Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013307 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Tribün eğim bakımından  türkiyedeki stadlardan dik mi bilgi verebilecek olan var mı
Turkiyenin en dik tribunune sahibiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Silinen Mesajlarla İlgili Şikayetler Olursa bana Dönsünler Neden Silindiğini Güzelce açıklarım....!
Konu Dışı Mesajlara İzin verilmiyor...!
Ben yazarım kimse bir şey yapamaz diye düşünmeyin gün içinde SİLİNİYOR...!
@ALI RIZA bey çok nazik ve kibarsınız :D :D

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 17 Mayıs 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ahmet türken   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu resimler :o_o:

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 17 Mayıs 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @ahmet türken   'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çok şükür 5 saat beklettin abi  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 16:38:33 ALI RIZA ]

Çevrimdışı serti67

kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu resimler :o_o:
ıkı dakka kıtap okıyım dedım necmı abı saldın hemen zehırıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Resimler için teşekkürler. Yeni açıkta oturmayan kiriş hala duruyor.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tribün eğim bakımından  türkiyedeki stadlardan dik mi bilgi verebilecek olan var mı
iyiki kombineyi yukardan almadık diyecek kadar :o_o: @Musa1903

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Canlı yayında sıkıntı mı var ?

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  2 dk.2 dakika önce
@BurakAky1903  İnşaat planlarımız dahilinde, teknik bir çalışmadan dolayı canlı yayın kameramız kısa bir süre aktif olmayacak Burak.

Daha önce paylaşılmıştı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

@Necmi abı mabete ulassak sole vaktı varsa genel bı degerlendırme yapabılırmı son gelısmelerle ılgılı stattakı ornegın yer kaplamalar duvara dusunulenler  perforje loca cercevelerı nezamn baslar tarıhı duvar nezaman yerle bır olur vsvss gıbı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  2 dk.2 dakika önce
@BurakAky1903  İnşaat planlarımız dahilinde, teknik bir çalışmadan dolayı canlı yayın kameramız kısa bir süre aktif olmayacak Burak.

Daha önce paylaşılmıştı.
calısma varmıss

Teşekkürler
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Stat hakkında herkesin merak ettiği bilgilere sahip olup ''söyleyemem'' diyen arkadaşlardan bir ricam olacak:Lütfen ''ben biliyorum ama söyleyemem'' diyeceğinize hiç konuyu açmayın, ''bilmiyorum'' deyip geçin...Burada pek çok Beşiktaş sevdalısı arkadaş sizden laf almak için uğraşırken, gayet saf duygularla sizden bilgi talep ederken hep ret cevabı alınca ben şahsen geriliyorum...Bu iş artık ego tatmini boyutuna ulaşıyor...Ayrıca mabet nickli arkadaşımızı bu işte öne atıp, ''bu bilgileri o verdi ama biz başkasına söylemeyiz yoksa zor duruma düşebilir'' derken zaten onu zor duruma düşürmüş oluyorsunuz...Bilgi zaten sizlere verildiği anda sızmış oluyor...Çok gizli ve Beşikaş'a zarar verecek şeyler olsa Beşiktaş'lıyım deyip ''menfaat'' bekleyenler tarafından zaten çoktan basında yer aldırılırdı...Özetle; bilgi paylaşımı platformunda yazı yazanlar bilgi sahibiyse paylaşsın, söyleyemeyecekleri bir şeyse sonsuza kadar sussun... :) ''Ben bilirim ama söylememciler''den gına geldi...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abı mabete ulassak sole vaktı varsa genel bı degerlendırme yapabılırmı son gelısmelerle ılgılı stattakı ornegın yer kaplamalar duvara dusunulenler  perforje loca cercevelerı nezamn baslar tarıhı duvar nezaman yerle bır olur vsvss gıbı
geçen gözlemlediğim kadarıyla daha zamanı var duvarlar bitmemişki kaplaması yapılsın yer döşemeleride üstte çalışma bitmeden başlamaz koruyamazlar tarihi duvarın bir önemi yok zaten farklı bir firma yapıyor artık ne zaman yaparsa yapsın bence oraya şu anda finansman ayırmak bile gereksiz bütün gücü stada vermek lazım ama yönetim eksik bir şey bırakmamak üzerine plan yapıyor her tarafa başlıyorlar o yüzden mabetle dünden beri görüşmüyorum şu an kayıp belki stad yoğundur veya özel işleri vardır.

Çevrimdışı riza calli

Stat hakkında herkesin merak ettiği bilgilere sahip olup ''söyleyemem'' diyen arkadaşlardan bir ricam olacak:Lütfen ''ben biliyorum ama söyleyemem'' diyeceğinize hiç konuyu açmayın, ''bilmiyorum'' deyip geçin...Burada pek çok Beşiktaş sevdalısı arkadaş sizden laf almak için uğraşırken, gayet saf duygularla sizden bilgi talep ederken hep ret cevabı alınca ben şahsen geriliyorum...Bu iş artık ego tatmini boyutuna ulaşıyor...Ayrıca mabet nickli arkadaşımızı bu işte öne atıp, ''bu bilgileri o verdi ama biz başkasına söylemeyiz yoksa zor duruma düşebilir'' derken zaten onu zor duruma düşürmüş oluyorsunuz...Bilgi zaten sizlere verildiği anda sızmış oluyor...Çok gizli ve Beşikaş'a zarar verecek şeyler olsa Beşiktaş'lıyım deyip ''menfaat'' bekleyenler tarafından zaten çoktan basında yer aldırılırdı...Özetle; bilgi paylaşımı platformunda yazı yazanlar bilgi sahibiyse paylaşsın, söyleyemeyecekleri bir şeyse sonsuza kadar sussun... :) ''Ben bilirim ama söylememciler''den gına geldi...
Necmi abi simdi uzun bi yazi yaziyodur birazdan okuruz

Çevrimdışı serti67

geçen gözlemlediğim kadarıyla daha zamanı var duvarlar bitmemişki kaplaması yapılsın yer döşemeleride üstte çalışma bitmeden başlamaz koruyamazlar tarihi duvarın bir önemi yok zaten farklı bir firma yapıyor artık ne zaman yaparsa yapsın bence oraya şu anda finansman ayırmak bile gereksiz bütün gücü stada vermek lazım ama yönetim eksik bir şey bırakmamak üzerine plan yapıyor her tarafa başlıyorlar o yüzden mabetle dünden beri görüşmüyorum şu an kayıp belki stad yoğundur veya özel işleri vardır.
anladım abı zaten duvar bıtmedı bılıyorumda ordakılerı ornek olarak yazdım bunun gıb kalemlerde bellı olan lar serı ımalata gecılenler vs gıbı dedım ama dedgın gıbı ısı yogun bılıyoruzda hanı olursa dedıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alparslan

Çalışmalar yavaş gidiyor. En azından görünen tarafta yavaş gidiyor. Biraz daha hızlanmaları gerekiyor artık. Ayın yarısını geçtik. Artık biraz daha hızlı gitmeleri lazım. Eskiden mabet en azından arada birde olsa merhaba derdi buralarda. Çok yoğundur tahmin ediyorum ama eskidende yoğundu. En azından bilgi vermese bile birkaç mesajını görürdük. Muhtemelen belkide artık eskisi gibi bilgi vermesine izin verilmiyordur. Ben böyle algılıyorum sanki. Bilgi vermesi değil bazen burada bir merhabasını bile özlüyor insan.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Necmi abi simdi uzun bi yazi yaziyodur birazdan okuruz
Niye ki?Yazdıklarımda bir yanlış mı var?Varsa siz yazın...

Çevrimiçi Necmi

aslında bilgiler veriliyor gizlenen bir şey yok ama sadece sözle yapılıyor sadece biliyorum denmesinin nedeni verilen bilginin uydurma olmadığını anlatmak için yani ay sonunda kiriş bitmesi lazım diyoruz bu bir tahmin değil sadece belgeye dönüştürmek doğru değil bilin ama resmi belge beklemeyin hem aldığınız bilginin doğru olduğunu teyit edeceğiz hemde bunu birilerinin kullanmasını engelleyeceğiz ben size stad eylülde bitiyor dediğimde bu benim sözüm olur kimsede benim sözümü doğru bilgi olarak haber yapmaz ama buraya resmi iş programını yapıştırdığımda bu haberdir. Aradaki fark bu bir sürü soru soruluyor ve burdan şu zaman başlayacak şu zaman bitecek diye tahmin yürütüyoruz ha hiç bir şey konuşmayacaksak zaten burda durmanında bir anlamı yok resmi hesaplardan ne açıklanırsa herkes onla yetinir burayı takip eden herkes bizim bildiğimizi zaten biliyor biz öğrendiğimizde ya direk yada dolaylı yoldan açıklıyoruz yani gizli bir şey yok geciktiyse gecikti diyoruz veya şu tarihte bitmesi gerekir bekleyelim diyoruz kimseye nisbet yaptığımız falan yok zaten tanımadığımız insanlara neyin nisbetini yapacağız burası forum ve buralarda bir şeylerin konuşulması gerekiyor

Çevrimdışı Deniz

İz insaatin cati kirişlerinin uretimini coktan bitirip santiye icine yigmis olmasi gerekmiyot muydu?ihaleyi aylar oncedinden aldilar hala uretimdeyse buyuk yanlis..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba