Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035300 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Badem yazıyor ama verdiği bilgiler forum müdavimlerinin zaten çok iyi bildiği şeyler. Twitter da bilmeyenler olabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Boş laf bunlar. Sonuç odaklı düşünemiyor besiktas taraftarı , surekli siyaset yapıyor.  Burda bile okadar dikkat edilmesine rağmen daha doğrusu dikkat eden kitle bulunmasına rağmen hep cümleler arası iğneleme var. Adamlarda bunu biliyor her işine set çekiyor olay bu. Biz daha çok 3  4 oluruz.   Devam.
bende anlayamadım  :iblush:
yaşamın kendisi siyasettir. arkadaşlarınla ilişkin ailenle ilişkin hep siyasettir.
stadımıza saldırı varsa ve buna karşı tepki gösteriyorsan buna siyaset denmez kardeşim
kimsenin siyaset yaptığı yok uzun zamandır. kaldıki şehrin parkını korumakta siyaset değildir.
sadece yaşam alanlarını koruyorsun burda bir gelenek belirdi sırf iktidarı korumak için siyaset yapmayın mantığı türemeye başladı
biz burda siyasete bulaşmak istemiyorsak emin olun iktidarı korumak için değil burayı pislikle kirletmemek için siyasetten uzak tutuyoruz.
ama siyaset gelipte bize bulaşınca haklarımızı sonuna kadar savunmayıda biliriz.
ne yapalım şampiyon olmak için el etekmi öpelim neden o zaman siyaset yapmış olmuyormuyuz.
anlayamadım ben bunu bilemedim şimdi varsın üçüncü dördüncü olalım ama el etek öpmeyelim.
şimdi sen dersin demeden önce ben söyleyeyim el etek öpelim demedim sadece siyaset yapmayalım dedim dersin :D
ama el etek öpenler varken biz siyaset yapmasakta köşemizde sessiz beklesekte gene şampiyon olamayızki
yani ya el etek öpeceksin şampiyon olacaksın yada öpmeyeceksin 3-4 yetineceksin bari dik duralımda varsın 3-4 olsun
en azından birde üstüne onurumuzu kaybetmeyiz. @Kemal
Gene söylüyorum stada saldırıya karşı tepkimizi gösteririz. Bunu hak arama olarak görüyorum siyaset olarak algılamıyorum
ama onun dışında siyasi nitelikli bir yazıya göz yummam. Herkesin içi yanıyor bunu biliyorum birde çıkıp kimsenin kalbini kırmak istemiyorum
o yüzden yazdıklarınıza her zamankinden fazla özen gösterin.
Bu arada bunu fırsat bilip yönetimede bel altından vurmayın böyle bir zamanda birlik olmak tek vücut olmak gerekir saldırı bizim geleceğimize yapılıyor.
bunu menfaat göreni Kesinlikle hoş karşılamam işin en büyük kötülüğünü yaparsınız hedef saptırırsınız esas amacına ulaşmak isteyenlere
yol vermiş olursunuz.
kemal son kısmı sana söylemedim genele yazdım

Çevrimdışı Murat Aksakal

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten  10 dk.10 dakika önce

vodafone arena eylül'e yetişsin; adımı setenay olarak değiştiricem..
en erken ocak..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  9 dk.9 dakika önce
3)Gördüğünüz üzere ağacın sol tarafından itibaren 3 ya da 4 direk henüz monte edilebilmiş değil..Görüşmeler sürüyor..

Daha  kaç  çatı kolonu  takılacak  haberi  yok. Beşiktaş  muhabiri ama  badem.İnsanın yaptığı işe saygısı olur  yahu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3)Gördüğünüz üzere ağacın sol tarafından itibaren 3 ya da 4 direk henüz monte edilebilmiş değil..Görüşmeler sürüyor..

Daha  kaç  çatı kolonu  takılacak  haberi  yok. Beşiktaş  muhabiri ama  badem.İnsanın yaptığı işe saygısı olur  yahu.
Goruşmeler sürüyor dediğine göre İşin oluru var galiba abi :busted_cop:
Ama sanırım birşeylerden vazgeçmemiz istenecek mutlaka bir karşılığı vardır , Bunlar çıkarı olmadığı hiçbirşeye izin vermez Onaylamaz...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

ben yazayım hepsine twitterda daha konuşamazlar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bir şekilde çözülecek sorun. ama geç olması bizim zararımıza olacak birşey.

1-2 güne "büyüklerimiz" girer devreye çözerler sorunu.
senin psikolojik saatin ters işliyor :D
olumlu olman gerekirken olumsuz olumsuz olman gerekirken olumlu oluyorsun :kop: :kop: :kop: :kop:

olumlu olman gerekirken olumsuz olumsuz olman gerekirken olumlu oluyorsun :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Goruşmeler sürüyor dediğine göre İşin oluru var galiba abi :busted_cop:
Ama sanırım birşeylerden vazgeçmemiz istenecek mutlaka bir karşılığı vardır , Bunlar çıkarı olmadığı hiçbirşeye izin vermez Onaylamaz...

olacak tabi oluru diye bişey yok olmuş olan bişey var onu bozmaya çalışanlar var fikret başkan yarın halledecek eminim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kolonları saysa yetecek mal meydanda çünkü  :) Görüşmeler sürüyormuş muş. Yazsa ya kim kiminle görüşüyor, görüşmenin detayları ne ! Ortaya sallıyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Badem bise bildiğinden yazmiyor arkadaslar.verdiği bilgileri cok onemsemenize gerek yok..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Kolonları saysa yetecek mal meydanda çünkü  :) Görüşmeler sürüyormuş muş. Yazsa ya kim kiminle görüşüyor, görüşmenin detayları ne ! Ortaya sallıyor
Çatı firmasının sahibinin Ankarada Cb ile görüştüğü soyleniyor abi
Malum İz inşaat Toki arenanın da Çatısını yapan şirket Aynı Zamanda ve İktidara yakınlığı ile biliniyorlar , Muhtemelen ikna etmeye çalışıyorlar :bandit: @Hasan Tahsin abi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

olacak tabi oluru diye bişey yok olmuş olan bişey var onu bozmaya çalışanlar var fikret başkan yarın halledecek eminim :)
Ya  Efe elbette  büyükler devreye  girecek  bişekilde  buişler halledilecek.Ona eminim de.Benim kızdığım bu işten ekmek yiyip de salakça hiçbir detaya inmeyenler.Fırat gibi.Yahu insan merak eder de detaya  girer.Araştırır.Mesleğin ulan senin bu.Burada insanlar sırf taraftarlıklarından dolayı deli gibi araştırıyorlar,yazıyorlar,çiziyorlar.Ve çoğu da doğru.Fırat Günayer gibi asalaklar da  salakça  biriki yazı yazdıkları için bisürü  maaş alıyorlar.yada  makul  bişeyler.Ama haketmeden.Araştır be kardeş  az bişey.Sadece  bu  siteyi  takip et  ulan.O bile  yeter.

Çevrimdışı Tolga

Bu Eski Açık mevzusu illaki halledilecektir mesele o değil ki.

Mesele sürekli birilerinin stat inşaatını engellemeye çalışması.

Eski Açık ile ilgili sorun halledilir başka bir gün saçma sapan birşey ortaya atarlar yine ortalığı karıştırırlar böylece stadın açılış tarihi daha da uzar.

Diğerlerine gelince maşallah tüm kapılar açılıyor bize geldi mi tam tersi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ya  salağın teki işte  Hasan Tahsin.Yeminle  yanımda  çay bile  demletmem.

Ya  Efe elbette  büyükler devreye  girecek  bişekilde  buişler halledilecek.Ona eminim de.Benim kızdığım bu işten ekmek yiyip de salakça hiçbir detaya inmeyenler.Fırat gibi.Yahu insan merak eder de detaya  girer.Araştırır.Mesleğin ulan senin bu.Burada insanlar sırf taraftarlıklarından dolayı deli gibi araştırıyorlar,yazıyorlar,çiziyorlar.Ve çoğu da doğru.Fırat Günayer gibi asalaklar da  salakça  biriki yazı yazdıkları için bisürü  maaş alıyorlar.yada  makul  bişeyler.Ama haketmeden.Araştır be kardeş  az bişey.Sadece  bu  siteyi  takip et  ulan.O bile  yeter.
:claps: :claps: :claps:
3 yada 4 kolon diyor :biggrinking: :biggrinking:
Ulan sütunları saydan anlarsın zaten 5 Tane olduğunu :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çatı firmasının sahibinin Ankarada Cb ile görüştüğü soyleniyor abi
Malum İz inşaat Toki arenanın da Çatısını yapan şirket Aynı Zamanda ve İktidara yakınlığı ile biliniyorlar , Muhtemelen ikna etmeye çalışıyorlar :bandit: @Hasan Tahsin abi
Okudum bu haberi  :) Ama badem bunu bile bilmiyor. Çatı kolonuna direk diyor  :lol: Hayırlısı diyelim @Yunus Emre Dökmeci kardeşim. Umarım ikna ederler
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Okudum bu haberi  :) Ama badem bunu bile bilmiyor. Çatı kolonuna direk diyor  :lol: Hayırlısı diyelim @Yunus Emre Dökmeci kardeşim. Umarım ikna ederler
Abi Rezaya Loca sattık , 11.ci Cb stada getirip gezdirdik eğer onlar bile ikna edemediyse , İz İnşaatın sahibinin ikna etmesi çok zor , Her ne kadar onlara yakın olsada ....

Çevrimdışı Kemal

bende anlayamadım  :iblush:
yaşamın kendisi siyasettir. arkadaşlarınla ilişkin ailenle ilişkin hep siyasettir.
stadımıza saldırı varsa ve buna karşı tepki gösteriyorsan buna siyaset denmez kardeşim
kimsenin siyaset yaptığı yok uzun zamandır. kaldıki şehrin parkını korumakta siyaset değildir.
sadece yaşam alanlarını koruyorsun burda bir gelenek belirdi sırf iktidarı korumak için siyaset yapmayın mantığı türemeye başladı
biz burda siyasete bulaşmak istemiyorsak emin olun iktidarı korumak için değil burayı pislikle kirletmemek için siyasetten uzak tutuyoruz.
ama siyaset gelipte bize bulaşınca haklarımızı sonuna kadar savunmayıda biliriz.
ne yapalım şampiyon olmak için el etekmi öpelim neden o zaman siyaset yapmış olmuyormuyuz.
anlayamadım ben bunu bilemedim şimdi varsın üçüncü dördüncü olalım ama el etek öpmeyelim.
şimdi sen dersin demeden önce ben söyleyeyim el etek öpelim demedim sadece siyaset yapmayalım dedim dersin :D
ama el etek öpenler varken biz siyaset yapmasakta köşemizde sessiz beklesekte gene şampiyon olamayızki
yani ya el etek öpeceksin şampiyon olacaksın yada öpmeyeceksin 3-4 yetineceksin bari dik duralımda varsın 3-4 olsun
en azından birde üstüne onurumuzu kaybetmeyiz. @Kemal
Gene söylüyorum stada saldırıya karşı tepkimizi gösteririz. Bunu hak arama olarak görüyorum siyaset olarak algılamıyorum
ama onun dışında siyasi nitelikli bir yazıya göz yummam. Herkesin içi yanıyor bunu biliyorum birde çıkıp kimsenin kalbini kırmak istemiyorum
o yüzden yazdıklarınıza her zamankinden fazla özen gösterin.
Bu arada bunu fırsat bilip yönetimede bel altından vurmayın böyle bir zamanda birlik olmak tek vücut olmak gerekir saldırı bizim geleceğimize yapılıyor.
bunu menfaat göreni Kesinlikle hoş karşılamam işin en büyük kötülüğünü yaparsınız hedef saptırırsınız esas amacına ulaşmak isteyenlere
yol vermiş olursunuz.
kemal son kısmı sana söylemedim genele yazdım

@Necmi abi sana göre siyaset değildir , bana göre ilk başlama etabindan sonrakiler siyasettir yanlıştır , şehrin parkıni korumak değil şehrin esnafinin canına ot tikamak-Devletin parasini (bu parayı o andaki kamu harcamalariyla deseriz) Çar cur etmek - Devletin turizm gelirini baltalamaktir , bunuda Devlet derken aynı zamanda milletten bahsediyorum , benim vergimle finanse oluyor çünkü harcamalar.

Şimdi sen bana böyle diyeceksin demissinya bende bir öngörüde bulunayim:) sende diyeceksinki veya dusuneceksinki "ulan senin vergine neler yapılıyor neler dikiliyor onları düşün " işte o kısımlarda besiktas yok , burda ortak paydamiz besiktas olduğu için bu olayda da kullanılması bana göre siyasete çekimDir.

Ama gorecelidir adı üzerinde siyasidir.sen öyle bakarsın ben böyle bakarım.

Diğer konu el etek öpme konusu , aslında ben bu konuyu yaşı genç arkadaşlardan duyunca şaşırmiyorum abi fakat yaşı Kemale ermiş kişilerde şaşırıyorum birde aklıma bişeyde geliyor ;

Genç kardeşlerimiz atarli giderli bişey diyemem daha bişey gormemisler,  fakat dediğin gibi hayat siyaset , en basitinden askere gidiyorsun dışarda selam vermeyeceğin bir rütbeli sana laf söylemesin diye alttan almaya başlıyorsun

Sonra ya özel ya devlet ise giriyorsun yine dejavu ya amirin aynı şekilde ,kendi isinin patronuysan musterilerinle aynı şekil

Kısaca hayat yontuyor.

Şimdi sen buna el etek öpmek dersin , ben pozisyon alma derim veya tam terslerinide kabulleniriz. Ama aynı kapıya çıkar.

Diyorumki sonrada acaba yaşı ilk başta yazdığım Kemale ermiş kişilerde hayatlarında çok ALTTAN alıyorlar , ulan bir bjk var alttan almayacagim orda kendimi tatmin edeyim mi diyorlar ?

Bu son yazdığım sana değildi @Necmi abi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi Rezaya Loca sattık , 11.ci Cb stada getirip gezdirdik eğer onlar bile ikna edemediyse , İz İnşaatın sahibinin ikna etmesi çok zor , Her ne kadar onlara yakın olsada ....

İz inşaat mantık doğrultusunda açıklama yapacaktır. Yani eski açık tarafının üstü örtülmezse statiğin  bozulacağını vs vs anlatacaktır. Olmadı ise bu İz inşaatın da zararıdır. Çünkü aksama bizden kaynaklanmıyor. Kaldı ki biz en sonunda şunu diyeceğiz ; yahu arkadaş sen hangi hakla hangi yetki ve bilgiyle anıtlar kuruluna ya da İBB ye emir verebiliyorsun  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ibrahim

bugun yaklaşık 800 tane ileti okudum söz hakkım vardır diye düşünüyorum  :evillol: :evillol:
bütün suçlu başkandır beyler hafriyatt alınırken o tarihi kulelerin altını kenardan kenardan oydurucaktı, tertemiz devrilicekti sözde tarih eserleri sonra keyfimize bakıcaktık. bütün bunlar onların bahanesiyle üretiliyo arkadaki ucubeyi takan yok   :ebebe: :ebebe:

bugun yaklaşık 800 tane ileti okudum söz hakkım vardır diye düşünüyorum  :evillol: :evillol:
bütün suçlu başkandır beyler hafriyatt alınırken o tarihi kulelerin altını kenardan kenardan oydurucaktı, tertemiz devrilicekti sözde tarih eserleri sonra keyfimize bakıcaktık. bütün bunlar onların bahanesiyle üretiliyo arkadaki ucubeyi takan yok   :ebebe: :ebebe:
sonrada temeli bile atamadan Mühürleyip elimizden alacaklardı , Bu kadar basit mi sence bu işler :money:
adamlar 40 Cm nin hesabını yapıyor sen yanlışlıkla kuleleri yıkmaktan bahsediyorsun :money:
Eğer öyle bir şey yapsaydık şuan orada stad değil Rezidans yükseliyor olurdu :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 01:19:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Suçlu son maçtan sonra stadın her parçasını hatıra diye alıp kulelere dokunmayan taraftarımızdadır  :D
Tek Büyük Beşiktaş