Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013175 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bu durumda siz arada kalacaksınız tamamda bu kadar gizli olacak ne yapılıyor ki? sürekli anlamsız gizlilik var.  :alala:

gizli kalması gerektiği için olabilir belki @bjk_mabet olmasaydı şuan hiç bir bilgiye ulaşamıyor sadece sallıyor olurduk o bu bilgileri bizleri sevdiği için ulaştırıyor başkası olsa kılını kıpırdatmazdı onu sıkıntıya sokacak bi hareket bi daha içeriden haber almamamızı sağlar buda hiç iyi olmaz o yayınlarsa yayınlar ancak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı harund1k3

eski acik uzerine kac hafta gecti 5 kolon koyamadilar. onun disinda kiris isleri de kufeki isleri de yavas ilerliyor. bu gidisle ekim de zor sanki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

bugün paylaşılan kuş bakışı fotoya çatı yerleştirmeye çalıştım;

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ibrahim

Bu gecede mi kiriş yok?
  haftasonu pek varlık göstermiyo çatıcılar fazla bişi beklemeyin  :D

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı tguesbb

Stadda bugün neler oldu kısa bir özet geçebilecek bir arkadaş var mı ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyuna çatı montajlıyoruz bi türlü asıl çatıcılar tam randıman veremedi :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Silinen Mesajlarla İlgili Şikayetler Olursa bana Dönsünler Neden Silindiğini Güzelce açıklarım....!
Konu Dışı Mesajlara İzin verilmiyor...!
Ben yazarım kimse bir şey yapamaz diye düşünmeyin gün içinde SİLİNİYOR...!

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

cidden yavaş hocam bu yavaşlık da parayla orantılı cash 150milyon tl olsa 6 ay önce biterdi bu stad bence
yanılıyorsun kardeşim para elbette çok önemli bir etken ama her şey demek değil
burda yaşanan zorlukların çoğu parayla ilgili değil kapalı kapılar arkasında stadın yapılmasını istemeyen ama bunu açıkca dile getiremeyen bir dolu insan var
hani o başkanla ilgili sızan meşhur tapeleri örnek vereyim bu sadece ucu birde sızmayanları düşün bu stad her allahın günü denetleme geçiriyordu zabıtalar kapıda nöbet tutuyordu allahtan tapeler sızdıda çekildi bunlar sonrasında gelmeye cesaret edemediler şimdi daha gizli yapıyorlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne durumdayız??
İz İnşaat Hızlı başladı Umutlandık, Şimdi yavaşladı , Bu Çatı işi çok canımızı sıkacak gibi geliyor bana :money: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yanılıyorsun kardeşim para elbette çok önemli bir etken ama her şey demek değil
burda yaşanan zorlukların çoğu parayla ilgili değil kapalı kapılar arkasında stadın yapılmasını istemeyen ama bunu açıkca dile getiremeyen bir dolu insan var
hani o başkanla ilgili sızan meşhur tapeleri örnek vereyim bu sadece ucu birde sızmayanları düşün bu stad her allahın günü denetleme geçiriyordu zabıtalar kapıda nöbet tutuyordu allahtan tapeler sızdıda çekildi bunlar sonrasında gelmeye cesaret edemediler şimdi daha gizli yapıyorlar
Daha 10 Gün önce İbb yetkileri yine staddaymış abi , Denetlemeye gelmişler :akuma: :akuma:
Canları sıkıldıkça stada denetlemeye geliyorlarmış :money: :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha 10 Gün önce İbb yetkileri yine staddaymış abi , Denetlemeye gelmişler :akuma: :akuma:
Bahaneyle gezmeye gelmişlerdir :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Vay ibbler vay :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

İz İnşaat Hızlı başladı Umutlandık, Şimdi yavaşladı , Bu Çatı işi çok canımızı sıkacak gibi geliyor bana :money: :money:

Valla ancak resimlere bakabiliyorum. Ama  içerlerde  hızlı çalışma  vardır artık dış yüzeyde  çok hızlı bi iş göremeyiz gibi geliyor  bana. Ama  bir an önce  halatlar serilse iyi olacak
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Tarihi Eser çıktı diye İnşaatı durdurmalar , Stada dakka başı Zabıta ve Yetkili gönderip denetlemeler, İnşaattan Çıkan Kamyonlar Yolda çamur izi Bırakıyor diye Kulübe Ceza makbuzu yollamalar , Vinçlerin ve kamyonların Gunduz Stada girişini Yasaklamalar , Çatı üzeri Kapatılıyor diye Şantiyeyi basmalar , Stadın arkasındaki İett arazisini Beşiktaşa hibe ettik diye seçim propagandası yapıp , Seçimden sonra Araziyi vermekten vazgeçmeler :busted_cop: :busted_cop: Aklıma ilk gelenler bunlar , BunLarı düşündükçe Bu stadın bu kadar surede Bu halE Gelmesinin Mucize Olduğunu bir kez daha anlıyorum ve görüyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ressam Bob var ya istediği yere şuraya da bunu çizelim diyor. E insan bir de kartal heykeli koyar çatıya  :)
Tek Büyük Beşiktaş