Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013311 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Eger biz iz insaata parasini odememize ragmen bu kadar yavaslarsa ve kendi programlarinin gerisine dusuyorlarsa vay halimize demek ki odeme yapsaymisiz daha kolon bile takamamistik..
Deniz bu denli büyük projelerde imalatın başlaması için belli bir ödeme yapılır bu normal. Daha çok zaman var otuz günde rahat yetişir. Aksilik olmazsa

Çevrimdışı Deniz

Deniz bu denli büyük projelerde imalatın başlaması için belli bir ödeme yapılır bu normal. Daha çok zaman var otuz günde rahat yetişir. Aksilik olmazsa
Odeme yapmadigimiz firmalarda bile islerini aksatmayan oldu Yunus abi ,bunlara odeme yapmışken aksamasi hoş olmadi.umarim aciklarini ve kayiplarini en kisa surede kapatirlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Odeme yapmadigimiz firmalarda bile islerini aksatmayan oldu Yunus abi ,bunlara odeme yapmışken aksamasi hoş olmadi.umarim aciklarini ve kayiplarini en kisa surede kapatirlar
Fedakarlık kişiye has bir olay. Herkesten bekleyemezsin. Adamlar yabancı, profesyonel. Ha gecikme de olmaması gerekir işin sonunda

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı kadir

Bugün hErkes yatışlarda hafriyat bitseydi hiç yoktan o bile iş yapmıyor

Çevrimdışı Deniz

Fedakarlık kişiye has bir olay. Herkesten bekleyemezsin. Adamlar yabancı, profesyonel. Ha gecikme de olmaması gerekir işin sonunda
Profesyoneller mi degiller mi temmuz sonunda gorecez,yetisirse eyvallah ama yetişmezse baskan enselerine çöker..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

canlı yayın da mı tatilde çalışmıyor bugün

Çevrimdışı BlackEagle1989

bu yeni aciktaki kolon ve cati kirisi uyumsuzlugu nasil gidercekler bilen varmi ?

Çevrimdışı Burak Akay

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  2 dk.2 dakika önce
@BurakAky1903  İnşaat planlarımız dahilinde, teknik bir çalışmadan dolayı canlı yayın kameramız kısa bir süre aktif olmayacak Burak.
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2015, 13:19:56 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

bu yeni aciktaki kolon ve cati kirisi uyumsuzlugu nasil gidercekler bilen varmi ?
Yeni kiris gelecek degistirilecek

ysariusta

• Ziyaretçi

Halatlarla ilgili ilk çalışmalar başlamış bir iki fotoğraf aldım ama telefonun zoomu çok yeterli değil. Küçük bir bölge ama sonuçta başlamış

ysariusta

• Ziyaretçi

dun hazirlanmisti zaten disarimi cikti komplemi gitti acaba
Yeni açık arka tarafta

Çevrimdışı Burak Akay

Halatlarla ilgili ilk çalışmalar başlamış bir iki fotoğraf aldım ama telefonun zoomu çok yeterli değil. Küçük bir bölge ama sonuçta başlamış
Süper Bilgi abi teşekkür ederiz
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

hadi bakalim hayirli olsun bi kac gun geciktiler sadece haziran sonu icin umutlar artabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

kasvetlı ortama nefes aldıracak bı haber en azından hlatların dıs ortusunu bıle yrtmaya baslasalar sevınıcez o derece
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı carsi

Stad ile ilgini ne var diye sayfayı yeniledim aksine geriye gidiyo  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Stad ile ilgini ne var diye sayfayı yeniledim aksine geriye gidiyo  :)
1 Haftadır el atmamıtım ondan daha da geriye gidecek  :bandit: :bandit: @carsi

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha önce konu edilmiştir muhakkak ama şu canlı yayın neden tek kameradan verilir ki ? Güvenlik kameralarının yansıdığı ekranlar vardır 4 - 6- 8 parça olur. Bir kamera numaralıda, bir kamera kapalı altta, bir kamera yeni açıkta olsa ve hepsi aynı ekrana bölümler halinde verilse çok mu emek, masraf gerektirir sanki.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı harunmustak

Daha önce konu edilmiştir muhakkak ama şu canlı yayın neden tek kameradan verilir ki ? Güvenlik kameralarının yansıdığı ekranlar vardır 4 - 6- 8 parça olur. Bir kamera numaralıda, bir kamera kapalı altta, bir kamera yeni açıkta olsa ve hepsi aynı ekrana bölümler halinde verilse çok mu emek, masraf gerektirir sanki.
ilk zamanlar konuşulmuştu. sonra kabloların ve alt yapının o bölgelerde iyi olmadığından numaralının olduğu yerden veya yeni açıktan yayın olmuyor denmişti. ama şimdi kaba bitti kablosu fiberi cartu curtu yapıldığında neden olmasın.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ilk zamanlar konuşulmuştu. sonra kabloların ve alt yapının o bölgelerde iyi olmadığından numaralının olduğu yerden veya yeni açıktan yayın olmuyor denmişti. ama şimdi kaba bitti kablosu fiberi cartu curtu yapıldığında neden olmasın.
Devir teknoloji devri ve bluetooth denilen bir şey var. Maket uçak denilen şeyler var. Neyse bu kadar derdin üstüne bizde extra olmayalım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

1 Haftadır el atmamıtım ondan daha da geriye gidecek  :bandit: :bandit: @carsi
ben de dıorum la ne oluyo bı bakıyorum 119 bı baktım 118 gerı sayıımı basladı dedım :))))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Musa1903

Tribün eğim bakımından  türkiyedeki stadlardan dik mi bilgi verebilecek olan var mı