Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

ya @Deniz  hayalleri bir kenara bırak hayallerle Beşiktaş yönetilmez varmı başka her şey ortada işte
sanki on tane aday varda biz aday beğenmiyoruz ilk seçimde Fikret Ormanın karşısına aday çıkmadı yalanmı
ikinci seçimde Serdal bey çıktı. hayal satmayalım en kötü şey insanın kendini kandırmasıdır.
Hayır @Necmi abi yanlış hatırlıyorsun ilk seçimde de aday çıktı karşısına; Bülent Deriş ,Nazmi Koca ve Fikret Orman yarıştı.
İkinci seçimde ise sadece Adalı rakip çıktı.
Bu kulüp hiçbir zaman sahipsiz kalmaz hayal değil bu ,Türkiyenin en büyük ve en köklü camiasıyız.
Kimseye mecbur değiliz 8 senelik yd döneminde bunu pek güzel gösterdiler bize.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Yok @Abdullah  kardeşim o bir eleştiri değil yazarın düşünceleri katılırsın katılmazsın altında
mesaj bölümü var sende katılmadığın yerleri yazarsın :D
Abi yazıyı gördüğüm an önce oraya yazdım zaten ama onaylanmasını bekliyorum dünden beri   :D @Necmi

Çevrimdışı adil arif

Şahsen bizim sorunumuzun kimlik bunalımı olduğunu düşünüyorum arkadaşlar.

Baba Hakkı' dan aldığı bilgelik ve değerlerle Süleyman Seba, her zaman prensiplerini başarının önünde tuttu. Örnek vermem gerekirse, okuduğum bir yazıda, Süleyman Seba döneminde rakiplerimizden toplam 100 milyon dolar fazla vergi ödediğimiz iddia ediliyordu. Bu o dönem için her sene yeni bir Hagi parası gibi bir şey. Fakat Süleyman Seba, kadrodaki tüm eksiklere rağmen prensiplerini çıkar ve başarının önünde tuttu. Kadroyu eksik bıraktı ama devletten vergi kaçırmadı.

Süleyman Seba' nın ilk döneminde bu prensipler bize çok zarar vermedi. Fakat Özal döneminden itibaren devletçi bakış açısı değişti ve Türkiye' de yeni zenginler türedi. Özel sektörün etkisi arttıkça gs liselilerin nüfuzları arttı. Mesut Yılmaz döneminde ise fanatik gs li başbakanımızın ve renkli federasyon başkanlarının etkisiyle gs resmen şaha kalktı. Bence gs resmen üçüncü büyüklükten terfi ettirildi. O dönemde biz taraftar sayısında ikinciydik. Hatta 1940 lı 1950 li yıllarda üstüste 5 şampiyonluk aldığımızda taraftar sayısında birinci olduğumuz söylenir.

Bu dönemde Süleyman Seba' nın devlet nezdindeki itibarı da gittikçe azaldı. Çünkü devletçi bakış açısı terk edilince gs liseli zenginler daha itibarlı hale geldiler. Böylece Süleyman Seba' nın son 8 yılında bildiğim kadarıyla tek şampiyonluk alabildik ve geride kaldık.

Süleyman Seba bence o zaman Şener Şen' in Muhsin Bey filmindeki karakter gibi ortada kaldı. Tabii ki büyük başkan kendince önlemler almaya çalıştı. Gayrimenkul zengini olan ve taraftardan bağımsız para kazanabilen bir kulüp yaratmaya çalıştı. Akaretlerdeki plaza bunun için yapıldı. Devrilmeden önce bir kez daha aday olmak için ortaya koyduğu vaat sportif başarı değil, fulya projesi oldu. Fakat ona izin vermediler. Başkan olmak için ödün veren zihniyettekiler, yılda 50 milyon euro kira geliri getirecek fulya yı rantçılara peşkeş çektiler.

Serdar Bilgili ve YD ile biz de zenginlerin itibarından ve gücünden faydalanmayı denedik. Fakat galiba yanlış zenginleri seçtik. Belki ALLAH bizim bu yolda başarılı olmamızı istemedi. Belki de bizim zenginlerimizin lise terbiyesi olmadığı için öncelikleri Beşiktaş değildi. Olmadı.

Son yıllarda acı kapitalizme bodoslama atladığımız dönemde bizim zenginlerimiz futbola el attılar. Fakat Kasımpaşa da el attılar. Bunun sebebi siyasi irademi yoksa bizim kulüp yapımız nedeniyle bu zenginleri mutlu etme ihtimalimizin olmaması mı orasını bilemem.

Gezi' de Çarşı' nın kazandığı sempati ve Slaven Biliç ve Şenol Güneş' in sosyalist söylemleri neticesinde sol bir takım imajımız iyice arttı. Bence artık bir imajımız oldu. Çok hoşuma giden bir imajımız oldu. Fakat bu imajın bize gelecekte ne getireceği konusunda hiçbir fikrim yok.

Bence iki yoldan birini seçmemiz lazım.
1. Stadyum biter bitmez, "alayına isyan" kelimesini motto haline getirebilir ve tüm dünyada sempati toplayabiliriz. Artık ligimizi dünyanın pek çok ülkesi yayınlayacağı için dikkat çekebiliriz. Bu yöntemle futbolda başarılı olamasak bile ülkemizdeki taraftar sayımızı da artırabiliriz. Zaten e spor takımımızla artık dünyadaki tüm veletlerin bildiği bir takımız. Bunu isyan ederek daha dikkat çekici hale getirebiliriz. Barcelona yıllarca başarısız olmasına rağmen tüm dünyada taraftar dernekleri olan ve sevilen bir takım olmayı böyle başarıyordu.

2. Oyunu kuralına göre oynarız. Doğru zenginleri seçeriz. Hakem lehimize hata yaptığında bunu değil kamuoyuna, kendimize bile itiraf etmeyiz. Aleyhimize hata yaptığında herifin hayatını bitiririz.

Ya da şu anki gibi iki arada bir derede geçinir gideriz.

Çevrimdışı Easthanbool

ANÇ'nin istifa edebileceği konuşuluyor yakın çevresinde
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Abdullah

22 yaşındayım ,kendimi bildim bileli Beşiktaş'ı takip ederim ,imkanım oldukça maçlarına gider gidemediğim maçları tvden izlerim.Beşiktaş benim için bir yerde yaşam felsefesi olmuş.

22 yıldır 2 şampiyonluk gördüm.Daha da kötüsü gençliğimin en güzel döneminde herkesin tribünlerde "YETER" diye bağırdığı ,kulübü felaketten felakete sürükleyen YD dönemini gördüm.Ve buna seyircisiz kalan ,YD nin fan boyu olan,her yaptığını fütursuzca savunan bir taraftar topluluğu gördüm.Tabi o zamanlar çocuğum kimseye pek kızamıyorsun sadece üzülüyorsun,renkliler her sene sonunda kornalarla şampiyonluklarını kutlarken ben yatağımda Beşiktaş armalı yastığımla kulağımı kapatıyordum ama ertesi gün yine başı dik şekilde formamı giyip arkadaşlarımla futbol oynamaya gidiyordum.Bundan hiçbir zaman utanmadım aksine Beşiktaşlı olmaktan hep gurur duydum.

Sitede yayınlanan yazıyı son derece sakinlikle ama aynı zamanda dehşetle okudum.hiçbir temele dayanmayan savunma argümanları ,tamamen algı yönetimi ile fütursuzca savunma cümleleri ile yazılmış eleştiri kültüründen uzak ,aksini düşünenlere etiket vuran ,1 adet ön libero transferi isteyen taraftarı "fener hayranı olmakla" suçlayan son derece talihsiz bir yazı..
Yalan yok okurken güldürdü de ,"A takım kadro zenginliği nedeniyle tekrar alt yapıya giden Eslem’i" cümlesinden sonra kahkaha atmadım değil.Kulübün başkanı bile tvlere çıkıp sayısal olarak çok ciddi eksiklerimiz var 2 ön libero almayı düşünüyoruz derken tamamen tek taraflı ve savunmak amacıyla yazılmış bu yazıda ön liberoda "kadro zenginliği"nden bahsediliyor.:)

Ve yine bu yazıda muhtemelen hayatında 2 şampiyonluk görmüş,hiçbir başkanın "fan boyu" olmamış,yapılan yanlışları eleştiren,doğruyu alkışlayan benim tabirimle "taraftar gibi taraftar" olan genç nesili "yönetime sallayan fener hayranı kitle " olarak nitelendirenler 8 sene o herifin bu kulünün başında kalmasına vesile olan,bir nevi şu an kulübün içindeki darboğazın sorumlusu olan nesil olması da ne kadar da trajikomik dimi?Dün buna seyirci kalanlar şimdi çıkıp başarı isteyen taraftara etiket vuruyor.

Ben başta kendi babam olmak üzere 40 yaşını geçmiş,Seba dönemi gibi, tabiri caizse altın çağı görmüş hiçbir taraftarın,8 sene yd dönemine ve son 4 seneki 0 başarılı döneme rağmen üzerine formayı geçirip armayı kovalayan bugünün gençlerine Beşiktaşlılık dersi verebileceğini düşünmüyorum.Geçmişte YD ye kongrede oy vermiş,onu ibra etmiş, hiçbirini yapmadıysa bile 8 sene bu kulübün başında durmasına vesile olmuş bir nesil kimseye ders vermeye çalışmasın.Bu nesil dün yaptığını bugün de yapmaya çalışıyor, " sus eleştirme kapa çeneni sesin çıkmasın ölü taklidi yap" .Ne kadar susuturumaya çalışılsa da ,ne kadar "fener hayranı" ,"transfer manyağı " hatta " Beşiktaş düşmanı " etiketleri vurulmaya çalışılsa da bu nesil Beşiktaşın kurtuluşu olacak.

Kraldan çok kralcı olmak günümüzün modası olsa da Beşiktaş taraftarı hiçbir zaman bu tarz argümanların altında ezilmeyecek kadar büyük,hele ki bu kadar felaket yönetimlerin üzerine hala armayı kovalayan bu şerefli nesil bu tarz düşüncelerin altında ezilmeyecek kadar dirayetlidir.Bundan da gurur duyarım.

Söz meclisten dışarı ,bu tarz düşüncelerde olup hele ki bu pırlanta gibi genç nesile etiket vurmaya çalışanlara tavsiyem, bırak eleştiren eleştirsin.Dün sen YD ye sustun diye bugün bu taraftar susmayacak.Dün sen hata yaptın diye bu taraftar bugün hata yapmayacak.Dün senin düştüğün yanlışa düşmeyecek,her ne kadar da bunun için çabalasan da.

7 senedir şampiyon olamayan bu camianın artık ihtiyacı olan masallar değil şampiyonluktur.Başkanımız zor bir dönemde gelip ,kendi tabiri ile "elini taşın altına sokmuştur." Yine Sayın Başkan söz verdiği gibi stadımızı yapıyor ,pek de güzel yapıyor helal olsun.

Ama geldiği gün dediği bir laf vardı 3 sene benden başarı beklemeyin diye.Dediği gibi de oldu 3 buçuk sene Beşiktaş futbol takımı TR kupası da dahil olmak üzere katıldığı hiçbir resmi turnuvada bırakın final oynamayı çeyrek final yüzü dahi göremedi,3 kupalı erkek basketbol takımı dağıtılıp ,son 18 senedir her sene üst üste katılma başarısı gösterdiği play offa ilk kez kalamadı,voleybol takımı küme düştü,amatör branşların hali harap hale geldi.Hepsine tamam ,hepsine eyvallah ,3 sene dedi 3 buçuk seneyi geçti.Artık 4. senedeyiz.Bugünden itibaren sadece futbolda değil son 3 senede hiçbir başarıya ulaşamamış bütün branşlarda sportif başarı zamanı.Zaman eleştirme zamanı.3 sene sadece destek zamanıydı,artık hem destek hem de eleştirme zamanı.

Eğer sene sonunda başarıya ulaşır şampiyonluk gelirse (inşallah) ,stadımıza gider takımımızı ve yönetimimizi alkışlar haziranda da kongreye gider hak ettikleri mükafatı veririz.Ama aksi olursa artık eskisi gibi teknik direktörlere,antrenörlere,futbolculara,sportif direktörlere değil bizzat yönetime cezası kesilmelidir,hakkı olan şampiyonluğu isteyen taraftara değil.

:claps: :claps: :claps: Bu yazı ayakta alkışlanır. @Necmi abi bir mahsuru yoksa diğer yazının yayınlandığı gibi bu yazının da haber sitemizden yayınlanıp daha büyük kitlelere ulaşması gerektiğini düşünüyorum. Bir sakıncası yoksa senden bunu talep ediyorum.  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:claps: :claps: :claps: Bu yazı ayakta alkışlanır. @Necmi abi bir mahsuru yoksa diğer yazının yayınlandığı gibi bu yazının da haber sitemizden yayınlanıp daha büyük kitlelere ulaşması gerektiğini düşünüyorum. Bir sakıncası yoksa senden bunu talep ediyorum.  :)

Yazının aşağıdaki bu kısmını gördüğünüz halde yayınlanmasını mı istiyorsunuz ? Ben ilk okuduğumda herhalde sonradan değiştirilir dedim ama bırakın değişmeyi ayrıca tasdiklendi .

Eğer sene sonunda başarıya ulaşır şampiyonluk gelirse (inşallah) ,stadımıza gider takımımızı ve yönetimimizi alkışlar haziranda da kongreye gider hak ettikleri mükafatı veririz.Ama aksi olursa artık eskisi gibi teknik direktörlere,antrenörlere,futbolculara,sportif direktörlere değil bizzat yönetime cezası kesilmelidir,hakkı olan şampiyonluğu isteyen taraftara değil.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Eylül 2015, 21:09:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Velhasın kelam;

Atiba ve Rhodolfo sakatlanmasın diye dua edelim. Sakatlanırsa buraları yangın yeri olur :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Açıkcası üç hafta sonra buralar savaş alanına dönecek herkes hazır olsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Yazının aşağıdaki bu kısmını gördüğünüz halde yayınlanmasını mı istiyorsunuz ? Ben ilk okuduğumda herhalde sonradan değiştirilir dedim ama bırakın değişmeyi ayrıca tasdiklendi .

Abi tabii Deniz daha iyi verecektir bunun cevabını ama tanıdığım arkadaşım olan Deniz o cümleyi stadımızın yeni açılacak olmasına ithafen söylemiştir yani başarı gelmezse stada gitmeyiz manasında söylediğini düşünmüyorum. Yazının diğer kısmında da yanlış olan kısım neresi anlayamadım söyledikleri tamamiyle doğru olan şeyler bence artık bu sene de başarı gelmezse bunun sorumlularından biri de yönetimdir ve bunun hesabını verecek olan da yönetimdir.  :)

Çevrimdışı Abdullah

Velhasın kelam;

Atiba ve Rhodolfo sakatlanmasın diye dua edelim. Sakatlanırsa buraları yangın yeri olur :D
Yangın ki ne yangın  :evillol: o zaman hatırlatacağım ben orta sahadaki kadro zenginliğinden alt yapıya gönderilen Eslem'i.  :bandit:

Çevrimdışı talha

Maç yayını yokmuş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maç yayını yokmuş

Show da Portekiz - Fransa maçı var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi tabii Deniz daha iyi verecektir bunun cevabını ama tanıdığım arkadaşım olan Deniz o cümleyi stadımızın yeni açılacak olmasına ithafen söylemiştir yani başarı gelmezse stada gitmeyiz manasında söylediğini düşünmüyorum. Yazının diğer kısmında da yanlış olan kısım neresi anlayamadım söyledikleri tamamiyle doğru olan şeyler bence artık bu sene de başarı gelmezse bunun sorumlularından biri de yönetimdir ve bunun hesabını verecek olan da yönetimdir.  :)

Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden o cümle hakkında eleştiri yazmadım, yanlışlığın düzeltilmesini bekledim. ( Sadece koyu kısım )
Ama sen yayınlayalım deyince senden Yayın Kurulu Başkanı olmaz dedim  :evillol:  Şaka şaka
Ben Deniz'in yazdıklarına daha doğrusu yazış biçimine, imla kuralları uygulamasına vs hayran oldum. İçerik olarak ta olumlu bulduğum için katılmadığım ufak tefek yerleri olsa da eleştirilerimi bu güzel yazıya saygısızlık olarak görürüm
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden o cümle hakkında eleştiri yazmadım, yanlışlığın düzeltilmesini bekledim. ( Sadece koyu kısım )
Ama sen yayınlayalım deyince senden Yayın Kurulu Başkanı olmaz dedim  :evillol:  Şaka şaka
Ben Deniz'in yazdıklarına daha doğrusu yazış biçimine, imla kuralları uygulamasına vs hayran oldum. İçerik olarak ta olumlu bulduğum için katılmadığım ufak tefek yerleri olsa da eleştirilerimi bu güzel yazıya saygısızlık olarak görürüm
Abi benden yayın kurulu başkanı olmaz zaten  :evillol: @Deniz kardeşim yine döktürmüş ya efsane olmuş yazı 3 kez okudum her okuyuşumda bir kez daha takdir ettim.  :claps:

Çevrimdışı talha

Show da Portekiz - Fransa maçı var
Yarın yokmuş ondan bahsediyorum ')

Çevrimdışı Abdullah

Bjk tvde de mi yokmuş  :by2:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anladım zaten de Q17 yi seyret anlamında yazdım ama o da yedek  :evillol: ( Hiç çaktırma kıvırıyorum  :ishock:  )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Evet yokmuş normalde verirler di son yaşananlar dan sonra vazgeçtiler sanırım

Çevrimdışı Abdullah

Evet yokmuş normalde verirler di son yaşananlar dan sonra vazgeçtiler sanırım

hiç mi yokmuş  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Tolga

22 yaşındayım ,kendimi bildim bileli Beşiktaş'ı takip ederim ,imkanım oldukça maçlarına gider gidemediğim maçları tvden izlerim.Beşiktaş benim için bir yerde yaşam felsefesi olmuş.

22 yıldır 2 şampiyonluk gördüm.Daha da kötüsü gençliğimin en güzel döneminde herkesin tribünlerde "YETER" diye bağırdığı ,kulübü felaketten felakete sürükleyen YD dönemini gördüm.Ve buna seyircisiz kalan ,YD nin fan boyu olan,her yaptığını fütursuzca savunan bir taraftar topluluğu gördüm.Tabi o zamanlar çocuğum kimseye pek kızamıyorsun sadece üzülüyorsun,renkliler her sene sonunda kornalarla şampiyonluklarını kutlarken ben yatağımda Beşiktaş armalı yastığımla kulağımı kapatıyordum ama ertesi gün yine başı dik şekilde formamı giyip arkadaşlarımla futbol oynamaya gidiyordum.Bundan hiçbir zaman utanmadım aksine Beşiktaşlı olmaktan hep gurur duydum.

Sitede yayınlanan yazıyı son derece sakinlikle ama aynı zamanda dehşetle okudum.hiçbir temele dayanmayan savunma argümanları ,tamamen algı yönetimi ile fütursuzca savunma cümleleri ile yazılmış eleştiri kültüründen uzak ,aksini düşünenlere etiket vuran ,1 adet ön libero transferi isteyen taraftarı "fener hayranı olmakla" suçlayan son derece talihsiz bir yazı..
Yalan yok okurken güldürdü de ,"A takım kadro zenginliği nedeniyle tekrar alt yapıya giden Eslem’i" cümlesinden sonra kahkaha atmadım değil.Kulübün başkanı bile tvlere çıkıp sayısal olarak çok ciddi eksiklerimiz var 2 ön libero almayı düşünüyoruz derken tamamen tek taraflı ve savunmak amacıyla yazılmış bu yazıda ön liberoda "kadro zenginliği"nden bahsediliyor.:)

Ve yine bu yazıda muhtemelen hayatında 2 şampiyonluk görmüş,hiçbir başkanın "fan boyu" olmamış,yapılan yanlışları eleştiren,doğruyu alkışlayan benim tabirimle "taraftar gibi taraftar" olan genç nesili "yönetime sallayan fener hayranı kitle " olarak nitelendirenler 8 sene o herifin bu kulünün başında kalmasına vesile olan,bir nevi şu an kulübün içindeki darboğazın sorumlusu olan nesil olması da ne kadar da trajikomik dimi?Dün buna seyirci kalanlar şimdi çıkıp başarı isteyen taraftara etiket vuruyor.

Ben başta kendi babam olmak üzere 40 yaşını geçmiş,Seba dönemi gibi, tabiri caizse altın çağı görmüş hiçbir taraftarın,8 sene yd dönemine ve son 4 seneki 0 başarılı döneme rağmen üzerine formayı geçirip armayı kovalayan bugünün gençlerine Beşiktaşlılık dersi verebileceğini düşünmüyorum.Geçmişte YD ye kongrede oy vermiş,onu ibra etmiş, hiçbirini yapmadıysa bile 8 sene bu kulübün başında durmasına vesile olmuş bir nesil kimseye ders vermeye çalışmasın.Bu nesil dün yaptığını bugün de yapmaya çalışıyor, " sus eleştirme kapa çeneni sesin çıkmasın ölü taklidi yap" .Ne kadar susuturumaya çalışılsa da ,ne kadar "fener hayranı" ,"transfer manyağı " hatta " Beşiktaş düşmanı " etiketleri vurulmaya çalışılsa da bu nesil Beşiktaşın kurtuluşu olacak.

Kraldan çok kralcı olmak günümüzün modası olsa da Beşiktaş taraftarı hiçbir zaman bu tarz argümanların altında ezilmeyecek kadar büyük,hele ki bu kadar felaket yönetimlerin üzerine hala armayı kovalayan bu şerefli nesil bu tarz düşüncelerin altında ezilmeyecek kadar dirayetlidir.Bundan da gurur duyarım.

Söz meclisten dışarı ,bu tarz düşüncelerde olup hele ki bu pırlanta gibi genç nesile etiket vurmaya çalışanlara tavsiyem, bırak eleştiren eleştirsin.Dün sen YD ye sustun diye bugün bu taraftar susmayacak.Dün sen hata yaptın diye bu taraftar bugün hata yapmayacak.Dün senin düştüğün yanlışa düşmeyecek,her ne kadar da bunun için çabalasan da.

7 senedir şampiyon olamayan bu camianın artık ihtiyacı olan masallar değil şampiyonluktur.Başkanımız zor bir dönemde gelip ,kendi tabiri ile "elini taşın altına sokmuştur." Yine Sayın Başkan söz verdiği gibi stadımızı yapıyor ,pek de güzel yapıyor helal olsun.

Ama geldiği gün dediği bir laf vardı 3 sene benden başarı beklemeyin diye.Dediği gibi de oldu 3 buçuk sene Beşiktaş futbol takımı TR kupası da dahil olmak üzere katıldığı hiçbir resmi turnuvada bırakın final oynamayı çeyrek final yüzü dahi göremedi,3 kupalı erkek basketbol takımı dağıtılıp ,son 18 senedir her sene üst üste katılma başarısı gösterdiği play offa ilk kez kalamadı,voleybol takımı küme düştü,amatör branşların hali harap hale geldi.Hepsine tamam ,hepsine eyvallah ,3 sene dedi 3 buçuk seneyi geçti.Artık 4. senedeyiz.Bugünden itibaren sadece futbolda değil son 3 senede hiçbir başarıya ulaşamamış bütün branşlarda sportif başarı zamanı.Zaman eleştirme zamanı.3 sene sadece destek zamanıydı,artık hem destek hem de eleştirme zamanı.

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Benim en çok kızdığım şey de kaleci ve stoperi geçtim ama orta sahaya takviye yapılmamasına rağmen eldekilerle idare ederiz düşüncesi.

Elde kim var ki idare edeceğiz yani hayal aleminde yaşamayalım.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile 3 kulvarda devre arasına kadar sıkıntı yaşayacağımız ortada.

Eslem var ama çok fazla birşey bekleyemeyiz, Veli devre arasından önce dönemez, Tolgay da hadi en erken Mart'ta döner.

Yok Serdar oynar yok Olcay oynar yok Motta oynar falan diyerek orta sahaya takviye yapılmamasının üzeri kapatılıyor maalesef.

Orta sahada nitelik anlamında sıkıntı yaşıyorduk şimdi ise niteliği geçtim nicel olarak bile sıkıntımız var.

Eğer olur da orta sahadaki eksiklikten dolayı ilk yarı bittiğinde yarıştan koparsak bunun hesabını kim verecek.

Yönetim konusuna gelirsek bu konuda Gs camiası en doğrusunu yapıyor bence.

Başarısız olan yönetimi affetmiyorlar ve büyük bir baskıyla yolluyorlar.

Tabiki de her yıl yönetim değişsin diye bir düşüncem olamaz fakat 3 yılda bir yönetim sportif anlamda başarısızsa bir 3 yıl daha ona şans verilmez ben böyle düşünüyorum en azından.

Y.D o şans verildi sonra ne hale geldiğimizi hepimiz gördük ve yaşadık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Benim en çok kızdığım şey de kaleci ve stoperi geçtim ama orta sahaya takviye yapılmamasına rağmen eldekilerle idare ederiz düşüncesi.

Atiba-Necip-Oğuzhan ile 3 kulvarda devre arasına kadar sıkıntı yaşayacağımız ortada.

Eslem var ama çok fazla birşey bekleyemeyiz, Veli devre arasından önce dönemez, Tolgay da hadi en erken Mart'ta döner.

Yok Serdar oynar yok Olcay oynar yok Motta oynar falan diyerek orta sahaya takviye yapılmamasının üzeri kapatılıyor maalesef.

Orta sahada nitelik anlamında sıkıntı yaşıyorduk şimdi ise niteliği geçtim nicel olarak bile sıkıntımız var.

Eğer olur da orta sahadaki eksiklikten dolayı ilk yarı bittiğinde yarıştan koparsak bunun hesabını kim verecek.

Tabiki de her yıl yönetim değişsin diye bir düşüncem olamaz fakat 3 yılda bir yönetim sportif anlamda başarısızsa bir 3 yıl daha ona şans verilmez ben böyle düşünüyorum en azından.

aaa Tolga olur mu hiç öyle kadromuz o kadar geniş ki Eslem'i alt yapıya gönderiyoruz genişlikten, genişliğe bak sen!
Ayrıca daha "Tigananın prensi(!)" Serdar ne güne duruyor. Bunlara ek olarak Veli de 1 ay sonra takıma katılacak zaten 3 ay için hiç para harcamaya gerek var mı sence.  :evillol:
Yönetim konusundaki eleştirinde de çok haksızsın bence Seba'ya sabredilmeseydi bu kadar efsane olabilir miydi hiç! 3 yıl değil 30 yıl bile başarı gelmezse suçlu yönetim olur mu hiç YD'nin enkazı kaldı kulübe en az bi 3 yıl daha beklemek lazım. Çünkü Fikret Orman gidersse tek adam Serdal Adalı kulüpte başka adam da kalmamış maalesef başkan olacak bu yüzden tek tercihimiz bu maalesef kusura bakma istesen de istemesen de yine başkan o.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Eylül 2015, 22:19:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Tolga kadromuz son derece yeterli kardeşim öyle ki bu yüzden Eslem'i alt yapıya gönderdik :D

Boşverin artık umalım son 4  yılda sakatlık rekoru kıran takımda sakatlık çıkmasın.

1 oyuncuya mı şampiyonluk bağlanır diyenler evet 1 oyuncuya bağlanır. Çünkü bazen 10 tane adam çok iyi iş yapar o 1 adam finali yapar. Yıllardır o 1 adamı arıyoruz biz takım oyunu o 1 hatta 2-3 adam olmadan işe yarasaydı Gençlerbirliği her sene domine ederdi ligi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

fuatavni KOÇ'a operasyon yapılacak demiş bizim sponsorluklara bir şey olur mu acaba? :D Daha basketbol arenasına sponsor olacaklardı  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler