Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270556 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:05:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bazı şeyler iyi analiz edilmeli.

Beğenilmeyen yerine Quaresma oynasın denilen Olcay 4 maçta 2 gol attı 3 asist yaptı.

Töre'den daha iyi o zaman o yedek beklesin denilen Töre de 4 maçta 4 asist yaptı.

Bu takımın kanatları bu oyuncular arkadaşlar tillahı gelse kesemez bu sezon. Son yarım saat bunlardan biri çıkınca Quaresma son 15 dakikada Kerim girecektir.

Daha önce konuştuğumuz gibi kanat olmak dribling yapıp iyi orta yapmak değildir. Hele hele 4-1-4-1 gibi bir sistemde kanadın olmazsa olması skora etki etmesi.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 22:07:37 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hala bizden oynamadan milyonlarca € maas alan sezer ozturkun az onceki paylasimi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:10:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala bizden oynamadan milyonlarca € maas alan sezer ozturkun az onceki paylasimi..

Sözleşmesi feshedilsin parayı antrenman yapmadan alabilsin istiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gelde sövme şimdi :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sözleşmesi feshedilsin parayı antrenman yapmadan alabilsin istiyor.
Sadece o boks görüntüleri bile bunun sozlesmesini 5 kurus odemeden feshetmeye yeter de isi bilene.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Güzel bir maçtı. Takım gayet iyiydi. Sosa ve Gökhan töre mükemmeldi. Quaresma hariç herkes başarılıydı. İlerleyen haftalarda özellkle küçük maçları çok rahat kazanabileceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:17:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligde 22 maç kazanan takım her türlü şampiyonluğa oynuyor. Yani ligin ilk 6'sı dışındaki takımları içeride dışarıda yenmek demek bu.

Karşılığı 66 puan. Kalanı beraberliklerden 70 e tamamlıyor.

Her sene bu takım stat yapıldığında en kötü bunu yapabilmeli. Zaten bunu yapıp içeride derbileri kazanan şampiyon oluyor ligde. Aslında bu kadar boş beleş bir lig Türkiye ligi iyi kadro kurmaya bakan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Sezerin lisansini cikartip en sacma kupa maclarinda oynatmak lazim :) u21de de oynamali. Keske bayrampasaya kiralik verebilseydik parasini odeyip orada rahatca oynardi  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:19:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Sezer'e işkence etmenin yolları var da iş akdinde nasıl işliyor bilmiyorum.

Her gün çift antrenman biri sabah 6'da biri gece 8'de. Adamın gece hayatını da bitirsinler.

Çıkamadığı antrenman başı noter tasdikli ceza. Kendi yalvarsın boşayın beni diye.

Ama bu transferi başkan Ercan Saatçi'nin güzel hatrına yaptığı için asla böyle şeyler olmayacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkes yazmış biz de yazalım :)

Tolga: Tolga'yı övmek için bence çok aceleci davranmayın. O ilk kurtarışı yapana kadar kenardan gelen ortalarda kaç kere boşa çıktı ben sayamadım. "Tolga sayesinde 2 gol yemekten kurtulduk" demek büyük bi abartı. O boşa çıkmalar golle sonuçlansaydı ki bu orda başakşehirli bi oyuncu olsaydı işten bile değildi ozaman Tolga yüzünden 2 gol yemiş olacaktık. Bi kaç top çıkardı diye göklere çıkarmak anlamsız. Hala hiçbir degajı ortasahayı geçemiyor. Sanırsın 50 yaşında da gücü yetmiyor...

Tosic: Tosic için erken konuşmaktan kaçındım hep ama bu maçta gerçekten ümidim azaldı. Yine de daha iyi olacağına inanıyorum-inanmak istiyorum...

Beck: Her hafta üstüne katarak gidiyor. Biraz daha iyileşecektir ve o standartta kalacaktır.

Rhodolfo: Geçtiğimiz maçlarda daha iyiydi.

Ersan: 2 gol sahibi Gomez'den sonra Atiba ile birlikte en beğendiğim oyuncuydu bugün. Muhteşem müdaheleler yaptı, Göze batan bi hatası olmadı bi pas hatası hariç.

Oğuzhan: Berbattı.

Atiba: Günün gizli yıldızıydı. Defansta da ofansta da vardı. Müdaheleleri, şok presleri, topu 3. bölgeye doğru taşıması, doğru zamanda doğru yerde durması, Herşeyi harikaydı.

Sosa: Pili bitene kadar müthiş performans gösterdi. Diğer yabancı oyuncularımızdan farkı sanki altyapıdan gelmiş bir Beşiktaşlı yerli oyuncu gibi mücadele etmesi. Çok uğraştı çok çabaladı. Kondisyonunu yeterli hale getirmesi gerek. Bugün 70den sonra oyundan alınmalıydı.

Necip: Çok iyiydi.

Olcay: Herzamanki gibi kızdıran bazı pozisyonları vardı ama sonuç olarak asisti tabelaya yazdı. Zaten Olcay'ı Olcay yapan bu. Ne yapıyor ediyor bir şekilde skora etki ediyor.

Gökhan: İlk yarı berbattı. Bir çok pozisyonumuzu harcadı. Ama daha önce de olduğu gibi ikinci yarı açıldı ve ilk yarıya tamamen ters bir görüntü çizdi. Gökhan bir kaç olumlu top yapınca gerisini getiriyor, duygusal çocuk..

Quaresma: Açıkçası kaçırdığı golü o kalenin arkasındaki tribünde en yukardan seyrettim ve bana kaçması imkansız bir gol gibi geldi. Çok sinirlendim. Ama o pozisyonu eve gelip tv'den seyredince o kadar da "boş kale" olmadığını gördüm. Eğer Quaresma isen o golü atacaksın! ama yine de bir "boş kaleye atamadı" durumu değil. Ha "neden o pozisyonda trivela vurdu sağ ayağı açıkken pas üstüne doğru geldi solak biri orda şlak diye yazardı. Ama Quaresma sol ayağına güvenmeyip sağ ile vurmak istedi. Ayağının üstüyle vurabileceği şekilde gelmedi top, vakit geçirmeden vurmak için ya ayak içi vuracaktı ya trivela. trivela vurdu hata yaptı. Çünkü aslında vuruş hızı, ayağına oturması falan kötü değildi. Ama attığı yer yanlıştı. Quaresma'nın konsantrasyon problemi var. Eminim ki o şutu atarken başakşehirli futbolcunun çizgide hazır beklediğini bile görmemiştir. O pozisyon dışında Quaresma fena değildi. Gomez'e bir tane al da at dercesine orta yaptı. Gomez'iin o golü kaçıracağını hiç tahmin etmezdim. Atsaydı şimdi burda Quaresma'nın asistini konuşuyorduk bi de böyle bakmak lazım.

Gomez: İlk golü tribünden seyrettiğimde daha basit gibi gelmişti ama tv'den bakınca hiç de okadar kolay olmadığını gördüm. Gerçekten klas bir goldü. Belki de Cenk'in atamayacağı bir goldü. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kerim Frei: Herzamanki gibi mükemmeldi!

:alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Takimin ileri ucu gercekten cok iyi calisiyor.geride sıkıntılarımiz var.mac oynadikca bunlari azaltmamiz lazim.

Çevrimdışı 38life

:alala: :alala:

Kerim Frei fanıyım ben :) şaka bi yana ben girip de kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Bugün de aynı şekilde oynadı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Takimin ileri ucu gercekten cok iyi calisiyor.geride sıkıntılarımiz var.mac oynadikca bunlari azaltmamiz lazim.
sıkıntı aslında ilk yarıyı bu kadroyla götürebilmek, maç sayısı arttıkça zorlanabiliriz ama genel olarak küçük maçlarda çok puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Stad inşaallah Ocak sonuna doğru maç oynanacak hale gelir. Bugün 10-12 bin kişi maçtaydı. Çok yazık, bu takım daha fazla desteği hak ediyor

Çevrimdışı Deniz

sıkıntı aslında ilk yarıyı bu kadroyla götürebilmek, maç sayısı arttıkça zorlanabiliriz ama genel olarak küçük maçlarda çok puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Stad inşaallah Ocak sonuna doğru maç oynanacak hale gelir. Bugün 10-12 bin kişi maçtaydı. Çok yazık, bu takım daha fazla desteği hak ediyor
Bu takim sonuncu da olsa armasindan dolayi en az 30.000 kisiyo hak ediyor da oyle olmuyor iste..

Bu kadroyla ilk devreyi cikartabilmek cok onemli.ikinci devre Tolgay da gelince kadro derinligi icin cok klas bir oyuncu kazanacaz.yeter ki on libero bolgesinde sakatlik yasamayalim..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kerim Frei fanıyım ben :) şaka bi yana ben girip de kötü oynadığı bir maç hatırlamıyorum. Bugün de aynı şekilde oynadı.

Abi arada iyi işler yapıyo ama mükemmel de değil ya sanki :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:42:10
  • Beşiktaş / Bodrum

Tolgay ve stat aynı zamanlarda döner. Mart ayı içinde, mesele o zamana kadar taşımak bu işi.

10 maç idare etmemiz lazım Veli dönecek 10 maç sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Sosa büyük futbolcu.
aynen katılıyorum sosa oynadımı bu takım başka oynuyor bu her maçta bu şekilde acayip faydalı bir oyuncu ne gomez ne töre ne q7 sosa oynamalı adam gibi o oynadımı diğerleri otomatik form yükseltiyor zaten maestro  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tolgay ve stat aynı zamanlarda döner. Mart ayı içinde, mesele o zamana kadar taşımak bu işi.

10 maç idare etmemiz lazım Veli dönecek 10 maç sonra.
idare mi  :D artık o bölümde bence sıkıntı yok çağrı necip reyiz gerrart olmuş :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Biz bu feneri bu haliyle harcariz.net
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 00:01:42 38life ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 22:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz bu feneri bu haliyle harcariz.net

65 dakika canını çıkarırız ama tempoyu biz ayarlayabilirsek ve en az 2 tane atabilirsek.

Son 25 dakikaya berabere gidersek onlar bizi harcar. Set oynuyorlar bizdeyse durmak yok. Bir de duran toplar çok sıkıntılı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Abi arada iyi işler yapıyo ama mükemmel de değil ya sanki :D

İşte ben aşırı iyi niyetli olduğum için Kerime karşı o "iyi" oynasa ben "mükemmel" diyorum :D

Çevrimdışı Ensar

65 dakika canını çıkarırız ama tempoyu biz ayarlayabilirsek ve en az 2 tane atabilirsek.

Son 25 dakikaya berabere gidersek onlar bizi harcar. Set oynuyorlar bizdeyse durmak yok. Bir de duran toplar çok sıkıntılı.
Öyle ya da böyle o derbi maçlar kazanılmalı yeter artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 23:05:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener maçından sonra Rize,Sivas,Paşa ve Akhisar maçları Fatih Terim stadında. Bunların tamamını alırız sürpriz olmazsa.

Bu maçlardan sonra 14 Aralık'ta Galatasaray maçı Olimpiyat'ta.

28 Aralık'ta da Konya maçıyla sezon araya giriyor.

2. yarı ilk maç 18 Ocak'ta. Stat açılacak olsa bu tarihte İnönü'ye dönsek süpürürüz ligi. Ama yetişmeyecek tabi ki.

O yüzden Ocak - Mart arası maçlar o soğukta nerede oynanacak? Bizim kaderimizi bu belirler. O soğukta Olimpiyat'ta oynarsak çok puan kaybederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli