Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013313 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ibrahim

yanılıyorsun kardeşim para elbette çok önemli bir etken ama her şey demek değil
burda yaşanan zorlukların çoğu parayla ilgili değil kapalı kapılar arkasında stadın yapılmasını istemeyen ama bunu açıkca dile getiremeyen bir dolu insan var
hani o başkanla ilgili sızan meşhur tapeleri örnek vereyim bu sadece ucu birde sızmayanları düşün bu stad her allahın günü denetleme geçiriyordu zabıtalar kapıda nöbet tutuyordu allahtan tapeler sızdıda çekildi bunlar sonrasında gelmeye cesaret edemediler şimdi daha gizli yapıyorlar
    haklısın abi fakat yönetimin yarısı inşaatçı böyle olacağını kestiremediler mi , illaki biliyolardı . ona göre ittifaklarını kurucaklardı gerekli mercilere gereken paralar yedirilicekti bi iletimde belirttim herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışıyolar aman hükümete dokunmayalım aman taraftara dokunmayalım derken olan kulube oluyo bu etkenlerden birini arkasına alıcaktı yönetim . şimdi iki tarafta hoşnut değil

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Fotolara Hergun dikkatli bakıyorum 10-15 Gün oncede gidip canlı İzledim ogun bugündür Bakıyorum ama Kufekilerde hiç ilerleme yok , 15 Günde 3 Kolon bile ilerlememiş :iscrewy: :iscrewy:
Kufekide Ciddi Yavaşlama var , Bi sıkıntımı var acaba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet92

ysariusta

• Ziyaretçi

Daha 10 Gün önce İbb yetkileri yine staddaymış abi , Denetlemeye gelmişler :akuma: :akuma:
Canları sıkıldıkça stada denetlemeye geliyorlarmış :money: :money:
Canları istiyorsa gelip içerde konteynırlarda yatsınlar. Bi açık bulabildiler mi? Hayır. Bunda gocunacak bi şey yok. Belediye kamu adına yapması gereken görevi yapıyor. Ha bi tek bize yapıyor, olsun. Kimse işini yapıyor diye eleştirilmez. Benim sokakta 10 tane inşaat var. Tüm erguvan ağaçları kesildi. Tüm kaldırımlar haşat oldu. Bunları da denetlemek onların işi ama göremedik.

Çevrimdışı ibrahim

Canları istiyorsa gelip içerde konteynırlarda yatsınlar. Bi açık bulabildiler mi? Hayır. Bunda gocunacak bi şey yok. Belediye kamu adına yapması gereken görevi yapıyor. Ha bi tek bize yapıyor, olsun. Kimse işini yapıyor diye eleştirilmez. Benim sokakta 10 tane inşaat var. Tüm erguvan ağaçları kesildi. Tüm kaldırımlar haşat oldu. Bunları da denetlemek onların işi ama göremedik.
  yok abi rutin denetlemeler bunlar, benim babamda inşaatçı. konut inşaatının önünde sokakta 2 bağ demir duruyo diye 9000 tl ceza kestiler. semt semt uygulanıyo kurallar. akla mantığa aykırı işler oluyo memlekette

Çevrimdışı Efe

bugün paylaşılan kuş bakışı fotoya çatı yerleştirmeye çalıştım;
:You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Denetleme olunca İş duruyor , Vinçler duruyor , Herkes koşuşturuyor, Eee noluyor olan stada oluyor gün heba oluyor İş gecikiyor :iscrewy: :iscrewy:
10-15 Gun evel Stadı Ziyarete Gittigimde @bjk_mabet abiyi aradım abi müsaitsen Bi Çay içelim dedim sağolsun krmadı geldi , Vallaha iyiki aradın dedi bu sayede 5 Dakika Hava Almış Olacam , Belediye içerde yine denetleme var kafamı kaşıyacak vaktim yok dedi , Belediyecilere Çay yetiştiremiyormuş :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Daha 10 Gün önce İbb yetkileri yine staddaymış abi , Denetlemeye gelmişler :akuma: :akuma:
Canları sıkıldıkça stada denetlemeye geliyorlarmış :money: :money:
gelen denetçiler beşiktaşlı bence stadı gezmeye geliyorlar çaktırmadan sağa sola bakıyorlar zaman geçiriyorlar ben olsam öyle yaparım stadı denetleme adı altında bütün gün yapılanları izlerim :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gelen denetçiler beşiktaşlı bence stadı gezmeye geliyorlar çaktırmadan sağa sola bakıyorlar zaman geçiriyorlar ben olsam öyle yaparım stadı denetleme adı altında bütün gün yapılanları izlerim :lol:
:D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

haklısın abi fakat yönetimin yarısı inşaatçı böyle olacağını kestiremediler mi , illaki biliyolardı . ona göre ittifaklarını kurucaklardı gerekli mercilere gereken paralar yedirilicekti bi iletimde belirttim herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışıyolar aman hükümete dokunmayalım aman taraftara dokunmayalım derken olan kulube oluyo bu etkenlerden birini arkasına alıcaktı yönetim . şimdi iki tarafta hoşnut değil
iyide nasıl kestireceklerdi sen kestirebildinmi gezi olaylarının çıkacağını Beşiktaş taraftarının bu olaylarda baş rol alacağını inşaatcı olmanın bununla ne ilgisi var olayları bazen bütünü görmeden yorumluyorsunuz yaptığın her plan geziden sonra çöp oldu ondan sonra sürekli işin zorlaştı belli konulardada kolaylaştı sana istanbulda oynayacak stad bulamayanlar yaptığın stada kim bilir ne taşlar koyarlar bir düşün bunları genede mükemmel götürüldü diyebilirim yönetim ciddi bir başarı gösterdi onun ötesinde iki defa dünya inşaat demirinde kriz yaşadı demir bulunamadı fiyatı dört kat arttı
neyin ittifakını kuruyorsun adam taraftarını yasa dışı örgüt ilan etmiş devleti yıkmaktan yargılıyor bu işi dengede tutabilmek kolaymı yada ittifak yapabilmek kime karşı yapacaksın ittifakı kendi taraftarına karşımı o kadar kolaymı heleki bu Beşiktaşsa

Çevrimdışı mert_

Ressam Bob var ya istediği yere şuraya da bunu çizelim diyor. E insan bir de kartal heykeli koyar çatıya  :)
çatının statiği uygun değil hocam, çöker diye korktum :D

Çevrimdışı Efe

çatının statiği uygun değil hocam, çöker diye korktum :D

çöker net daha doğrusu kopar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ibrahim

iyide nasıl kestireceklerdi sen kestirebildinmi gezi olaylarının çıkacağını Beşiktaş taraftarının bu olaylarda baş rol alacağını inşaatcı olmanın bununla ne ilgisi var olayları bazen bütünü görmeden yorumluyorsunuz yaptığın her plan geziden sonra çöp oldu ondan sonra sürekli işin zorlaştı belli konulardada kolaylaştı sana istanbulda oynayacak stad bulamayanlar yaptığın stada kim bilir ne taşlar koyarlar bir düşün bunları genede mükemmel götürüldü diyebilirim yönetim ciddi bir başarı gösterdi onun ötesinde iki defa dünya inşaat demirinde kriz yaşadı demir bulunamadı fiyatı dört kat arttı
neyin ittifakını kuruyorsun adam taraftarını yasa dışı örgüt ilan etmiş devleti yıkmaktan yargılıyor bu işi dengede tutabilmek kolaymı yada ittifak yapabilmek kime karşı yapacaksın ittifakı kendi taraftarına karşımı o kadar kolaymı heleki bu Beşiktaşsa
    biraz ikna oldum eyvallah ama yönetimi genel olarak yorumlarsak (sportif başarı,stad,amatör şubeler) bence sınıfta kaldılar.
yd ile kıyaslarsak başarılılar ama bu ölçü değil bence. neyse bunun yeri burası değil hayırlı geceler abi .
bide 5 ay önce çatıyı sızdırıcakdınız (son render çalışmaları falan)  hala bi gelişme yok, arada bişiler parlatsanızda keyfimiz yerine gelse  :evillol:

Çevrimdışı msezer

bu mesajın dostum stad başlığında bunu yazarsan burda fitili ateşlersin bütün gece sürecek yarında devam edecek mesaj rüzgarını başlatmış olursun
mesajlar bize silinmiyor size siliniyor biz her mesajı gördüğün gibi okuyabiliyoruz yok siyasetle ilgisi yok zaten öyle olsa mecburen direk silmek zorundayız sadece futbol konusuna yazılması gereken bir mesaj olduğu için silindi bildiğiniz gibi konu dışılara tadında olmak koşuluyla göz yumuyoruz hatta bu burdaki dostlukları pekiştiriyor ama konu futbolsa kesinlikle izin vermiyoruz bir taraftar forumunda futbol futbol başlığında konuşulur aksi olursa bütün başlıkları sabote etmektir taktir edersiniz en hassas olduğumuz konu ve açıldığında baş edemiyoruz @msezer  forumun selameti için bunları hoş görmeniz gerekir biz burda sadece mesaj siliyoruz oda emin olun istemiyerek başka forumlarda konu dışı yapanlar direk banlanır biz Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı kardeşlerimizi çocuk gibi cezalandıracakmıyız bize bu şekilde davranmak yakışmaz o yüzden sadece silmekle yetiniyoruz aslında bu konularda hassas olsanız bizim için bunada gerek kalmasa çok daha güzel olur sonuçta iyiniyetle bakıyoruz olaylara biz eskiden konu dışı mesajlarıda silmiyorduk bu talep forumdan geldi öyle uygulamaya başladık yok biz razıyız konu dışı yapılabilir diyorsanız tekrar silme olayını kaldırırız ama o zaman burda stadı takip etmeniz imkansız hale gelir
biz burda takip edemiyorlar diye resimleri bile ayırmak zorunda kaldık artık sadece resimlere bakacak kadar zamanları olanlar foruma girip sayfalar arasında aramak zorunda kalmıyorlar
Samimiyetle güvenerek sevgili dostum,
Bu forumda, bu sayfalarda deplasman fotoğraflarını ve mesajlarını da gördüm bu başlıkta.  Yenildiğimiz bir maçtan sonra isyanları da.Şaibeli bir maçtan sonra, ki izlediginizi sanıyorum. Bu kadarcik bir isyana saniyelerle tahammül edilememesi sıktı canımı. Yoksa stat bugün bitse ne olur yarın bitse ne. Stat yarınlarımız ama alcaklar bugünlerde karşımızda.  Yarınlar için bugünleri verirsek hep beklerler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2015, 02:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar 2-3 gündür çeşitli sebepler üzerinden gittiği için yazma gereği duydum.

Mesele burada sadece konu dışı olması değil.

Bu forum stad forumu değil sadece. Şurada 4-5 ay sonra stad biter o zaman ne olacak forumu boşaltacak mıyız?

Forum Beşiktaş forumu. Genel olarak da futbol üzerinden gidiyor. Futbola özel tam 5 alan oluşturduk sene başında emek sarfettik.

Stad forumunu denetleyen ve yöneten arkadaşlarımız zaman zaman müsade etseler de özellikle futbol konusunda burada konu dışı yapılmasına sıfır toleransı @Necmi abiden isteyen benim.

O yüzden rica ediyorum futbol konuları eskisi gibi değil canlı devamlı gelin değerli fikirlerinizi o konularda belirtin seve seve tartışalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Samimiyetle güvenerek sevgili dostum,
Bu forumda, bu sayfalarda deplasman fotoğraflarını ve mesajlarını da gördüm bu başlıkta.  Yenildiğimiz bir maçtan sonra isyanları da.Şaibeli bir maçtan sonra, ki izlediginizi sanıyorum. Bu kadarcik bir isyana saniyelerle tahammül edilememesi sıktı canımı. Yoksa stat bugün bitse ne olur yarın bitse ne. Stat yarınlarımız ama alcaklar bugünlerde karşımızda.  Yarınlar için bugünleri verirsek hep beklerler.
:D zaten silinmemeside bu samimiyetten oluyor diyorum ya bizde çok fazla konu dışı yapıyoruz
şu an tüm forumda silinen mesaj rekoru bende :evillol:  buda en fazla benim konu dışı yaptığımı veya @ALI RIZA  nın bana özel muamele yaptığını gösterir bazen çöpe bakıyorum bırak konu dışını stadla ilgili verdiğim cevaplar bile silinmiş  o deplasman işide direk bizim hatamız  :D giden biziz mobil cihazlar genelde siteyi açınca vodafone başlığına yönleniyor yolladığımızdada direk buraya geliyor Ali Rıza online sa sorun yok gördümü siliyor ama diğer arkadaşlar göz yumuyor farkındayım maçlara gittiğimizde burda yönetim kadrosunda zafiyet oluşuyor forumda yönetici kalmıyor genelde çoğunluk maçta oluyor kalanlarda futbol başlıklarına yönlenmiş oluyorlar stad başlığında kontrol kaybediliyor eleştirinizde haklısınız bıçak gibi keskin uygulandığını söyleyemem ama kimseyede kesinlikle ihtimas geçilmiyor böyle bir şeye en başta ben izin vermem benim için her Beşiktaşlı çok değerlidir. @msezer burdaki sıcak sohbetler yüzünden genelde insanlar birbirini tanıyan insanların konuşması diye düşünüyor ama bu böyle değil burda çok samimi olduğum bir çok kişiyi yüz yüze tanımıyorum bazı arkadaşlar sağ olsun telefonumu istiyor sohbet edip tanışıyoruz tanımamada gerek yok ki ortak sevdamız var bu bizi bağlıyor zaten bu gün sen tepki koyduğunda ben seni tanımasam bile yaşadığın duyguları biliyorum çünkü aynısını bende yaşıyorum hepimizin yüreği aynı duygularla atıyor yani silerken bunu zevkle yapmıyoruz
zaten benim duygularımı yazıyorsun ben yönetici olduğum için yazamıyorum  :o_o:  tek fark o   @msezer

Çevrimdışı mert_

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın kartallar.Beyaz çatı kiriş iskeleleri gelmiş tırın üzerinde bekliyor.

Çevrimdışı serti67

gunaydın bugun cogu fırma yatarda sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Eger biz iz insaata parasini odememize ragmen bu kadar yavaslarsa ve kendi programlarinin gerisine dusuyorlarsa vay halimize demek ki odeme yapsaymisiz daha kolon bile takamamistik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba