Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255015 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma takımın bir parçası olduğunu bilsin , takım ayrı kendi ayrı oynamasın , filmlerdeki süper kahramanlar gibi kahramanlığa soyunup spektaküler işler yapma sevdasına girmesin(topu orta sahadan alıp götürerek trivelayla gol atmaya çalışmak gibi) , egolarını takımın üstünde tutmasın o zaman kendisine yapılan eleştiriler de azalacaktır. Bunun mümkün olabilirliği yine Quaresma'ya bağlı. Uygun pozisyondaki arkadaşına pas atmak yerine çalım atmayı tercih ederse , gol atmanın daha kesin yolu varken kaleciye şut antrenmanı yaptırır gibi kavisle topu yumuşatıp kaleciye teslim ederse o zaman ister istemez insanlarda takıntı oluşuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma takımın bir parçası olduğunu bilsin , takım ayrı kendi ayrı oynamasın , filmlerdeki süper kahramanlar gibi kahramanlığa soyunup spektaküler işler yapma sevdasına girmesin(topu orta sahadan alıp götürerek trivelayla gol atmaya çalışmak gibi) , egolarını takımın üstünde tutmasın o zaman kendisine yapılan eleştiriler de azalacaktır. Bunun mümkün olabilirliği yine Quaresma'ya bağlı. Uygun pozisyondaki arkadaşına pas atmak yerine çalım atmayı tercih ederse , gol atmanın daha kesin yolu varken kaleciye şut antrenmanı yaptırır gibi kavisle topu yumuşatıp kaleciye teslim ederse o zaman ister istemez insanlarda takıntı oluşuyor.
Basaksehir macindaki pozisyon haric dediklerinin hicbirini yapmdi suana kadar..
Adamin tarzi bu , Tarzi olmamasina ragmen bu sene ilk defa bu kadar yardimlasmali ve pasli oynamaya calisiyor elinden geldigince ama cok alisik olmadigindan yanlis tercihler yapiyor
Ornk: Pas vereceği yerde Sut , Sut cekecegi yerde Pas gibi.
Taraftara soz verdi ce cok buyuk sevgi goruyor bunun farkinda oda taraftari mutlu etmek istiyor , performansinin kotu oldugunun oda farkinda ve taraftara oldukca mahcup bunu yuz ifadesinden anlamak oldukca basit @Onur Küçük
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Performansini elwstirin Canimi yiyin , Bende begenmiyorum performansini cok gucsuz ve yetersiz Hayal kırıklığı yasiyorum...
Böyle diyorsun ama oyundan çıktıktan sonra ne yapmış, nasıl üzülmüş, maçı nerede seyretmiş bunları yazıyorsun. Biz Quaresma'yı üzülsün diye değil, çalışsın çabalasın hepimizin yüzünü güldürsün diye aldık.
Çağrı'nın dediği gibi 1.7 milyonu bana verseler benim yanımda diktatörlerinin ölümüne üzülen Kuzey Kore halkı solda sıfır kalır  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adamin tarzi bu , Tarzi olmamasina ragmen bu sene ilk defa bu kadar yardimlasmali ve pasli oynamaya calisiyor elinden geldigince ama cok alisik olmadigindan yanlis tercihler yapiyor
Taraftara soz verdi ce cok buyuk sevgi goruyor bunun farkinda oda taraftari mutlu etmek istiyor , performansinin kotu oldugunun oda farkinda ve taraftara oldukca mahcup bunu yuz ifadesinden anlamak oldukca basit @Onur Küçük
Her maç yapıyor onları Yunus Emre . Ben kötü niyetli olduğunu da düşünmüyorum . Taraftar olarak da hatalı davranıldı gelmeden önce ondan aşırı beklentiler umulduğundan. 100 kilo ve 200 kilo kaldıran insan düşünelim . 100 kilo kaldıran insandan fazla beklentimiz olmaz . 200 kilo kaldıran içinse daha fazla örneğin 250 kilo kaldırmasını bekler ve destekleriz. Beklenti aşırı olduğu zaman 200 kilo kaldıran kişi aşırı beklentilerden dolayı konsantre olamayıp yanlış kararlar alacağından 250 kiloyu hiçbir zaman kaldıramayacak. Kısacası demeye çalıştığım beklentilerimizin makul olması gerektiği. Taraftar olarak makul beklentilerimiz olmadığından bu Quaresma'nın oyununa da kötü yansıyor.
Taraftar beklentilerini makul seviyeye çeksin , bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi Quaresma'dan yeteneklerini süper kahramanlığa soyunacak şekilde değil de takımın optimum fayda sağlayacağı şekilde kullanması için teşvik etsin  bundan Beşiktaş fayda sağlar.

Çevrimdışı 38life

Objektivitenin olmadığı yerde sabahlar olmaz :)

Vur patlasın Çal oynasın...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öncelikle çok güzel bir analiz yapmışsın belirtmek isterim. Olağan sayılacak takıntı lafı tepki gördü burada.
Taraftar istedi diye Q17 alındı mı .... Evet
Yönetimin kongrede koz olarak kullanacağı dedikoduları çıktı mı ...... Evet
Q17 kötü olmasına rağmen gereğinden fazla süre aldı mı ... Evet

İnsanın aklına yönetimin Q17 nin oynatılması konusunda baskı kurduğu ihtimali geliyor.
Bunu ben bilemem, yönetimden bazıları  ve Şenol Hoca haricinde kimse bilemez.
Önemli olan insanın aklına böyle ihtimallerin gelmesi. Ben bu şekilde düşündüğüm için kendimi suçlayamam. Sonuçta belli bir mantık yürütüyorum.
Belki bana öyle geliyor ama sanki her maç Q17 ye takımda yer aranıyor gibi. Aslında aynı şeyler Gomez içinde geçerli. Cenk tam formundayken yedeğe düşmesi en azından oyuncu için hoş olmuyordur. Burada da Gomez oynasın seneye Çin ligine satalım havası var sanki .
18 lik kadroya stoper alınmaması da ayrı bir konu.
Neyse çorba oldu ama hayırlısı. Umarım benimkiler gereksiz tahminlerdir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

zaten artık topcuların  değil paranın tatlı olması durumu bizde artık hakim durumda
bence oyuncuya dayalı değilde paraya dayalı bir düzen uzun zamandır gerçekleşmesi gereken bir konuydu
simdi oguzhan diyoruz satıcaz diyoruz gökhan diyoruz ilerde cenk dicez ve daha nicesi
işte doğru bakış budur niye biliyormusunuz cnk oyuncuya dayalı olursan adam yapar baba sozlesmeyi yatar... ama sen onu
dikene oturtursan oda haddini bilir ve ona göre kendine bir yol haritası çizer ve kariyer odaklı olur..
bize hedefli topcu gelecek biz bir rota olmalıyız uzun zamandır olması gereken budur

kulaklara ne oyunculara teklif yaptığımız geldi ama adamlar gelmiyor seçmiyor,, ki parada çok çok veriyoruz ona ragmen
düşünün işte burdaki konuyu

doğru yoldayız hiç bozmayın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Aynen oyle demek istedim kardesim :ok:
Cunku Surati mahkeme duvari gibi takimin huzurunu bozuyor dendi !
Fakat hangi antrenman resimlerini goraek guluyor gulduruyor takimin nese kaynagi..
Fakat ne oyundan cikarken suratini asti nede tepki gosterdi mac bitene kadar saha kenarinda maci takip etti kulubeye bile gitmedi !
Fan persinin yaptigini Quaresma yapsa idam sehpasini hazirlamisti simdi herkes !!!
O, Robin van Persie bu Quaresma.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kurban olayim seni yaradana
7 ortak girelimmi kurbana
Bayramlarda 2 salla bi bagla
Demba ba Demba Baaaa
Ozledik beee :bawling: :bawling: :bawling:

O, Robin van Persie bu Quaresma.
Can persi olmasi tekmik direktore atar yapabilir yetkisi vermiyor adama !
Onuda gec Popularite olarak Q17 daha populist dunyada
Zamaninda CR7 yi yedek birakan bi adamdan bahsediyoruz Van persi kim??
Onunda performansini goruyoruz..
Barcelona Celsi inter Porto yeterli mi?
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 22:05:41 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı brkntcnr

Nası yapmadı ya? Skenderbeu maçı neydi?

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez'in en sevdiği şarkı 2pac'dan Changes'miş  :)

İdolü Romario Faria imiş.

Şuan en iyi oyuncunun Messi olduğunu düşünüyormuş.Aynı zamanda Barcelona taraftarıymış.

Tüm zamanların en iyi 3 oyuncusu Messi, C.Ronaldo ve Ronaldo Nazario imiş.

Beşiktaştaki en iyi arkadaşı Aşçı Recep Akkoyunmuş.

Çalıştığı en iyi teknik direktör Jupp Heynckes'miş.

En iyi kaleci Neuer'miş.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu konoplyanka sevilla ya yar olmayacak anlaşılan . Bize gelse banko oynayacaktı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Kurban olayim seni yaradana
7 ortak girelimmi kurbana
Bayramlarda 2 salla bi bagla
Demba ba Demba Baaaa
Ozledik beee :bawling: :bawling: :bawling:
Hahahaha :D çok iyi ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

iyide neyi savunuyorsunuz anlamıyorum kötü oynar anlarım
ama Quaresma bütün takımın kötü oynamasına neden oluyor oyunda
kaldığı sürece resmen takımın el freni Şenol Güneşte büyük hoca ya inatla
ortada oynatmaya devam ediyor takımı az sabote etmedi biraz daha etsin diye
gönder kanata madem oynatacaksın hiç olmazsa sadece kanata gelen topları ezer
yok ortaya al bütün çıkan topları ezsin 5 hafta olmuş bir gram katkısı yok neymiş
kulübede takımın puan kaybetmesine üzülmüşmüş hiç rahatsız olmuyormusunuz bunu söylerken
biz onu sahada olsun puan kazansın diye aldık kulübede otursun puan kaybına üzülsün diye değil.
hepimiz biliyoruz oynadığında takıma kademe atlatır. Harika muz ortası yapıyormuş kaç tane yaptıda
gördük ben görmedim bana sanalda yapacağı muz ortalar lazım değil geçmişte yaptıklarıylada şimdi
gol atamayız bana gençlerbirliği maçını kazandıramayacaksa kimse konuşmayacak yemişim
quaresmayı bana Beşiktaş lazım  çıksın oynasın maç kazandırsın başıma taç yapayım ama bu şekilde
emin olun kulübeyi bile haketmiyor.adam iki metreden kaleye topu sokamayacak yemişim trivellasını
ilk geldiğinde hatırlarsınız almeidaya gol attırmak için deli oluyordu adam nerde olursa olsun topu kafasına
indiriyordu şimdi beş maç geçmiş bunları neden göremiyoruz bunun neresinden tutsan elinde kalıyor.
onun her maç en az 5 tane o şekilde orta açması gerekir. ama beş maçta bir tane hatırlıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 02:02:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iyide neyi savunuyorsunuz anlamıyorum kötü oynar anlarım
ama Quaresma bütün takımın kötü oynamasına neden oluyor oyunda
kaldığı sürece resmen takımın el freni Şenol Güneşte büyük hoca ya inatla
ortada oynatmaya devam ediyor takımı az sabote etmedi biraz daha etsin diye
gönder kanata madem oynatacaksın hiç olmazsa sadece kanata gelen topları ezer
yok ortaya al bütün çıkan topları ezsin 5 hafta olmuş bir gram katkısı yok neymiş
kulübede takımın puan kaybetmesine üzülmüşmüş hiç rahatsız olmuyormusunuz bunu söylerken
biz onu sahada olsun puan kazansın diye aldık kulübede otursun puan kaybına üzülsün diye değil.
hepimiz biliyoruz oynadığında takıma kademe atlatır. Harika muz ortası yapıyormuş kaç tane yaptıda
gördük ben görmedim bana sanalda yapacağı muz ortalar lazım değil geçmişte yaptıklarıylada şimdi
gol atamayız bana gençlerbirliği maçını kazandıramayacaksa kimse konuşmayacak yemişim
quaresmayı bana Beşiktaş lazım  çıksın oynasın maç kazandırsın başıma taç yapayım ama bu şekilde
emin olun kulübeyi bile haketmiyor.adam iki metreden kaleye topu sokamayacak yemişim trivellasını
ilk geldiğinde hatırlarsınız almeidaya gol attırmak için deli oluyordu adam nerde olursa olsun topu kafasına
indiriyordu şimdi beş maç geçmiş bunları neden göremiyoruz bunun neresinden tutsan elinde kalıyor.
onun her maç en az 5 tane o şekilde orta açması gerekir. ama beş maçta bir tane hatırlıyorum

Mükemmel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 02:23:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener'in anlaşması tık başı kaç bilmiyorum ancak bizim Yandex ile anlaşmamız her 1000 arama karşılığı 1 dolar.

1 milyon taraftarımız günde 10 kez arama yaparsa bu 10.000.000 aramadan kulübümüz günde 10.000 dolar ayda 300.000 dolar yılda ise 3.6 milyon dolar kazanıyor.

Rıdvan Akar'ın verdiği bilgiye göre hesap bu.

Fenerbahçe'nin bir tarafını yırtmasının sebebi de bu. Bu rakamı sağladıklarında henüz anca yıllık ücreti çıkarıyorlar. Bunun üstü ek gelir olacak onlara.

Yani bu iş ilk bakışta kolay gözükse de devamı zor.  5 milyon twitter kullanıcısı var adamların. Bunun en iyi ihtimal yarısı o da en iyi ihtimal bunu yaparsa bile kazanacağı rakam yılda 10 milyon dolar.

Öyle yok Messi yok Ronaldo zart zurt adamın derdi yılda Yandex'ten aldığı net parayı çıkarttırıp sözleşmeyi kaybetmemek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Celsi,İnter,Poto,Barcelonada kaç maç oynamış @Yunus Emre Dökmeci
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Fener'in anlaşması tık başı kaç bilmiyorum ancak bizim Yandex ile anlaşmamız her 1000 arama karşılığı 1 dolar.

1 milyon taraftarımız günde 10 kez arama yaparsa bu 10.000.000 aramadan kulübümüz günde 10.000 dolar ayda 300.000 dolar yılda ise 3.6 milyon dolar kazanıyor.

Fenerbahçe'nin bir tarafını yırtmasının sebebi de bu. Bu rakamı sağladıklarında henüz anca yıllık ücreti çıkarıyorlar. Bunun üstü ek gelir olacak onlara.

Yani bu iş ilk bakışta kolay gözükse de devamı zor.  5 milyon twitter kullanıcısı var adamların. Bunun en iyi ihtimal yarısı o da en iyi ihtimal bunu yaparsa bile kazanacağı rakam yılda 10 milyon dolar.

Öyle yok Messi yok Ronaldo zart zurt adamın derdi yılda Yandex'ten aldığı net parayı çıkarttırıp sözleşmeyi kaybetmemek.
açık ve net söylüyorum ağızlarıyla kuş tutsalar yıllık peşinatı bile alamazlar. Dediğin gibi anlaşmanın mecbur olan maddeleri
vardır aldıkları peşinatın bile şartı vardır. Fener bütün sponsorluklarında hayal tacirliği yapıyor Ülker isim hakkındada giren kazığı fener taraftarı
yakında öğrenir.aslında aldıkları rakamın söylediklerinin çok altında olduğunu duydum  o anlaşmayla gelecek on yıllık bir gelir kapısını
kapattılar işte aldıkları parayla anca transferlerinin bonservisini ödediler. Artık onlara on sene iyi baksınlar çünkü bedeli on yıllık oldu :D

Çevrimdışı 38life

Biz de yandex kullanmalı mıyız. Gerçekten dişe dokunur bir faydası olacak mı kulübe?

Çevrimdışı Deniz

Ben yandexi kaldirdim.bizden cok fenere yarayacam gibi duruyor ,bize pek bir getirisi oldugunu sanmiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Eylül 2015, 13:04:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz de yandex kullanmalı mıyız. Gerçekten dişe dokunur bir faydası olacak mı kulübe?

Rakamlar böyle. Kitlesel halde olsa faydası dokunur gibi ancak 1 milyon kişi olursak bir oyuncu maaşı çıkıyor.

Biz bunun altından kulüp itmeden kalkamayız ben de kullanmıyorum şuan için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı 38life

1.35 Beck  :lol:

2.05 Necip bi an ekrandan çıkıp beni tokatlıcak sandım :D

Çevrimdışı Kadir G.

Resmi taraftar hesabına bir bakıverin.