılar haricinde saha dısında neyini gördünüzde bu denli adamı dışlıyorsunuz...

zaten disiplinsiz zaten maç satıyor bunlarda hemfikiriz ama bunu artık biraz daha dizginledi bize artık maç alacak adam lazım yeterince veren var.... bir iki vermiş verecek , normal bu seviyedeki oyucu için.. senin kalecin senede 5 möaç veriyor dahada derinleştirmeyim konuyu..
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2015, 20:45:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

boyle bir mantık olamaz, eldeki kadronda orta acacak kabiliyette oyuncu yok,, 1.5 maaş alıyor  top ezmede olcay ve gokhandan farkı yok bence onların dahada fazlası var.... (gokhan için nispeten diyelim )
artı forma sattırıryor sana ve avruapda manset olacak kabiliyette bir insan,, senin olcayından zaman zamanda gökhanından çok daha ilgi çekecek birisi medyada
bence onun oynadığı maçlarda hatası diğer ikiliye oranla daha azdır.. çnk bu adamın faydasıda var.  sizin altyapınızda fikret orman sevgisi ve yalan medya doldurusu olduğu için
ki necmi abi der hep gözünlemi gördün diye bende ona diyorum bu adamın yediği kırmızılar haricinde saha dısında neyini gördünüzde bu denli adamı dışlıyorsunuz...

zaten disiplinsiz zaten maç satıyor bunlarda hemfikiriz ama bunu artık biraz daha dizginledi bize artık maç alacak adam lazım yeterince veren var.... bir iki vermiş verecek , normal bu seviyedeki oyucu için.. senin kalecin senede 5 möaç veriyor dahada derinleştirmeyim konuyu..

Katılmıyorum.

"bence onun oynadığı maçlarda hatası diğer ikiliye oranla daha azdır.. çnk bu adamın faydasıda var."

Böyle bir şey görmedik şu ana kadar. Ne umut verecek bir şeyi ne de faydası olmadı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Senin cümlelerinle koyu gösterdiğim yerlerden üsttekini alttakine cevap olarak görüyorum. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca güzel hava kattı takıma. Ben öyle hissediyorum :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 23:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Yahu 50.000 tane fazla forma sattırsa bana getiri 1  milyon Tl.

1 maçta kırmızı kart görse bana kaybı 1 milyon tl. Senelik etkisini 1 maçta çöpe atıyor zaten senin o yan etkilerinden.

Olcay 5 maçta 2 gol 3 asist yapmış, Töre 5 maç 1 gol 4 asist yapmış savunduğun adam 5 maç 1 gol 1 kırmızı kart yapmış. Ben ne kadar yetenekli olduğuna değil tabelaya bakarım.

Serdar Özkan da Arda'dan 2 kat yetenekliydi olay yetenekle bitmiyor. Adamın bana hiçbir getirisi yok nerdeyse. Tartışılacak bir yanı bile kalmadı aslında neyi tartışıyor hala onu bile anlamıyorum.

Bak ben bunları Fikret Orman'ı ne seven ne sevmeyen çoğunlukla eleştiren biri olarak yazıyorum. Ortada duramama sorunu her yere sıçrıyor futbolda. Resmen tek taraflı aşk yaşıyorsunuz adamla bu da gerçekleri görmenizi engelliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Can persi olmasi tekmik direktore atar yapabilir yetkisi vermiyor adama !
Onuda gec Popularite olarak Q17 daha populist dunyada
Zamaninda CR7 yi yedek birakan bi adamdan bahsediyoruz Van persi kim??
Onunda performansini goruyoruz..
Barcelona Celsi inter Porto yeterli mi?
Hangi dünyadasın abi sen :D

van Persie'nin premier ligde attığı gol sayısı, Quaresmanın saydığın takımlarda oynadığı maç sayısından fazla.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hangi dünyadasın abi sen :D

van Persie'nin premier ligde attığı gol sayısı, Quaresmanın saydığın takımlarda oynadığı maç sayısından fazla.
Eeee napalim yani ?
Attigi Gol oaranina mi bagli taninirligi?
Ona bakarsak Gomezde Persiden daha fazla gol atti !
Almanya ligi ile Premier lig karsilastirilmaz diyorsunuz buna katilmiyorum
Gomez Bayernde oynadi orada tabi atar 40 gol dendi
Eee Ayni Gomez Almanyanin orta sira takimi Stitgartta 36 Gol atip Sampiyon yapti !!.
Persi kimi sampiyon yapti ? :alala:
Illa kiyaslama yapilacksa Pwrsi ile Gomezi karsilastiralim bana Gore Gomez daha iyi bir forvet..
Fizik , Hava hakimiyeti , Son vurus becerisi , Attigi Gol sayisi vs vs hepsinde Gomez daha üstün...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca güzel hava kattı takıma. Ben öyle hissediyorum :)

Bu Quaresma'yı sevmiyeyim de napayım ben :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Eeee napalim yani ?
Attigi Gol oaranina mi bagli taninirligi?
Ona bakarsak Gomezde Persiden daha fazla gol atti !
Almanya ligi ile Premier lig karsilastirilmaz diyorsunuz buna katilmiyorum
Gomez Bayernde oynadi orada tabi atar 40 gol dendi
Eee Ayni Gomez Almanyanin orta sira takimi Stitgartta 36 Gol atip Sampiyon yapti !!.
Persi kimi sampiyon yapti ? :alala:
Illa kiyaslama yapilacksa Pwrsi ile Gomezi karsilastiralim bana Gore Gomez daha iyi bir forvet..
Fizik , Hava hakimiyeti , Son vurus becerisi , Attigi Gol sayisi vs vs hepsinde Gomez daha üstün...
Heh bence de. Quaresma falan komik oluyor bunların yanında :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

görüşlere saygım var ne deyim simdi yani sizlerde bende olaya farklı bakıyoruz... ondan dolayı anlaşamayız ben yetenekle oyun içindeki faydaya bakıyorum skor olarak bakarsak zamana yayalım o zaman tartısmak daha doğru olur bence hatta sezon sonu..

kriterlere  yaş ,oynadığı dakka, oynadığı pozisyonlar  yanlış oynatılacağı pozisyonlar vs olarak değerlendirmek gerekecek çnk suan adama yer bulamıyor sayın hocamız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Eylül 2015, 12:58:35
  • Beşiktaş / Bodrum
görüşlere saygım var ne deyim simdi yani sizlerde bende olaya farklı bakıyoruz... ondan dolayı anlaşamayız ben yetenekle oyun içindeki faydaya bakıyorum skor olarak bakarsak zamana yayalım o zaman tartısmak daha doğru olur bence hatta sezon sonu..

kriterlere  yaş ,oynadığı dakka, oynadığı pozisyonlar  yanlış oynatılacağı pozisyonlar vs olarak değerlendirmek gerekecek çnk suan adama yer bulamıyor sayın hocamız

Çünkü yer yok takımda :D

Takımın skor yükünün asist gol olarak 3Te 2'sini yapan Olcay ve Töre'den vazgeçemez. Mecburen 10 numarada deniyor.

Halbuki yeri belli. Yedek kulübesi :D O zaman hiç sıkıntı kalmayacak iyi bir hamle oyuncu olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Oyun içinde olcay ve gökhandan nasıl daha faydalı gördüğünüzü açar mısınız?

Çevrimdışı talha

Kusura bakma ama böyle oynamaya devam ettikçe bulacağı tek yer yedek klübesi olacaki. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Oyun içinde olcay ve gökhandan nasıl daha faydalı gördüğünüzü açar mısınız?
Trabzon maçında biraz da şansının yardımıyla attığı gol dışında ne yaptı ben de çok merak ediyorum.

Golü, asisti geçtim kilit pası bile yok. Öbür tarafta kıyasladığımız Nani tek başına taşıyor Feneri.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma ilk geldiği zaman en azından topla daha çabuktu ve rakibi daha kolay geçebiliyordu.

Artık o çabukluğundan ve kıvraklığından eser kalmamış.

Eskisi gibi olsa en azından son yarım saatte girip oyunun şeklini değiştirebilir derdim ama görüntü o ki bunu dahi yapabilecek durumda gözükmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Quaresma ilk geldiği zaman en azından topla daha çabuktu ve rakibi daha kolay geçebiliyordu.

Artık o çabukluğundan ve kıvraklığından eser kalmamış.

Eskisi gibi olsa en azından son yarım saatte girip oyunun şeklini değiştirebilir derdim ama görüntü o ki bunu dahi yapabilecek durumda gözükmüyor.

32 yaşında adamın zaten bu çabukluğu ve esnekliği beklemekte haksızlık olur. Ama tabi Porto'da Bayern'i devirmiş ondan aldık biz. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.