Boş laf bunlar. Sonuç odaklı düşünemiyor besiktas taraftarı , surekli siyaset yapıyor. Burda bile okadar dikkat edilmesine rağmen daha doğrusu dikkat eden kitle bulunmasına rağmen hep cümleler arası iğneleme var. Adamlarda bunu biliyor her işine set çekiyor olay bu. Biz daha çok 3 4 oluruz. Devam.
bende anlayamadım

yaşamın kendisi siyasettir. arkadaşlarınla ilişkin ailenle ilişkin hep siyasettir.
stadımıza saldırı varsa ve buna karşı tepki gösteriyorsan buna siyaset denmez kardeşim
kimsenin siyaset yaptığı yok uzun zamandır. kaldıki şehrin parkını korumakta siyaset değildir.
sadece yaşam alanlarını koruyorsun burda bir gelenek belirdi sırf iktidarı korumak için siyaset yapmayın mantığı türemeye başladı
biz burda siyasete bulaşmak istemiyorsak emin olun iktidarı korumak için değil burayı pislikle kirletmemek için siyasetten uzak tutuyoruz.
ama siyaset gelipte bize bulaşınca haklarımızı sonuna kadar savunmayıda biliriz.
ne yapalım şampiyon olmak için el etekmi öpelim neden o zaman siyaset yapmış olmuyormuyuz.
anlayamadım ben bunu bilemedim şimdi varsın üçüncü dördüncü olalım ama el etek öpmeyelim.
şimdi sen dersin demeden önce ben söyleyeyim el etek öpelim demedim sadece siyaset yapmayalım dedim dersin

ama el etek öpenler varken biz siyaset yapmasakta köşemizde sessiz beklesekte gene şampiyon olamayızki
yani ya el etek öpeceksin şampiyon olacaksın yada öpmeyeceksin 3-4 yetineceksin bari dik duralımda varsın 3-4 olsun
en azından birde üstüne onurumuzu kaybetmeyiz.
@KemalGene söylüyorum stada saldırıya karşı tepkimizi gösteririz. Bunu hak arama olarak görüyorum siyaset olarak algılamıyorum
ama onun dışında siyasi nitelikli bir yazıya göz yummam. Herkesin içi yanıyor bunu biliyorum birde çıkıp kimsenin kalbini kırmak istemiyorum
o yüzden yazdıklarınıza her zamankinden fazla özen gösterin.
Bu arada bunu fırsat bilip yönetimede bel altından vurmayın böyle bir zamanda birlik olmak tek vücut olmak gerekir saldırı bizim geleceğimize yapılıyor.
bunu menfaat göreni Kesinlikle hoş karşılamam işin en büyük kötülüğünü yaparsınız hedef saptırırsınız esas amacına ulaşmak isteyenlere
yol vermiş olursunuz.
kemal son kısmı sana söylemedim genele yazdım