Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kasımpaşa'nın stoper tandemi: Omeruo - Titi.

Beşiktaş'ın kapısından döndüler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sezon 28 lig maçında 5 asist yapan Gökhan Töre, bu sezon 4. haftada 4. asistini yaptı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 20:29:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bilic kazanabilirse West Ham 5. sıraya yükselecek bu arada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar güzel bi galibiyet oldu. Bende quaresmanın gelmesine karşıydım ama burda artık adamı eleştirmeyin herkes herkes kadar futbolu biliyo az çok ama adama bi çöp muamelesi yapmadığınız kaldı gayet uyumlu oynadı nokta asist yaptı topu patlaştı bişeyler yapmaya çalıştı. Eleştirmek için eleştirmeyin gerçekten hayretle okuyorum 15 yıla yakın top oynamış biri olarak

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar güzel bi galibiyet oldu. Bende quaresmanın gelmesine karşıydım ama burda artık adamı eleştirmeyin herkes herkes kadar futbolu biliyo az çok ama adama bi çöp muamelesi yapmadığınız kaldı gayet uyumlu oynadı nokta asist yaptı topu patlaştı bişeyler yapmaya çalıştı. Eleştirmek için eleştirmeyin gerçekten hayretle okuyorum 15 yıla yakın top oynamış biri olarak
Boşa Uğraşma bence Burada Herkes Futbol ilahı...!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Maçta: Beck'ten Sosa'ya 11 pas; Töre'den Beck'e 11 pas; Sosa'dan Töre'ye 11 pas yapmışız.

Yüzde 34 soldan; 25 ortadan; 39 soldan hücum etmişiz. Ortalama Pozisyonlarda dikkatimi çeken Sosa ve Töre üst üste binmiş.

Beck ve Tosic'in isabetli ortası yok; ön oyuncuları ise sadece 1 tane isabetli orta yapabilmiş.

Bu arada:

https://twitter.com/OptaCan/status/643056989698945024
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 20:39:35 atalay ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeter quaresma ya sallamayi bırakın artık kabak tadı verdiniz girdi paylaştı adam eksiltti geriye döndü sag kanat oyuncusu olarak oynadığı zaman çok da güzel ortalar açıyor.. Boş bos konusmaktan başka bişey değil yaptığınız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyunu beğenmedim.Tolga-Gomez el ele aldı maçı.Tolga %100'lük 2 gol çıkardı.2-2 bitemezdi diyemez kimse.
Yazdığına sen inaniyosan sıkıntı yok.. Oyunu begenmemis mis ne bekliyonuz ben anlamıyorum

Çevrimiçi murat

Bugün canlı olarak tosici izledim.defansta adamını ksçırmadı.ileri çıkış niyeti var ama pek bir varlık gösteremedi.ortaları iyi değildi.tehlike savuşturmak isterken bir topu ce,a sahasına göndermesi dışında büyük bir hatası olmadı.beck savunmada cok iyiydi.çok garanti oynamaya çalıştığı için hata yapmıyor ama ileri de hiç çıkmıyor.bugün en çok atiba ve sosayı beğendim.gomez ve töre 100 üzerinden yüz alabilecekken 75 te kalmayı tercih ettiler son tercihlerinden dolayı.oynadığı süre içinde kerimde biraz gelişme gördüm.ersan ve rodolfo iyiydi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

töre hep iyi oynadığı için bir maç biraz kötü oynayınca hemen ona bile sallıyoruz ancak paylaştım işte 4 maçta 4 assist geçen sene 28 maçta 5 assist adam karşı karşıya olcay'a gol attırıyor.Quaresma'ya hakaret edenleri anlamak zaten güç oyuna girdi press yaptı adam eksiltti alda at dedi.Yedek kalıyor sorun yapmıyor.Sürekli adamın üstüne oynamayın arkadaşlar.

Not : Ayrıca şunuda söylemek istiyorum Quaresma'nın kişiliğini beğenmeye bilirsiniz hal ve hareketlerini beğenmeye bilirsiniz.Ancak unutmamız gereken o bizim futbolcumuz biz daha kendi içimizde Quaresma şöyle böyle dersek medya zaten hazırda bekliyor bizim oyuncuları takımı kötülemek için yıpratmak için.Lütfen dikkat edelim arkadaşlar iyi şeyler düşünelim iyi şeyler olsun.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 20:46:33 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 38life

Stadda arkamdakiler Quaresma'nın annesinden girip bacısından çıktılar maç bitinceye kadar. Islıklayanlar falan vardı. Böyle şeyler duyunca gidip kimsenin oturmadığı biyerde tek başıma maçı seyredesim geliyor...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Osmanlıspor'un golünü defalarca yazdığım ve önerdiğim Badou Ndiaye attı.

3 maçtır bakıyorum; gayet iyi. 330 bin € bonservis, maksimum 400-500 € maaş. İş görürdü.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bende q7 nin gelmesini istemiyordum, ama geldiğinden bu güne kendi için değil takım için oynadığını görmek beni sevindirdi, yiğidi öldür hakkını ver adam faydalı bir takım oyuncusu olma yolunda gidiyor.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

bakalım iskenderbey maçına nasıl bir 11 ile çıkıcaz şenol hoca rotasyona gidicek mi yoksa aynı kadroyu koruyacak mı ?

Çevrimdışı Ensar

Kesinlikle solda ismaile sans vermek gerek , tosic'in bu halini gördükten sonra ismaile hatta mottaya bile razıyım.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Herkes yazmış biz de yazalım :)

Tolga: Tolga'yı övmek için bence çok aceleci davranmayın. O ilk kurtarışı yapana kadar kenardan gelen ortalarda kaç kere boşa çıktı ben sayamadım. "Tolga sayesinde 2 gol yemekten kurtulduk" demek büyük bi abartı. O boşa çıkmalar golle sonuçlansaydı ki bu orda başakşehirli bi oyuncu olsaydı işten bile değildi ozaman Tolga yüzünden 2 gol yemiş olacaktık. Bi kaç top çıkardı diye göklere çıkarmak anlamsız. Hala hiçbir degajı ortasahayı geçemiyor. Sanırsın 50 yaşında da gücü yetmiyor...

Tosic: Tosic için erken konuşmaktan kaçındım hep ama bu maçta gerçekten ümidim azaldı. Yine de daha iyi olacağına inanıyorum-inanmak istiyorum...

Beck: Her hafta üstüne katarak gidiyor. Biraz daha iyileşecektir ve o standartta kalacaktır.

Rhodolfo: Geçtiğimiz maçlarda daha iyiydi.

Ersan: 2 gol sahibi Gomez'den sonra Atiba ile birlikte en beğendiğim oyuncuydu bugün. Muhteşem müdaheleler yaptı, Göze batan bi hatası olmadı bi pas hatası hariç.

Oğuzhan: Berbattı.

Atiba: Günün gizli yıldızıydı. Defansta da ofansta da vardı. Müdaheleleri, şok presleri, topu 3. bölgeye doğru taşıması, doğru zamanda doğru yerde durması, Herşeyi harikaydı.

Sosa: Pili bitene kadar müthiş performans gösterdi. Diğer yabancı oyuncularımızdan farkı sanki altyapıdan gelmiş bir Beşiktaşlı yerli oyuncu gibi mücadele etmesi. Çok uğraştı çok çabaladı. Kondisyonunu yeterli hale getirmesi gerek. Bugün 70den sonra oyundan alınmalıydı.

Necip: Çok iyiydi.

Olcay: Herzamanki gibi kızdıran bazı pozisyonları vardı ama sonuç olarak asisti tabelaya yazdı. Zaten Olcay'ı Olcay yapan bu. Ne yapıyor ediyor bir şekilde skora etki ediyor.

Gökhan: İlk yarı berbattı. Bir çok pozisyonumuzu harcadı. Ama daha önce de olduğu gibi ikinci yarı açıldı ve ilk yarıya tamamen ters bir görüntü çizdi. Gökhan bir kaç olumlu top yapınca gerisini getiriyor, duygusal çocuk..

Quaresma: Açıkçası kaçırdığı golü o kalenin arkasındaki tribünde en yukardan seyrettim ve bana kaçması imkansız bir gol gibi geldi. Çok sinirlendim. Ama o pozisyonu eve gelip tv'den seyredince o kadar da "boş kale" olmadığını gördüm. Eğer Quaresma isen o golü atacaksın! ama yine de bir "boş kaleye atamadı" durumu değil. Ha "neden o pozisyonda trivela vurdu sağ ayağı açıkken pas üstüne doğru geldi solak biri orda şlak diye yazardı. Ama Quaresma sol ayağına güvenmeyip sağ ile vurmak istedi. Ayağının üstüyle vurabileceği şekilde gelmedi top, vakit geçirmeden vurmak için ya ayak içi vuracaktı ya trivela. trivela vurdu hata yaptı. Çünkü aslında vuruş hızı, ayağına oturması falan kötü değildi. Ama attığı yer yanlıştı. Quaresma'nın konsantrasyon problemi var. Eminim ki o şutu atarken başakşehirli futbolcunun çizgide hazır beklediğini bile görmemiştir. O pozisyon dışında Quaresma fena değildi. Gomez'e bir tane al da at dercesine orta yaptı. Gomez'iin o golü kaçıracağını hiç tahmin etmezdim. Atsaydı şimdi burda Quaresma'nın asistini konuşuyorduk bi de böyle bakmak lazım.

Gomez: İlk golü tribünden seyrettiğimde daha basit gibi gelmişti ama tv'den bakınca hiç de okadar kolay olmadığını gördüm. Gerçekten klas bir goldü. Belki de Cenk'in atamayacağı bir goldü. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kerim Frei: Herzamanki gibi mükemmeldi!
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2015, 21:32:01 38life ]

Herkes yazmış biz de yazalım :)

Tolga: Tolga'yı övmek için bence çok aceleci davranmayın. O ilk kurtarışı yapana kadar kenardan gelen ortalarda kaç kere boşa çıktı ben sayamadım. "Tolga sayesinde 2 gol yemekten kurtulduk" demek büyük bi abartı. O boşa çıkmalar golle sonuçlansaydı ki bu orda başakşehirli bi oyuncu olsaydı işten bile değildi ozaman Tolga yüzünden 2 gol yemiş olacaktık. Bi kaç top çıkardı diye göklere çıkarmak anlamsız. Hala hiçbir degajı ortasahayı geçemiyor. Sanırsın 50 yaşında da gücü yetmiyor...

Tosic: Tosic için erken konuşmaktan kaçındım hep ama bu maçta gerçekten ümidim azaldı. Yine de daha iyi olacağına inanıyorum-inanmak istiyorum...

Beck: Her hafta üstüne katarak gidiyor. Biraz daha iyileşecektir ve o standartta kalacaktır.

Rhodolfo: Geçtiğimiz maçlarda daha iyiydi.

Ersan: 2 gol sahibi Gomez'den sonra Atiba ile birlikte en beğendiğim oyuncuydu bugün. Muhteşem müdaheleler yaptı, Göze batan bi hatası olmadı bi pas hatası hariç.

Oğuzhan: Berbattı.

Atiba: Günün gizli yıldızıydı. Defansta da ofansta da vardı. Müdaheleleri, şok presleri, topu 3. bölgeye doğru taşıması, doğru zamanda doğru yerde durması, Herşeyi harikaydı.

Sosa: Pili bitene kadar müthiş performans gösterdi. Diğer yabancı oyuncularımızdan farkı sanki altyapıdan gelmiş bir Beşiktaşlı yerli oyuncu gibi mücadele etmesi. Çok uğraştı çok çabaladı. Kondisyonunu yeterli hale getirmesi gerek. Bugün 70den sonra oyundan alınmalıydı.

Necip: Çok iyiydi.

Olcay: Herzamanki gibi kızdıran bazı pozisyonları vardı ama sonuç olarak asisti tabelaya yazdı. Zaten Olcay'ı Olcay yapan bu. Ne yapıyor ediyor bir şekilde skora etki ediyor.

Gökhan: İlk yarı berbattı. Bir çok pozisyonumuzu harcadı. Ama daha önce de olduğu gibi ikinci yarı açıldı ve ilk yarıya tamamen ters bir görüntü çizdi. Gökhan bir kaç olumlu top yapınca gerisini getiriyor, duygusal çocuk..

Quaresma: Açıkçası kaçırdığı golü o kalenin arkasındaki tribünde en yukardan seyrettim ve bana kaçması imkansız bir gol gibi geldi. Çok sinirlendim. Ama o pozisyonu eve gelip tv'den seyredince o kadar da "boş kale" olmadığını gördüm. Eğer Quaresma isen o golü atacaksın! ama yine de bir "boş kaleye atamadı" durumu değil. Ha "neden o pozisyonda trivela vurdu sağ ayağı açıkken pas üstüne doğru geldi solak biri orda şlak diye yazardı. Ama Quaresma sol ayağına güvenmeyip sağ ile vurmak istedi. Ayağının üstüyle vurabileceği şekilde gelmedi top, vakit geçirmeden vurmak için ya ayak içi vuracaktı ya trivela. trivela vurdu hata yaptı. Çünkü aslında vuruş hızı, ayağına oturması falan kötü değildi. Ama attığı yer yanlıştı. Quaresma'nın konsantrasyon problemi var. Eminim ki o şutu atarken başakşehirli futbolcunun çizgide hazır beklediğini bile görmemiştir. O pozisyon dışında Quaresma fena değildi. Gomez'e bir tane al da at dercesine orta yaptı. Gomez'iin o golü kaçıracağını hiç tahmin etmezdim. Atsaydı şimdi burda Quaresma'nın asistini konuşuyorduk bi de böyle bakmak lazım.

Gomez: İlk golü tribünden seyrettiğimde daha basit gibi gelmişti ama tv'den bakınca hiç de okadar kolay olmadığını gördüm. Gerçekten klas bir goldü. Belki de Cenk'in atamayacağı bir goldü. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kerim Frei: Herzamanki gibi mükemmeldi!

Necip çok iyiydi dedin ya ordan sonrasını okumadım  :iblush:

Çevrimdışı murat_

bosa cabalama cagri bizzat yazdi ben q7 transferine karsiydim o yuzden hep yerin dibine sokacam dedi arkadaslar bursanin topcusunu istiyordu o yuzden bursanin oyuncusunu her daim kral bizim oyuncuyu yerin dibine sokmaya devam edecekler burda bircok kisi aman q7 kotu oynasin veya bi hata yapsinda yerin dibine sokayim ayni sekilde bursanin cucaki gol atsinda burda havasini atayim diye bekleyen bir ekip var ..

Çevrimdışı Mehmet57

Inter-Milan macinda Kucka'yi izleyin. Keske erken davransaydik.

Inter-Milan macinda Kucka'yi izleyin. Keske erken davransaydik.

valla ben kucka'yı yazmıştım transfer döneminde çok iyi oyuncu demiştim bizim taraftarımız o oyuncuyu da beğenmemişti :) Şimdi necip'i izliyoruz :)

Çevrimdışı 38life

Necip çok iyiydi dedin ya ordan sonrasını okumadım  :iblush:

Necip kötü müydü bugün? Ben başka maç mı seyrettim acaba..