Samimiyetle güvenerek sevgili dostum,
Bu forumda, bu sayfalarda deplasman fotoğraflarını ve mesajlarını da gördüm bu başlıkta. Yenildiğimiz bir maçtan sonra isyanları da.Şaibeli bir maçtan sonra, ki izlediginizi sanıyorum. Bu kadarcik bir isyana saniyelerle tahammül edilememesi sıktı canımı. Yoksa stat bugün bitse ne olur yarın bitse ne. Stat yarınlarımız ama alcaklar bugünlerde karşımızda. Yarınlar için bugünleri verirsek hep beklerler.

zaten silinmemeside bu samimiyetten oluyor diyorum ya bizde çok fazla konu dışı yapıyoruz
şu an tüm forumda silinen mesaj rekoru bende

buda en fazla benim konu dışı yaptığımı veya
@ALI RIZA nın bana özel muamele yaptığını gösterir bazen çöpe bakıyorum bırak konu dışını stadla ilgili verdiğim cevaplar bile silinmiş o deplasman işide direk bizim hatamız

giden biziz mobil cihazlar genelde siteyi açınca vodafone başlığına yönleniyor yolladığımızdada direk buraya geliyor Ali Rıza online sa sorun yok gördümü siliyor ama diğer arkadaşlar göz yumuyor farkındayım maçlara gittiğimizde burda yönetim kadrosunda zafiyet oluşuyor forumda yönetici kalmıyor genelde çoğunluk maçta oluyor kalanlarda futbol başlıklarına yönlenmiş oluyorlar stad başlığında kontrol kaybediliyor eleştirinizde haklısınız bıçak gibi keskin uygulandığını söyleyemem ama kimseyede kesinlikle ihtimas geçilmiyor böyle bir şeye en başta ben izin vermem benim için her Beşiktaşlı çok değerlidir.
@msezer burdaki sıcak sohbetler yüzünden genelde insanlar birbirini tanıyan insanların konuşması diye düşünüyor ama bu böyle değil burda çok samimi olduğum bir çok kişiyi yüz yüze tanımıyorum bazı arkadaşlar sağ olsun telefonumu istiyor sohbet edip tanışıyoruz tanımamada gerek yok ki ortak sevdamız var bu bizi bağlıyor zaten bu gün sen tepki koyduğunda ben seni tanımasam bile yaşadığın duyguları biliyorum çünkü aynısını bende yaşıyorum hepimizin yüreği aynı duygularla atıyor yani silerken bunu zevkle yapmıyoruz
zaten benim duygularımı yazıyorsun ben yönetici olduğum için yazamıyorum

tek fark o
@msezer