Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033318 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat.Y

Biz neden Beşiktaş'lı olduk ? Çoğunlukla büyüklerimiz Beşiktaş'lıydı, Beşiktaş'lı arkadaşlarımız vardı ve bunun gibi bir çok nedeni vardır. Peki diğer takımlara göre neden bu kadar tutkuluyuz bunu hiç düşündünüz mü ? Eyvallahımız olmadığından olabilir mi ?

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ers1903

Eski acikta yerde yatan 3 adet kriş gorunuyor :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Stadımız da bağıracağız Şampiyon Beşiktaş diye, gollerde birbirimize sarılacağız aile olarak  :tabe:
Tabikide abi bu platformda olan tüm kardeşlerimizin ortak paydası Beşiktaş @Hasan Tahsin  abi
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı mrred

ben yapamdım twettran arakladım topragımm:))
Ahaha kim yaptıysa o zaman. Yalnız çekim çok iyi stad çok klas görünüyor 90 ların ortalarında ve sonunda nba de bulls-jazz serilerinde salonları böyle tepeden çekerlerdi ve acayip olurdu bizim stadı tepeden maçlarda çektiklerinde bir yandan boğaz bir yanda yeşil saha muhteşem unutulmaz bir görüntü olacak gaza geldim gidip bir eski maç falan izleyim :lol: :lol: toprağım
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serdar

Hadi diyelim ki kimse ikna edilemedi ve bir şekilde çözüm üretilmesi gerekiyor. Öncelikle bu 40 cm muhabbeti doğru ise kirişe kadar olan kısım mı yüksek,  kolon yüksekliği mi?

* Kolon yüksekliği ise sadece takılmayan kolonların kısaltılması çatı statiğini etkiler mi ?
* En kötü tüm kolonların kısaltılması statiği etkiler mi?
* Konu kiriş yüksekliği ise o bölgeyi traşlamaktan farklı bir seçenek varmıdır?
* Bu kolon ve çatı kirişleri sanırım Türkiye de imal ediliyordur, doğrumudur?

Sonuç olarak projede bu yönde bir değişime gidildiği taktirde sanırım stadımızı uzun bir süre daha beklemek durumunda kalacağız.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bu arada arkadaşlar eski açıktaki beton kirişlerin 40 cm traşlanıp uzun kolonlar konulup sorunun çözülmesi söz konusu olamaz sistemi bir bütün olarak düşünmek lazım teknik olarak imkanı yok (Teknik olarak imkanı var komple sistemi tekrar çözer tekrardan imalat yapılır, buda ne kadar zamanda yapılır bilemiyorum) Kısacası bölgesel çözümler olmaz

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Hadi diyelim ki kimse ikna edilemedi ve bir şekilde çözüm üretilmesi gerekiyor. Öncelikle bu 40 cm muhabbeti doğru ise kirişe kadar olan kısım mı yüksek,  kolon yüksekliği mi?

* Kolon yüksekliği ise sadece takılmayan kolonların kısaltılması çatı statiğini etkiler mi ?
* En kötü tüm kolonların kısaltılması statiği etkiler mi?
* Konu kiriş yüksekliği ise o bölgeyi traşlamaktan farklı bir seçenek varmıdır?
* Bu kolon ve çatı kirişleri sanırım Türkiye de imal ediliyordur, doğrumudur?

Sonuç olarak projede bu yönde bir değişime gidildiği taktirde sanırım stadımızı uzun bir süre daha beklemek durumunda kalacağız.

Bu arada arkadaşlar eski açıktaki beton kirişlerin 40 cm traşlanıp uzun kolonlar konulup sorunun çözülmesi söz konusu olamaz sistemi bir bütün olarak düşünmek lazım teknik olarak imkanı yok (Teknik olarak imkanı var komple sistemi tekrar çözer tekrardan imalat yapılır, buda ne kadar zamanda yapılır bilemiyorum) Kısacası bölgesel çözümler olmaz

Çevrimdışı mrred

belki inanmıcaksın ama hiç 2/3 aydır bir ankete bakmadım ... şimdiye kadar çok oy kullandım beni en sonuç olarak şaşırtan bu son cumhurbaşkanlığı seçiminde %52 ilk turda rte başkan seçilmesi ,, anket manket hikaye geliyo bana ..secim günü sandıkta millete bi haller oluyo ben sadece onu biliyorum..
Yok bu sefer başka tek başına iktidar olamıcaklar zaten 5 gün kaldı.Anket olayında hangi şirketlere güvenebileceğini şu şekilde kontrol edebilirsin bir anket şirketi son 3 seçimde sonuçları doğruya yakın tahmin ettiyse o şirkete güvenebilirsin.Ben istersen sana özelden yazarım
The great gig in the sky

Çevrimdışı serti67

Ahaha kim yaptıysa o zaman. Yalnız çekim çok iyi stad çok klas görünüyor 90 ların ortalarında ve sonunda nba de bulls-jazz serilerinde salonları böyle tepeden çekerlerdi ve acayip olurdu bizim stadı tepeden maçlarda çektiklerinde bir yandan boğaz bir yanda yeşil saha muhteşem unutulmaz bir görüntü olacak gaza geldim gidip bir eski maç falan izleyim :lol: :lol: toprağım

bır sezon stres yaptık bıraz tatıl yapalım ne macıı stat ve transfere odaklanalım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatısız açsınlar kolonlarıda belediyeye monte etsinler  :bandit: :bandit:  belki 40 cm lik ihtiyaçlarını giderirler  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

bu işin mahkemesi varsa dava açsak kesin kazanırız, arkamızda süzer gibi bi süliyet canavarı varken biz davayı alırız yanlız ibb ise muhatabımız üstünede geçiktiğimiz için tazmnat davasıda açalımki zararımzı ziyanımız karşılansın

Çevrimdışı ömer

Haberlerde eski açığın 40cm alçaltılacağı ve kolonların uzatılarak sorunun aşılacağı gibi bir şeyler duydum doğruluğu nedir bilgisi olan var mı?
Bu saatten sonra bu mümkün değil er geç Bu şekilde olcak

Çevrimdışı Aram

şu eski açıktaki takılmayan kirişleri görüpte küfretmeyen var mı ya ?
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı serti67

şu eski açıktaki takılmayan kirişleri görüpte küfretmeyen var mı ya ?
ben varım cunkı ben takılmayan kolonlara oncelık verdım:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mrred

bu işin mahkemesi varsa dava açsak kesin kazanırız, arkamızda süzer gibi bi süliyet canavarı varken biz davayı alırız yanlız ibb ise muhatabımız üstünede geçiktiğimiz için tazmnat davasıda açalımki zararımzı ziyanımız karşılansın
Kesinlikle fakat o zaman stad bir hayli gecikir....
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eagle1520

Değerli dostlar,
Çok üzgün olduğunuzu görüyorum ama haberin kaynağını bir araştırın. Hürriyet ten İsmail er yazmış. Köşe yazısı bütün basın bu yazıyı kaynak gösteriyor. Hürriyet doğan grubunun ve iktidarla çatışmaları malum. Hatta uzanlar ın başına gelen doğan grubunun başına da gelebilir seçim sonucuna göre tabi. Bu durumda doğan grubu için tek seçenek kalıyor, iktidarı devirmek. Bu Beşiktaş taraftarının elinde bugün stadyum dan başka ne kaldı? Bunu bilerek bizim en yumuşak karnımızı zorluyorlar. İstiyorlar ki biz hükümetle dalaşirken onlar işlerini yoluna koysun.Yok be anam 5 kuruş faydaniz dokundu mu Beşiktaşıma doğan grubu olarak. Yok, hadi başka kapıya.
Siz rahat olun arkadaşlar, neden böyle düşünüyorum? Deniyor ki biz ustu açık resimle onay almışız, saçmalamayın, öyle resimle inşaat ruhsatı alınmaz, nereye ne şekilde inşaat yapacağını projesiyle ayrıntılarıyla ve de şehir planına uygunluğu vurgulanarak anlatılır, projeyi belediyenin ilgili birimleri görüşür, askıya çıkar, bir ay itiraz olunmazsa askından iner onaylanır, ondan sonra ceeee yaparak projeyi değiştiremezsin, yoksa 40 katlı binanın 16 katını yıktırırlar adama. Salak değildir herhalde bizim bjk inşaat. Hem denetim bina çatı kısmına gelince değil her daim yapılır. Bin kere fark edilir bir hata ya da hile. Hem projeye aykırı yapılan inşaat komple mühürlenir kısmen mühürlemeyi ilk kez bu haberde okudum. Daha bugün bir çatı kirişi takıldı. Diyelim ki bir sakat durum var tüm kirişler ve kazıklar sökülmek zorunda, sökülecek şeyi niye taksınlar? Hem geçen ay bu konu tartışıldı, bjkmabet çıktı çatı plana uygun kapalı olarak yapılacak dedi, konu kapandı, hala Temcit pilavı gibi ısıtıp önümüze koyuyorlar. Bjkmabet içerde, çıksın şurası yanlış desin.
Uzattım affedin demem o ki Beşiktaşımızı kimse siyasetine alet edemez. Biz akpli chpli mhpli değiliz, biz Beşiktaşlıyız, en büyük parti Beşiktaş. Pazar günü bütün Beşiktaşlılar istedikleri partiye oy verebilirler. Haa mesele mücadele ise kanımız aksa da o stad bizim...
Beton yığını değil, yeşil stat

Çevrimdışı kyiv

Kamera görüntüsü süper.

Hayırlısıyla şu Vodafone Arena bütün engellere rağmen bitsin gideceğim ilk maçta Bezmi Alem Valide Sultan camiinde şükür namazı kılacam.

Çevrimdışı Aram

ben varım cunkı ben takılmayan kolonlara oncelık verdım:)
olm onların sahiplerini bekliyoruz. gelip alsınlar bi rahatlasınlar takarız  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimiçi Rasim

Valla abi stadı mühürlenmesi ile toki degil alin teri demenin ne alakasi var onu anlamadim.

adamlar ilk gunden beri bizle uğraşıyor tek sebebi de stadin arazisini ranta vermememiz.ranta verseydik en krali bizdik birilerini zengin etmedik dik durduk cezasini da böyle odettiriyorlar.
bunlar ta carsinin gezi olaylarina dayanir rant falan degil
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

:claps: :claps:
yüz kere dedik şu stat biten ekadar köprüyü geçene kadar bazı şeylere eyvallah diyelim...yok efendim ona locamı satılır yok efendim sen onun adamısın vs vs iş bilenin kılıç kuşananın demiş atalarımız.... biz camia  olarak anca memleket kurtarma peşine gidelim ,hadi gidiyosan gitte beşiktaşı niye alet ediyosun
:claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

seyredelım ortam bıraz dagılsın
video ya göre toplam 4 kiriş takılmak için bekliyor 5 kolon 4 kiriş var :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

bunlar ta carsinin gezi olaylarina dayanir rant falan degil
Stad çarşıya mi yapiliyor?ya da Beşiktaş in sahibi carsi mi da cezasini Besiktastan cikartiyorlar?giderler carsiyi mahkemede yargilarlar varsa cezasi verirler kaldi ki yargilandi ve sucsuz bulundu.

Ayrica O siyasi partiye oy verip ,o goruse sahip olup Besiktasli olanlar yok mu?eger isin gercek yuzu boyleyse ranttan 10 misli aptalca.20 milyon oy aldilarsa en az 4-5 milyonu Beşiktaş taraftaridir.kime neyin cezasini veriyorlar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba