Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035314 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İz inşaat mantık doğrultusunda açıklama yapacaktır. Yani eski açık tarafının üstü örtülmezse statiğin  bozulacağını vs vs anlatacaktır. Olmadı ise bu İz inşaatın da zararıdır. Çünkü aksama bizden kaynaklanmıyor. Kaldı ki biz en sonunda şunu diyeceğiz ; yahu arkadaş sen hangi hakla hangi yetki ve bilgiyle anıtlar kuruluna ya da İBB ye emir verebiliyorsun  :tabe:
CB Sıfatıyla :icool:
Bak bu doğru abi en azından işin tekniğini statigini anlatarak ikna etmeye çözmeye çalışacaklardır , Yoksa Başka turlu zor gözüküyor , Malum kendisi Biraz inatçı ve kafaya koyduğunu yapan bir kişilik :money:
Eski açıgın üstünün açık kalması demek , Bütün projenin sil başa dönmesi demek , 17 Milyon € nun çöpe gidip , Yeniden Çatı projesi çizilip onaylatılıp işe başlanması demek , Buda En az 1 Yıl kayıp + Yeni Çatının maliyeti demek :s20: :s20: :bawling: :bawling: :akuma: :akuma:
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 01:20:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ibrahim

sonrada temeli bile atamadan Mühürleyip elimizden alacaklardı , Bu kadar basit mi sence bu işler :money:
adamlar 40 Cm nin hesabını yapıyor sen yanlışlıkla kuleleri yıkmaktan bahsediyorsun :money:
o işin esprisiydi   :D ama bu 40 cm olayı da çok saçma sapan bişi sanki mezura alıp ölçtüler yaw , bana uydurma laflar gibi geliyo

Çevrimdışı ibrahim

Suçlu son maçtan sonra stadın her parçasını hatıra diye alıp kulelere dokunmayan taraftarımızdadır  :D
%100 haklısın abi  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suçlu son maçtan sonra stadın her parçasını hatıra diye alıp kulelere dokunmayan taraftarımızdadır  :D
Böyle olacağını bilseydim ben dokunurdum o kulelere ama Sonrada tarihi esere Zarar vermekten İçeri girerdim :icool: :bandit:
O iş Kolay degil abi öyle Tatihi eser niteliği Taşıyan biyere zarar vereni Anında enselerler :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı falconfree

Aslında bana kalırsa bu olayın seçim öncesi olması daha iyi oldu.Belki bu olayla birlikte bazı beşiktaşlılarda sezon boyunca yalamalık yapan takımın uyduruk son maç kırmızısı hariç kırmızı kartsız şampiyon olmasını , ikincinin ise sezon boyunca tam sayısını bilmesemde en az 5 i uyduruk 10 penaltı kullanmasını  ve hemen hemen her maç doğranan Beşiktaş'ın sezonu üçüncü bitirmesini hatırlarlar.Gezi olaylarına çarşının desteğine karşılık , geçen sezon ki uyduruk taraftar grubu 1453 kartallarının sahaya girmesi olayı ile BAĞZI GÜÇLER intikamın birinci sahnesini sergilediler.Yeni biten sezonda da hakem facialarını en çok yaşayan kulüp olarak intikamın 2. sahnesi ortaya kondu.Sezon bitimiyle de takıma yapacak birşey kalmadığından statla uğraşarak üçüncü sahne sergileniyor.Seçime sayılı günler kala hangi partiye oy vereceğimi hala bilmiyorum.Ama siyah beyaza gönül vermiş biri olarak hangisine vermeyeceğime adım gibi eminim.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 01:37:33 falconfree ]

Çevrimdışı harunmustak

Arkadaşlar bu 5 çatı kolonunun montajlanacagi yer 40 cm asarı çekilir. Traslanabilir ve 40 cm daha uzun 5 adet çatı kolonu üretilip bu sorun biz yeni Stadımızı yapana kadar çözülür. En kotu ihtimalle bu sorun bu sekilde aşılacaktır. Çatı işinide uzatmaz ayrıca. Halatlar gelir yeni acık kapalı ve numaralida serilmeye başlanır. En son eski acık kolon kiris takılır ve halatları serilip bitirilir. Benim kotu olasılıkları düşünerek ürettiğim çözüm budur. Hemen kararsızlığa düşmeyin. Bu is çözülebilecek bir mevzu.  :money:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı attila_metu

Selamlar,
40 cm yuksek olan cati mi yoksa kulelere gore tribun mu arkadaslar? Bilgisi olan var mi?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sana göre siyaset değildir , bana göre ilk başlama etabindan sonrakiler siyasettir yanlıştır , şehrin parkıni korumak değil şehrin esnafinin canına ot tikamak-Devletin parasini (bu parayı o andaki kamu harcamalariyla deseriz) Çar cur etmek - Devletin turizm gelirini baltalamaktir , bunuda Devlet derken aynı zamanda milletten bahsediyorum , benim vergimle finanse oluyor çünkü harcamalar.

Şimdi sen bana böyle diyeceksin demissinya bende bir öngörüde bulunayim:) sende diyeceksinki veya dusuneceksinki "ulan senin vergine neler yapılıyor neler dikiliyor onları düşün " işte o kısımlarda besiktas yok , burda ortak paydamiz besiktas olduğu için bu olayda da kullanılması bana göre siyasete çekimDir.

Ama gorecelidir adı üzerinde siyasidir.sen öyle bakarsın ben böyle bakarım.

Diğer konu el etek öpme konusu , aslında ben bu konuyu yaşı genç arkadaşlardan duyunca şaşırmiyorum abi fakat yaşı Kemale ermiş kişilerde şaşırıyorum birde aklıma bişeyde geliyor ;

Genç kardeşlerimiz atarli giderli bişey diyemem daha bişey gormemisler,  fakat dediğin gibi hayat siyaset , en basitinden askere gidiyorsun dışarda selam vermeyeceğin bir rütbeli sana laf söylemesin diye alttan almaya başlıyorsun

Sonra ya özel ya devlet ise giriyorsun yine dejavu ya amirin aynı şekilde ,kendi isinin patronuysan musterilerinle aynı şekil

Kısaca hayat yontuyor.

Şimdi sen buna el etek öpmek dersin , ben pozisyon alma derim veya tam terslerinide kabulleniriz. Ama aynı kapıya çıkar.

Diyorumki sonrada acaba yaşı ilk başta yazdığım Kemale ermiş kişilerde hayatlarında çok ALTTAN alıyorlar , ulan bir bjk var alttan almayacagim orda kendimi tatmin edeyim mi diyorlar ?

Bu son yazdığım sana değildi @Necmi abi
lafım sanada desen üstüme almam ben hiç bir şeyi alttan almam
biraz dikimdir direk söylemeyi direk davranmayı severim.
gezi olayları siyasi değildi bizzat iktidar siyasileştirdi.
siyasi gücünü kullanıp ben herşeyi yaparım dersen birileride sana gezide olduğu gibi nah yaparsın der.
insanlari oraya toplayan ağacın sökülmesi değil polisin orda çadırda kalan bir avuç gence saldırmasıydı.
esnaf zarar etmiş kemal sen ne diyorsun esnaf orda ihya oldu taksim taksim olalı öyle kazanmamışlardır.
olan bir kaç yandaş bankasına oldu biraz polisin gururu kırıldı kendilerini güçlü görüyorlardı öyle olmadıklarını öğrendiler.
öyle halka saldırarak geri adım attıramıyacaklarını öğrendiler. Gezide tek zarara uğrayan iktidar Polis ve yandaş medya
oldu tüm dünyaya rezil oldular o gün orda öyle ezildilerki hala o eziklik psikolojisinden çıkamıyorlar.
bu saldırılarda o psikolojinin sonucu yoksa gezide bir grup karşı gelmiş bunu kalkıp Beşiktaşa mâl edemezsin
senin konuştuğun dilde iktidar dili yok esnaf zarar etmiş vergimiz gitmiş madem o kadar düşünüyorlar
rant için bu halkın polisini halkın karşısına dikmeyeceksin halkla polisi karşı karşıya getirirsen bunun sonuçları
tahmin edilemez gezi hafif atlatıldı iktidara ramen halkın sağ duyusuyla hafif atlatıldı. o gün gençler çıktı
ya galyana gelip anneleri babalarıda çıksaydı. orda halk vardı halkın olduğu bir yerde siyaset olmaz
halkın talepleri siyasi eylem diye geçiştirilemez bunu devlet kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldu. buna siyaset derseniz
siz siyasetin ne olduğunu bilmiyorsunuz demektir. her düşünceden her inançdan insanların birlikte hareketine halk hareketi denir
herhangi bir siyasi düşünceyi temsil etmez siyasi düşünceyi temsil etmeyen bir haraketede siyasi demek
demogoji yapmaktır. kaldıki konumuza dönelim seninde kabul ettiğin gibi bu gün yaşanan olaylar o günün hesap
sormasıysa yandık karşımızda kin tutan bir iktidar var demektir. Bu gün Beşiktaştan hesap soran yarın bütün halktan sorar.
işin acı yanıda ne biliyormusun bu gün yapılan saldırıyı hala Beşiktaşın suçuymuş gibi gösterebilmek neymiş Beşiktaş geziyi yapmış o
yüzden cezalandırılıyormuş vay be birde bu haklı görünüyor şampiyonluklar elimizden çalınıyor neymiş biz geziyi yapmışız haklılar
yapmamalıyız biyat etmeliyiz padişahım çok yaşa öylemi yok kardeşim benim hayatımda biyat kültürü yok gerekirse bütün şampiyonlukları feda ederim
gerekirse stadıda feda ederim ama biyat etmem ve inanıyorum Beşiktaş taraftarının ezici bir çoğunluğuda biyat etmez.
internetten sarı öküz hikayesini bul oku ben burda siyaset yapılmasını sevmiyorum tek Beşiktaş olsun diyorum
her görüşte insanın ortak değeri konuşulsun burda belkide siyasi olarak yan yana gelemeyeceğim bir çok insanla çok güzel dostluklar
kurdum demekki istenince oluyormuş bunları hepimiz yapmaya başladık güzelde oluyor konuşmayı öğrenmeye başladık
ilk zamanlar gibi değil ilk zamanlar ufacık konu açılsa kıyamet kopuyordu burda inanıyorumki her görüşe karşı tarafsız ve adil olduğum
için artık insanlar çok dikkat ediyor ama bu Beşiktaşa saldırı olduğundada tarafsız olacağız anlamı taşımaz sakın iktidar düşmanlığı olarak algılamayın
emin olun zıttı bile iktidarda olsaydı böyle bir durumda tepkim aynı olurdu buna sakın siyaset demeyin bunun adı Beşiktaşın haklarını korumaktır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

siyasi gücünü kullanıp ben herşeyi yaparım dersen birileride sana gezide olduğu gibi nah yaparsın der.
insanlari oraya toplayan ağacın sökülmesi değil polisin orda çadırda kalan bir avuç gence saldırmasıydı.
esnaf zarar etmiş kemal sen ne diyorsun esnaf orda ihya oldu taksim taksim olalı öyle kazanmamışlardır.
olan bir kaç yandaş bankasına oldu biraz polisin gururu kırıldı kendilerini güçlü görüyorlardı öyle olmadıklarını öğrendiler.
öyle halka saldırarak geri adım attıramıyacaklarını öğrendiler. Gezide tek zarara uğrayan iktidar Polis ve yandaş medya
oldu tüm dünyaya rezil oldular o gün orda öyle ezildilerki hala o eziklik psikolojisinden çıkamıyorlar.
bu saldırılarda o psikolojinin sonucu yoksa gezide bir grup karşı gelmiş bunu kalkıp Beşiktaşa mâl edemezsin
senin konuştuğun dilde iktidar dili yok esnaf zarar etmiş vergimiz gitmiş madem o kadar düşünüyorlar
rant için bu halkın polisini halkın karşısına dikmeyeceksin halkla polisi karşı karşıya getirirsen bunun sonuçları
tahmin edilemez gezi hafif atlatıldı iktidara ramen halkın sağ duyusuyla hafif atlatıldı. o gün gençler çıktı
ya galyana gelip anneleri babalarıda çıksaydı. orda halk vardı halkın olduğu bir yerde siyaset olmaz
halkın talepleri siyasi eylem diye geçiştirilemez bunu devlet kötü bir tecrübeyle öğrenmiş oldu. buna siyaset derseniz
siz siyasetin ne olduğunu bilmiyorsunuz demektir. her düşünceden her inançdan insanların birlikte hareketine halk hareketi denir
herhangi bir siyasi düşünceyi temsil etmez siyasi düşünceyi temsil etmeyen bir haraketede siyasi demek
demogoji yapmaktır. kaldıki konumuza dönelim seninde kabul ettiğin gibi bu gün yaşanan olaylar o günün hesap
sormasıysa yandık karşımızda kin tutan bir iktidar var demektir. Bu gün Beşiktaştan hesap soran yarın bütün halktan sorar.
işin acı yanıda ne biliyormusun bu gün yapılan saldırıyı hala Beşiktaşın suçuymuş gibi gösterebilmek neymiş Beşiktaş geziyi yapmış o
yüzden cezalandırılıyormuş vay be birde bu haklı görünüyor şampiyonluklar elimizden çalınıyor neymiş biz geziyi yapmışız haklılar
yapmamalıyız biyat etmeliyiz padişahım çok yaşa öylemi yok kardeşim benim hayatımda biyat kültürü yok gerekirse bütün şampiyonlukları feda ederim
gerekirse stadıda feda ederim ama biyat etmem ve inanıyorum Beşiktaş taraftarının ezici bir çoğunluğuda biyat etmez.
internetten sarı öküz hikayesini bul oku ben burda siyaset yapılmasını sevmiyorum tek Beşiktaş olsun diyorum
her görüşte insanın ortak değeri konuşulsun burda belkide siyasi olarak yan yana gelemeyeceğim bir çok insanla çok güzel dostluklar
kurdum demekki istenince oluyormuş bunları hepimiz yapmaya başladık güzelde oluyor konuşmayı öğrenmeye başladık
ilk zamanlar gibi değil ilk zamanlar ufacık konu açılsa kıyamet kopuyordu burda inanıyorumki her görüşe karşı tarafsız ve adil olduğum
için artık insanlar çok dikkat ediyor ama bu Beşiktaşa saldırı olduğundada tarafsız olacağız anlamı taşımaz sakın iktidar düşmanlığı olarak algılamayın
emin olun zıttı bile iktidarda olsaydı böyle bir durumda tepkim aynı olurdu buna sakın siyaset demeyin bunun adı Beşiktaşın haklarını korumaktır.
Abaovv :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu 5 çatı kolonunun montajlanacagi yer 40 cm asarı çekilir. Traslanabilir ve 40 cm daha uzun 5 adet çatı kolonu üretilip bu sorun biz yeni Stadımızı yapana kadar çözülür. En kotu ihtimalle bu sorun bu sekilde aşılacaktır. Çatı işinide uzatmaz ayrıca. Halatlar gelir yeni acık kapalı ve numaralida serilmeye başlanır. En son eski acık kolon kiris takılır ve halatları serilip bitirilir. Benim kotu olasılıkları düşünerek ürettiğim çözüm budur. Hemen kararsızlığa düşmeyin. Bu is çözülebilecek bir mevzu.  :money:
:alala: kırk santim betonu traşlayacaksın kırk santim kolonu yükselteceksin :D stadın yüksekliği değişmezki ne diye zaten kuralıyla yapılan eski açığı daha fazla alçaltıyorsun anlamadım
ya boşverin  bu tip şeyler bizi yüceltir en azından renklilerin çenesi kapanır
bir türlü inanmıyorlar ya bu stadı bizim yaptığımıza devlet yardım ediyormuş şimdi
görmüşlerdir devletin nasıl yardım ettiğini

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sağduyu

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Hürriyet, İsmail Er

Sabah ola hayrola...
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Semih

Aslında bana kalırsa bu olayın seçim öncesi olması daha iyi oldu.Belki bu olayla birlikte bazı beşiktaşlılarda sezon boyunca yalamalık yapan takımın uyduruk son maç kırmızısı hariç kırmızı kartsız şampiyon olmasını , ikincinin ise sezon boyunca tam sayısını bilmesemde en az 5 i uyduruk 10 penaltı kullanmasını  ve hemen hemen her maç doğranan Beşiktaş'ın sezonu üçüncü bitirmesini hatırlarlar.Gezi olaylarına çarşının desteğine karşılık , geçen sezon ki uyduruk taraftar grubu 1453 kartallarının sahaya girmesi olayı ile BAĞZI GÜÇLER intikamın birinci sahnesini sergilediler.Yeni biten sezonda da hakem facialarını en çok yaşayan kulüp olarak intikamın 2. sahnesi ortaya kondu.Sezon bitimiyle de takıma yapacak birşey kalmadığından statla uğraşarak üçüncü sahne sergileniyor.Seçime sayılı günler kala hangi partiye oy vereceğimi hala bilmiyorum.Ama siyah beyaza gönül vermiş biri olarak hangisine vermeyeceğime adım gibi eminim.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Geovani

Öğlen stada gttim haberim bile yoktu gelişmelerden...şunu demek istiyorum olm sen daha portakalda vitamin değilken bu kulüp vardı kolay mı lan bu kulübe dayatma yapmak,bu kulüp ki kurtuluş savaşında sporcularını cepheye ölüme göndermiş...benim siyasi görüşümde BEŞİKTAŞ ULAN ne kadar zorluk çıkaran varsa anasını bacısını karısını kızını .......... o stad bizim namusumuzdur ve insan namusu için yaşar.................
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Hürriyet, İsmail Er

Sabah ola hayrola...
bu haberi çıkaranda kendisi ama  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı hic2222

Tezgah belli;

"Önce dolaylı kontrollerle sorun çıkarttırıp, sonra bakın biz size düşman değiliz size yardımcı olduk masallarıyla hareket edilecek.
Aslında imara uygun olmayarak doğmuş sorunları padişahımız hazretleri ilgilenip çözmüş olacak ve gönül kazanacak."

Arkadaş yanlışsa ve bizde yapmışsak verin cezamızı, yok iş doğru ama konu siyasileştiriliyorsa bıraksınlar bu işleri.
Beşiktaş, gelip geçen siyasi bir topluluk değil Ülkemizdeki her konuya karşı tarafsız duruş sergileyen tek sivil toplum örgütüdür.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sarp

Günaydın Güzel İnsanlar Günaydın Beşiktaşlılar
Güzel haberler alacağız inşallah...

Çevrimdışı YunusEmre

Tokinin yaptığı stadların çoğunda çatıya stad takmışlar onun hesabı sorulmuyor bizim Mabedimizde yok efendim 40 cmler konuşuluyor.. çok daha fazla konuşulursa nice 40 santimlere maruz kalacaklardır da neyse günaydınlar efem...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:alala: kırk santim betonu traşlayacaksın kırk santim kolonu yükselteceksin :D stadın yüksekliği değişmezki ne diye zaten kuralıyla yapılan eski açığı daha fazla alçaltıyorsun anlamadım
ya boşverin  bu tip şeyler bizi yüceltir en azından renklilerin çenesi kapanır
bir türlü inanmıyorlar ya bu stadı bizim yaptığımıza devlet yardım ediyormuş şimdi
görmüşlerdir devletin nasıl yardım ettiğini
Hala orada burada farklı mecralarda devlet stadın arkasındaki iett ye ait araziyi Beşiktaş'a verdi diye konuşanlar var abi. Devletin Beşiktaş'a yaptığı stat karşılığında teşvik verdiğinden bahseden bir arkadaş daha vardı burada. Açalım mali tabloları bakalım böyle bir şey var mı yok mu diye ama eminim yoktur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AngryEagle

Hala orada burada farklı mecralarda devlet stadın arkasındaki iett ye ait araziyi Beşiktaş'a verdi diye konuşanlar var abi. Devletin Beşiktaş'a yaptığı stat karşılığında teşvik verdiğinden bahseden bir arkadaş daha vardı burada. Açalım mali tabloları bakalım böyle bir şey var mı yok mu diye ama eminim yoktur.

Devletin yapması gereken en önemli destek; stadyumun sponsorluk gelirlerinden GSGM olarak %25 pay istemekten vazgeçmektir.

İnsanların gözüne batıyor 145 milyon dolar para alacak Beşiktaş diye.

- 145 değil, 116 milyon dolar, kalan 29'u forma göğüs sponsorluğu
- 116yı da yıllara dağıtılmış şekilde uzun vadede alabileceğiz, öyle para peşin kırmızı meşin usulü yok
- O 116'nın da %25ini zaten devlete haraç olarak ödeyeceğiz

Bastıracak ve bir destek isteyecek isek, kulüpler yasası, finansal fair play, süper lig a.ş. yapılanmaları hazır gündemde iken,
mutlaka bu konuyu da gündeme getiriyor olmalıyız.

Arazi devletin, amenna.
Stadyum mülk olarak devletin, buna da amenna.
Kira parası öder, kullanır geçeriz.

Pazarlama ve sponsorluk bedellerinden de pay istemek hangi mantığın ürünü ?

Sevgiler,

Çevrimdışı cmravclr

Eski açıkta vinç belirdi kirişi takarlar inşallah

Çevrimdışı pusat altınok

eski açık numaralı arkasında vinç mi var bana mı öyle geldi. :alala:

Çevrimdışı ahmet türken

yeni açığa bir kamyon geldi. Zannedersem içinde prekastlara serilen o tahta iskelelerden var. Elf gözlü yetiş  :D @Efe

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi son cümlende buna siyaset demeyin bu Beşiktaşın haklarını korumak demişsinde yazın baştan aşağı siyasi , AKP ye yönelik hatta gezi olaylarında Devletin organlarına orada olduğuna göre bu organlarada yönelik suçlama tarzında . Demişsin ki : " Polisin gururu kırıldı , halkın olduğu yerde polis olmaz " ,  o polis Kıbrıs Rum Kesimi Polisi değil senin benim polisimız abi hatta sen ben o amcamız Babamız kardeşimiz vs. Kısaca ayrıştırmaya girmek bizi parçalar. Halkın olduğu yerde Polis olur çünkü halkın olduğu yerde Kanunda vardır kolluk kuvvetleride uygulatir.

İlk msj da yazdığım gibi bu konuda farklı düşünüyor olabiliriz.Ortak payda da bir araya gelemeyiz kuvvet muhtemel.

Ben bu olaylar gezi yüzünden oluyor demedim ki 1 önceki msj da sen konuyu açtı ben cvp yazdım. Gezi olaylarında carsiyi haksız buluyorum beşiktaşın adını karistirdiklari için o ayrı konu , çünkü Beşiktaş global bir markadır bunu her düşünce sahibi sever bunu bir kesime mal etmeleri onlar gibi dusunmeyenlerin düşüncelerine gasptir .

Ben su demecler yanlış dedim : Toki değil alın teri , arsayı peşkeş çekmemiz beklendi olmayınca toki değil alın teri oldu , Devlet yapmıyor yapmasın biz varız burda, temel atmaya açılışa sakin Başbakan dönemin ve şimdiki cumhurbaşkanı gelmesin millet maça bakmaz ortalık yıkılır vs..

Şimdi iktidar siyasettir siyasi partidir zaten , bu demeclerle siyaset yapan iktidarı üzerine çekersen sonuçları ağır olur demek istediğim buydu.

Son olarak sana göre biattir abi o , bana görede senin dediğin çarşıya biattir,  carsiyi kullanan güçlere biattir.  Ve sen bu yüzden şampiyonluklar gitsin stat gitsin diyemezsin çünkü besiktas senin tapulu malın değil , benimde hakkım var onda. Bende diyemem tam tersi çünkü o zaman senin hakkını çiğnemis olurum.

Hatta 2 mız gibi dusunmeyenlerin beşiktaşlı olabilir onlarında hakkı var.

Son olay çatı olayı ; tabiiki bu dakkadan sonra sahip cikacaz ve elimizden geleni yapacaz bizim Kulübümüz çünkü , ama bana göre yanlislarida söylemek ( herkes kendi açısından ) 2 kere 3 kere düşünmeye belki gerçekten yanlış olan bir şeye birdaha düşmemeye sebep olur.