Abi Şenol hoca elinde sihirli değnekle gezen bulduğu genci süper yıldıza dönüştüren bi adam değil. Dünya üzerinde böyle bir hoca varsa zaten parası neyse verip getirelim zaten parasını çıkartır her türlü.
Şenol benim gözümde şudur; potansiyeli olan ve bi türlü kendinden beklenen patlamayı yapamayan oyunculara gerekli ortamı sunup onların gerekli katkıyı verebilmesi için elinden geleni yapan Türk futbolun en önemli futbol adamlarında biridir. Hocadan Eslem'den süper star, Necip'ten Lampard çıkarmasını beklemek hayalciliktir hocadan anlamsız beklenti içerisine girmektir. Hocanın yapabileceği en fazla oyuncularının performanslarını 1-2 tık yukarı çekmektir. 
neden hayalcilik olsun eslemin ozandan ne eksiği var yaşı 17 değilmi
3 sene sonra hangi noktaya geleceğini kim bilebilir Necibin nesi var siz böyle
kendi oyuncularınızı ezdiğiniz sürece çıkmaz tabiki ozan bizde olsaydı sence bu duruma gelecek kadar şans yakalama ihtimali varmıydı
necibi serdarı kerimi oğuzhanı olcayı töreyi ismaili ersanı pedroyu milosevici cenki mustafayı bir tık yukarı çıkarsın zaten şampiyon oluruz
daha ne yapsın işte kadro var kaliteleride iyi sadece bir tık yukarı çıkaracak gomezi quaresmayı kendine getirir rhodolpho tosiç beck de karar
tutar kalecilerede güvenip başka kaleci istemedi hocamız tecrübeli iyi oyuncuda yetiştiriyor daha ne istiyoruz bak bunları ben demiyorum bunları
siz dediniz ben tekrarlıyorum dediklerinizi