Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Oo iyi bari :)

Sadece aspora mi ozel yoksa diger kanallar da verecek mi?

parasini verip alabiliyolar bildigim kadariyla. hatta macta yayinlayabiliylsun ama sanirim fiyati belirleyen bir kural gibi bir sey olmadigindan digi fazla fiyat cekiyomus.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

parasini verip alabiliyolar bildigim kadariyla. hatta macta yayinlayabiliylsun ama sanirim fiyati belirleyen bir kural gibi bir sey olmadigindan digi fazla fiyat cekiyomus.
İyi olmus da erman toroglu hic cekilmiyor ciyaklamasiyla :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

İyi olmus da erman toroglu hic cekilmiyor ciyaklamasiyla :D

ermandan ziyade oktaya dayanamiyorum ben
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehiri son yıllarda yenememişiz ligdeki en sevmediğim takım bugün dağıtırız inş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ermandan ziyade oktaya dayanamiyorum ben
hangisi iyiki hepsi birbirinden beter ntvsporu sevmesemde ali ece,metin tekin,mehmet demirkol ve önder özen iyi yorumcular

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 11:47:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beğenmediğiniz Kostas Mitroglou Portekiz'de 4 maçta 3 gol 1 asist ile başladı bilginize  :)

Benfica çok güzel pazarlık yapmış 5.5 milyon euroya da tapusunu alacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Beğenmediğiniz Kostas Mitroglou Portekiz'de 4 maçta 3 gol 1 asist ile başladı bilginize  :)

mitroglou adam mıdır ? :D

Çevrimdışı 38life

Benfica 13 gol atmış bırak da 3 gol atmış olsun :D

Çevrimdışı Ersoy

.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

O değilde Büyükler Etoo yu almadığına pişman olacak bu gidişle adam kamp filanda yapmadı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:14:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Sene sonu Benfica 80 atarsa bu adam 20'yi geçecek 5.5'a opsiyonla alıp yüksek meblağaya satarlarsa yine şaban deriz adama :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Ntvsporda Metin Tekin Fikret Ormanı bombalıyor stad konusunda ilk kez böyle gördüm Metin Tekini.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:22:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Ntvsporda Metin Tekin Fikret Ormanı bombalıyor stad konusunda ilk kez böyle gördüm Metin Tekini.

Anca bombalasın zaten ben henüz Beşiktaş'ı savunduğuna şahit olmadım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Metin Tekin ve Güntekin Onay'dan soğudum.Adam gibi yorumcu birtek Ali Ece var.

Çevrimdışı Ensar

gençler bugün 4 mu atalım 5 mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:25:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Adam Beşiktaş ve Belediye'nin 11'leri denk dedi iyi mi. Visca eşittir Töre Mossoro eşittir Quaresma'ymış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Adam Beşiktaş ve Belediye'nin 11'leri denk dedi iyi mi. Visca eşittir Töre Mossoro eşittir Quaresma'ymış.
ağzı olan konuşuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:27:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ı bu maçta isim olarak favori görmüyorum dedi üstüne de bu adam bizim efsanemiz.

Çok ilginç gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:29:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Aşırı saçma konuşuyor bugün ne olmuş bu adama böyle.

Cenk'i övdürtmüyor madem bu kadar iyi Gomez'i almasaydın o zaman diyor böyle mantık olur mu? Ne olmuş bu adama bugün?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Aşırı saçma konuşuyor bugün ne olmuş bu adama böyle.

Cenk'i övdürtmüyor madem bu kadar iyi Gomez'i almasaydın o zaman diyor böyle mantık olur mu? Ne olmuş bu adama bugün?
Dedim ya bu adamı hiç böyle görmedim  :) bayağı bir saçmalıyor.Genel olarak Bize sahip çıktığını görmedik zaten.

Çevrimdışı Ensar

şimdi izleyin bi de programi , nasıl konusacak efsanemiz !

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Oktay ağır yalçın karadeniz destekçisi(demirörenci aynı zamanda) ondan sürekli kötülüyor Metin de yaz başından beri başladı bir yerde çıkarına ters bir şey olmuş olabilir ya da beklentileri vardı olmadı kendi adına bilemem.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı murat

Bugün beck ve tosiçin en iyi test edileceği maç olur.visca ve doka karşısında visca- tosiç  doka-beck eşleşmesi olacak.ters eşleşme çok sıkıntı yaratabilirdi.maça kadar tosiçe birşey olmasın.mottayla bu maç bitmez.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Oktay ağır yalçın karadeniz destekçisi(demirörenci aynı zamanda) ondan sürekli kötülüyor Metin de yaz başından beri başladı bir yerde çıkarına ters bir şey olmuş olabilir ya da beklentileri vardı olmadı kendi adına bilemem.
gökhan keskine verilen görevden olabilir mesela

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:41:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün beck ve tosiçin en iyi test edileceği maç olur.visca ve doka karşısında visca- tosiç  doka-beck eşleşmesi olacak.ters eşleşme çok sıkıntı yaratabilirdi.maça kadar tosiçe birşey olmasın.mottayla bu maç bitmez.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medet umduğumuz da Tosic olduğuna göre varın menajer doyurma transferinin bedelini görün.

Seneye yine sol bek arayacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli