Deniz gayet net özetlemiş durumu, bugün senin neslin benim neslim zamanı değil zaman yapılan yanlışları eleştirme ve Beşiktaş'ı bu çukurdan çıkarma zamanı. Kimse kimseyi durduk yerde gömmüyor, 4 sene oldu ve halen elimizde somut bir şey yok sadece tutunduğumuz hayallerimiz var umutlarımız var fakat maalesef bunlar artık karın doyurmuyor. Ben uzun süredir bu forumda yazıyorum ve Fikret Orman bu kulübün başına gelirken de kendisini sonuna kadar destekledim çünkü hem dışarıdan hem çok yakınından tanıdığım insanlardan aldığım bilgiler doğrultusunda bu iş için Beşiktaş için en doğru insan olacağını düşündüm ama gelinen noktada son zamanlarda yapılan yanlışlar artık çizmeyi aşar oldu. Elbet transfer yanlışları yapılacaktır elbet hatalı icraatlar olacaktır ama bunların tekrarlanıyor olması ve yapmayacağımız denilen şeylerin ısrarla yapılması yapacağız denilen sözlerin unutulması insanda hayal kırıklığı yaratıyor. Yeni entellektüel nesil unutmuyor, düşünüyor, sorguluyor, doğruyla yanlışı daha iyi ayırabiliyor. Burada Çağrı gibi Deniz Talha gibi pırlanta gibi çocuklar var ve yapılan eleştirilerin çoğu çözüm içerikli eleştiriler. Bundan önce YD zamanında yapılan her olaya alkış tutulması ve tepki gösterilmemesi şu an FO a karşı bunların yapılıyor olmasının bir yanlışlık değil aksine olumlu bir duruş olduğunun düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim. Şu an günümüz hayatında sıkça duyduğumuz bunlar hep Amerika ile İsrail'in oyunu tarzı cümleleri sıkça Beşiktaş için duymaya başladık bu tutum ve bakış açısı yanlış. Bir Profosyonel spor kulübünün asli amacı sportif başarı kazanmaktır, tesisleşme buna bir araçtır, bizim takıldığımız nokta tesisleşme gelince sportif başarının da bununla beraber anında geleceği yanılgısıdır. Elinde maddi imkanlar yokken bu kadar yanlış yapan insanlar elinde maddi imkanlar olunca bu yanlışların kat be kat fazlasını yapmazlar mı?
ne zaman 4 sene oldu

yukarda kırmızıyla işaretlediğim kısma katılmıyorum

pırlanta görmesek yedireceksin
@Çağrı = DZsudzsak alınsaydı hayatta eleştirmezdi
@Deniz = oda aynı transfer yapılsaydı eleştirmezdi zaten her zaman söyledikleri çelişkili olduğu için eleştiririm
@talha = bazen tam trol gibi davranıyor. küfür hakaret alay bu forumda olmaması gereken her şeyi yapıyor en fazla ceza alanlardan biri

işin şakası tabiki Beşiktaş kimliği taşıyan herkes değerlidir. ama sizi eleştiren Beşiktaşlılarda değerli karşı eleştiriyi kaldıramıyorsan
eleştirmeyeceksin
elinde maddi imkan yokken yanlış yapan, varken daha fazlasını yapar teorisi yanlış bir teoridir.
Belkide o yanlışlar maddi imkan olmadığı için yapılmak zorunda kalınıyor.
şimdi çocuğunu özel okula göndermen doğru tercihken
paran olmadığı için devlet okuluna göndermen yanlış tercih olmaz
yarın paran olduğunda onu özel okula yazdırmayacağın anlamı çıkartılmaz bundan
hayatımızdada maddi sınırlamalar yüzünden aldığımız bir sürü karar var belki imkan olsa
daha iyilerini yapardık ama olan imkanımızı bizim için en doğru olması muhtemel yöne kaydırmamız
yanlış değildir çağrının dediği gibi Ozana 7 veriyorsan paran var demektir bunu neden bir başkasına
harcamıyorsun olayı ne kadar yanlışsa paramız yok arkadaşlar bunu kabul edelim oyuncu transferini
borca yapıyorsun. parası olan kulübün 900 M borcu olmaz ozana verilmesinin nedeni bir sene sonra
çok daha iyi paraya satma garantisi alındığı içindi şartlar zorlandı. Ama bu satamayacağın oyuncu için şartları zorlamak gerekir
mantığı çıkartmaz. Evet kabul ediyorum kadromuz uzun lig maratonunu çıkaracak derinliğe sahip değil
ama devreyi çıkartır. ve sakatların dönmesi beklenir dönemezse bence devrede bu hamle yapılır.
şimdiden bizim durumumuzda bir kulüp için üç ay için 5M harcamak lüksdür. benim için yapılması gereken transfer
kaleciydi bunun için devre arası beklemenin gereği yok transfer yapmayacaksan Cenki satmayacaksın
bunu eleştirmeyi bir kenara bırakın ben suçlarım bu konuda yönetimi bizi zayıflatıp bizim gücümüzü
gs ye peşkeş çektiniz derim kaleci alsaydın demezdim daha iyisi için safra atıyorsun derdim ama şimdi ne oldu
deli gibi ikinci kaleciye ihtiyacı olan gs ye kendi kalecini al dedin sen zayıflattın kaleni gs güçlendirdi
allah aşkın izahı varmı bunun ama insanlar kalkıp böyle şeyleri eleştirmez kalkıp vay efendim transfer
yapmadınız diye eleştirir. Ben eleştiriyorum yönetimi bana bunun açıklamasını yapmak zorunda
neden beni zayıflatıp gsyi güçlendirdiğinin bir açıklaması olmalı. böyle bir şey transfer hatası olarak geçiştirilemez.
bu resmen açıklaması olmayan bir şey savunmasıda yok. Dany transferinin Sezer transferinin bir açıklaması olmadığı gibi
bununda yok bu üç transferde rakiplerimizin avantajına olmuştur resmen göstere göstere elleri rahatlatılmıştır.
her sene böyle bir renkli hayranlığına imza atmak zorundamı hissediyorlar kendilerini
işte Beşiktaş taraftarı gerçekten Beşiktaşı düşünüyor olsaydı bu transfer olmadan ortalığın yıkması lazımdı
heleki olduktan sonra bu transfere onay verenin bir gece bile huzurlu uyumaması gerekiyordu. Kaleci alamayan bitik gs ye
kaleci hediye ettik. işinize geldiği gibi eleştiri yapmayın gerçekten Beşiktaşı düşünüyorsanız her konuda eleştirinizi ve öz eleştirinizi
yapın. yoksa işinize gelmedimi görmezden gelmek işine geldimi eleştirmek Beşiktaşlılık değildir.
ben geçen sene Töreyi eleştirirken ne deniyordu abi 30 maç bu oynadı takımı kazandırdı banane kardeşim isterse 33 maç kazandırsın
ama bir maç bile satarda takımın şampiyon olmasını engellerse 33 maç kazanması bir şey ifade etmez.
yani işin özeti ota b.ka eleştiri olmaz eleştiriyorsanız gerçekten yanlış olanı eleştirin yoksa dzsudzsak almadın quaresma aldın diye bir eleştiri olmaz.
altı dolu değil bunun yada RVP ye 5M verdiler başkasına vermiyorlar diyede eleştiri olmaz kim biliyor 5 verdiklerini
ordan burdan duyduğunla yönetimmi asılır. Yada kadro eksik diyede eleştiri olmaz hoca idare ederim diyorsa ancak idare edemezse
eleştirirsin ya idare ederse bu takımı bu sene şampiyon yaparsa ne olacak bu kadar konuşma yani tutarlı değil sana göre olanlardan
yönetim eleştirmenin mantığı yok ortada somut şey varken cenk transferi gibi olması gereken eleştiri yok. basını takip ediyorum
madem kaleci almayacaklardı neden verdiler Cenki diyorlar gs ye değilde başkasına vermiş olsa yerin dibine sokacaklar ama gs olunca
bir şeyde diyemiyorlar yani cevabı olmayan bir durum işte burda yıkmanız gerekir ortalığı öyle bir kalecimiz varki yediği ilk hatalı golde belinden sakatlanacak o zaman
alt yapı kalecisine kalacaksın ama taraftardan ses yok sonrada eleştirmeliyiz ama siz izin vermiyorsunuz oluyor.