Herkes yazmış biz de yazalım

Tolga: Tolga'yı övmek için bence çok aceleci davranmayın. O ilk kurtarışı yapana kadar kenardan gelen ortalarda kaç kere boşa çıktı ben sayamadım. "Tolga sayesinde 2 gol yemekten kurtulduk" demek büyük bi abartı. O boşa çıkmalar golle sonuçlansaydı ki bu orda başakşehirli bi oyuncu olsaydı işten bile değildi ozaman Tolga yüzünden 2 gol yemiş olacaktık. Bi kaç top çıkardı diye göklere çıkarmak anlamsız. Hala hiçbir degajı ortasahayı geçemiyor. Sanırsın 50 yaşında da gücü yetmiyor...
Tosic: Tosic için erken konuşmaktan kaçındım hep ama bu maçta gerçekten ümidim azaldı. Yine de daha iyi olacağına inanıyorum-inanmak istiyorum...
Beck: Her hafta üstüne katarak gidiyor. Biraz daha iyileşecektir ve o standartta kalacaktır.
Rhodolfo: Geçtiğimiz maçlarda daha iyiydi.
Ersan: 2 gol sahibi Gomez'den sonra Atiba ile birlikte en beğendiğim oyuncuydu bugün. Muhteşem müdaheleler yaptı, Göze batan bi hatası olmadı bi pas hatası hariç.
Oğuzhan: Berbattı.
Atiba: Günün gizli yıldızıydı. Defansta da ofansta da vardı. Müdaheleleri, şok presleri, topu 3. bölgeye doğru taşıması, doğru zamanda doğru yerde durması, Herşeyi harikaydı.
Sosa: Pili bitene kadar müthiş performans gösterdi. Diğer yabancı oyuncularımızdan farkı sanki altyapıdan gelmiş bir Beşiktaşlı yerli oyuncu gibi mücadele etmesi. Çok uğraştı çok çabaladı. Kondisyonunu yeterli hale getirmesi gerek. Bugün 70den sonra oyundan alınmalıydı.
Necip: Çok iyiydi.
Olcay: Herzamanki gibi kızdıran bazı pozisyonları vardı ama sonuç olarak asisti tabelaya yazdı. Zaten Olcay'ı Olcay yapan bu. Ne yapıyor ediyor bir şekilde skora etki ediyor.
Gökhan: İlk yarı berbattı. Bir çok pozisyonumuzu harcadı. Ama daha önce de olduğu gibi ikinci yarı açıldı ve ilk yarıya tamamen ters bir görüntü çizdi. Gökhan bir kaç olumlu top yapınca gerisini getiriyor, duygusal çocuk..
Quaresma: Açıkçası kaçırdığı golü o kalenin arkasındaki tribünde en yukardan seyrettim ve bana kaçması imkansız bir gol gibi geldi. Çok sinirlendim. Ama o pozisyonu eve gelip tv'den seyredince o kadar da "boş kale" olmadığını gördüm. Eğer Quaresma isen o golü atacaksın! ama yine de bir "boş kaleye atamadı" durumu değil. Ha "neden o pozisyonda trivela vurdu sağ ayağı açıkken pas üstüne doğru geldi solak biri orda şlak diye yazardı. Ama Quaresma sol ayağına güvenmeyip sağ ile vurmak istedi. Ayağının üstüyle vurabileceği şekilde gelmedi top, vakit geçirmeden vurmak için ya ayak içi vuracaktı ya trivela. trivela vurdu hata yaptı. Çünkü aslında vuruş hızı, ayağına oturması falan kötü değildi. Ama attığı yer yanlıştı. Quaresma'nın konsantrasyon problemi var. Eminim ki o şutu atarken başakşehirli futbolcunun çizgide hazır beklediğini bile görmemiştir. O pozisyon dışında Quaresma fena değildi. Gomez'e bir tane al da at dercesine orta yaptı. Gomez'iin o golü kaçıracağını hiç tahmin etmezdim. Atsaydı şimdi burda Quaresma'nın asistini konuşuyorduk bi de böyle bakmak lazım.
Gomez: İlk golü tribünden seyrettiğimde daha basit gibi gelmişti ama tv'den bakınca hiç de okadar kolay olmadığını gördüm. Gerçekten klas bir goldü. Belki de Cenk'in atamayacağı bir goldü. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Kerim Frei: Herzamanki gibi mükemmeldi!