Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ı bu maçta isim olarak favori görmüyorum dedi üstüne de bu adam bizim efsanemiz.

Çok ilginç gerçekten.

2 ihtimal var. Ya ters psikoloji uyguluyor. Yani biliyosunuz Beşiktaş bi maç kazansa hemen herkes şampiyon ilan ediyor sonra bu takıma iyi gelmiyor. Metin Tekin de buna önlem alıyor olabilir. Ya da bu adamın yolu Beşiktaşa tesadüfen düşmüş. Kalpten Beşiktaşlı değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:45:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 ihtimal var. Ya ters psikoloji uyguluyor. Yani biliyosunuz Beşiktaş bi maç kazansa hemen herkes şampiyon ilan ediyor sonra bu takıma iyi gelmiyor. Metin Tekin de buna önlem alıyor olabilir. Ya da bu adamın yolu Beşiktaşa tesadüfen düşmüş. Kalpten Beşiktaşlı değil.

Galatasaraylı zaten. Sonrada Beşiktaşlı olmuş söylenen doğruysa tabi ki. Dediğini Hıncal çok iyi yapar ama Metin yıllardır bildiğimiz Metin yapacak olsa önceden yapardı diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Çağrı bugün en çok bek oyuncularına dikkat edeceğim.mactan sonra becerebilirsem bir değerlendirme yaparım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Galatasaraylı zaten. Sonrada Beşiktaşlı olmuş söylenen doğruysa tabi ki. Dediğini Hıncal çok iyi yapar ama Metin yıllardır bildiğimiz Metin yapacak olsa önceden yapardı diye düşünüyorum.

Aklı başına yeni gelmiştir :D

Çevrimdışı Ensar

duydunuz mu dediğini , beşiktaş basaksehir için bunu diyemem kadrolar denk ama burda kadro ve kalite farkı var dedi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:49:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün hepsi ağır saçmalıyor.

Ali Ece de Fernandao kafa vuruşları çok iyi bir forvet diyor. Adamın  geçen sene attığı 1-2 kafa golü var sadece. Boyu uzun ve güçlü her adamı kafacı yapıyorlar.

Fernandao gollerin çoğunu ön direk koşusu ile tek vuruşta yapıyor nasıl analiz yapıyorlar böyle anlamadım ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi Gomez hakkında ne düşünüyosun formunu yakalayabilir mi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat

Metin tekin beşiktaşlıdır.15 yıl beşiktas formasını başarıyla giymiş ve takımını asla satıp bazı beşoktaşlılar gibi bırakıp gitmemiştir.metin tekinin beşiktaşlılığını irdelemek pek haddimize değildir.herkes beşiktaslı diye yönetimi desteklemek zorunda değildir.metin tekinin sözlerine katılmıyorum ayrıca.
Fenerbahçe efsanesi müjdat bediktaşlıdır yada galatasaraylı arif.ama şimdi en büyüy fenerli ve gslidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 12:52:15
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi Gomez hakkında ne düşünüyosun formunu yakalayabilir mi?

Ben bu maç da bir şey beklemiyorum Yusuf. Bence Cenk ile başlamalı.

İskenderbey'e Gomez ile devam eder. İyi çalışıyorsa 7-8. hafta anca bulacak fiziğini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Maça gelecek olan varsa olimpiyatta buluşalım.

Çevrimdışı murat

Geçende tosiçi çok savunmuştum .canlı olarak ilk defa izleyecegim .tvden izlediğim kadarıyla tr liginde işimizi göreck bir oyuncu intibası verdi.

Çevrimdışı aa1903

daha önce de söylemiştim, metin tekin'e göre beşiktaş bir futbolcu transfer ettiyse o futbolcu kötüdür. fernandao beşiktaş'a gelse kazma, rvp gelse bitik derdi. beşiktaşlı olduğuna inanıyorum ama ya futbola bakış açısında ya da niyetinde bir sıkıntı var. çözemiyorum.

Çevrimdışı aa1903

Aşırı saçma konuşuyor bugün ne olmuş bu adama böyle.

Cenk'i övdürtmüyor madem bu kadar iyi Gomez'i almasaydın o zaman diyor böyle mantık olur mu? Ne olmuş bu adama bugün?

bu cenk konusunda fatih abisine ayıp olmasın diye böyle konuşuyor.

Çevrimdışı murat

daha önce de söylemiştim, metin tekin'e göre beşiktaş bir futbolcu transfer ettiyse o futbolcu kötüdür. fernandao beşiktaş'a gelse kazma, rvp gelse bitik derdi. beşiktaşlı olduğuna inanıyorum ama ya futbola bakış açısında ya da niyetinde bir sıkıntı var. çözemiyorum.
Adam büyük futbolcuydu beşiktaşa her ismi yakıştıramıyordur.rakibin bszı maçlarda ceza sahasına giremedigi hatta ortasahayı topla geçemediği maçlar oluyordu.tabi o zamanda malum lobiler diger takımları pohpohluyordu.adil bir düzende beşiktasın şuan 25 şampiyonlugu olurdu.

Çevrimdışı aa1903

feyyaz uçar'ın şenol güneş beşiktaş'ın başına geçtikten sonra yazdığı yazıyı okuyun. metin tekin'in önder özen geldiğinde yazdığı yazıyı okuyun. şimdi arkadaşlar o ayrı.

kişisel menfaatler ne yazık ki beşiktaş'ın önünde çoğu insan için.

Çevrimdışı aa1903

Adam büyük futbolcuydu beşiktaşa her ismi yakıştıramıyordur.rakibin bszı maçlarda ceza sahasına giremedigi hatta ortasahayı topla geçemediği maçlar oluyordu.tabi o zamanda malum lobiler diger takımları pohpohluyordu.adil bir düzende beşiktasın şuan 25 şampiyonlugu olurdu.

zannetmiyorum abi. beşiktaş topçularını yeterli bulamayabilirsin ama başakşehir ile aynı diyemezsin. veya ali ece cenk'i savunuyor diye sinirlenmezsin.

Çevrimdışı murat

Ben zaten yorumcu olarak cok başarısız buluyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2015, 13:12:04
  • Beşiktaş / Bodrum
feyyaz uçar'ın şenol güneş beşiktaş'ın başına geçtikten sonra yazdığı yazıyı okuyun. metin tekin'in önder özen geldiğinde yazdığı yazıyı okuyun. şimdi arkadaşlar o ayrı.

kişisel menfaatler ne yazık ki beşiktaş'ın önünde çoğu insan için.

Alıntı
Genç oyuncular onunla kendini bulacakmış? Şampiyonluğa oynarken nasıl oyuncu kazanacaksın? Önce maç kazanmak lazım. Anadolu kulüplerinde taraftar hoşgörüsü ve yöneticilerin büyük takımlara oyuncu satma arzusu, genç yeteneklere tahammülü artırır. Fakat şampiyonluğa oynayan takımlarda durum farklı. Beşiktaş'ta kötü oynayan bir Oğuzhan'ı ne kadar görmezden gelebildik.

Şuan için Şenol Güneş 1-0 önde gözüküyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Maçın başlamasına 3.5 saat var.Ligtv de maç ile ilgili birtane video yüklememişler.Geçen haftadan bilgi veren 2 takım arasındaki sonuçları veren bir video yüklüyorlardı onu bile yüklememişler.Ntvspor'da bizim takıma sallıyorlar.Fanatik,Ntvspor resmi facebook sayfası boyna Beşiktaş'a yükleniyor iskenderbey'i abartıyorlar filan Beşiktaş'ın işi zor diye video filan paylaşıyorlar.Ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa .....................  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alıştık biz bu yorumcuları susturmaya Yine sustururuz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Metin tekin beşiktaşlıdır.15 yıl beşiktas formasını başarıyla giymiş ve takımını asla satıp bazı beşoktaşlılar gibi bırakıp gitmemiştir.metin tekinin beşiktaşlılığını irdelemek pek haddimize değildir.herkes beşiktaslı diye yönetimi desteklemek zorunda değildir.metin tekinin sözlerine katılmıyorum ayrıca.
Fenerbahçe efsanesi müjdat bediktaşlıdır yada galatasaraylı arif.ama şimdi en büyüy fenerli ve gslidir.

Metin Tekinin Beşiktaşlılığını sorgulamak hoş olmaz kalpten Beşiktaşlıdır ancak mevcut yönetimi beğenmiyor hatta gönlünde başkanlık düşünceside var ama kardeşim yaptığın objektiflik filan değil.Klubü sahiplenip koruman gerekir bulunduğun platformlarda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Adam Beşiktaş ve Belediye'nin 11'leri denk dedi iyi mi. Visca eşittir Töre Mossoro eşittir Quaresma'ymış.
En çok buna şaşırdım ben de yok artık dedim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Tottenham Adebayor'un sözleşmesini feshetmiş. Alıp Çin'e 3-5 milyona okutsak güzel olur :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben bu maç da bir şey beklemiyorum Yusuf. Bence Cenk ile başlamalı.

İskenderbey'e Gomez ile devam eder. İyi çalışıyorsa 7-8. hafta anca bulacak fiziğini.

Ben de öyle düşünüyorum abi. Ama sanıyorum yine Gomez'le başlıycak maç temposunu erken bulması açısından.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli