Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272405 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Oyunu beğenmedim.Tolga-Gomez el ele aldı maçı.Tolga %100'lük 2 gol çıkardı.2-2 bitemezdi diyemez kimse.

Çevrimdışı TALAT

su hucum hattina tolgayi dusunuyorum  :s20:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

Nasil sadece 2 gol oldu hayret ediyorum.

Quaresma da su igrenc ayak disi vuruslarini biraksa. O anda Kerim yada Cenk olsaydi orda aglari delmisti. Beyefendi yerden ayaginin disiyla vuruyor. Gelde sinirlenme.

Tosic cok kotuydu, hele son anda Cenk'e karsi kaybettigi ikili mucadele ve yavas davranislari beni adeta cildirtti.

su hucum hattina tolgayi dusunuyorum  :s20:
Veli ve Tolgay yeni transfer gibi olacak.Görünen tablo bu

Çevrimdışı Deniz

Tolga zengin de ciddi değişim oldugu ortada.

Su an bize ilk geldigi zamanki formuna yakin bir cizgi ciziyor.insallah bu cizgisini bozmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Quaresma da su igrenc ayak disi vuruslarini biraksa. O anda Kerim yada Cenk olsaydi orda aglari delmisti. Beyefendi yerden ayaginin disiyla vuruyor. Gelde sinirlenme.

Tosic cok kotuydu, hele son anda Cenk'e karsi kaybettigi ikili mucadele ve yavas davranislari beni adeta cildirtti.

Tosic ne zaman iyi oynadi ki?

Geldiginden beri hep kotu ,gelmeden once de kötüydü. Oyuncunun kapasitesi bu fazlasını veremez.yine cok kritik hatalar yapti tolga gununde olmasa puan kaybi yasayabilirdik.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Mottadan bir tık yukarda yine de. O fark da motta gibi adamı takip edip caza sahasının dibine kadar inip anlamsız penaltılar yaptırmamasından kaynaklanıyor zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 19:20:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rhodolfo - Beck - Gomez belli bir standartı yakalar, Quaresma - Tosic kötü transfer demiştik.

Şuan düşündüğümüz gibi gidiyor. Quaresma rotasyon oyuncusu olursa bu maç olduğu gibi son 30 dakikalarda idare eder. Tosic Motta gidene kadar 1 sezon oynar seneye mutlaka sol bek alınacak.

İşin özeti geçen seneye nazaran 2 temel oyuncu daha oturdu takıma. Kaldı stoper - sol bek - ortasaha ve kale. 1 sene içinde bu taşlar da bulunursa seneye Vodafone Arena'da şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 19:22:32 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

yazın neler söylediysek hemen hemen hepsi bu maçta ortaya çıktı.

gomez'in ölüsü bu ligde yıldız olur.

tosic transferi skandaldır.

rhodolfo orta-orta üstü bir stoper.

beck daha fazla çıkmalı diyordum, bu maçta çıktı ama onunda yetenekleri sınırlı.

quaresma hatalı bir transfer.

tolga geçen seneki o insanın enerjisini tüketen halinden uzaklaşmış, sevindirici.

yönetim orta saha almayarak uzun yıllardır hasret kaldığımız, fırtına gibi oynayan bu takımı baltaladı.

Çevrimdışı Mehmet K

Rhodolfo'nun ne kadar iyi olduğu Ersan'ın performansından anlaşılıyor. Adam geldi Ersan'ın performansı direk ikiye katlandı.

Seneye Tosic ve Beck'i yedek bırakacak 2 bek alınırsa siz izleyin bu takımı...
Transferlerin hepsi doğru.Quaresma isteksiz,isterse neler yapabilecegini herkes biliyor.Tosic oyunun başlarını çok iyi oynuyor sonra yoruluyor.Mottayı İsmaili topla 10'la çarp bir Tosic etmez.

Çevrimdışı Türkay

Transferlerin hepsi doğru.Quaresma isteksiz,isterse neler yapabilecegini herkes biliyor.Tosic oyunun başlarını çok iyi oynuyor sonra yoruluyor.Mottayı İsmaili topla 10'la çarp bir Tosic etmez.

Agresif olmayan bir Motta Tosic'den çok daha iyidir bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Hücum setlerini oynayamıyoruz. Gomez, 3 kez dönemediğinden pas çıkarmak zorunda kaldı. Onun dışında gol vuruşları ve koşuları klasının göstergesi.

Töre, 2.yarıda diğer 3 maçtaki gibi aktı diyebiliriz. O varken Quaresma kulübede bekler. Necip, girdikten sonra 8 gol attık galiba. Töre bütün asistleri açık alanda yaptı.

Saha ve alan parselizasyonnunda; kompakt oyunda sıkıntılar var. Hücum gücümüz zaten çok yüksek. Özellikle geniş alanda, öndeyken zaten çok tehlikeliyiz.

Sosa bugün toplu/topsuz oyunda iyiydi. Fakat 70'den sonra pili bitti. Fizik kalitesi düzelir ise Ozzie'nin defansif zafiyetlerini tolere edebilir.

Takımın oyun konsantrasyonu kötüydü. Fakat oynadıkları oyundan keyif alan bir takım var; bu güzel.

İsabetli pas oranımız çok düşüktü ve Başakşehir'e fazla topla oynama ve alan opsiyonu yarattık.

Beck sahanın en iyisiydi. Velhasıl 7-8 atacağımız bir maçı zor kazandık.

Çevrimdışı aa1903

bu yorumu herkes iyi okusun. ligin ikinci yarısında bu yorumu aklınıza getirin. :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 19:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Hem Tosic'i yedek bırakan bek hem doğru transfer? Hem Quaresma isteksiz hem yaparsa ederse ama doğru transfer. Motta ile İsmaili'i birbirine çarparsak zaten sıfıra yakın bir şey çıkıyor.

5'te 3'tür başarı oranı. %60.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo-Ersan ikilisi haftalar ilerledikçe daha uyumlu oynamaya başladılar umarım böyle devam eder. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Tosic'in karar verme mekanizması, topla ilişkisi ve pozisyon sonlandırma becerisi kötü.

O yüzden hiçbir zaman taraftar nezdinde beğenilmez. Bunu alınırken söyledim. Vasat oyuncu; vasat transfer.

Çevrimdışı cursedofdragon

sol bekte ismail'i deniyelim bence 1 maç ben ismail'i çok sevmesemde oyununu.Tosic'ten daha yararlı olur diyorum gençler maçında ismail oynasın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 19:44:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene 97'

Ciner - Kalkavan : Seba gider biz geliriz, Beşiktaş sahipsiz kalmaz. Bıraksın.

Sene 15'

Ciner - Kalkavan Kasımpaşa yönetiminde.

Bizim derdimiz Orman ile değil. Belki Beşiktaş'ı Arat ile beraber en iyi yönetebilecek kişi şu anda. Çünkü Beşiktaş kendini toparladığı zaman istikrarlı şekilde yönetilirse çok iyi değil vasat bile yönetilse, ama yönetilse, 3 yılda 1 şampiyon olur en kötü.

Bizi Demirören psikolojik olarak çok geri attı. Çok gerideyiz algıda rakip olarak görülmüyoruz. Bu elbet değişecek sinyalleri veriyor 2 senedir takım, şampiyonluk yakın. Bu sene olmazsa seneye.

Bizim derdimiz yönetenlerin daha iyisini yapması. Quaresma, Tosic gibi saçma hamleler yapmamaları. Taraftar kelle almaya çalışmasın, ama diğer kısım da kraldan çok kralcılık yapmasın, olması gereken bu, ortada durabilmek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 19:53:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay Şahan 4 maç 2 gol 3 asist oldu. Takımın skora en çok etki eden oyuncusu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sezon 28 lig maçında 5 asist yapan Gökhan Töre, bu sezon 4. haftada 4. asistini yaptı.