Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açık ve eski açık dönüşteki çatı iskeleleri bitti halatları uzatacak iskelelerde kapalıya konmalı artık ana halatlar geldi mi acaba stada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ibrahim

yaklaşık 24 localık yer kaplıyor. 147+ 24=171 olur.
gayet iyi bir rakam oluyomuş , cevap için sağol

Çevrimdışı ibrahim

yeni açığın arkasındaki geniş alanda zemine nasıl bi çalışma düşünülüyo kaplama , taş , mermer vs gibi (biraz soru sorup olumsuz havayı dağıtalım)

Çevrimdışı Deniz

Kufeki kaplama bu aralar durdu mu benim gözüme pek ilerleme gorunmuyor ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

yeni açığın arkasındaki geniş alanda zemine nasıl bi çalışma düşünülüyo kaplama , taş , mermer vs gibi (biraz soru sorup olumsuz havayı dağıtalım)
bak bunu kackere sordum bı cevap alamamıstım bakıyım sen cevap alabılıecekmısın :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

İlk etapta birsek yapilacagini sanmam ama stad acildiktan 2-3 sene icinde oralar kaplanir diye tahmin ediyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ibrahim

İlk etapta birsek yapilacagini sanmam ama stad acildiktan 2-3 sene icinde oralar kaplanir diye tahmin ediyorum
bişey yapılıcağını sanmam derken bi şap atılır heralde dimi öle bırakmazlar  :)

Çevrimdışı ibrahim

bak bunu kackere sordum bı cevap alamamıstım bakıyım sen cevap alabılıecekmısın :D
  bi tahmin geldi  :D

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

bişey yapılıcağını sanmam derken bi şap atılır heralde dimi öle bırakmazlar  :)
O yapilabilir ama daha fazlasini ben beklemiyorum :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Hey gidi tam 1 yıl öncesi. Nerdeen nereye. Daha numaralıya başlamayı geçtim, her gün fore kazıklara kaç metre kuşak yapıldı diye tartışıyorduk. Ne de çabuk büyüyor  :bandit:
O değil de, stad yavaş yea  :evillol:

Çevrimdışı ibrahim

Hey gidi tam 1 yıl öncesi. Nerdeen nereye. Daha numaralıya başlamayı geçtim, her gün fore kazıklara kaç metre kuşak yapıldı diye tartışıyorduk. Ne de çabuk büyüyor  :bandit:
O değil de, stad yavaş yea  :evillol:
  cidden yavaş hocam bu yavaşlık da parayla orantılı cash 150milyon tl olsa 6 ay önce biterdi bu stad bence

Çevrimiçi Kartal Ç

cidden yavaş hocam bu yavaşlık da parayla orantılı cash 150milyon tl olsa 6 ay önce biterdi bu stad bence

200 milyon tl miz de olsaydı o 70 bin kamyonluk hafriyat zamanında bize çıkarılan zorlukların yine de çıkarılacağını düşünüyorum. çok pis geciktirdi o süreç bizi. (bir de numaralı tarafındaki kayanın fore kazık işini geciktirmesi var) istanbulun heryeri şantiye halindeyken bizim kamyonların peşinde dolaşıyorlardı. lastiğindeki çamur yola iz yapmış da vs vs al sana ceza makbuzu. şu saatlerde anca şu kadar kamyon çıkarırsınlar daha neler neler. birsürü hafriyat tırının stadın içinde bekletildiğini çok iyi hatırlıyorum. neyse geçti gitti buna da şükür. Ama bu tarz durumlarda şansımız yaver gitseydi dediğin gibi 6 ay öndeydik şimdi.
aynı bütçeyle aynı noktaya rezidans alışveriş merkezi yapsak daha hızlı biterdi orası ayrı  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz kufekiler artik numarali tarafina donmus kolay kolay fotograf acisina giremiyor.

Yeni acigin arkasina topraklar  konularak yolla ayni seviyeye getirilmis, bundan sonra herhalde asfaltlama calismasi yapilacaktir. Tunelden cikanlarin Taksime donebilmeleri icin.

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kufekiler artik numarali tarafina donmus kolay kolay fotograf acisina giremiyor.

Yeni acigin arkasina topraklar  konularak yolla ayni seviyeye getirilmis, bundan sonra herhalde asfaltlama calismasi yapilacaktir. Tunelden cikanlarin Taksime donebilmeleri icin.
Haklisin abi ondandir

Çevrimdışı Paletli Vinç

Acaba plana göre bizim planı görme vaktimiz geldi mi ? :)

Çevrimdışı ibrahim

200 milyon tl miz de olsaydı o 70 bin kamyonluk hafriyat zamanında bize çıkarılan zorlukların yine de çıkarılacağını düşünüyorum. çok pis geciktirdi o süreç bizi. (bir de numaralı tarafındaki kayanın fore kazık işini geciktirmesi var) istanbulun heryeri şantiye halindeyken bizim kamyonların peşinde dolaşıyorlardı. lastiğindeki çamur yola iz yapmış da vs vs al sana ceza makbuzu. şu saatlerde anca şu kadar kamyon çıkarırsınlar daha neler neler. birsürü hafriyat tırının stadın içinde bekletildiğini çok iyi hatırlıyorum. neyse geçti gitti buna da şükür. Ama bu tarz durumlarda şansımız yaver gitseydi dediğin gibi 6 ay öndeydik şimdi.
aynı bütçeyle aynı noktaya rezidans alışveriş merkezi yapsak daha hızlı biterdi orası ayrı  :evillol:
koskoca beşiktaşın yönetimi yarısı inşaatçı adamlar bu işin üstesinden gelemiyosan böle bi işe girişmeyeceksin .
başkan herkesi memnun etmeye çalışıyo öle bi dünya yok, ya hükümeti karşına alıcaksın ya taraftarı. sokaktaki taraftar şikayetçi 2 sene stadla oyaladı diye muhalifler bi ton zorluk çıkartıyo yolumuza taş koymak için olan başkana oldu bi dönem daha kalıcağını sanmıyorum , neyse bunun yeri bura değil hayırlısıyla bitsinde maçımızı izleyelim

Çevrimdışı Efe

Acaba plana göre bizim planı görme vaktimiz geldi mi ? :)

planın gerisindeyiz şuan bi kaç gün çatı havaya kalktığı gün öndemiyiz geridemiyiz yazacağm :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Paletli Vinç

planın gerisindeyiz şuan bi kaç gün çatı havaya kalktığı gün öndemiyiz geridemiyiz yazacağm :)
Sabırla beklemeye devam :) Sağolun.

Çevrimdışı harunmustak

Efe neden planı bizimle paylaşmıyorsunuz? bunu bilsek ne olur ki?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ZEKI

@Ekrem fotograflar  :acim: :acim:
Bu arada klasik gece yagmurumuz basladi sisli bölgesinde  :money:

Çevrimdışı kyiv

Şimdi yazdıklarım kısmen konu dışı ancak yine de son maçlardaki haksızlıkları gördükçe hem sinirimden hem de tahammülsüzlüğümden yazamadan edemedim. Vodafone Arena açılmadan veya açıldıktan sonra ister tribün liderleri diyin ister sözü geçen insanlar diyin ya da amigo herneyse taraftarı eğitmeli veya sistemli bir şekilde yönlendirmeli. Artık Vodafone Arena da laylaylom son bulup SADECE HAKEM VE RAKİP TAKIM ÜZERİNE baskı kurucu bir atmosfer yaratılmalı. Vodafone Arenaya gelen hakemin eli ayağı titremeli Halisti Bülentti Hüseyindi Cüneytti bu herifler senelerce yönettikleri çifte standart maçlarla hem canımızı yaktılar hem de diğer 2 renkliye her türlü kolaylığı gösterdiler. Yeni Vodafone Arena da bu adamları kesinlikle küfürsüz ve sahaya yabancı madde atmaksızın altına sıçırtmalıyız. Bu kadar net. Bugüne kadar hep biz ağladık bundan sonra hakemler ağlasın.İnşallah açılış yaklaştığında bu konular üzerinde daha fazla dururuz.

Çevrimdışı Efe

Efe neden planı bizimle paylaşmıyorsunuz? bunu bilsek ne olur ki?

bunu normalde söylemek bile  çok sıkıntı verici olabilir bize bu dökümanı ulaştıran kişi için o yayınlarsa ancak yayınlanır onun izni olması gerekiyor kimsenin bilmediği bişeyi onay olmadan yayınlayamayız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

bunu normalde söylemek bile  çok sıkıntı verici olabilir bize bu dökümanı ulaştıran kişi için o yayınlarsa ancak yayınlanır onun izni olması gerekiyor kimsenin bilmediği bişeyi onay olmadan yayınlayamayız :)
bu durumda siz arada kalacaksınız tamamda bu kadar gizli olacak ne yapılıyor ki? sürekli anlamsız gizlilik var.  :alala:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...