Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257455 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Neye gulecegime karar verecek neyin komik olduğunu bilecek yastayim abi merak etme. Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ancak ben Türkiye'de yaşıyorum ve koç'a operasyon yapmakta çok aptalca bir olay olur afedersin ama. Neyse siyasete girmeyelim karışmasın ortalık :D

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tayfun_bjk

Neye gulecegime karar verecek neyin komik olduğunu bilecek yastayim abi merak etme. Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ancak ben Türkiye'de yaşıyorum ve koç'a operasyon yapmakta çok aptalca bir olay olur afedersin ama. Neyse siyasete girmeyelim karışmasın ortalık :D
ben yanlış anlamışım kardeşim kusura bakma;)

Çevrimdışı tayfun_bjk

Çevrimdışı Abdullah

ben yanlış anlamışım kardeşim kusura bakma;)
Estağfurullah abi ne kusuru

Çevrimiçi Necmi

Ciddi yazdiysan sorun yok ancak tiye aldığını düşünüyorum ki bu durum hoş değil bence abi. Yeterli seviyede olmadıklarını düşünüyorum ben de ama o zor zamanda bir coklari adayliktan kaçarken o iki adam Bjk kongresinde yıllardır bulunan o iki ADAM Fikret Ormanla birlikte bu kulübü zor zamanlarda yönetmeye aday olmuş kulubumuzun iki kıymetli üyesidir. Onlari tiye almak onlar üzerinden Bjk kulübünü tiye almaktır diye düşünüyorum abi bilmiyorum bana katılır mısın?

Tiye almadım ciddide yazmadım orda alay varmı sadece Denizin aday çıktı demesine ironiydi
orda biraz denizi tiye almış olabilirim :D bir taraftan kalkıp Beşiktaş sahipsiz kalmaz deyip diğer taraftanda
Beşiktaş başkanlığı için yeterli olmayan isimler için bak aday çıktı diyerek bana yarı alaycı bir cevap vermesine
bir tepkiydi. Burda Denizin yaptığı hem Fikret Ormanı küçültmek hemde bana sen bilmiyorsun demekti.
yani Denizin cevabına verilmiş bayağıda hoş bir cevaptı. @Abdullah

Çevrimdışı Deniz

Abi Şenol hoca elinde sihirli değnekle gezen bulduğu genci süper yıldıza dönüştüren bi adam değil. Dünya üzerinde böyle bir hoca varsa zaten parası neyse verip getirelim zaten parasını çıkartır her türlü.  :evillol: Şenol benim gözümde şudur; potansiyeli olan ve bi türlü kendinden beklenen patlamayı yapamayan oyunculara gerekli ortamı sunup onların gerekli katkıyı verebilmesi için elinden geleni yapan Türk futbolun en önemli futbol adamlarında biridir. Hocadan Eslem'den süper star, Necip'ten Lampard çıkarmasını beklemek hayalciliktir hocadan anlamsız beklenti içerisine girmektir. Hocanın yapabileceği en fazla oyuncularının performanslarını 1-2 tık yukarı çekmektir.   :)
+1903  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 01:35:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
neden hayalcilik olsun eslemin ozandan ne eksiği var yaşı 17 değilmi
3 sene sonra hangi noktaya geleceğini kim bilebilir Necibin nesi var siz böyle
kendi oyuncularınızı ezdiğiniz sürece çıkmaz tabiki ozan bizde olsaydı sence bu duruma gelecek kadar şans yakalama ihtimali varmıydı
necibi serdarı kerimi oğuzhanı olcayı töreyi ismaili ersanı pedroyu milosevici cenki mustafayı bir tık yukarı çıkarsın zaten şampiyon oluruz
daha ne yapsın işte kadro var kaliteleride iyi sadece bir tık yukarı çıkaracak gomezi quaresmayı kendine getirir rhodolpho tosiç beck de karar
tutar kalecilerede güvenip başka kaleci istemedi hocamız tecrübeli iyi oyuncuda yetiştiriyor daha ne istiyoruz bak bunları ben demiyorum bunları
siz dediniz ben tekrarlıyorum dediklerinizi :D

Böyle bakarsak hemen @Anıl ı futbolcu yapalım @Necmi abi yaşı onun da uygun iyice abarttın sende :D

Potansiyeli olmayan adamdan ne yetiştireceksin çoğuna göre Atınç da Mertesacker olacak :D Beklesinler olur :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 01:38:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Berisha çok sağlam maç çıkardı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Tiye almadım ciddide yazmadım orda alay varmı sadece Denizin aday çıktı demesine ironiydi
orda biraz denizi tiye almış olabilirim :D bir taraftan kalkıp Beşiktaş sahipsiz kalmaz deyip diğer taraftanda
Beşiktaş başkanlığı için yeterli olmayan isimler için bak aday çıktı diyerek bana yarı alaycı bir cevap vermesine
bir tepkiydi. Burda Denizin yaptığı hem Fikret Ormanı küçültmek hemde bana sen bilmiyorsun demekti.
Tamam abi ben biraz fazla seyettirmisim öyleyse :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Valla abi Fikret Orman a hakaret falan olduğunu düşünmüyorum.Sana da alaycı değil ciddi bir cevap verdim o seçimde Fikret Orman neyse diğer adaylarda odur.
O dönemde bir seçim yapıldı 3 aday çıktı;Birisi Eski Yönetici Fikret Orman,diğeri Eski Yönetici Bülent Deriş,Diğeri de 25 yıllık kongre üyesi Nazmi Koca.
Sonuçta diğer adaylar da ortaya projelerini koydular ,aday oldular ama seçilemediler.
Ben mesajlarımı yazarken senin kadar komplike düşünmüyorum kimseyi küçültmek gibi bir niyetim olmaz  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Böyle bakarsak hemen @Anıl ı futbolcu yapalım @Necmi abi yaşı onun da uygun iyice abarttın sende :D

Potansiyeli olmayan adamdan ne yetiştireceksin çoğuna göre Atınç da Mertesacker olacak :D Beklesinler olur :D
yok öyle benim elimden bu kadar ucuz kurtaramazsın Şenol hoca diye yırtındınız bende havaya girdim
sene sonu takımda 3 tane yıldız bekliyorum ben olmaz dedikçe siz oyuncu yetiştiriyor dediniz bunu derken leivayı alacağız
onumu yetiştirecek diye düşündünüz elbette alt yapıdan ordan burdan bulacak yetiştirecek sonuçta gelsin derken herhalde
bizden kimleri yetiştireceğinide düşünmüşsünüzdür diye düşünüyorum nihayetinde şenol hoca gelsin derken hep yetenekli
gençlerimiz var onları yetiştirir yıldız yapar dediniz Yönetime laf söylemeyi bırakın istediniz getirdi Şenol hocayı tamam oyuncuda
almaya gerek yok yetiştirecek öyle istediğiniz oyuncuları alsak Şenol hocaya ne gerek var ben bile yaparım takımı şampiyon :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Anıl koş kesilmekten kurtuldun bak yeni bi misyon yukleyecez artık sana :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 01:54:07
  • Beşiktaş / Bodrum
yok öyle benim elimden bu kadar ucuz kurtaramazsın Şenol hoca diye yırtındınız bende havaya girdim
sene sonu takımda 3 tane yıldız bekliyorum ben olmaz dedikçe siz oyuncu yetiştiriyor dediniz bunu derken leivayı alacağız
onumu yetiştirecek diye düşündünüz elbette alt yapıdan ordan burdan bulacak yetiştirecek sonuçta gelsin derken herhalde
bizden kimleri yetiştireceğinide düşünmüşsünüzdür diye düşünüyorum nihayetinde şenol hoca gelsin derken hep yetenekli
gençlerimiz var onları yetiştirir yıldız yapar dediniz Yönetime laf söylemeyi bırakın istediniz getirdi Şenol hocayı tamam oyuncuda
almaya gerek yok yetiştirecek öyle istediğiniz oyuncuları alsak Şenol hocaya ne gerek var ben bile yaparım takımı şampiyon :bandit:

Şenol Güneş oyuncu yetiştirmez @Necmi abi potansiyeli olan oyuncunun potansiyelini ortaya çıkarır.

Yani sene sonu Oğuzhan'ı 2-3 tık, Töre ve Kerim'i 1-2 tık önde göreceğiz evet misyonunu sürdürmüş olacak  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş oyuncu yetiştirmez @Necmi abi potansiyeli olan oyuncunun potansiyelini ortaya çıkarır.

Yani sene sonu Oğuzhan'ı 2-3 tık, Töre ve Kerim'i 1-2 tık önde göreceğiz evet misyonunu sürdürmüş olacak  :bandit:
+Cenk Tosun

Çevrimdışı Abdullah

Abi niye bu kadar inat ediyorsun ya valla anlamıyorum

Çevrimiçi Necmi

iyi işte bizde bolcana var potansiyeli olan oyuncu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:00:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Berisha çok sağlam maç çıkardı..

Canli izledim,  mükkemmel oynadi, 3-5 cok kritik 100% luk pozisyonlari cikardi.  Devre arasinda almamiz vacip oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:02:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Canli izledim,  mükkemmel oynadi, 3-5 cok kritik 100% luk pozisyonlari cikardi.  Devre arasinda almamiz vacip oldu.

Kaçtı. Bu yaz sondu, alamazsak Premier lige gider diyordum tahminimce öyle de olacak. Yeni Asmir Begovic.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Abi niye bu kadar inat ediyorsun ya valla anlamıyorum

daha dur inat ettiğim falan yok  :bandit:
sadece bir gün başka bir gün başka konuşana yapıştırırım
şenol hoca gelsin bu takımı uçurur diyenlere bende geldi diyorum sadece
uçursun birde üstüne 5 tane oyuncu geldi çok şeyde istemiyorum geçen sene
kaybettiğimiz anadolu maçlarını kaybetmeyelim yeter anadoluda uçsa kafidir.
bak çok şeyde istemiyorum oyuncuları bir tık yukarı götürmesi kafidir :D
yani panik yapmayalım başımızda Şenol Hoca var. Hem beklediğimden daha iyi bir
performansıda var şu anda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:04:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre geçen seneye göre sürünmesine rağmen 3 asist yaptı şimdiden.

Sene sonu 3-4 milyon euro fazlasına okutursak burada en büyük etken Güneş'in hücum futbolu sayesinde şişirdiği tabela istatistiği olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Abi bunları ben de yazdım da maalesef Necmi abi kabul etmiyor. Biz necipten lampard eslemden ozan yapacak olmayan bir orta sahayi var edecek demişiz sanırım yani ben öyle anladım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2015, 02:06:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bunları ben de yazdım da maalesef Necmi abi kabul etmiyor. Biz necipten lampard eslemden ozan yapacak olmayan bir orta sahayi var edecek demişiz sanırım yani ben öyle anladım :D

Yok buraya saniyede 15 mesaj düşmediği için @Necmi abi biraz bize Mersin İdman Yurdu muamelesi yapıyor şuan sıkıntı bu :D Allahını seven defansa gelsin  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Onu halletti bile sanırım :D
iyide cenk tosun zaten vardı pektemeki halletsin kerimi halletsin
bana cenk töre demeyinde