Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

fuatavni KOÇ'a operasyon yapılacak demiş bizim sponsorluklara bir şey olur mu acaba? :D Daha basketbol arenasına sponsor olacaklardı  :bandit:
Koç'a operasyon mu yapacaklarmış  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kaleci aramayacaksın ; Ciprian Tatarusanu Romanya milli takımının kalecisi, bu gece harikalar yaratıyor. 2014 yazında Fiorentina bedavadan kapmış.

Çevrimdışı Türkay

Bilmiyorum ama direk bizim sponsorluklar geldi aklıma   :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Bilmiyorum ama direk bizim sponsorluklar geldi aklıma   :biggrinking:
Bir şey olmaz imzalanmış anlaşma  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman ile görüşerek 4 maç için imza attıklarını dile getiren Göksel Gümüşdağ, “Fikret Başkan ile görüştük. Fikret Başkan rica etti ve biz de kırmadık. 4 maç için imza attık. Eğer zemin müsait olursa 5 maç stadımızı vereceğiz. Herhalde Kasım’dan sonra 4 maç olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman ile görüşerek 4 maç için imza attıklarını dile getiren Göksel Gümüşdağ, “Fikret Başkan ile görüştük. Fikret Başkan rica etti ve biz de kırmadık. 4 maç için imza attık. Eğer zemin müsait olursa 5 maç stadımızı vereceğiz. Herhalde Kasım’dan sonra 4 maç olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Yani bu anlaşmaya göre ;

Kasımpaşa, Sivasspor, Akhisar Belediyespor, Konyaspor maçları Başakşehir Stadı'nda oynanacak.

Arada Gs maçı da var ama o maç Olimpiyat'ta oynanacak tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Türkay

Çevrimiçi COB

Etrit Berisha mükkemmel mac oynuyor bugun... Resmen 20 dakika sonra playoff u garantileyecek Arnavutluk, tarihinde ilk kez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Veloso sol ayaklı çok güzel olurdu bizim orta sahaya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Abi yazıyı gördüğüm an önce oraya yazdım zaten ama onaylanmasını bekliyorum dünden beri   :D @Necmi
spam mesajların arasında kalmış buldum onayladım @Abdullah

Çevrimiçi Necmi

aaa Tolga olur mu hiç öyle kadromuz o kadar geniş ki Eslem'i alt yapıya gönderiyoruz genişlikten, genişliğe bak sen!
Ayrıca daha "Tigananın prensi(!)" Serdar ne güne duruyor. Bunlara ek olarak Veli de 1 ay sonra takıma katılacak zaten 3 ay için hiç para harcamaya gerek var mı sence.  :evillol:
Yönetim konusundaki eleştirinde de çok haksızsın bence Seba'ya sabredilmeseydi bu kadar efsane olabilir miydi hiç! 3 yıl değil 30 yıl bile başarı gelmezse suçlu yönetim olur mu hiç YD'nin enkazı kaldı kulübe en az bi 3 yıl daha beklemek lazım. Çünkü Fikret Orman gidersse tek adam Serdal Adalı kulüpte başka adam da kalmamış maalesef başkan olacak bu yüzden tek tercihimiz bu maalesef kusura bakma istesen de istemesen de yine başkan o.  :)
neden Şenol Güneşi boşamı getirdik çıkartır alt yapıdan bir kaç oyuncu yıldız yapar :bandit:
aylardır nasıl oyuncu yetiştirdiğini anlatıp durdunuz iyi ya işte elinde fırsat Bursada trabzonda yıldızlar
çıkartan bunu bizde haliyle yapar.

Çevrimdışı Abdullah

spam mesajların arasında kalmış buldum onayladım @Abdullah
Teşekkür ederim abi  :D

Çevrimdışı Abdullah

neden Şenol Güneşi boşamı getirdik çıkartır alt yapıdan bir kaç oyuncu yıldız yapar :bandit:
aylardır nasıl oyuncu yetiştirdiğini anlatıp durdunuz iyi ya işte elinde fırsat Bursada trabzonda yıldızlar
çıkartan bunu bizde haliyle yapar.
Abi Şenol hoca elinde sihirli değnekle gezen bulduğu genci süper yıldıza dönüştüren bi adam değil. Dünya üzerinde böyle bir hoca varsa zaten parası neyse verip getirelim zaten parasını çıkartır her türlü.  :evillol: Şenol benim gözümde şudur; potansiyeli olan ve bi türlü kendinden beklenen patlamayı yapamayan oyunculara gerekli ortamı sunup onların gerekli katkıyı verebilmesi için elinden geleni yapan Türk futbolun en önemli futbol adamlarında biridir. Hocadan Eslem'den süper star, Necip'ten Lampard çıkarmasını beklemek hayalciliktir hocadan anlamsız beklenti içerisine girmektir. Hocanın yapabileceği en fazla oyuncularının performanslarını 1-2 tık yukarı çekmektir.   :)

Çevrimiçi Necmi

Hayır @Necmi abi yanlış hatırlıyorsun ilk seçimde de aday çıktı karşısına; Bülent Deriş ,Nazmi Koca ve Fikret Orman yarıştı.
İkinci seçimde ise sadece Adalı rakip çıktı.
Bu kulüp hiçbir zaman sahipsiz kalmaz hayal değil bu ,Türkiyenin en büyük ve en köklü camiasıyız.
Kimseye mecbur değiliz 8 senelik yd döneminde bunu pek güzel gösterdiler bize.
biliyorum ama ciddiye almamıştım ama bayağıda sağlam rakiplermiş şimdi sen söyleyince dikkat ettim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma'yı beğenmedim bugün.Gerçi portekiz takımı takım olarak kötüydü quaresma'da onlara ayak uydurdu.

Çevrimdışı Abdullah

biliyorum ama ciddiye almamıştım ama bayağıda sağlam rakiplermiş şimdi sen söyleyince dikkat ettim :D
Abi ciddi mi yazdin ?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Abi Şenol hoca elinde sihirli değnekle gezen bulduğu genci süper yıldıza dönüştüren bi adam değil. Dünya üzerinde böyle bir hoca varsa zaten parası neyse verip getirelim zaten parasını çıkartır her türlü.  :evillol: Şenol benim gözümde şudur; potansiyeli olan ve bi türlü kendinden beklenen patlamayı yapamayan oyunculara gerekli ortamı sunup onların gerekli katkıyı verebilmesi için elinden geleni yapan Türk futbolun en önemli futbol adamlarında biridir. Hocadan Eslem'den süper star, Necip'ten Lampard çıkarmasını beklemek hayalciliktir hocadan anlamsız beklenti içerisine girmektir. Hocanın yapabileceği en fazla oyuncularının performanslarını 1-2 tık yukarı çekmektir.   :)
neden hayalcilik olsun eslemin ozandan ne eksiği var yaşı 17 değilmi
3 sene sonra hangi noktaya geleceğini kim bilebilir Necibin nesi var siz böyle
kendi oyuncularınızı ezdiğiniz sürece çıkmaz tabiki ozan bizde olsaydı sence bu duruma gelecek kadar şans yakalama ihtimali varmıydı
necibi serdarı kerimi oğuzhanı olcayı töreyi ismaili ersanı pedroyu milosevici cenki mustafayı bir tık yukarı çıkarsın zaten şampiyon oluruz
daha ne yapsın işte kadro var kaliteleride iyi sadece bir tık yukarı çıkaracak gomezi quaresmayı kendine getirir rhodolpho tosiç beck de karar
tutar kalecilerede güvenip başka kaleci istemedi hocamız tecrübeli iyi oyuncuda yetiştiriyor daha ne istiyoruz bak bunları ben demiyorum bunları
siz dediniz ben tekrarlıyorum dediklerinizi :D

Çevrimiçi Necmi

Abi ciddi mi yazdin ?

sence :alala:

Çevrimiçi Necmi

Quaresma'yı beğenmedim bugün.Gerçi portekiz takımı takım olarak kötüydü quaresma'da onlara ayak uydurdu.
ben portekiz takımının hiç iyi olduğunu görmedimki
portekizli oyuncular parayı sever herhalde milli takımlarında para olmadığı için oynamıyorlar

Çevrimdışı Efe

ben portekiz takımının hiç iyi olduğunu görmedimki
portekizli oyuncular parayı sever herhalde milli takımlarında para olmadığı için oynamıyorlar
bende portekizi hiç sevmem takım olarak bi garipler o kadar iyi oyuncular hiç bi zaman  takım olamadılar senelerdir avrupa şampiyonasındaki favorilerim almanya ve fransa bunlar olmazsa belçikada süpriz yapabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

neden hayalcilik olsun eslemin ozandan ne eksiği var yaşı 17 değilmi
3 sene sonra hangi noktaya geleceğini kim bilebilir Necibin nesi var siz böyle
kendi oyuncularınızı ezdiğiniz sürece çıkmaz tabiki ozan bizde olsaydı sence bu duruma gelecek kadar şans yakalama ihtimali varmıydı
necibi serdarı kerimi oğuzhanı olcayı töreyi ismaili ersanı pedroyu milosevici cenki mustafayı bir tık yukarı çıkarsın zaten şampiyon oluruz
daha ne yapsın işte kadro var kaliteleride iyi sadece bir tık yukarı çıkaracak gomezi quaresmayı kendine getirir rhodolpho tosiç beck de karar
tutar kalecilerede güvenip başka kaleci istemedi hocamız tecrübeli iyi oyuncuda yetiştiriyor daha ne istiyoruz bak bunları ben demiyorum bunları
siz dediniz ben tekrarlıyorum dediklerinizi :D
Abi eslemin ozandan çok eksiği var orada dikkat edersen potansiyeli olan ve beklenen patlamayi yapamamis oyunlari dedim.

Necip e ozana verilenden daha çok şans verilmiştir yıllardır kadroda gelişim gösteremedi yıllardır aksine geriye gitti hep ama ben yine de bu sene belli bir standarta performans vereceğini düşünüyorum. Mustafaya falan da kimse çare olamaz onu da söyleyim abi mustafanin sorunu futbolla olmuyor o çocuk yapamıyor.

Quaresmaya gelecek olursak ona Mourinho bile bir şey yapamadı yani tillahi gelse fayda etmez çizgisini geçmiş bir oyuncu takımın huzurunu bozmasin bu sene yeter. 

Abi ayrıca diyorum ki orta sahada yetenek olarak değil sayısal olarak eksiklik var hoca yoktan oyuncu mu var etsin?

Çevrimdışı tayfun_bjk

kop bakalım ... cok komik değilmi ?! ne kadar eğlenceli bulmussun bu haberi herhalde baska ulkede yaşıyor olmalıyız..

Çevrimdışı Abdullah

sence :alala:
Ciddi yazdiysan sorun yok ancak tiye aldığını düşünüyorum ki bu durum hoş değil bence abi. Yeterli seviyede olmadıklarını düşünüyorum ben de ama o zor zamanda bir coklari adayliktan kaçarken o iki adam Bjk kongresinde yıllardır bulunan o iki ADAM Fikret Ormanla birlikte bu kulübü zor zamanlarda yönetmeye aday olmuş kulubumuzun iki kıymetli üyesidir. Onlari tiye almak onlar üzerinden Bjk kulübünü tiye almaktır diye düşünüyorum abi bilmiyorum bana katılır mısın?

[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 00:36:01 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

kop bakalım ... cok komik değilmi ?! ne kadar eğlenceli bulmussun bu haberi herhalde baska ulkede yaşıyor olmalıyız..
Neye gulecegime karar verecek neyin komik olduğunu bilecek yastayim abi merak etme. Sen hangi ülkede yaşıyorsun bilmiyorum ancak ben Türkiye'de yaşıyorum ve koç'a operasyon yapmakta çok aptalca bir olay olur afedersin ama. Neyse siyasete girmeyelim karışmasın ortalık :D